Persoonlijk, Tags

Fall Favourites TAG

falltagHet is volop herfst en daar hoort natúúrlijk een tag bij! Wij werden getagd door Jennifer om de Fall Favourites Tag in te vullen. Niet teveel slap geouwehoer, we vullen ‘m meteen in:

Thee
Bibian: In het najaar vind ik de thee in de smaak Autumn Storm het lekkerst. Hij past perfect bij het weer en smaakt gewoon zo heerlijk warm en het geeft me een fijn rustgevend gevoel.
Manon: Ik hou van chai-tea! En dan het liefst een latte versie. Die van Starbucks is super lekker maar zelfgemaakt vind ik ‘m ook heerlijk. (Hele sterkte chai-thee zetten en een scheut warme melk erbij, en een beetje suiker.)

Koffie
Bibian: Koffie? Nee dankje, ik ben wel een enorme lekkere-koffie drinker. Zodra er slagroom, karamel en melk doorheen zit ben ik de eerste in de rij om een bekertje aan te nemen. Maar gewone normale koffie laat ik gauw aan mij voorbij gaan, doe dan maar liever een kopje thee.
Manon: Ik ben niet zo’n enorme koffiedrinker maar ik vind koffietjes met melk en dan een siroop erin wel lekker! Hazelnoot of caramel, en een toef slagroom. En een koekje. Twee koekjes.

DSC03232Avondeten
Bibian: Ik vind op zijn tijd een stamppot wel lekker, maar echt niet iedere week en laat staan elke dag. Ik ben meer van het buitenlandse eten, lekker rijst of pasta maar daar is natuurlijk niet echt iets herfstig aan… Of je moet er eekhoorntjesbrood of zoiets doorheen doen, maar nee dat lust ik ook niet haha.
Manon: Nou, die typische kou-regen-wind-diners vind ik niks. Stamppotten met worsten daar hou ik niet van. Nee, doe dan maar gewoon lekker een stapel pannenkoeken met appel en heel veel stroop (is dat herfst-eten?).

Snoep/koek
Bibian: Gevulde speculaas, chocolade kruidnoten, brokken speculaas, chocolade, pindarotsjes… Oh ik begin helemaal te watertanden. In de zomer moet ik bijvoorbeeld niks weten van speculaasjes, maar wat is er nou lekkerder om met een grote mok thee, een dikke pyjama en wat speculaasjes voor de tv te ploffen, niks toch? I’m in!
Manon: Kruidnoten! Sinterklaas is in de herfst dus ja, kruidnoten! Of chocola, maar dat is in ieder seizoen welkom.

Sjaal
Bibian: Heerlijk, het liefst draag ik het hele jaar door sjaals. Ik vind het super leuk staan, je kan er zo heerlijk in weg kruipen en het maakt je outfit ook nog eens helemaal af. Het enige waar ik een hekel aan heb zijn die kriebelsjaals, brrr.
Manon: Een hele dikke, wollige, grote sjaal die je 10x om je nek kunt doen! En eentje die niet prikt en rode jeukvlekken achterlaat.

Jas
Bibian: Vorig jaar had ik een donkerrode parka met een hysterische panterprintvachtje binnenin, maar die jas is echt way too big geworden. Dit jaar ben ik nog geen winterjas van mijn dromen tegen gekomen. Ik wil wel graag weer een wat langere en het liefst weer een parka
Manon: Mijn winterjas gaat niet meer dicht en ik ga geen nieuwe kopen voor die laatste paar weekjes. Maar mijn lievelingswinterjas is mijn legergroene parka met een schaapje van binnen. Die trek ik wel gewoon aan nu, maar met de rits open en het touwtje om mijn middel dicht. En dan een sjaal erbij.

IMG_6489Schoenen
Bibian: Uggs, dat is het eerste wat in me op komt. Ik draag ze samen met Manon al jaren en ik heb er al veel versleten. Voor de afwisseling heb ik nu zwarte boots gekocht maar je zult me vast vaak zien lopen op mijn tankleurige Uggs, want ze zitten nou eenmaal als sloffen en zijn ook nog eens ontzettend warm!
Manon: Ja, sorry maar ik ga voor Uggs. Ik draag al jaaaaren mijn tankleurige, ranzige, afgetrapte Uggs. Vorig jaar kocht ik een paar zilvergrijze lage Uggjes en ik wil graag nieuwe tankleurige zodat die oude weg kunnen… En verder mijn bruine leren laarzen voor als Uggs écht niet kunnen haha.

Geurkaars
Bibian: Appel kaneel, mmm!
Manon: Vanille, die van IKEA zijn hartstikke lekker!

Lipstick kleur
Bibian: Zodra je mij met een lipstick ziet, zou je dan alsjeblieft de krant willen bellen? Dankje.
Manon: Ik draag geen lipstick. Doe mij maar een voedende lippenbalsem die droge lippen tegengaat. Balea (DM Drogist) heeft fijne lippenbalsems, ik gebruik de paarse met sheabutter nu.

Parfum
Bibian: Ik ben helemaal weg van de parfum Alien van Thierry Mugler, maar ook Style van Jill Sander vind ik erg lekker in het najaar. Ik denk dat ik maar weer eens moet sparen voor een lekkere geur!
Manon: Ik heb in Frankrijk afgelopen zomer bij de Sephora een parfum gekocht die puur naar vanille ruikt. Het is geen speciaal merk ofzo, gewoon van Sephora zelf. Niet duur dus ik kan er lekker mee sprietsen!

Bezigheid
Bibian: In de herfst vind ik het leuk om er lekker op uit te gaan en daarna jezelf lekker warm drinken met thee of warme chocolademelk. Ik ben nou eenmaal een bezig bijtje en je zult me ook niet vaak een hele dag thuis zien zitten. Laat mij maar lekker wandelen, naar de dierentuin gaan of lekker gaan zwemmen.
Manon: Als ik niet zwanger zou zijn: samen met Robert naar het bos gaan en heel ver wandelen, verdwalen (zoals altijd gebeurt bij ons) en dan warme chocolademelk drinken. Maar wandelen zit er niet meer in dus ik ga nu voor het typische antwoord: bad, bed, dekens, kaarsjes, pyjama’s, warme chocomelk, film/serie en Robert. En mijn baby die in de herfst komt!!!!!!

In deze herfst wordt er ook nog een mini-mannetje geboren! Dit wordt dus de beste herfst aller tijden haha. We hebben de tag al op veel blogs voorbij zien komen, dus bij deze taggen we diegene die ‘m graag over wilt nemen!

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer Angela 16 oktober 2014 om 06:14

  Heerlijk dat de herfst begonnen is. Lijkt me super om straks er met de kinderwagen op uit te gaan en onszelf te verwennen met een warme kop choco!
  Angela onlangs geplaatst…Zo kleed je je warm genoeg bij elke temperatuurMy Profile

 • Reageer Petra 16 oktober 2014 om 06:59

  Jullie zorgen er voor dat ik weer een beetje zin krijg In de herfst! Ach zo heeft elk jaargetijde zijn charmes. Ik kan alleen zo moeilijk afscheid nemen van de zomer.
  Petra onlangs geplaatst…Wat ik me afvraagMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 16 oktober 2014 om 07:15

  Wat een sfeervolle tag is dit met vooral veel lekker eten haha! Schuif die stamppot maar door naar mij mmm. Of lekker die koffie met siroop en slagroom gaat er ook wel in
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Diary donderdag : Persevents, laatste werkdag en Lana’s eerste verjaardagMy Profile

 • Reageer Vanessa 16 oktober 2014 om 07:25

  Leuke tag om te lezen! Ik hou absoluut niet van de herfst omwille van het slechte weer (lees: haar dat langs alle kanten vliegt, kapotte paraplu’s en kou). Wat ik wel leuk vind zijn de gezellige avonden thuis. Niets is heerlijker om lekker binnen te zitten als het buiten echt herfstweer is. Geurkaarsen, warme chocolademelk, onder een fleece dekentje TV kijken… Ja, daar heb ik wel zin in! Daarnaast vind ik het heerlijk om weer lange warme vesten te kunnen dragen. Stiekem vind ik de kleren in de herfst leuker dan in de zomer!
  Vanessa onlangs geplaatst…Essence I Love Extreme Crazy Volume MascaraMy Profile

 • Reageer Paola 16 oktober 2014 om 07:47

  Leuke tag en hoewel ik meer een lente mens ben zie ik steeds meer voordelen van de herfst!
  Paola onlangs geplaatst…Mijn badkamer momentjeMy Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 16 oktober 2014 om 07:52

  Hmmm ik hou ook van lekker warme sjaals! Ik zou er binnenkort eens zelf een willen maken 🙂 hahaha Bibian, ‘als je mij met een lipstick ziet, bel dan de krant!’, geweldig! 😀
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: ik mis mijn lange haar!My Profile

 • Reageer Marion 16 oktober 2014 om 07:55

  Pannenkoeken is absoluut herfsteten. Laten daar geen misverstanden over bestaan!!!
  Marion onlangs geplaatst…10 dingen waar ik naar uitkijkMy Profile

 • Reageer Diana 16 oktober 2014 om 08:05

  Leuk meiden! Ik vind het ook heerlijk om met een kop warme thee en een zak kruidnoten op de bank te ploffen onder een deken. En uiteraard de kaarsjes aan!
  Diana onlangs geplaatst…Havermoutmuffins met banaan & bosbessenMy Profile

 • Reageer Sunseeree 16 oktober 2014 om 08:33

  Hahaha waarom krijg ik zo’n trek van deze tag?! Pannenkoeken, koffie met siroop haha. En Uggs zijn inderdaad super fijn. Ben ook al jaren fan. 😀
  Sunseeree onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: De BevallingMy Profile

 • Reageer Dita 16 oktober 2014 om 08:36

  Leuke tag! Ik ben zelf meer van de lente en zomer maar ach je kan er niets aan veranderen. We maken er maar het beste van met lekkere drankjes en koekjes 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Cat spam!My Profile

 • Reageer Celeste 16 oktober 2014 om 09:48

  Wat een leuke tag! Ik hou ook echt van de herfst, lekkere sjaals en wollen sokken! 😉
  Celeste onlangs geplaatst…De 5 Oktober FavorietenMy Profile

 • Reageer Madelaine 16 oktober 2014 om 10:12

  Wat een leuke tag! Ik moest echt onwijs lachen om Bibian haar opmerking over de lippenstift haha.

 • Reageer Judith 16 oktober 2014 om 10:13

  Alhoewel ik meer van de zomerperiode houd, vind ik herfst ook steeds leuker worden. UGGS zijn hier ook al jaren favoriet, en wat ben ik blij dat ik vanavond pannenkoeken ga eten haha! Nu mijn zoontje loopt lijkt het me heerlijk om door het bos te wandelen, lekker warm aangekleed en mooie foto’s maken. En daarna natuurlijk een warme chocolademelk mét slagroom, mmm…
  Judith onlangs geplaatst…Interieur inspiratie #2: Scandinavische woonstijlMy Profile

 • Reageer Miranda 16 oktober 2014 om 10:21

  Yes! Nog meer uggs-fans gespot! Gelukkig maar want ik voel me soms een beetje alleen daar in;)
  Miranda onlangs geplaatst…Foodfoto’s #11My Profile

 • Reageer Eline 16 oktober 2014 om 10:21

  Warme kruidige geurkaarsen horen idd echt bij de herfst, heerlijk!
  Eline onlangs geplaatst…WIN! Tristar smoothie blenderMy Profile

 • Reageer Joyce 16 oktober 2014 om 11:19

  Leuke tag! Misschien neem ik ‘m binnenkort wel over 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Mama Challenge – Met water spelenMy Profile

  • Reageer Manon 16 oktober 2014 om 20:19

   Ja doen! Leuk 😀

 • Reageer Manon 16 oktober 2014 om 11:28

  Heerlijke herst tag! Om eerlijk te zijn kan ik niet wachten tot het weer maart is en het betere weer wordt
  Manon onlangs geplaatst…Ontvang korting op meer dan 1000 webwinkels!My Profile

 • Reageer Northflix 16 oktober 2014 om 11:54

  Leuk om te lezen! Ik had hem ook al ingevuld en inderdaad: Speculaas! Whoehoe!
  Vind het ook altijd zo heerlijk ruiken als je een bakker of supermarkt binnenkomt en ze zijn het aan het bakken.

 • Reageer Cindy 16 oktober 2014 om 12:17

  Wat een heerlijke TAG is dit toch, ik ga ‘m binnenkort ook plaatsen. Erg leuk om te lezen. Autumnstorm thee drink ik nu ook vaak.
  Cindy onlangs geplaatst…9 fijne herfstvestenMy Profile

 • Reageer Milou 16 oktober 2014 om 12:32

  Leuk! Ik heb ‘m een tijdje terug ook ingevuld. Onze antwoorden komen weer aardig overeen Manon! (alleen ik ben niet zwanger haha :p) Ben zo benieuwd naar je babyyyy
  Milou onlangs geplaatst…The list: WoonexpressMy Profile

 • Reageer Anneleen 16 oktober 2014 om 15:27

  Leuk om te lezen en erg herkenbaar! Ik hou ook van lekkere thee, heerlijke geurkaarsen en natuurlijk kunnen we kruidnoten, speculaas en stroopwafeltjes niet vergeten! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

  • Reageer Manon 16 oktober 2014 om 20:17

   Oeh ja stroopwafels! En dan vooral als ze een beetje warm zijn door ze in de magnetron te doen een paar seconden!

 • Reageer Janske 16 oktober 2014 om 20:20

  Superleuke tag…misschien neem ik hem ook wel over 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Daar ben je dan! Mijn bevalling (Deel 2)My Profile

 • Reageer Jennifer 16 oktober 2014 om 20:38

  Leuk dat jullie ‘m ook hebben ingevuld! 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 25 & 26 wekenMy Profile

 • Reageer Nicole 17 oktober 2014 om 09:28

  Mijn blik bleef op d pompoenen hangen…Dat vind ik zo leuk aan herfst! Haha….
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog Centro OberhausenMy Profile

 • Reageer Eilish 17 oktober 2014 om 19:29

  Super leuk om te lezen! Ik ben ook niet van de stamppot!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Loavies shoplog | Mijn eerste videoMy Profile

 • Reageer Seline 18 oktober 2014 om 08:13

  leuke tag! Ik ben toch echt meer een lente/zomer mens! Ik neem hem binnenkort graag over 🙂
  Seline onlangs geplaatst…Bevallingsangst – ik was enorm bangMy Profile

 • Reageer Shimmer-Pie 19 oktober 2014 om 11:29

  Leuk om te lezen! Ik heb hem pas ook ingevuld! 🙂
  Shimmer-Pie onlangs geplaatst…WATCHED MOVIESMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge