Lifestyle, Persoonlijk, Wonen

Een gezinsfoto?

Foto’s, ik ben er dol op en maak elke dag wel een paar foto’s. Vooral van River, maar dat is denk ik normaal als je moeder bent haha. Maar een foto van ons drieën is hier echt uniek. Toen River net geboren was, vroeg mijn vader of Mike even bij ons wilde gaan zitten voor een “leuke” foto van ons drietjes. Nouja leuk is anders, ik zag er uit als een aangespoelde walvis, haren in een knot en dat ziekenhuisbed maakt er nou ook niet echt top portret van.

_DSF0170
Een jaar later was dat nog steeds de enige foto van ons drietjes. Ik vroeg Mike vaak maar hij is gewoon niet zo van de foto’s en dus bleef het bij foto’s van Mike en River die ik maakte. Tot we een paar weken geleden naar het strand gingen. Een vriend van Mike maakte een foto en dat was gezinsfoto nummer 2. Ik was super blij maar helaas was ook dit  niet een foto die je aan de muur zou kunnen hangen. Het strand was een leuke achtergrond maar die verwaaide haren, nee… En het was ook nog eens een foto gemaakt met een telefoon…

IMG_20140831_202245
Vorige week trouwde mijn zus, en dat leek me het ideale moment om Mike en River mee te zeulen naar de fotograaf (wat -jawel- mijn vader was, vraag me niet waarom we nooit op de foto zijn gegaan. Bij de loodgieter lekt ook de kraan zeggen ze altijd hè ;)). Tussen het feliciteren en het eten door zocht ik een leuke plek en werd er eindelijk een mooie foto van ons gemaakt. Zonder ziekenhuisbed of verwaaide strandharen. Gewoon een mooie foto, zoals wij zijn, alleen wat netter.

Toen Webprint ons benaderde of we een mooie canvas wilde reviewen voor onze blog, kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ik bestelde uiteraard onze eerste goede gezinsfoto en wat is hij mooi geworden! Het is een wat vreemde maat maar ik vind het er goed uitzien. Het bestellen ging erg makkelijk en we hadden hem ook snel in huis. Er zit ook nog een bevestigingssysteem bij dat gelukkig helemaal niet zo moeilijk is. Zodra mijn vriend tijd heeft, komt hij aan de muur te hangen. Voor nu staat hij even op een houten plank waar River hem goed kan zien. Hij staat er wel 10x per dag voor en zegt dan: oh oh. Dat betekent vast dat hij in de smaak valt!

DSCN1495
Hebben jullie veel gezinsfoto’s of familiefoto’s? Of is jullie vriendje net als die van mij? Wat vinden jullie van onze foto?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Daarom als extra artikel vandaag :)!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer Vanessa 2 oktober 2014 om 13:09

  Mooie foto van jullie!
  Vanessa onlangs geplaatst…Safari Nail Polish | Getyournailsdone.nlMy Profile

 • Reageer Andrea 2 oktober 2014 om 13:09

  Wat een prachtige foto!
  Andrea onlangs geplaatst…Buy nothing new maandMy Profile

 • Reageer Judith 2 oktober 2014 om 13:23

  Hele mooie foto van jullie gezin <3. Hier helaas ook weinig gezin-foto's, mijn man heeft geen geduld voor foto's nemen dus nu hebben we vooral overvloed aan foto's van ons kindje (…en papa). Als we ooit tijd over hebben zou ik nog wel een foto-shoot met ons gezinnetje willen 😉
  Judith onlangs geplaatst…Shoplog Interieur 3.0My Profile

 • Reageer Isabel Cristina 2 oktober 2014 om 13:24

  Wat een leuke foto van jullie drieën! Ik hou zelf ook niet echt van foto’s, wel om te maken maar niet foto’s van mezelf. Haha net als je vriend 🙂
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…DIY WreathMy Profile

 • Reageer Jennifer 2 oktober 2014 om 13:46

  Mijn ouders zijn wel van de foto’s, maar niet zo van de foto’s aan de muur. Mijn vriend en ik hebben wel een leuke foto van ons samen op een canvas, maar daar moet ik ook eerlijk bij zeggen dat dit dankzij een samenwerking via mijn blog is. Ik denk dat met onze kleine gup straks wel een leuke foto gemaakt gaat worden en hopelijk is er dan ook een mooi plekje voor in ons huisje! Ik ben benieuwd hoe jullie het canvas gaan ophangen, erg mooie foto!
  Jennifer onlangs geplaatst…Vlog: Primark Arnhem + ShoplogMy Profile

 • Reageer Eline 2 oktober 2014 om 14:06

  Leuke foto, ik snap goed dat die een plekje aan de muur krijgt!
  Eline onlangs geplaatst…Groene powerboost smoothieMy Profile

 • Reageer Miranda 2 oktober 2014 om 14:12

  wat een leuke foto! Mooi voor aan de muur inderdaad. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de verwaaide strandharen ook wel wat vind hebben;) En ik vind je zeker geen aangespoelde walvis in dat ziekenhuisbed joh! Juist een trotse nieuwe moeder! Ik denk dat we voor onszelf toch veel te streng zijn als het op foto’s aankomt;)
  Miranda onlangs geplaatst…Foodfoto’s #10My Profile

 • Reageer Sunseeree 2 oktober 2014 om 14:15

  Aawwhh wat een prachtige foto’s Bibian! Echt een leuk gezinnetje 😀
  Sunseeree onlangs geplaatst…Dove Advanced Hair Series | Oxygen & HydrationMy Profile

 • Reageer Anneleen 2 oktober 2014 om 15:05

  Echt een heel leuke foto! Wat een mooi gezinnetje!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: eerste schooldag en griepMy Profile

 • Reageer Diana 2 oktober 2014 om 15:26

  Wat een mooie foto! Wij plannen elk jaar een gezinsfotoshoot. Elk jaar hebben we weer een paar prachtige foto’s. Het is ook zo leuk om de groei van ons allemaal te zien. Wij maken ook te weinig foto’s van ons drieën, dus zo’n jaarlijkse fotoshoot is de oplossing!
  Diana onlangs geplaatst…Gelukkig zijn met jezelfMy Profile

 • Reageer Reiny 2 oktober 2014 om 15:31

  Mooie foto! 🙂

 • Reageer Anne Solveig 2 oktober 2014 om 15:36

  Super leuk Bibian! Bijzonder formaat ook!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…De leukste jasjes voor de herfstMy Profile

 • Reageer Miranda 2 oktober 2014 om 15:59

  Wat een prachtige foto. 🙂
  Miranda onlangs geplaatst…tatoeage : mijn ervaring, tips en de betekenisMy Profile

 • Reageer Martine 2 oktober 2014 om 16:50

  Zo ontzettend herkenbaar! Drie dochters verder is er welgeteld een foto te vinden waar we alle vijf op staan, de één nog beroerder dan de ander whahaha… Deze is echt leuk!
  Martine onlangs geplaatst…De leukste regenlaarzen voor kinderen!My Profile

 • Reageer Tamara 2 oktober 2014 om 16:53

  Wat een prachtige foto! Ik probeer geregeld ook een foto te maken met zijn drieën maar is inderdaad nog knap lastig
  Tamara onlangs geplaatst…September ’14 in pictures.My Profile

 • Reageer Marion 2 oktober 2014 om 17:09

  Die kerel van mij gaat dus echt niet op de foto. De laatste die ik heb van ons samen is denk ik wel 15 jaar geleden. Prachtige foto van jullie drietjes! Ik vind ze alle drie overigens mooi. De bovenste is misschien geen portretfoto maar wel een heel prachtig moment!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #10My Profile

 • Reageer Inge 2 oktober 2014 om 17:19

  Heel mooie foto! Die verdient wel een plaatsje aan de muur 🙂
  Inge onlangs geplaatst…OktobermaandMy Profile

 • Reageer Whitney 2 oktober 2014 om 19:11

  Leuke foto! Hier ook niet echt een mooie gezinsfoto. Heel jammer, wil nog graag een shoot doen. Snel inplannen dus.
  Whitney onlangs geplaatst…Stilte..My Profile

 • Reageer Jessica 2 oktober 2014 om 20:12

  Leuke foto!!
  Haha mijn vriend is net zo als die van jou. En als ie dan op de foto moet, komt er een pretbek bij of zuur gezicht 😛
  Leuke foto’s samen zijn dus zeldzaam bij ons.
  Jessica onlangs geplaatst…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 • Reageer Miranda 2 oktober 2014 om 20:49

  Wat een prachtige foto! Ik sta eigenlijk nooit op de foto, maak ze liever zelf.
  Miranda onlangs geplaatst…Wat kan een kind blij zijn!My Profile

 • Reageer Dita 2 oktober 2014 om 20:59

  Heel mooi deze foto van jullie 3 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Waarom de herfst best fijn isMy Profile

 • Reageer Rini 2 oktober 2014 om 21:23

  Hallo,
  Leuke foto!!!!
  Pier gelukkig wel veel gezinsfoto ‘s.
  Ook hier de eeste meteen na de bevalling. Jaar…daar sta helaas niet op je best op 🙂 Maar ik vindt het wel de meest bijzonderste foto..
  Wij maken elk jaar op de verjaardag van onze zoon een gezinsfoto en op vakantie erom altijd een paar.

 • Reageer Janske 2 oktober 2014 om 21:31

  Wat een mooie foto’s! En wat ben je mooi afgevallen, petje af hoor!
  Janske onlangs geplaatst…BAM… ik ben zwanger!My Profile

 • Reageer Sara 2 oktober 2014 om 21:34

  Echt een prachtige foto die laatste, jullie staan er alledrie leuk op!

 • Reageer Stephanie 2 oktober 2014 om 22:05

  Wat een leuke foto’s <3! Prachtig die 1e :)!
  Ik maak heeeeel veel foto's overal van, dus ja, mijn vriend heeft pech en moet kei vaak op de foto 😛
  Stephanie onlangs geplaatst…Event | Back to the 90’s Ahoy & 3T ONTMOET!!My Profile

 • Reageer Odile 3 oktober 2014 om 09:05

  Mooie foto! Die van het strand vind ik ook erg leuk.
  Odile onlangs geplaatst…Wist je dat… #5 – Gewicht na je zwangerschapMy Profile

 • Reageer Nicole 3 oktober 2014 om 11:57

  Heb laatst gezinsfoto’s laten maken inderdaad omdat er anders geen enkele zijn! Gelukkig maakt mijn man nu ook steeds vaker foto’s van mij en dochterlief maar vooral in het begin mis ik die foto’s toen ze nog zo klein was!
  Nicole onlangs geplaatst…De wereld zien door de ogen van een moederMy Profile

 • Reageer Manon 3 oktober 2014 om 16:02

  Leuke foto! Wel zonde dat je zo weinig echte “familiefoto’s” hebt maar hoe vaak gebeurt het eigenlijk ook dat een ander van jullie gezin een fotootje maakt 🙂
  Manon onlangs geplaatst…27 weken zwanger!My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife ♥ 5 oktober 2014 om 11:56

  Wauw, het is echt een supermooie foto geworden! 🙂 Nochtans vind ik die vorige foto’s ook wel iets hebben hoor! Het hoeft niet altijd perfect te zijn! Maar die laatste is echt wel canvas-waardig! 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Mijn ABC ♥My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge