Food, Persoonlijk, WeightWatchers

Back on track – Weight Watchers #1

Zo, daar zijn we weer. Jullie zullen wel denken daar komt ze weer hoor. Maar velen van jullie zal het niet ontgaan zijn dat ik er even geen puf voor had. Het was me even allemaal teveel en ja ik ben ook maar een mens, en ja ik houd van lekker eten. En dat kan met Weight Watchers maar ik had er gewoon even geen zin in. Tot ik terug kwam uit Frankrijk, ik kreeg een mail van mijn coach en besloot er weer voor te gaan. Ik zeg eerlijk dat ik aangekomen ben, maar die kilo’s wil ik er natuurlijk wel weer af hebben. Soms kreeg ik van jullie zulke lieve berichtjes dat ik steeds slanker werd, maar eigenlijk vond ik die berichtjes voor mezelf niet leuk, iedereen denk dat ik kei goed ga, maar het ging gewoon totaal mis. Maar zoals de titel al zegt, ik ben weer back on track. De laatste weken was de spiegel helaas niet meer mijn beste vriend en ik wil er toch graag weer een goede vriend bij hebben.

Vorige week besloten Lizanne, een ander vriendinnetje en ik richting de cursus te gaan. En hup gelijk op de weegschaal en op de blaren zitten. En ja die blaren heb ik zeker gevoeld. Maar die blaren deden mij wel beseffen dat ik dit gewoon niet wilde, niet die kilo’s er weer bij maar juist eraf. Ik maakte die avond een goed weekmenu, de dag erna sprong ik de auto in naar de winkel voor alle boodschappen en deed ontiegelijk hard mijn best. Wel gingen we afgelopen zondag uit eten met Manon en haar vriend maar dat had ik netjes ingepast in mijn weekmenu.

Nu zijn jullie natuurlijk hartstikke nieuwsgierig wat de weegschaal gisteren zei, en ik was blij verrast. Er was maar liefst 1,7 kilo af en daarmee kan ik met een goed gevoel zeggen, I’m back on track!
ww8-1
Ik ga gewoon weer door en wil zo graag mijn streefgewicht halen, hij ligt nu weer iets verder weg maar dat is nou eenmaal menselijk. Iedereen kan fouten maken en veel mensen houden van lekker eten, en daar ben ik er 1 van. Maar ik kan ook heel goed weer de knop om zetten en dat heb ik weer gedaan. Jullie kunnen van mij volgende week nog een verslagje verwachten en daarna ga ik om de 2 weken naar de cursus dus kunnen jullie ook om de 2 weken een verslagje verwachten.

Mochten jullie nog lekkere recepten weten die ik zeker moet proberen laat het me dan weten in de comments!
liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

45 reacties

 • Reageer Kelly caresse 30 oktober 2014 om 07:15

  Wauw goed bezig Bibian, gewoon bijna 2 kg eraf in een week is zo knap! Je kunt het, heel sterk hoe je het zelf weer oppakt. Ik ben benieuwd naar je updates 🙂
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Diary donderdag : Persevents, Woezel en Pip en shoppingMy Profile

 • Reageer Marina 30 oktober 2014 om 07:31

  Goed bezig, je kunt het!
  Marina onlangs geplaatst…Praktische tip voor je verlanglijstjeMy Profile

 • Reageer Gwen 30 oktober 2014 om 07:41

  U go girl! Helemaal super!
  Gwen onlangs geplaatst…Surprise, babyshower!My Profile

 • Reageer Dita 30 oktober 2014 om 07:46

  Wauw top! Succes
  Dita onlangs geplaatst…Liefde voor mijn keukentafel ♥My Profile

 • Reageer Marion 30 oktober 2014 om 07:54

  Super dat je er weer voor gaat. We roepen allemaal altijd dat je goed bent zoals je bent, en dat ben je ook, maar het gaat om jou. Jij moet je happy voelen in je lijf. We will support you! Knap, meis. De kop is er alweer af!
  Marion onlangs geplaatst…Plog: Dagje naar mijn zusMy Profile

 • Reageer Diana 30 oktober 2014 om 08:07

  Hartstikke goed van je dat je weer van start bent gegaan! Soms is het moeilijk om het vol te houden en dat is menselijk. Vanaf nu ga je er gewoon weer voor de volle 100% voor! Succes!
  Diana onlangs geplaatst…New in: MAC Diva lipstickMy Profile

 • Reageer Chantal 30 oktober 2014 om 08:11

  Wauw knap hoor!
  Ik heb het er de laatste tijd ook niet echt makkelijk mee..
  op onze site staan wel wat lekkere recepten! Neem maar een kijkje.

  Succes
  Chantal onlangs geplaatst…De week van Robin #12My Profile

 • Reageer Betty 30 oktober 2014 om 08:25

  Supergoed dat je het weer hebt opgepakt, maar zoals je zelf al zegt is het alleen maar logisch dat je het afvallen soms goed zat bent. Alleen maar goed als je een tijdje later zelf de knop weer om kan zetten! Heel veel succes! You can do it!
  Betty onlangs geplaatst…Halloween partyMy Profile

 • Reageer Sara 30 oktober 2014 om 08:33

  Goed bezig! En leuk dat de updates weeë terug komen, ik las ze altijd graag. Ik ben in het voorjaar door jullie de online cursus gaan doen en was daardoor ook 6 kg afgevallen. Helaas zijn er toch wel 3kg weer bij, omdat ik nu totaal niet let op wat ik eet. (Mijn excuus: 40 uur werken, scriptie schrijven, huishouden en sociaal leven onderhouden = te druk) De tijd van speculaas en pepernoten is weer aangebroken, maar ik ga ook weer opletten!

  • Reageer Bibian Sloot 30 oktober 2014 om 20:43

   Ja moeilijke periode met al dat lekkere eten in de winkels, maar we kunnen het vast weerstaan!

 • Reageer Paola 30 oktober 2014 om 08:37

  Goed bezig! 1,7 is een top resultaat! Zelf moet ik ook weer aan de slag, maar ik vind het zo lastig..
  Paola onlangs geplaatst…Bodybutter stashMy Profile

 • Reageer Anneleen 30 oktober 2014 om 08:50

  Goed bezig Bibian !!!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Reageer Renee 30 oktober 2014 om 08:59

  Volgens mij zijn wij van die types die ‘levenslang’ hebben. Gemeen eigenlijk hè? Ik vind het echt super van je dat je het weer oppakt. Dipjes zijn logisch en afentoe moet je daar ook gewoon lekker aan toegeven, om vervolgens de draad weer op te pakken. Succes!!

 • Reageer Vanessa 30 oktober 2014 om 09:05

  Goed bezig! Het lijkt me heel normaal dat je er even geen zin meer in had. Fijn dat je er nu weer voor gaat. Veel succes!
  Vanessa onlangs geplaatst…H&M Lipgloss | Berlin Night & Paris RedMy Profile

 • Reageer Seline 30 oktober 2014 om 09:15

  Ik vind het echt heel knap hoe je er weer voor gaat, en dat je in een week al 2 kilo bent afgevallen is helemaal super! Ik ben benieuwd naar de updates!
  Seline onlangs geplaatst…Mama is ziekMy Profile

 • Reageer Geertje 30 oktober 2014 om 09:17

  Wat goed dat je het weer oppakt! En fijn dat er de eerste week weer zoveel af was! Dat motiveert weer goed! Keep up the good work!

 • Reageer Sunseeree 30 oktober 2014 om 09:22

  Wat goed Bibian! Elke kilo eraf is meegenomen 😀 Dan hoef je niet jaloers te zijn op mijn verse brownies met pure chocolade topping hahahah. You can do it 😉 !!
  Sunseeree onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: Happy wife, happy lifeMy Profile

 • Reageer Madelaine 30 oktober 2014 om 09:36

  Wat knap dat je zo snel al bijna 2 kg kwijt bent! En je hoeft je niet te verontschuldigen hoor, je bent gewoon een mens met goede en mindere momenten. Zolang je hebt genoten hoef je jezelf nu niks te verwijten. Je hebt nu weer een goede motivatie te pakken.

 • Reageer Annemijn. 30 oktober 2014 om 09:56

  Goed bezig! Veel succes!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Recept suikervrij kwarkbroodMy Profile

 • Reageer Elise 30 oktober 2014 om 10:42

  Iedereen kan al eens een minder moment hebben. En soms is het dan belangrijker van dan te focussen op gelukkig zijn met hoe het op dat moment is dan de nadruk leggen op vermageren vermageren vermageren. Ik ben heel blij voor je dat je weer goede moed hebt gevonden om er in te vliegen. Succes meid!

 • Reageer Simone 30 oktober 2014 om 10:43

  Supergoed van je! Mooi getal ook wat er weer af is. Ik ben ook weer bezig mijn gezonde gewoontes op te pakken, voor de zomervakantie was ik 4 keer in de week in de sportschool te vinden en at ik nagenoeg clean, daar is nu niets meer van over, ook niet van de resultaten 🙁
  Simone onlangs geplaatst…Recept: gezonde én lekkere (ananas) speltpannenkoekenMy Profile

 • Reageer angelique 30 oktober 2014 om 10:43

  Wauw super goed bezig!
  angelique onlangs geplaatst…Organisatie | Family PlannerMy Profile

 • Reageer Eefje 30 oktober 2014 om 10:54

  Het blijft moeilijk he… Ik kan ook van die momenten hebben dat ik denk, ach wat boeit het me nog! Maar de kick van het afvallen weegt toch zwaarder (haha), en ik voel me zoveel beter in mijn eigen lijf. Ik ben ook begonnen met WW dankzij jou en Manon, en ben inmiddels bijna 10 kilo kwijt. Ik vind het daarom ook heel leuk dat je weer WW updates gaat geven. Veel succes, you can do it!!

 • Reageer astrid nab 30 oktober 2014 om 11:19

  goed bezig bibian

 • Reageer Eline 30 oktober 2014 om 11:30

  Goed bezig bibian! Ik kan je de maaltijdsoepen heel erg aanraden, die hebben super weinig propoints maar zijn wel heel lekker en vullen goed, bij mij op de site kun je een hoop lekkere maaltijdsoepen vinden. (ik hoop dat je dit niet als spam ziet want zo is het niet bedoeld, ik reageer hier iedere dag namelijk!) Goed dat je jezelf weer hebt weten te motiveren om aan je gezondheid te werken!
  Eline onlangs geplaatst…EiersaladeMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 30 oktober 2014 om 20:45

   Ah ik ga zeker eens een kijkje nemen, dankjewel. Liefs

 • Reageer Pauline 30 oktober 2014 om 11:38

  Goed van je dat je het weer oppakt! En 1,7 in een week, super! Hopelijk ben je snel op je streefgewicht, succes ermee!!

 • Reageer Shirley 30 oktober 2014 om 11:43

  Heel goed! Ik had ook mijn ups en downs met Weight Watchers, maar zolang je jezelf weer kunt motiveren en het op weet te pakken, komt het helemaal goed!
  Shirley onlangs geplaatst…Wat eet jouw kindje zoal?My Profile

 • Reageer Janske 30 oktober 2014 om 12:40

  Super knap dat je weer begint! En alweer mooi afgevallen. Zet hem op meid!
  Janske onlangs geplaatst…Shoplog Oktober 2014My Profile

 • Reageer Mirne 30 oktober 2014 om 12:53

  Yay, heel veel succes weer! Ik heb mezelf ook net weer hervat, het ging even twee weken wat slechter, maar ben ook weer terug met frisse moed.
  Mirne onlangs geplaatst…Slanke mediterraanse boerenkool stamppotMy Profile

 • Reageer Manon 30 oktober 2014 om 13:10

  Goed bezig! Gelijk alweer wat afgevallen dus dat is een mooi begin!
  Manon onlangs geplaatst…31 weken zwanger!My Profile

 • Reageer Lianne 30 oktober 2014 om 13:52

  Jaaa daar zijn de updates weer! Ik ben zelf ook met WW bezig en kan soms wel wat motivatie gebruiken!
  Zet hem op meid!

  • Reageer Bibian Sloot 30 oktober 2014 om 20:45

   Jij ook veel succes!

 • Reageer Nicole 30 oktober 2014 om 14:01

  Goed dat je er gewoon weer voor gaat!
  Je kan het!
  Nicole onlangs geplaatst…Fotografie tips: hoe maak je een selfie?My Profile

 • Reageer Cindy 30 oktober 2014 om 15:30

  Wat ontzettend knap van je dat je de drive hebt om het weer op te pakken, supergoed! Volhouden hè!
  Cindy onlangs geplaatst…Inspiratie: SlaapkamersMy Profile

 • Reageer Jennifer 30 oktober 2014 om 15:58

  Lekker begin Bibian! Ik hoop zo voor je dat je snel op je streefgewicht zit en dat er dan ook eens een eind komt aan die strijd met de kilo’s en spiegel. Ik begrijp wel wat de mailers bedoelen, op de foto’s op de blog is niet te zien dat je bent aangekomen en ik vind ook dat je er de laatste tijd stralend uitziet. Hopelijk slaat dit dan ook snel over op je zelfbeeld en zit je snel weer lekker in je vel. Succes!
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 27 & 28 wekenMy Profile

 • Reageer Joël 30 oktober 2014 om 16:17

  Goed bezig! ik ben sinds 1,5 maand ook begonnen met weight watchers & het werkt!
  Mijn vriend heeft me vorige maand ten huwelijk gevraagd dus mijn doel is natuurlijk “slank in mn trouwjurk (L) “!! 🙂
  Het gaat je vast en zeker lukken! als je de smaak maar weer te pakken hebt!
  SUCCES!

  • Reageer Bibian Sloot 30 oktober 2014 om 20:46

   Super leuk dat je ten huwelijk gevraagd bent, gaat je zeker lukken!

 • Reageer Jessica 30 oktober 2014 om 18:03

  Knap dat je het weer oppakt. Succes!
  Jessica onlangs geplaatst…Boekreview – In het duisterMy Profile

 • Reageer Odile 30 oktober 2014 om 20:48

  Goed hoor! Succes!
  Odile onlangs geplaatst…B1BB – Uitnodiging 1e verjaardagMy Profile

 • Reageer Veronique 30 oktober 2014 om 20:49

  Hi Bibian, ik lees al een poos met jullie mee, maar reageren deed ik eigenlijk niet. Aller eerst complimenten dat je al zoveel bent afgevallen. Dat je een dip hebt gehad is zonde, maar soms zo logisch. Ben er zelf soms ook wel eens even klaar mee. Ik vindt de cannelloni’s met tonijn van w.w. erg lekker. Ik heb veel digitale kookboeken/recepten van de w.w. en wekelijks probeer er een stel uit. Heb jij ook kookboeken van w.w. waar je inspiratie uit haalt? Nou meid zet hem op en laat die spiegel maar ook de weegschaal weer je grootste vriend worden. Ik doe met je mee

 • Reageer Natascha 30 oktober 2014 om 20:55

  Heel veel succes en je kunt het! Ik ben sinds deze week fanatiek begonnen met sporten en let op mijn voeding.. Gisteren ging het wel weer echt mis: High Tea en ik had me voorgenomen niet TE veel te nemen, maar het was allemaal veel te lekker. Vandaag weer met goede moed er tegenaan en hopelijk zie ik volgende week een dalende weegschaal 🙂

 • Reageer Milou 31 oktober 2014 om 10:38

  Super knap! Ik ben vorige week ook weer begonnen (op een zaterdag nog wel! haha) en zal morgen dus zien hoe veel er weer af is. Bij mij zat er helaas ook 2 kilo weer aan, en veel mensen zeggen: ‘ja maar die 2 kilo is toch helemaal niet veel sinds juli, je ziet het helemaal niet!’ nee, maar ik voel ze wel, ik voel me gelijk weer zo dik als voorheen (dat is knap he met + 18 kg zwaarder) en die 2 kg worden binnen no time 5kg.. ik was er ook klaar mee! Al probeerde ik de laatste tijd al wat meer pogingen met m’n kwark in de ochtend maar dan ging het later toch mis omdat ik er niet helemaal achter stond. Nu ook weer een goede weekplanning gemaakt en ik merk ook echt verschil als je er weer helemaal in zit! (ik was gisteren al 1 kilo kwijt haahha.. kijk jij ook iedere dag op de weegschaal) Succes deze week!
  Milou onlangs geplaatst…WeightWatchers snack: apple mugcakeMy Profile

 • Reageer Martine 31 oktober 2014 om 12:46

  Go girl, goed bezig man! Wedden dat je straks shined in een lekker strak kerstjurkje 😉
  Martine onlangs geplaatst…He joh, lekker gezellig op visite!My Profile

 • Reageer Tamara 2 november 2014 om 11:28

  Goed bezig. Zet hem op!
  Tamara onlangs geplaatst…Zoë 9 maandenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge