Lifestyle

Naar de sauna!

zwaluwhoeve1
Vorige week kregen we een super leuk mailtje van de Zwaluwhoeve: of we het leuk vonden om naar de beauty- en lifestyledag te komen. Nou, zoals jullie wel weten zijn wij niet vies van een beetje relaxen en ontspannen dus daar konden we geen nee tegen zeggen! Ook hebben we allebei niet echt moeite met bloot zijn (want het was geen speciale badkleding-dag) dus dat was ook geen probleem! Afgelopen donderdag 4 september was deze beauty- en lifestyledag en je kon allerlei workshops volgen en allerlei demonstraties bekijken (dat dan weer wel in je badjas natuurlijk). Ook mocht je gewoon gebruik maken van de sauna’s en baden: HEERLIJK! (No worries, Manon is niet in de sauna’s geweest, wordt niet echt aangeraden tijdens de zwangerschap. Als je langer dan 10 minuten in een sauna zit, dan creëer je een soort koorts-effect wat niet echt goed is voor je kindje.)

zwaluwhoeve2

We waren allebei wel een beetje toe aan wat ontspanning. Bibian is ontzettend druk met werken, het gezin draaiend houden en nog 101 andere afspraken in een week. Manon zit in haar derde trimester van de zwangerschap en ontspanning is dan nooit verkeerd! En met wie kun je beter een dagje sauna doen dan met je beste vriendinnetje?
Aangezien wij, en alle andere gasten die er waren, in hun blootje rondliepen, hebben we dit uitstapje niet gevlogd (ook vanwege de privacy van anderen natuurlijk). We delen veel, maar er zijn grenzen hahaha.

zwaluwhoeve3

Nou, daar gingen we dan! River kon een dagje bij zijn oma vertoeven dus we hadden echt het rijk alleen. We waren rond 12 uur bij de Zwaluwhoeve, hierdoor waren er al veel workshops bezet en diegene die nog vrij waren, waren in de avond. Dus we besloten om ons niet in te schrijven voor deze workshops. We gingen als eerst lekker in het zwembad chillen, beetje ronddobberen en kletsen. Het was echt prachtig weer die dag, best warm met de hele dag door zon. Beter hadden we het niet kunnen treffen eigenlijk haha. Aangezien het zwembad buiten was, was het zonnetje echt heerlijk! Op een gegeven moment kregen we het toch een beetje fris en hebben we in de hottub buiten gezeten. Op een gegeven moment waren we net twee rozijntjes, zo gerimpeld door het warme water haha.

We gingen op zoek naar twee ligstoelen en ook hier hebben we weer lekker niks gedaan en veel gekletst en lol gehad. We kregen rond twee uur, half drie een beetje trek en gingen toen wat eten op het terras, in de zon. We hadden echt zo’n mazzel met het weer! Een bord friet en lekkere broodjes met tapenade en kruidenboter verder besloten we om nog een keer wat rond te dobberen in het zwembad en daarna weer te baden in de hottub. We zijn dus niet in de sauna’s geweest vanwege Manons zwangerschap maar alles zag er echt heel goed uit!

zwaluwhoeve5
We kwamen erachter dat het al 4 uur was! Zo druk met kletsen en niks doen dat we de demonstraties helemaal vergeten waren hahaha. We gingen ons toen uitgebreid scrubben in de scrubhut en daarna hebben we lekker lang gedoucht. Als laatste hebben we nog lol gehad met de föhns toen we onze haren gingen föhnen hahaha. Rond 5 uur gingen we weer naar huis: zen, ontspannen en helemaal rozig. Onze huidjes weer zacht en we voelden ons helemaal schoon. Ja, wij willen best vaker naar de sauna!

Ga jij wel eens naar de sauna of heb je moeite met bloot lopen?

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Kelly caresse 6 september 2014 om 07:32

  Ah ontzettend heerlijk meiden! Ik ben dol op dagjes sauna en jullie herinnerden me eraan dat het tijd is om weer zo’n dagje te plannen. Leuk die foto’s in badjas!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Winactie : Primark shoplog favorieten : Win 2x 100 euro shoptegoed!My Profile

 • Reageer Angela 6 september 2014 om 07:35

  Wat heerlijk om naar de Zwaluwhoeve te gaan! Echt genieten!! De föhn foto is echt geweldig. Zeker een lijstje waard!
  Angela onlangs geplaatst…Sporty Girl Tag – sportieve bloggers tagMy Profile

 • Reageer Miranda 6 september 2014 om 08:16

  Oh nee haha! Ik ga nooit naar een sauna. Sowieso omdat ik absoluut niet van de die hitte houd, binnen 5 min word ik knettergek. En daarnaast vind ik het ook niet zo prettig om rond te lopen in m’n nakie. Dus nee, dat zou voor mij alles behalve ontspannend zijn;)

  Leuke foto’s trouwens haha! Fijn weekend:)
  Miranda onlangs geplaatst…De foto’s die instagram niet haalden….My Profile

 • Reageer Anneleen 6 september 2014 om 08:42

  Leuk om te lezen dat jullie er van genoten hebben! Zo in mijn blootje rond lopen is niets voor mij. Ben echt preuts op dat vlak denk ik haha!

 • Reageer Nicole 6 september 2014 om 08:50

  Ik schaam me voor mijn lichaam dus als ik ga dan naar eentje waar je badkleding aan mag..
  Nicole onlangs geplaatst…Healthy lifestyle || Het roer gaat om!My Profile

 • Reageer Dita 6 september 2014 om 08:55

  Heerlijk zo’n dagje! Ik ga regelmatig met mijn vriend een dagje naar de sauna. Vooral in de wintermaanden.
  Dita onlangs geplaatst…Random foto’sMy Profile

 • Reageer astrid nab 6 september 2014 om 09:08

  wat een ontzettende leuke foto,s van jullie samen jullie hebben er echt van genoten

 • Reageer Marion 6 september 2014 om 09:11

  Heerlijk zo’n dagje! Ik ben nog nooit bij de Zwaluwhoeve geweest. Wel bij de Veluwse Bron en Bussloo. Ik ga zelf altijd op een badkledingdag. Op zich vind ik bloot niet zo erg, maar mijn vriend heeft er wel moeite mee. Hij vind het geen prettig idee als ik de hele dag in mijn blootje loop tussen onbekenden. Ik vind het tof dat hij daar eerlijk in is. Verder vind ik het zelf ook niet erg, want ik heb ook een paar littekens in mijn lies door het ziek zijn. Ik draag vaak een broekje met pijpjes zodat je die niet kan zien. Voel ik me ook wat prettiger bij.
  Marion onlangs geplaatst…Minder zorgpremie bij gezonde levenstijlMy Profile

 • Reageer Leonie 6 september 2014 om 09:30

  Aaa sauna is heerlijk! Al
  Moet ik zeggen dat ik niet zo’n fan ben van de zwaluwhoeve. Bussloo of Veluwse Bron zij zoveel mooier en schoner! Dus dan raad ik zeker aan daar eens te gaan kijken!
  Wel leuk om te lezen dit!:)

  • Reageer Manon 6 september 2014 om 14:28

   Oh thanks voor de tip!

 • Reageer Betty 6 september 2014 om 09:52

  Aaah leuk leuk! Ik wil ook weer eens lekker een hele dag ronddobberen!
  Maar ik ben wel zo’n preutse doos die dat alleen maar op badkledingdagen wil 😉
  Betty onlangs geplaatst…Perspresentatie PR4KidsMy Profile

 • Reageer Shirley 6 september 2014 om 11:18

  Ik zou het niet zomaar naakt doen haha. Vind zwemmen wel heerlijk maar dan wel met kleding aan 🙂 Fijn dat jullie zo’n heerlijke dag hebben gehad!
  Shirley onlangs geplaatst…10 maandenMy Profile

 • Reageer Anamaria 6 september 2014 om 11:20

  Ik ben een keer met mijn vriend naar de sauna geweest, jep badkledingdag. Eerlijk gezegd zou ik niet weten waar ik moet kijken als er allemaal andere naakte mensen met hun wiebelende dingen rondlopen haha. Ik ben meer van het zwemmen en dobberen dan minutenlang in de sauna, ik krijg het er letterlijk benauwd van. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!

  • Reageer Manon 6 september 2014 om 14:31

   Haha nou het is niet zo dat je pontificaal in je nakie rond gaat zwaaien met je tieten of piemels :’), zo van: KIJK MENSEN IK BEN BLOOT, KIJK MAAR NAAR MIJ! haha. Je hebt “buiten” de baden en sauna’s gewoon je badjas aan en als je in een bad zit, ben je onder water dus echt blootbloot ben je ook niet echt. Het enige moment dat je bekeken kan worden is als je je badjas aan het haakje hangt en het bad/sauna in gaat.

 • Reageer Kim 6 september 2014 om 11:29

  Oooh klinkt echt als een zalig dagje! Ik ga ook echt heel graag naar de sauna en zit vooral graag in de zwembaden en jacuzzi 🙂 ik ga regelmatig met mijn vriend, maar wel altijd waar/wanneer het gekleed mag, ik ben er toch niet zo voor om naakt rond te lopen tussen vreemden. En ik zie er ook het nut niet echt van in. Fijn dat jullie zo’n dagje mochten gaan zeg, door jullie verhaal heb ik ook helemaal zin gekregen om te gaan!
  Kim onlangs geplaatst…Lijstje: 11 dingen waar ik niet zonder zou kunnen ♥My Profile

 • Reageer Mama van Vesper 6 september 2014 om 11:54

  ik ben nog niet naar een sauna geweest… lijkt me leuk!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Monthly instagram: Augustus 2014My Profile

 • Reageer Mirne 6 september 2014 om 15:22

  Klinkt gezellig! Ben zelf niet zo van de sauna, zowel het naaktlopen als de hitte is niets voor mij.
  Mirne onlangs geplaatst…Sambal eierenMy Profile

 • Reageer Joyce 6 september 2014 om 19:42

  Zelf ben ik wel eens naar de sauna geweest, maar kwam thuis met een gigantische migraine aanval. Niets voor mij dus 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Laatst bekeken series op NetflixMy Profile

 • Reageer Mama's Jungle 6 september 2014 om 20:51

  Heerlijk, ik houd er ook echt van en Zwaluwhoeve is zo leuk! Bubbelbad blijft me favoriet hihi
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Mijn blogplekjeMy Profile

 • Reageer Vanessa 6 september 2014 om 20:53

  Fijn om te lezen dat jullie zo’n leuke dag hebben gehad! In het najaar kan ik er wel van genieten om naar de sauna te gaan, maar ik doe het altijd met badkledij.
  Vanessa onlangs geplaatst…Zo maak je de woonkamer klaar voor het najaarMy Profile

 • Reageer Eline 6 september 2014 om 21:31

  Oh heerlijk meiden! Ik ben dol op de sauna!
  Eline onlangs geplaatst…Thaise kippensoepMy Profile

 • Reageer Eilish 8 september 2014 om 13:24

  Wat leuk om te zien dat jullie zo hebben genoten! Zo naakt is toch echt niets voor mij, brr, krijg er meteen de kriebels van haha !
  Eilish onlangs geplaatst…Media ♥ Mijn 5 laatst bekeken films #3My Profile

 • Reageer Kletspraatje #5: Horrordate en Leuke dingen in het verschiet | Little Wonder World 5 oktober 2016 om 06:01

  […] voor mij. Zo zijn Bieb en ik uitgenodigd voor onze blog om naar de sauna te gaan! Dit hebben we dik twee jaar geleden ook eens mogen doen en dat was zo heerlijk en zo leuk, dat we hier weer ja tegen zeiden. We hebben een datum […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge