Filmpje, Vlogs

VLOG: Naar Arnhem!

arnhemuit

Gisteren gingen we met z’n drietjes naar Arnhem. Manon moest nog wat babyspulletjes (kleertjes, ahum) hebben en Bibian had hele drukke werkdagen gehad dus we gingen er gezellig samen uit. Voordat we in Arnhem aankwamen, hadden we alweer een kansloze actie :’). We hebben ontzettend veel lol (met River) gehad, geshopt, een lekkere lunch gehad en daarna uitgeteld op de bank neergeploft!

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer astrid nab 4 september 2014 om 12:38

  wat een ontzettend leuk filmje van jullie drieen gezellig

 • Reageer Kim 4 september 2014 om 12:53

  Ik kan de vlog pas straks bekijken maar ik kijk er echt al naar uit! Wat een leuke foto met River, zo lachen!! Ik word er blij van haha! 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Combineren met Kim: het jeanshemd ♥My Profile

 • Reageer Miranda 4 september 2014 om 12:56

  ooh wat een gezelligheid! Ik vind het altijd zo leuk wanneer jullie dit soort tripjes vloggen, dan is het net een beetje of ik met jullie mee ben op stap;)
  Miranda onlangs geplaatst…Recept; focaccia met knoflookzoutMy Profile

 • Reageer Jennifer 4 september 2014 om 12:56

  Mijn vriend heeft me wijs gemaakt dat ik nu geen pepernoten mag eten omdat er kaneel in zit en daar mag je dan weer niet te veel van hebben. Maar nu ik jullie zo zie snoepen denk ik dat ik even iemand bij de lurven moet hebben en ik ook maar snel mijn zak pepernoten weer bij hem moet ophalen!!
  Jennifer onlangs geplaatst…Plog: Eerste collegedag!My Profile

  • Reageer Gwen 4 september 2014 om 13:20

   Je mag idd geen bergen kaneel eten, omdat het vruchtafstotend kan werken (net als meerder kruiden, tijm bijvoorbeeld ook). Geldt dus vooral voor het eerste trimester. Maar, in kruidnoten zit niet megaveel, dus zolang je niet elke dag een kilo kruidnoten eet, moet het best kunnen denk ik. Ik eet ze ook. En ben zwanger.
   Gwen onlangs geplaatst…Tag: 10 bekentenissen van een moederMy Profile

   • Reageer Jennifer 4 september 2014 om 15:00

    Nee, maar ik ben dan weer heel snel bang te krijgen. Inmiddels 20 weken, dus een handje pepernootjes kan geen kwaad, ben ik nu van overtuigd. Maar ik ben dan weer zo snel bang te krijgen dat ik maar direct alles uitban.
    Jennifer onlangs geplaatst…Plog: Eerste collegedag!My Profile

    • Reageer Gwen 4 september 2014 om 15:09

     Oh herkenbaar hoor 😉 Ik at tijdens mijn eerste zwangerschap geen uiensoep omdat daar redelijk wat tijm in zit. Dit keer heb ik alleen de kaneel in mijn yoghurt elke ochtend geschrapt en vervangen voor honing. Tot ik uberhaupt misselijk werd vd geur van yoghurt 😉 Nu (26wk) gaat kaneel weer in bananenbrood bijvoorbeeld of laatst in de couscous.
     Gwen onlangs geplaatst…Tag: 10 bekentenissen van een moederMy Profile

 • Reageer Gwen 4 september 2014 om 13:21

  Zo leuk weer! Oh ja, misschien idee voor River: wij hebben Olivia altijd los laten lopen als ze wilde (winkelcentrum/straat zonder auto’s) en elke keer roepen en dan bleef ze wel voor ons lopen, maar niet te ver weg. Ik heb eens gehoord dat als je ‘ze’ elke keer achterna gaat en steeds weer aan de hand terugsleept naar waar jullie lopen, ze sneller gaan weglopen omdat ze weten dat jij ze achterna komt. Olivia loopt dus ook eigenlijk nooit weg nu en kijkt heel vaak achterom of ze ons nog ziet. Maar goed, in een straat met auto’s is dat geen optie natuurlijk, om dat te oefenen.
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: 10 bekentenissen van een moederMy Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 4 september 2014 om 14:05

  Haha zo leuk! River is ook echt een schatje!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Personal: My september goalsMy Profile

 • Reageer Dita 4 september 2014 om 15:27

  Weer zo’n leuke vlog, River is ook zo’n schatje!
  Dita onlangs geplaatst…Recept – Pasta met pesto, worst en groentenMy Profile

 • Reageer Kim 4 september 2014 om 16:24

  Haha wat leuk om te zien 😀 River is zo’n schatje! Wat grappig dat hij alles al meedoet als een grote! En hoe leuk om te zien dat jullie zoveel plezier hebben bij het filmpjes maken, moet leuk zijn als je dat met z’n tweeën kan doen 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Combineren met Kim: het jeanshemd ♥My Profile

 • Reageer Petra 4 september 2014 om 19:16

  Haha strakke actie met de kinderwagen. Arnhem blijft een leuke stad. Vraag me af waar die leuke kinderwinkel zit.
  Petra onlangs geplaatst…Ik vind je leuk, ik vind je niet leukMy Profile

  • Reageer Manon 4 september 2014 om 19:50

   In de Weverstraat (nummer 33), in dezelfde straat als de Kinderboekenwinkel!

 • Reageer Desiree 4 september 2014 om 19:45

  Super gezellige vlog weer! 🙂

 • Reageer Marleen 4 september 2014 om 20:01

  Wat een super leuke vlog weer! Jullie zijn zó gezellig!

 • Reageer Marion 4 september 2014 om 21:09

  Zo, dat was ff relaxt. Lekker op bed een vrolijk filmpje kijken. Hahaha, die kinderwagen 😀 Briljant! Oh pepernoten! Ik ga ook een zak scoren. Zag ze bij de Hema al liggen laatst.
  Marion onlangs geplaatst…Afscheid OmaMy Profile

 • Reageer Natascha 5 september 2014 om 10:45

  Wat zijn jullie toch leuk! Heerlijk jezelf, spontaan en lieve meiden: geweldig om naar te kijken! 🙂

 • Reageer Jenny 5 september 2014 om 11:47

  Leuke video. Ben benieuwd naar het jurkje. En jullie zitten altijd zo lekker te kanen hahaha
  Jenny onlangs geplaatst…Meeuwenpoep en MercedessenMy Profile

 • Reageer Eline 5 september 2014 om 13:07

  Wat lijken jullie een stel leuke meiden! Ik bekijk jullie blog nog maar net maar wát ontzettend leuk allemaal! 🙂

 • Reageer Anneleen 5 september 2014 om 15:51

  Ik vind jullie vlogs altijd heel leuk om naar te kijken! Ik ben benieuwd naar je jurk Manon!

 • Reageer Eline 5 september 2014 om 22:20

  Ik heb nog steeds pepernoten van vorig jaar in huis. Zijn nog steeds goed en knapperig. Mijn neefje eet ze graag, ik eet ze zelf niet. Echt bizar dat die dingen zo lang goed blijven!
  Eline onlangs geplaatst…Thaise kippensoepMy Profile

 • Reageer Vanessa 6 september 2014 om 21:09

  Leuk dagje hebben jullie gehad! Ik vind het altijd leuk om zo’n vlogs te bekijken 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Zo maak je de woonkamer klaar voor het najaarMy Profile

 • Reageer Een kijkje in het leven van… Bibian #20 | Little Wonder World 8 september 2014 om 06:01

  […] 3 september Jullie hebben alles al in de vlog kunnen zien afgelopen week. Ik ging met Manon naar Arnhem voor een dagje shoppen voor de […]

 • Reageer Denies 8 september 2014 om 19:52

  Heerlijk filmpje weer, gezellige dag zo met z’n 3 (4) tjes!! River had trouwens weer een te gekke outfit aan. Zo schattig hoe hi z’n tosti zit te eten en met jullie meelacht en giert haha geweldig ventje!
  Denies onlangs geplaatst…Happy-House Luxury Living BlokkussenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge