Lifestyle, Persoonlijk

Droomreisje: Londen!

londen
Ik, Manon, ben al verschillende keren in Londen geweest. Mijn ouders gingen “vroeger” wel eens met z’n tweetjes naar deze stad toe en ik en mijn zusje logeerden dan altijd 3 nachtjes bij onze opa en oma. Totdat we oud genoeg waren en mee konden. De eerste paar keren dat we als gezin in Londen waren hebben we veel toeristische dingen dingen gedaan en de laatste paar keren gingen de vriendjes mee. Shoppen is in Londen natuurlijk geweldig, maar met 3 mannen erbij is dat geen doen. Ik, mama en Lizanne gingen daarom de laatste paar tripjes één dag met z’n drieën winkelen. De mannen gingen andere dingen doen en aan het eind van de dag zagen we elkaar weer. Hartstikke prima, maar 1 dag shoppen is gewoon niet genoeg in Londen hahaha.

DSC02789
Vorig jaar zijn we voor het eerst met z’n drieen naar Londen gegaan om gewoon 4 dagen lang te SHOPPEN! Geen Big Ben, London Eye en het History Museum maar Harrods, Forever21 en allerlei leuke marktjes. We hebben 4 fantastische dagen gehad met onwijs veel lol en shopplezier.

Bieb en ik hebben het er altijd al over: wij willen samen naar Londen om te shoppen! Gezellig met z’n tweetjes een dag of 3 door Londen struinen, winkelen, lekker (vr)eten, kletsen, plezier maken… Dit tripje staat echt ontzettend hoog aan ons wensenlijstje. Twee jaar geleden was Bibian zwanger, dit jaar ben ik zwanger dus we vinden dat we in 2015 onze droom maar eens waar moeten maken! We beginnen nu een ienie-mini beetje aan onze blog te verdienen (denk aan: euroknaller hamburger van de MacDonalds per week kunnen we kopen van die inkomsten :’)) en we willen van onze verdiende blogcentjes gaan sparen om dit tripje waar te maken. Daarnaast zijn we allebei druk aan het sparen want NU vinden we het wel genoeg geweest, NU moeten we een keer samen naar Londen!

Dus… Wil je ons sponsoren? Maak dan geld over naar rekeningnummer 827… HAHA, nee grapje. We hebben al voorpret bij de gedachte en we hopen dat we ergens in het voorjaar/zomer kunnen gaan. Maargoed, eerst maar eens een kind op de wereld zetten, daar aan wennen (dat duurt volgens mij wel maanden), genoeg moneyzz sparen en dán… LONDON HERE WE COME!

Ben jij wel eens naar Londen (of een andere grote buitenlandse stad) geweest puur voor het winkelen?

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

37 reacties

 • Reageer Tineke 25 oktober 2014 om 06:09

  Ik ben met m’n ouders meerdere keren in Londen geweest, en vind ’t ook een fantastische stad! Vriend is er nog nooit geweest, dus ik zou heel graag nog eens met hem daarnaar toe willen, maar dat zal nog even moeten wachten! 😉

 • Reageer Marion 25 oktober 2014 om 06:38

  Hahaha, dat rekeningnummer. 😀 Leuk plan om te gaan doen! Ik ben twee keer in Londen geweest, maar ik kan me er niet zo heel veel van herinneren. Misschien moet ik dus ook nog maar eens die kant op!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #13My Profile

 • Reageer Sunseeree 25 oktober 2014 om 06:56

  Hahaha ik dacht met mijn slaapkop: huh kunnen mensen Bibian en Manon serieus sponsoren? Maar super tof sparen voor Londen! Ik ben er 2 keer geweest en ik vind het geweldig daar. Helaas geen sightseeing gedaan, alleen shoppen. Westfield is echt the place to be om te shoppen. 😉
  Sunseeree onlangs geplaatst…Zo combineer ik mijn gezin met bloggen en YoutubeMy Profile

  • Reageer Manon 25 oktober 2014 om 13:18

   Jaaa Westfield! ;d

 • Reageer Kelly caresse 25 oktober 2014 om 06:57

  Wat een leuk artikel! Ik ben zelf nog nooit in london geweest maar ik heb het ook hoog in de wishlist staan. Lijjkt me geweldig om daar uitgebreid te gaan shoppen
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Vlog tweedaagse #2 Ibis hotel ontbijt, shoppen in RotterdamMy Profile

 • Reageer Diana 25 oktober 2014 om 07:21

  Wat goed dat jullie een doel hebben om voor te sparen. Ik ben al meerdere keren in Londen geweest, ik ben gek op die stad. De drukte, er is altijd wel wat te beleven, de underground. Ik ga graag naar Londen om te winkelen: forever21, new look, dorothy perkins, topshop, boots. En daarnaast in het weekend door Camden over de marktjes wandelen. Hopelijk kunnen jullie in 2015 deze droom waarmaken!
  Diana onlangs geplaatst…Alleen op vakantie, zou jij het doen?My Profile

  • Reageer Manon 25 oktober 2014 om 13:18

   Ja, heerlijk die marktjes, Notting Hill en alles wat jij noemt… Heerlijke stad!

 • Reageer Wendy (B) 25 oktober 2014 om 07:33

  De voorbije zomer was ik er 6 dagen en toen heb ik de tijd genomen om rustig te winkelen 🙂

 • Reageer Dita 25 oktober 2014 om 07:53

  Ik ben er nog nooit geweest. Wel in veel andere steden geweest zoals Berlijn en Hamburg. Ook zeker een aanrader! Leuk dat jullie dit willen doen samen! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Oktober 2014 #2My Profile

 • Reageer Nicole 25 oktober 2014 om 07:56

  Ik ben naar NewCastle geweest puur om te shoppen. Klinkt gek maar is zo’n mini cruise en dan ga je naar newcastle en daar heb je een meeeeeega shoppingmall dus hebben we daar geshopt en daarna weer terug met de cruiseboot haha!

  London is super, wij gaan daar in mei heen!
  Nicole onlangs geplaatst…Behind the scenes || Cake SmashMy Profile

 • Reageer Seline 25 oktober 2014 om 08:35

  Ik ben wel een weekje in Londen geweest, op de toeristische versie haha, dus wel Londen eye, big ben enz. Maar heb ook natuurlijk even geshopt! En dat is echt zo leuk daar!
  Seline onlangs geplaatst…Adoptie, Abortus of Houden?My Profile

 • Reageer Simone 25 oktober 2014 om 08:40

  Heerlijk om zoiets in het vooruitzicht te hebben! Ik ben gek op Londen!!
  Simone onlangs geplaatst…Video: Fall Favourites!My Profile

 • Reageer Lianneke 25 oktober 2014 om 09:15

  Leuk :D! Toevallig gaan mijn vriend en ik naar Londen toe. Hij is er al heel vaak geweest en ik nog nooit. Heb er zo ongelofelijk veel zin in!

 • Reageer Vanessa 25 oktober 2014 om 09:20

  Haha, goed geprobeerd van dat rekening nummer 🙂 ik ben vroeger met school eens naar Londen geweest maar toen hebben we vooral dingen bezocht. Nu zou ik ook nog eens terug willen om te shoppen.
  Vanessa onlangs geplaatst…Klaar voor de winter: musthaves van NIVEAMy Profile

 • Reageer angelique 25 oktober 2014 om 09:22

  Ik wil ook nog heel graag een keer naar Londen. Mijn grootste droom, maar we sparen vrolijk verder!
  angelique onlangs geplaatst…Tag | Project PositiefMy Profile

 • Reageer Miranda 25 oktober 2014 om 09:27

  Leuk! Londen!:) ik wil er ook graag nog eens heen, nog nooit geweest dus het wordt hoog tijd haha:) alvast veel plezier met de voorpret:)
  Miranda onlangs geplaatst…Halloween; NailartMy Profile

 • Reageer Mirne 25 oktober 2014 om 09:40

  Londen staat ook op mijn lijstje, ben er nog nooit geweest! Maar over 3 weken wel naar Praag! Lijkt me ook heel tof.
  Mirne onlangs geplaatst…Recepten met kaas + WIN!My Profile

 • Reageer Liese 25 oktober 2014 om 10:00

  Oooh, lijkt me heel leuk om naar Londen te gaan! Vind het zelf ook een super stad, maar jammer genoeg zo duur ö

 • Reageer Whitney 25 oktober 2014 om 10:07

  Jaaa London! Gun het jullie van harte. Zelf ben ik er een paar keer geweest . Een hele week met school, combinatie van verplichte activiteiten en shoppen. En een keer in een dag heen en weer gereisd en alleen maar geshopt! Heerlijk, hoop ook snel weer te gaan.
  Whitney onlangs geplaatst…Stilte..My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 25 oktober 2014 om 10:22

  Haha leuk om te lezen! Lijkt me leuk om eens gezellig met de meisjes te gaan en gewoon lekker te shoppen! Ik ben ooit met school naar Londen geweest maar dan hebben we vooral veel bezocht en weinig geshopt… Zijn de prijzen daar eigenlijk goedkoper dan hier?
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: mijn bestelling bij Sans-Online is aangekomen!My Profile

  • Reageer Manon 25 oktober 2014 om 13:20

   Mwoah, in de typische ketens zoals H&M, New Look enzo is het gewoon hetzelfde eigenlijk. Maar LUSH is goedkoper (in ieder geval toen ik er 1,5 jaar geleden was nog wel) en ja je kunt het zo duur maken als je zelf wilt! Als je een duur hotel neemt, uitgebreid in luxe restaurants gaat eten iedere keer, dan is het duur. Maar een pizzahut op z’n tijd is ook prima te doen 😉

 • Reageer Yas 25 oktober 2014 om 10:31

  Wat leuk! In Londen ben ik ook al meerdere keren geweest.
  Ik spaar nu samen met vriendinnen voor een weekje New York. We hebben er zelfs een speciale rekening voor geopend en hopen ergens in 2016 te gaan! 🙂

 • Reageer Anne Solveig 25 oktober 2014 om 10:44

  Wat een tof plan! Leuk! <3
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Win een mega Makeup Revolution pakket!My Profile

 • Reageer Eline 25 oktober 2014 om 10:50

  Ik ga als ik nog een 20 kilo afgevallen ben mijn hele nieuwe garderobe in londen kopen heb ik besloten. Ze hebben daar zoveel leuke boetiekjes die mijn smaak verkopen en vaak nog niet eens duur ook niet. Sparen als een malle dus zodat ik volgend jaar helemaal los kan gaan en gewoon terug kan komen met 15 nieuwe jurkjes, 5 nieuwe rokjes, shirtjes topjes colberts, alles!
  Eline onlangs geplaatst…Aardbeien cakeMy Profile

 • Reageer Miranda 25 oktober 2014 om 11:23

  Londen is echt geweldig.Ik ben er vorig jaar voor het eerst geweest en ga volgend jaar weer (a)
  Miranda onlangs geplaatst…verwaarloostMy Profile

 • Reageer Judith 25 oktober 2014 om 12:44

  Ja, London! Staat ook hoog op mijn reis-lijstje. En dan alleen in eerste instantie om te shoppen! Het is voor jullie ook hoog tijd om er na toe te gaan ;). Eerst bevallen en veel sparen & dan alles weer uitgeven in 2/3 dagen tijd haha!
  Judith onlangs geplaatst…Instaswap fall ’14 #1My Profile

 • Reageer Eilish 25 oktober 2014 om 13:39

  Ik wil ook heel erg graag terug naar Londen! Sparen is zo moeilijk als je maar weinig inkomsten hebt! Maar ooit, ooit, ga ik weer!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Geluksmomentjes #2My Profile

 • Reageer Milou 25 oktober 2014 om 19:25

  Ik ben twee keer in London geweest met m’n beste vriendin. De eerste keer om drie dagen volle bak SALE te shoppen! En het jaar daarop hebben we lekker genoten (liggen in hyde park met een lekker zonnetje en allebei een fles rose, burp) en ook wat toeristische dingen gedaan. Dit jaar wilde we met oud&nieuw naar London gaan maar helaas laat haar bankrekening het momenteel niet toe dus hebben we van de week besloten om toch niet te gaan. Jammer! Ik had het vuurwerk bij London Eye enzo wel willen zien haha! Dus waarschijnlijk gaan we april/mei weer om lekker veel te shoppen in de SALE! I love London <3
  Milou onlangs geplaatst…ibis Rotterdam City Centre en MarkthalMy Profile

 • Reageer T 25 oktober 2014 om 20:04

  ik woon in Londen en snap echt niet waarom mensen hier komen om te winkelen hahaah. vooral omdat je de meeste winkels nu ook in Nederland hebt – maar ik shop het liefs ook online. Volgens vriendinnen die op bezoek komen en gaan winkelen scheelt het niet veel in de prijs. maar holler als jullie nog budget tips nodig hebben om het op een goedkope trip te houden

  • Reageer Manon 25 oktober 2014 om 21:52

   Oh wat gaaf dat je in Londen woont! Enne… We gaan het zéker onthouden hoor, wij roepen wel als we tips nodig hebben! 😀

 • Reageer Cindy 25 oktober 2014 om 20:16

  Ik ben nog NOOIT in Londen geweest.. Echt ontzettend erg haha. Het stond eigenlijk op mijn verlanglijstje voor de zomervakantie van vorig jaar en dan doorrijden naar Cornwall in Engeland, maar dat werd zo’n veel te dure grap, dat we het niet hebben gedaan. Misschien volgend jaar ofzo ergens, ik MOET er een keer heen!
  Cindy onlangs geplaatst…Lief zijn voor jezelfMy Profile

 • Reageer Jessica 26 oktober 2014 om 15:19

  London wil ik zeker nog een keer naar toe!
  Ben er ooit als kind geweest, maar daar weet ik helemaal niks meer van.
  Jessica onlangs geplaatst…Boekreview – In het duisterMy Profile

 • Reageer Colinde 26 oktober 2014 om 15:20

  Ah Londen, te gek! Ik ga 4 nov gezellig met mijn beste vriendinnetje 4 dagen naar Londen! Wij wilden daar beiden ook ontzettend graag heen. Vorig jaar zouden we eigenlijk al een tripje willen maken samen ter ere van ons 10-jarig jubileum haha, maar toen zat het er financieel niet in. En nu is het dan eindelijk bijna zo ver!

 • Reageer Anneleen 27 oktober 2014 om 09:45

  Leuke plannen! Ik wil met mijn vriend ook graag een keertje naar Londen toe, lijkt me echt de moeite!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Reageer Rosanne 31 oktober 2014 om 20:51

  Ik ben 3 jaar geleden voor het eerst naar Londen geweest en vorig jaar nog een keer. Vorig jaar ging ik met school, maar we kregen veel vrije tijd dus ik heb met vriendinnen veel geshopt daar!
  Ik zou zeker een keer samen met een vriendin naar Londen gaan alleen om te gaan winkelen haha

 • Reageer Olga 3 november 2014 om 20:35

  Ik heb nooit een bewuste shoppingtrip ondernomen, maar wel in het buitenland gewinkeld. Barcelona vond ik daarin echt een fijne stad en ik ben dan ook met allemaal leuke spullen terug naar Nederland gekeerd.
  Olga onlangs geplaatst…Persoonlijk: 31 + 6My Profile

 • Reageer London here we come! | Little Wonder World 25 mei 2016 om 06:00

  […] We gaan gewoon naar Londen met z’n tweeën! Het is altijd onze “droom” geweest om samen naar deze geweldige stad te gaan. Ik, Manon, ben er al verschillende keren (klik) […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge