Fashion, Kids, Lifestyle, OOTD

Rivers outfit inspiratie – De sjaal

Als je zegt sjaal, dan zeg ik River. Vanaf dat River een paar maanden was begon ik hem sjaaltjes om te doen. Ik vond het hem leuk staan en het was ook nog eens ontzettend praktisch want zijn kwijl van de tanden maakte geen vieze vlekken op z’n shirts. Nu River wat ouder is draagt hij nog steeds vaak sjaals en nu de herfst in aantocht is ben ik heel gelukkig. Vandaag deel ik met jullie allerlei outfits waarbij ik een sjaal heb gebruikt, gewoon om te laten zien hoe stoer en makkelijk het de outfit af maakt. Ik ben helemaal fan en jullie?

1Hier was River nog best klein, och wat een dotje. Hij droeg de sjaaltjes echt al bij 3 maanden ofzo. Maar hier op de foto’s is hij zeker al een maand of 9/10. Hij vindt het verder ook niet vervelend, maar dat komt omdat hij het misschien nu wel gewend is. Mutsen daarentegen droeg hij afgelopen winter heel vaak maar als ik hem dat nu op doet vindt hij dat nog niet zo leuk. Maarja, het is dan ook nog niet zo koud, wie weet over een paar weken.

2Deze drie outfits waren toen echt mijn favorieten, ik vind die broekjes zo super cool en net even anders dan anders. De kwijlslabbetjes zijn die linker en rechter, de middelste is een gewone sjaal maar die draagt hij nu bijna alleen als we naar buiten gaan, gewoon als echte sjaal.

3

Ja ik ben een enorme fan van sjaals en in de winter komen er zeker meer bij. Het maakt de outfit gewoon net wat meer af en het creëert meteen een bepaalde stijl. Wat vinden jullie van de sjaals, dragen jou kinderen ook sjaals of vind je het helemaal niks?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

26 reacties

 • Reageer Carlijn 24 september 2014 om 06:07

  Waar koop jij de sjaals (niet die driehoekige, maar die andere). Ben ook op zoek naar babysjaals maar kan nergens iets vinden.

 • Reageer Kelly caresse 24 september 2014 om 06:18

  Ja het sjaaltje is denk ik echt zijn statement look om het maar ff zo te zeggen, dat staat hem ook zo vlot. Ik ben ook blij met de slab/sjaaltjes die ik voor Lana heb, ideaal
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Wedding wednesday : De trouwlocatie regelenMy Profile

 • Reageer Diana 24 september 2014 om 06:46

  Sjaaltjes staan hem echt super leuk. Waar koop jij zulke sjaaltjes? Ik ben echt fan van zijn broeken. Ik heb pas voor Levi ook zo’n broek gekocht bij de zara, maar er zat geen band in om de broek strak te trekken, dus die zakt telkens van zijn billen. Zo jammer!
  Diana onlangs geplaatst…Doelen stellenMy Profile

 • Reageer Petra 24 september 2014 om 06:59

  Staat hem super. Hier maakte ik zoonlief echt niet blij met een sjaal. Zelfs nu in de winter heeft hij het liefst geen sjaal om.
  Petra onlangs geplaatst…Tijd voor mijMy Profile

 • Reageer Dita 24 september 2014 om 06:59

  Ik vind het erg leuk staan bij River! 🙂 je kleed hem altijd zo leuk!
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #16My Profile

 • Reageer Marion 24 september 2014 om 07:46

  River is een topmodel! Ik moet vaak denken hoe bijzonder het moet zijn straks als hij volwassen is dat hij hier, 20 jaar geleden, met sjaaltjes om zijn nek model heeft gestaan voor jullie mamablog. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Bloggen is zo gek nog niet!My Profile

 • Reageer Carline 24 september 2014 om 08:01

  Het zier er zo leuk uit! En ontzettend schattig bij River!

 • Reageer Eline 24 september 2014 om 08:16

  Ik vind het superschattig staan!
  Eline onlangs geplaatst…Lasagne met zalm en spinazieMy Profile

 • Reageer Priscilla 24 september 2014 om 08:53

  Ik vind ze geweldig! Mede door de mooie foto’s van River met zijn sjaaltjes ben ik ook opzoek naar sjaaltjes voor onze jongste.. Hij had wel die kwijlopvang driehoekjes toen hij kleiner was… Ik moet zeggen dat ik weinig sjaaltjes tegenkom waarin hij zelf niet verdwijnt… Shop aanraders zijn dus van harte welkom!

 • Reageer Pauline 24 september 2014 om 10:08

  Hier ook veel kwijlslabbetjes, ik heb er een aantal zelf gemaakt toen Nim begon met kwijlen. Super handig! Sjaals heb ik ook een aantal liggen voor ‘m die nog van mij zijn geweest, lekker straks voor de herfst of een frisse dag.
  Pauline onlangs geplaatst…De Dreumes TagMy Profile

 • Reageer Madelaine 24 september 2014 om 10:17

  Je kleed River altijd zo fantastisch aan!

 • Reageer Miranda 24 september 2014 om 10:35

  Wat een leuke foto’s, hij lijkt wel een fotomodel;) staat hem zo leuk en stoer!
  Miranda onlangs geplaatst…Budgetmaaltijd recept; bloemkoolrijstMy Profile

 • Reageer Malou 24 september 2014 om 11:06

  Wat een schattige outfits 🙂
  Malou onlangs geplaatst…32 WEKEN ZWANGERMy Profile

 • Reageer Sauvementes 24 september 2014 om 11:24

  Ik vind het hem super leuk staan. T hoort bij hem. Benieuwd of hij het later ook nog leuk vind
  Sauvementes onlangs geplaatst…Naaktfoto’sMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 24 september 2014 om 11:41

  Wat een stoere bink!

 • Reageer Angela 24 september 2014 om 12:02

  Heel stoer die sjaaltjes! Ik vind vooral de sjaaltjes zonder punt leuk.
  Angela onlangs geplaatst…Huur een crosstrainer, hometrainer of loopband!My Profile

 • Reageer Jennifer 24 september 2014 om 13:30

  Volgens mij heb ik mijn slachtoffer gevonden voor tijdens de opening van de Primark in Arnhem. Ik wil zeker even op de kinderafdeling kijken of er wat leuks te vinden is en mijn zoontje gaat zeker sjaals dragen, want inderdaad .. handig tegen het kwijlen en het maakt de outfit net even iets leuker!
  Jennifer onlangs geplaatst…DIY: Kaarshouder met echofotoMy Profile

 • Reageer Eilish 24 september 2014 om 14:46

  Ik vind het zoo schattig en stoer tegelijk! Hij kan het goed hebben!
  Eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ Miss Sporty | Nagellak | Crush on you #061My Profile

 • Reageer Janske 24 september 2014 om 16:58

  Het staat hem echt super stoer! En het is natuurlijk super handig! Mijn dochtertje Lola (nu 4 maanden) draagt sinds een maand ook veel van die driehoeksjaaltjes…super handig om al haar kwijltjes op te vangen…er zullen binnenkort wel tandjes aankomen denk ik 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 4 maandenMy Profile

 • Reageer Thebeautydelivery 24 september 2014 om 18:13

  Ontzettend schattig!

 • Reageer Nicole 24 september 2014 om 18:14

  Ik vind ze zo leuk! Heb er ook een paar voor Fay alleen vergeet ze vaak.. Toch maar eens vaker doen! Zijn namelijk erg handig voor het kwijlen zoals je al zei…
  Nicole onlangs geplaatst…Woordeloze woensdagMy Profile

 • Reageer Natascha 24 september 2014 om 19:21

  Aaah, het staat zo schattig! Mooi ventje 🙂

 • Reageer Anneleen 24 september 2014 om 19:29

  Staat hem heel erg leuk! 🙂

 • Reageer Manon 24 september 2014 om 20:39

  Het staat hem echt heel leuk, ondanks de handige noodzaak erachter
  Manon onlangs geplaatst…25 weken zwanger!My Profile

 • Reageer Deirdre 24 september 2014 om 23:38

  Wat staat t lief! Ik had van die babysjaaltjes, ideaal inderdaad!
  Deirdre onlangs geplaatst…Budgetchallenge #5maaltijden25euroMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge