Persoonlijk

SOS – Kapsels voor een bruiloft

Zoals jullie weten gaat mijn zus volgende week trouwen. Nadat jullie zo goed geholpen hadden met het uitkiezen van de jurk bedacht ik me dat jullie mij vast ook konden helpen met het uitzoeken of in ieder geval helpen bij het bedenken van een leuk kapsel. Ik heb de kapper geregeld en ik moet er die ochtend al om half 8 zijn. Maar wat is nou een leuk kapsel voor een bruiloft als je niet al te lang haar hebt. Ik heb een paar inspiratie foto’s opgezocht.

kapsel1Allereerst heb ik dit kapsel uitgezocht. Zoals jullie weten houd ik niet van super strak en netjes en heb ik zelf ook altijd mijn haar een beetje rommelig. Het leek me dan ook mooi om een niet al te strak kapsel te kiezen. Omdat ik vlechten erg mooi vind, kwam zo’n kapsel al erg snel in mij op. Een mooie vlecht over mijn hoofd die dan doorloopt achter. Helemaal zeker weten doe ik het niet omdat ik niet weet of mijn haar er lang genoeg voor is. Daarom bedacht ik het volgende:

kapsel2Een rommelige draaiende haarlok die achterin een beetje opgestoken wordt. Dit vind ik erg mooi en ook goed bij mij passen. Maar waarom vraag ik nou jullie hulp? Ik weet gewoon niet zo goed wat ik wil en wat kan. Ik heb haar tot net iets over mijn schouders. Wat zouden jullie doen op de bruiloft van je broer of zus? Ik ben ook getuige van mijn zus, dus ik wil er wel op mijn tip top best uit zien haha.
jurken
Mochten jullie nog ideeen hebben voor kapsels laat het me dan zeker weten, wie weet haal ik er inspiratie uit en kan ik volgende week met een gerust hart de kapper verlaten! Sommige meiden vinden het fijn om het kapsel een beetje aan te passen op de jurk, daarom pak ik de collage van mijn jurken-zoektocht er even bij. De eerste jurk van het rijtje hierboven is het geworden. En ik kan je vertellen, hij is op mijn lijf geschreven. Natuurlijk krijgen jullie nog geen aanfoto, maar die krijgen jullie nog te zien! Ik maak natuurlijk outfit-foto’s op de dag zelf.

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Kelly caresse 13 september 2014 om 07:35

  Jaa zo’n draaiknot aan de achterkant vind ik heel leuk en ook bij jou denk ik wel goed staan. Al vind ik je haar los ook mooi, misschien met zo’n halve ‘bovenstaart’ of wat slag erin gemaakt
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Unboxing goodiebag en perspakketje – Mama lifestyleMy Profile

 • Reageer Sara 13 september 2014 om 07:37

  Mooie jurk heb je gekozen! Heb je de 2e ook gekocht? Dacht dat ik die laatst voorbij zag komen haha. Ik vind dat je 2 mooie kapsels hebt uitgekozen. Opgestoken vind ik heel goed bij een bruiloft passen. Ik vind de vlecht heel mooi, maar ik zou even met de kapper overleggen of dat lukt! Het tweede kapsel is ook heel gepast, ookal is het wat rommelig.

  • Reageer Bibian Sloot 13 september 2014 om 09:41

   haha ja dat klopt, oeps ik vond hem toch wel heel leuk! Dankjewel voor je tip!

 • Reageer Gwen 13 september 2014 om 08:07

  Je wilt het vast niet horen haha, mr jouw staart die losjes zit met zo’n schuifspelde vind ik altijd al superleuk! Bij mij valt het nooit zo keuk rommelig 😉 Mr goed, snap wel dat dat iets te ‘normaal’ is, dus dan zou ik voor die eerste vlecht of een variatie vd kapper hierop gaan. Echt megaleuk!
  Gwen onlangs geplaatst…20 feitjes over mijMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 13 september 2014 om 09:41

   Ah wat lief om te horen, dankjewel!

 • Reageer astrid nab 13 september 2014 om 08:09

  de jurk die je hebt uitgekozen is echt mooi ik zou bij deze jurk het tweede kapsel doen lekker vlot

 • Reageer Dita 13 september 2014 om 08:29

  Dat kapsel is erg mooi!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – September 2014 #1My Profile

 • Reageer Anneleen 13 september 2014 om 08:30

  Het tweede kapsel is volgens mij echt iets voor jou en zou je echt goed staan! Al vind ik jou ook heel mooi met gewoon los haar, maar ik snap dat je voor een bruiloft iets speciaals wilt.

  • Reageer Bibian Sloot 13 september 2014 om 09:42

   Ahja, ik vind los soms ook leuk hoor maar met een bruiloft vind ik los ook zo saai net wat je zegt;) liefs

 • Reageer Malou 13 september 2014 om 09:36

  Wat een mooie jurk zeg! Ik zou voor het tweede kapsel gaan, volgens mij staat dat je heel leuk 🙂
  Malou onlangs geplaatst…ZWANGERSCHAP: 30 WEKEN ZWANGERMy Profile

 • Reageer Marion 13 september 2014 om 10:24

  Rommelig staat altijd wat leuker ja. En als je niet kan kiezen, dan begin je gewoon met kapsel 1. Wedden dat je dan aan het einde van de dag kapsel 2 hebt! 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: VerantwoordelijkheidMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 13 september 2014 om 11:16

   hahahahaha ik moest zo lachen om jou comment!

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 13 september 2014 om 10:36

  Superleuke kapsels heb je uitgekozen! Ik zou inderdaad voor zoiets gaan! Misschien kan je de foto’s vooraf eens doormailen naar je kapper om te zien wat die denkt wat mogelijk is en wat die kan? Maar als je deze foto’s als voorbeeld geeft zal de kapper er vast wel iets moois van kunnen maken!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Combineren met Kim: geprinte broeken (zomereditie) ♥My Profile

 • Reageer Miranda 13 september 2014 om 11:05

  Toffe jurk, ik zou idd voor iets rommeligs gaan. Maar ik zou gewoon met de kapper overleggen. Die heeft vast allerlei toffe kapsels enzo paraat. Toen ik ging trouwen ging mijn zus met me mee naar mijn kapper die mijn haar en make up deed. Zij deed ook haar haar en make up even en maakte er direct wat leuks van. Iets wat perfect paste bij mijn zus en haar outfit! Heel leuk was dat:)
  Miranda onlangs geplaatst…Instagram tagMy Profile

 • Reageer joyce 13 september 2014 om 12:03

  Een vlecht is echt iets van deze tijd en naar mijn mening geschikt voor zomer en winter, casual en gelegenheden. Zorg dat het wordt ingevlochten.. doordat je steeds een nieuwe pluk pakt blijft je haar zo lang als de eerste pluk tot dat je hem uit vlecht.. een haarbandvlecht zal je super staan ook kan je kiezen voor een schuinevlecht waarbij je eindigt met een gevlochten knotje, ik denk dat dat ook mooi zal zijn! Succes met kiezen en veel plezier op de bruiloft van je zus.

 • Reageer Isabel Cristina 13 september 2014 om 14:40

  Kapsel 1 vind ik heel erg mooi, net als je jurk! Ben benieuwd naar je totale look!
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…DIY Amsterdam JarMy Profile

 • Reageer Aranka 13 september 2014 om 15:50

  Vlechten zijn leuk! Doen waar jij je het fijnst bij voelt, jij moet er mee lopen en als je er niet tevreden mee bent ga je er straks de hele dag aan ergeren!! Ik denk dat je kapper ook wel kan inschatten wat bij je past:) Ben benieuwd naar je totale look! De jurk ziet er in ieder geval al mega tof uit!

 • Reageer Petra 13 september 2014 om 18:03

  Kapsel twee. Die half rommelige knot staat je vast super. Leuk voor een bruiloft en toch helemaal jij!
  Petra onlangs geplaatst…Spelletje: mama pestenMy Profile

 • Reageer Faye 13 september 2014 om 21:14

  Ik zou ook voor kapsel twee gaan! Leuke jurk heb je uitgekozen! Het wordt vast een mooie en bijzondere dag! 🙂
  Faye onlangs geplaatst…100% Mama EventMy Profile

 • Reageer Mama's Jungle 13 september 2014 om 22:37

  Gaaf, ik houd echt van die vlecht dingen. Helaas heb ik zelf zo dun en piek haar GRRR (tijd voor wat nephaar, haha)
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Lekkere, gezonde(re) cakejes met eigen twistMy Profile

 • Reageer Eilish 14 september 2014 om 02:56

  Die jurk is echt prachtig zeg! Ik houd echt van die vlecht kapsels!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Autumn InspirationMy Profile

 • Reageer Eline 14 september 2014 om 20:41

  Omdat je een naakte nek en hals hebt door de jurk, zou ik je haar laag in je nek dragen, staat meestal heel mooi!
  Eline onlangs geplaatst…Broccolisoep met cottage cheeseMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge