Lifestyle, Organizen, Wonen

Little corners of my house #4

Het is alweer een poos geleden dat ik een “little corners of my house” deed. (Bekijk hier deel 1, 2 en 3) De herfstperiode is weer (bijna) aangebroken en ik krijg dan altijd zin om ons huis wat herfstelijker (is dat een woord?), warmer en knusser te maken. Ik trok de zogenaamde herfstdoos van zolder waarin ik al mijn herfst-prutsels in bewaar. Ik besloot dit keer niet all-out te gaan maar gewoon wat kleine dingetjes. Ik moet immers alles ook weer opruimen in december want dan komt de kerst-hysterie er weer voor in de plaats. En aangezien ik in december nét een paar weken mama ben, of nog met een enorme toeter van 42 weken rondloop, hield ik het klein haha.
Ik zet overal bij waar ik het vandaan heb, het is van 1/2/3 jaar geleden dus ik weet niet of de winkels het dan nog hebben!

herfst1Misschien zit er nog een piepklein beetje juf in mij… Als ik namelijk aan de herfst denk, denk ik aan van die “herfstdieren” haha. Ik heb aan onze servieskast in de keuken een eekhoorntje hangen (Wibra) en op de vensterbank staat een uiltje (Blokker).

herfst2 Niet echt typisch voor de herfst maar wel in een mooie kleur: een lijstje (Ikea) boven de bank en een houten &-teken (Woon Express). Op ons TV-meubel heb ik wat vazen (Action & Kwantum) staan met daarin nep-takken (Action). Ik vind die echte takken zo mooi en leuk maar die drie katten van ons vreten die besjes op en ik weet niet of dat zo goed voor ze is. Ook staat er een rode kaars.

herfst3 Een ik-doe-net-of-ik-fotograaf-ben-shot.

herfst4 Achter onze bank staat ook een meubel (side-table?). Hierop staat ook weer een vaas met van die rode besjes takken (Action). En heel cheesy “onze” twee letters (Riviera Maison) en een metalen hartje (Wibra). Het lampje is trouwens van Besselink.

herfst6 Dan staat er tussen de woonkamer en de keuken nog een kastje met zooi erin. Bovenop staat een nepplantje (Ikea), ik heb alleen maar nepplanten, want die katten vreten alles op of gaan bovenop planten zitten. Alleen bosjes bloemen koop ik zo nu en dan (al vreten ze die ook op). Dan staat er een houten ster die ik laatst in Bienen bij de Keramik Scheune kocht, een grote lantaarn (Ikea) en twee kaarsjes (waarvan één DIY en de ander van de Blokker).

herfst7 Op een andere vensterbank staan deze twee waxinelichthoudertjes (Keramik Scheune) en naast de bank staat een grote mand (Ikea) met daarin een lekkere (nep)donsdeken voor het grijpen!

herfst8Op de salontafel heb ik iets kleins staan omdat er veel gebruik wordt gemaakt van de tafel. Een dienblad (Wibra) met daarop een assorti aan kaarsjes (Kwantum, Xenos, Woondock). Vind het altijd gezellig staan, ook al zijn de kaarsjes uit.

herfst9 Op de eettafel staat een groot wit dienblad (Keramik Scheune) met daarop een kan (Ikea) die ik als vaas gebruik voor nepbloemen in herfstkleuren (Action/Wibra).

herfst10 De kaarsjeshouders komen ook overal vandaan (Blokker, Xenos, Keramik Scheune). Die RM kaars is van Riviera Maison en daar staan de letters natuurlijk voor maar de RM staat ook voor Robert en Manon (haha, cheeeeeesy!).

herfst11Als bonus nog even een poezenfoto! Bouli heeft ook een hele mooie herfstkleur dus zij past ook in het interieur ;)! Ja, ze heeft een viezig oogje, na de foto meteen schoongemaakt maar ze lag er zo mooi bij haha.

Zoals je kunt zien shop ik écht bij de allergoedkoopste winkels voor huisdecoratie. De Riviera Maison dingen hebben we of gekregen of bij de outlet gekocht. Ik vind het namelijk zonde om ontzettend veel geld uit te geven voor spullen die ik toch weer opberg na een paar weken/maanden! Hebben jullie je huis/kamer ook in herfstsferen gebracht of vind je dat maar onzin?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Kelly caresse 17 september 2014 om 06:17

  Wat leuk dat je per seizoen bepaalde versieringen en frutsels hebt. Ziet er heel sfeervol uit! Ik vind doe blauwe grote vazen erg leuk
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Wedding wednesday : Schema Hoe plan je een bruiloft?My Profile

 • Reageer Gwen 17 september 2014 om 06:39

  Leuk zo per seizoen! Hier het hele jaar hetzelfde, mr nu het donkerder wordt, wel weer nieuwe waxinehouders gekocht. Die oude doe ik dan altijd ‘gewoon’ weg. Misschien maar eens bewaren voor een ander seizoen!
  Gwen onlangs geplaatst…Waarom ik ben gaan bloggenMy Profile

 • Reageer Dita 17 september 2014 om 06:58

  Heel mooi! Ik heb ook al wat herfst dingen in huis.
  Dita onlangs geplaatst…New in: Hema kaartenMy Profile

 • Reageer Vanessa 17 september 2014 om 08:04

  Mooie en gezellige decoratie! Ik heb nog niet veel veranderd, er staan alleen meer kaarsen in de woonkamer.
  Vanessa onlangs geplaatst…Ziaja natuurlijke olijfolie | Reinigingsmelk, micellair water & crème + kortingscode!My Profile

 • Reageer Marion 17 september 2014 om 08:10

  Nou, het zijn ook echt mooie foto’s! Ja, je moet gewoon goed zoeken en dan kan je je huis op een hele leuke én goedkope manier supermooi maken! Ik hou van die uildingen. Wil ik toch ook graag nog iets van in huis hebben. Heel erg tof vind ik ze.
  Marion onlangs geplaatst…Plog: Life Without WifiMy Profile

 • Reageer Miranda 17 september 2014 om 09:08

  Wat een leuk idee voor een artikel:) mooie foto’s ook en ik zie een heleboel toffe spulletjes!

  Heerlijk, heb alweer helemaal zin in de herfst!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Video; nailart regenboogkleurenMy Profile

 • Reageer Esther 17 september 2014 om 09:30

  Wat een gezelligheid !

 • Reageer Mirne 17 september 2014 om 09:55

  Ik hou van zulke sfeerfoto’s, die staande lamp vind ik ook echt geweldig.
  Mirne onlangs geplaatst…Gezonde havermout muffinsMy Profile

 • Reageer Daisy 17 september 2014 om 10:09

  Wat een gezelligheid, ik hou er van !

 • Reageer Eline 17 september 2014 om 13:27

  Ik heb een schaal met kastanjes en een oranje kaars erin staan en dat was het wel qua herfst spullen. Ik ga altijd los met kerst!
  Eline onlangs geplaatst…PancakesMy Profile

 • Reageer Suzanne 17 september 2014 om 13:48

  Wat een prachtplaatjes! Het ziet er zo gezellig uit!

 • Reageer astrid nab 17 september 2014 om 14:17

  gezellige plaatjes echt een mooie tijd de herfst ik geniet er zo van vooral om dingen zelf te maken van kalebassen

  • Reageer Manon 17 september 2014 om 14:17

   Kalebassen en pompoenen zijn inderdaad ook heel erg leuk voor de herfst!

 • Reageer Anneleen 17 september 2014 om 16:45

  Je hebt leuke spulletjes Manon! Gezellig!

 • Reageer Tessa 17 september 2014 om 17:42

  wat een heerlijk huisje heb je zo, dit is ook helemaal in mijn stijl.

 • Reageer Stephanie 17 september 2014 om 19:30

  Mooie spulletjes allemaal :3 erg leuk om te zien!
  Stephanie onlangs geplaatst…Throwback | Televisieprogramma’s uit de jaren ’90My Profile

 • Reageer Céline 17 september 2014 om 19:31

  Wat een mooie foto’s! Ik krijg bijna zin in de herfst.
  Céline onlangs geplaatst…9X de allerleukste mokken voor op het werkMy Profile

 • Reageer Cindy 17 september 2014 om 20:27

  Wat een leuk huis en wat een geweldige accessoires heb je zeg! Ik hou er van!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – september #3My Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 17 september 2014 om 21:02

  Ziet er super gezellig uit! Ik ben gek op al die kaarsjes!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #24My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife ♥ 17 september 2014 om 21:50

  Ik vind dit altijd superleuk om te zien! Zo leuk dat je elk seizoen je decoratie verandert, dat zie ik mezelf ook nog doen later haha! Ik hou zo van al die spulletjes maar nu ik nog thuis woon heb ik jammer genoeg enkel m’n kamer om in te decoreren en dan wordt het al snel te veel 🙁
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Mini omruilshoplog H&M ♥My Profile

 • Reageer Suavementes 17 september 2014 om 22:05

  Leuk, ik hou ook zo van al die tirelantijntjes
  Suavementes onlangs geplaatst…Nationale Filmdagen: voor weinig naar de filmMy Profile

 • Reageer Wendy 20 september 2014 om 17:30

  Nog geen herfstspulletjes bij ons in huis, maar dat gaat vast nog wel komen. Altijd weer zo’n gezellig, warm sfeertje.
  Wendy onlangs geplaatst…De zevende Liebster nominatieMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge