Babypraat, Filmpje, Moeder zijn, Zwanger

VLOG: Babyshower!

babyshower1
Aaaaah, afgelopen zondag kreeg ik gewoon een echte babyshower! Zoals ik al vertelde, wilde Lizanne (mijn zusje) toch iets organiseren, samen met Bibian. Ik had al aangegeven in het begin van mijn zwangerschap dat ik absoluut geen verrassingsbabyshower wilde. Ik had m’n zusje zo ver gekregen dat ze in ieder geval de datum aan mij zou vertellen, de rest mocht dan wel geheim blijven. Zo gezegd, zo gedaan: zondag 21 september zou ze mij om half 12 op komen halen. Zei ze. De viezerik.

Zaterdag kreeg ik een WhatsAppje van mama: of ik zondag mee ging naar Zevenaar, de winkels waren open (zei ze) en we konden lekker gaan lunchen samen. Robert zei dat hij ’s middags naar voetballen ging dus ik vond het dan wel leuk om met mama even weg te gaan. Ze zou me op 12 uur ophalen.
Zondag hadden Robert en ik lekker uitgeslapen en het was pas 11:15u toen ik me aan ging kleden. Omdat ik “maar” ging lunchen met mama, trok ik gewoon comfortabele kleding aan, deed mijn (vette) haar in een staart want ik zou ’s avonds wel lekker gaan douchen en deed 1 likje mascara op.

Mama kwam me ophalen en we stapten de auto in. We reden helemaal niet richting Zevenaar dus ik vroeg: “Hoe rij jij nou weer naar de stad?”. Ze vertelde dat ze van mijn oom en tante een lekker lunch-adresje had gekregen in Didam en ze had een keer zin in wat anders dan die typische Bakker Bart of lunchtentjes waar we altijd heen gaan. Nou, dit is dus een verhaal wat vaker voorkomt, mijn oom en tante komen wel vaker met nieuwe restaurants of dingen dus dit was niet opvallend. Prima dacht ik, leuk!

Mama parkeerde de auto en ze zei dat ze nodig moest plassen dus ze liep het eerste de beste café in de buurt in. Ik liep door, ik bleef wel even buiten wachten. Toen kwam ze terug en zei: “Ga dan even mee!”. TOEN kreeg ik pas: NEEEEEE HET ZOU TOCH NIET!!!?!?!??!?!?!?! Mama voorop, ik erachteraan (balend dat ik maar 1 likje mascara op had en een vette pruik) met een kriebel in m’n buik. En ja hoor: daar zaten ze dan met z’n allen: Lizanne, mama, Bibian, mijn schoonmoeder- en zus, Merel (vriendinnetje/nichtje), Linda (vriendinnetje) en zelfs lieve Kelly had een halve wereldreis afgelegd om mij te verrassen! Ze hadden de hele hut versierd met blauwe slingers en overal cadeautjes…

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

We hebben gezellig gekletst, een lekkere high tea gehad en ik heb ontzettend veel leuke cadeautjes gekregen! Ik was echt zoooo verrast, ik had het écht niet zien aankomen! Echt zo’n goede om mij in m’n waan te laten dat het toch echt volgende week was… Achteraf gezien is dit verrassingseffect natuurlijk 100000x leuker dan van te voren weten dat je “iets” gaat doen. Ik vond het zo leuk en voelde me zo speciaal dat ze dit helemaal voor mij (en baby) georganiseerd hadden en allemaal de tijd en moeite hebben genomen. Voor mij! Ik dacht altijd dat ik kon zien als mensen aan het liegen waren, maar dat is dus niet zo haha. De avond ervoor was m’n vriendinnetje zelfs nog geweest en die heeft met een stalen gezicht gedaan alsof er niks aan de hand was terwijl ik het nog over “mijn babyshower van volgende week” had. Bibian en Lizanne die me weken voorgelogen hebben en zelfs Robert die echt 0,0 heeft laten merken.

Nee, ik vond het echt een geweldige middag en zou het voor geen goud hebben willen weten! Ik zal nog even laten zien wat ik allemaal gekregen heb:

babyshower2Twee rompertjes van Petit Bateau, 2 poezenbeesten, een speentje & speenkoord. Een babycook (of hoe heet zo’n apparaat waar je makkelijk zelf hapjes in kunt maken?)!, een spaarpot en een DIY setje waar ik een hand/voetafdrukje in kan maken. Een voorleesboek van Dikkie Dik, sokjes, rompertje en nog wat kleine goodies! Een onwijs leuke (zelfgemaakte!) luiertaart met van alles en nog wat erin!

babyshower3Een prentenboekje over een kleine muis (Muuske… snapje ;)?), een hele gave slaapzak en nog een hele toffe (zelfgemaakte!) luiertaart met allemaal spulletjes ertussen.

Ik ben zoals je kunt zien heeeeeeel erg verwend en heel cliché en typisch om te zeggen maar ik heb echt genoten van mijn echte babyshower en zal deze dag never vergeten!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Annemarie 17 september 2014 om 12:26

  Blijft leuk! Kreeg weer even de kriebels naar mijn babyshower vorig jaar november. Verrassing of niet: zo lief als vrienden en familie dit voor je regelen. Geniet lekker na Manon

 • Reageer Mama's Jungle 17 september 2014 om 12:33

  Ahh super! Een verrassing is toch wel leuker!
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Tips voor het doen van bio boodschapjesMy Profile

 • Reageer Miranda 17 september 2014 om 12:37

  Oh dat zag er echt super gezellig uit. Wat hebben ze dat leuk georganiseerd! Goed geheim gehouden ook, heel knap!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Video; nailart regenboogkleurenMy Profile

 • Reageer Vanessa 17 september 2014 om 13:17

  Wat een verrassing! Leuke cadeautjes heb je gekregen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Ziaja natuurlijke olijfolie | Reinigingsmelk, micellair water & crème + kortingscode!My Profile

 • Reageer Marion 17 september 2014 om 13:41

  Wat te gek zeg! En oooh wat was je moe na afloop. “Daar takelt ze af”. Die vond ik wel briljant van Bibian. Tof hoor! Leuk dat je niets doorhad tot het laatste moment!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #8My Profile

 • Reageer Lisanne 17 september 2014 om 13:55

  Wat super leuk! Tof dat ze je toch stiekem verrast hebben!!
  Lisanne onlangs geplaatst…Picture It | September #1 ♥ Jarig, MacBook Air, ziek, TFIOS en een nieuwe bril.My Profile

 • Reageer Sara 17 september 2014 om 14:01

  aawh wat een leuke verrassing! Toch stiekem wel leuk, maar ik houd er zelf eigenlijk ook niet van. Ik zie het ook voor me dat ik het ga aangeven dat ik de datum wel wil weten haha. Leuke cadeaus heb je ook gehad!

 • Reageer astrid nab 17 september 2014 om 14:15

  dat ziet er supergezellig uit echt leuk

 • Reageer Eline 17 september 2014 om 14:30

  Wat heerlijk manon dat je zo verrast bent! En wat maak jij je cadeautjes netjes open zeg!
  Eline onlangs geplaatst…PancakesMy Profile

 • Reageer Dita 17 september 2014 om 14:31

  Aah wat super leuk dat ze je toch zo hebben verrast.
  Dita onlangs geplaatst…New in: Hema kaartenMy Profile

 • Reageer Stephanie 17 september 2014 om 16:16

  Hihi stiekem een erg leuke verrassing 😀 leuke video en toffe cadeaus!
  Stephanie onlangs geplaatst…Throwback | Televisieprogramma’s uit de jaren ’90My Profile

 • Reageer Anneleen 17 september 2014 om 17:04

  Superleuk dat je uiteindelijk toch verrast bent! Mooie cadeautjes!

 • Reageer Petra 17 september 2014 om 18:26

  Dit is wel een hele leuke verrassing. De high tea zag er heerlijk uit. En wat heb je leuke kadootjes gekregen. De slaapzak is erg leuk.
  Petra onlangs geplaatst…Een klein gebaarMy Profile

 • Reageer Bertine 17 september 2014 om 18:27

  wat super leuk zo een verrassing! leuk dat alles is gefilmd!

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 17 september 2014 om 18:27

  Aaaaahw kei leuk dat ze dat voor je hebben georganiseerd! En wat een leuke en schattige cadeaus!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #24My Profile

 • Reageer Nicole 17 september 2014 om 18:50

  Hahaha echt enorm gaaf die verrassing hoor!
  Goed gelukt en lekker verwend…
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog: Hema, Next en Baby & Trend..My Profile

 • Reageer Mama van Vesper 17 september 2014 om 21:41

  Gezellig en mooie cadeautjes!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Persoonlijk: Mijn opleiding(en)My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife ♥ 17 september 2014 om 22:13

  Hihi wat leuk! Dat is typisch he, ik kan ook nooit goed tegen verrassingen, of ik ben er gewoon te nieuwsgierig naar, maar als ik het dan weet is het niet zo leuk meer en wou ik dat ik het niet had geweten haha! Ik heb ook ooit zo’n verrassingsfeestje gehad voor mijn 16de verjaardag en ik werd toen door mijn ouders ‘meegelokt’ om zogezegd bij vrienden van hen te gaan eten, dus ik had mijn haar echt heel lelijk zitten en mijn outfit was niet zo heel leuk, en daar baalde ik ook wel van haha! Zeker omdat er ook zoveel foto’s genomen worden op zo’n dag haha! Maar goed, het was ook wel een hele leuke dag, net zoals bij jou! 🙂 Inderdaad een heel leuk gevoel als er zoiets speciaal voor jou georganiseerd wordt en je weet echt van niets 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Mini omruilshoplog H&M ♥My Profile

 • Reageer Willemijn 18 september 2014 om 08:39

  Super leuk! Goed gedaan Bibian 😉
  Willemijn onlangs geplaatst…Zelf eiersalade makenMy Profile

 • Reageer Marlinde 18 september 2014 om 13:23

  Wat ben je lekker verwend! En wat goed dat echt niemand iets heeft laten merken..!

 • Reageer Jennifer 18 september 2014 om 16:10

  Toch wel lekker hè Manon om even in het middelpunt te staan. 😉 Gelukkig hebben ze het bij een high tea gehouden, hihi!
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 21 & 22 wekenMy Profile

 • Reageer Geertje 18 september 2014 om 18:09

  Super leuke verassing! Fijn dat ze/je niets in de gaten had!
  Geertje onlangs geplaatst…Reactie op Poetsen, Niet Mijn Hobby door EvelienMy Profile

 • Reageer ZWANGER: 30 weken | Little Wonder World 19 september 2014 om 06:00

  […] afgelopen zondag! De dag van de babyshower! Ik heb hier al alles over verteld en jullie hebben ook al de vlog kunnen zien. Ik vond het […]

 • Reageer Sauvementes 19 september 2014 om 11:05

  Leuk zeg! Doet mij aan mijn suprise vrijgezellenfeest high tea denken, toen werd ik meegenomen door mijn moeder. Ik greep trouwens serieus mijn telefoon toen een van jullie een berichtje kreeg in de auto. Heb het zelfde geluidje haha. (addict)
  Sauvementes onlangs geplaatst…Bijzonder verhaal: Sjezus zeg, Zilla (Op schijnreis naar Azië)My Profile

 • Reageer Betty 21 september 2014 om 19:35

  Hahaha wat een boeven he! Ik moest zo lachen toen Bibian me ’s morgens liet weten dat dit op de planning stond. Geweldig! En wat een leuk filmpje ook!
  Betty onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

 • Reageer Kiekje #21: Dat moet een zaterdag zijn | Little Wonder World 30 maart 2015 om 06:00

  […] de babycook (gekregen tijdens mijn babyshower van mijn ouders/zusje. Daarna hebben we zo gelachen met het geven van de worteltjes (en heeeeel […]

 • Reageer Zwangerschapsupdate: week 33 – Babyshower & Fysio | Little Wonder World 4 april 2017 om 06:00

  […] doordrammen van: “Ah toe nou…”, dan wist ik sowieso al hoe laat het zou zijn. Bij de babyshower van Nilo konden ze dit nog wel doen (al was toen mijn moeder de klos met mij meelokken) en dat was zeer goed […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge