Filmpje, Food, Lifestyle

FILMPJE: Boodschappen doen

boodschappenuit

Een poosje geleden hebben wij ieder een video opgenomen waarin we laten zien wat voor boodschappen we gehaald hebben (klik en klik). We kregen hele leuke reacties op deze video’s hahaha. Best wel gek: hoe interessant is het wat een ander koopt, blijkbaar heel erg interessant! Ik besloot daarom om nog eens een boodschappen haul te doen. Ik deed boodschappen voor vier dagen, let’s have a look!
Nu wil ik ook weten wat jullie allemaal op het menu hebben staan voor deze week!

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

32 reacties

 • Reageer Kelly caresse 14 oktober 2014 om 06:57

  Wat een leuke video! Ik ben ook dol op dit soort huislijke video’s/artikelen. Mmm roomkaas, dat vind ik ook zonder zwangerschap heel lekker
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Lana 1 jaar + foto verslag van haar verjaardagsfeestjeMy Profile

 • Reageer Diana 14 oktober 2014 om 07:12

  Blijft leuk om bij iemand in zijn boodschappentas te kijken!
  Diana onlangs geplaatst…Het (onder)houden van vriendschapppenMy Profile

 • Reageer Dita 14 oktober 2014 om 07:14

  Raar maar waar, dit soort video’s vind ik zo leuk! Sowieso die huishoudelijke dingen. Ik hou er van! Ik heb zelf van die fases, soms kan ik al wel een week of 5 dagen vooruit plannen wat boodschappen betreft maar soms heb ik ook echt geen inspiratie.
  Dita onlangs geplaatst…Instagram favorieten #1My Profile

 • Reageer Angela 14 oktober 2014 om 07:27

  Ja op een of andere manier blijft het leuk om in andermans boodschappen te ‘snuffelen’ 🙂
  Angela onlangs geplaatst…Zelf homemade muesli makenMy Profile

 • Reageer astrid nab 14 oktober 2014 om 07:37

  blijft leuk om de boodschappen van iemand anders te zien

 • Reageer Paola 14 oktober 2014 om 08:03

  Leuk om te zien! Ik moet ook weer eens beginnen met een lijstje te maken! Ik neem veel te veel onzin dingen mee en ik vergeet altijd de helft!
  Paola onlangs geplaatst…30% korting op geselecteerde artikelen bij VanHaren + kortingscodeMy Profile

 • Reageer Danielle 14 oktober 2014 om 08:46

  Ooh wat vind ik zulke video’s toch leuk! Hier op het menu deze week:
  Ma: Italiaanse ovenschotel
  Di: Romige rijst met sperziebonen
  Wo: Pasta kip pesto
  Do: Aardappeltjes sla en vlees
  Vr: Soto soep
  Za: Boodschappen

  Ik moet ook echt met lijstjes anders vergeet ik alles zelfs nu ik niet meer zwanger ben

 • Reageer Renee 14 oktober 2014 om 09:09

  Dit zouden gewoon mijn boodschappen kunnen zijn, haha. Sinds ik zwanger ben gaat er hier ook veel melk doorheen. M’n man lacht me altijd uit omdat ik alleen Campina wil, haha. Ben benieuwd wat voor kruiden je bedoeld bij die komkommer, lijkt me lekker namelijk!

  • Reageer Manon 14 oktober 2014 om 09:15

   Hahaha heerlijk; melk! Die kruiden zijn van Calvé, “salad mix” ik heb altijd tuinkruiden. Komkommer raspen, beetje olie, azijn en die kruiden!

  • Reageer Sb 14 oktober 2014 om 10:19

   Wauw.. Ik drink sinds mijn zwangerschap ook weer melk, dagelijks.

   Heerlijke video. Ik verlang ook zo naar filet americain!!! Helaas mag ik dat sowieso niet. Ik ga die van vivera binnenkort maar eens halen. Alhoewel het lang niet zo is zoals de echte.

   Ma: wok met rijst, kip, ui, sojasaus, sambal en maïskolven

   Di: Gepofte zoete aardappel met Mexicaanse vulling en broccolisoep

   Wo: speltwrap kipshoarma en broccolisoep

   Do: maaltijdsalade ei/gerookte zalm (helaas mag ik die zalm niet.. Huil)

   Vr: champignonburgers met groente/kaasomelet

   • Reageer Manon 14 oktober 2014 om 19:49

    Leuk om jouw weekmenu te zien! Wrap met kipshoarma lijkt me wel wat!

 • Reageer Sunseeree 14 oktober 2014 om 09:29

  Wat schattig dat je poes erbij komt zitten haha. Wist je dat er een kookkanaal bestaat (Cooking with a dog) waar de hond gewoon bij het aanrecht blijft staan? Echt grappig. Wie weet is je poes wel de nieuwe Youtube ster haha 😛
  Sunseeree onlangs geplaatst…Van borstvoeding overstappen naar flesvoedingMy Profile

 • Reageer Marion 14 oktober 2014 om 10:16

  Lekker dingen staan er op de planning! Die kat 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #12My Profile

 • Reageer Eline 14 oktober 2014 om 10:32

  Leuk! Ik vroeg me af waarom je kiest voor AH. 🙂
  Ik volg jullie blog nu een paar weken, hartstikke leuk!

  Vanavond staat hier pasta met tomaatjes uit de oven op de planning en voor de rest deze week: gado gado salade, lasagne met banaan en taugé, spruitjes uit de oven en een keertje groente, vlees en aardappelen!

  • Reageer Manon 14 oktober 2014 om 19:48

   Mijn ouders deden/doen ook altijd boodschappen bij de AH, Roberts ouders ook dus we zijn dat eigenlijk “gewend” vanuit huis… Ik ken die winkel gewoon goed, weet alles te liggen enzo. Ben ook wel bij andere winkels geweest (C1000 enzo) maar kom toch altijd weer terug bij de AH. Zit ook dichtbij en goed bereikbaar, voldoende parkeerplaats enzo. Aldi vind ik niks en de Lidl zit hier helaas niet heel erg in de buurt…

 • Reageer Vanessa 14 oktober 2014 om 10:34

  Leuk om te zien. Wij moeten nog boodschappen gaan doen 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…E.L.F. Nail Polish | Manbo Mauve & High TideMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 14 oktober 2014 om 10:49

  Bij ons staat er vandaag bloemkool met een gehaktbal op het menu. Want de bloemkool was in de aanbieding. Ik vind bloemkool klaarmaken veel werk, maar ja, aanbieding hè…
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Skil Multi Cutter: product review van een electrische schaarMy Profile

 • Reageer Miranda 14 oktober 2014 om 11:12

  Oh heerlijk dit soort video’s:) lekker meekijken hoe een ander huishoudelijke dingen doet:) ik doe precies zoals jij: lijstje maken met wat ik wil eten per dag en dan een boodschappenlijstje maken! Leuk om te zien:)
  Miranda onlangs geplaatst…Appelflappen; maar dan anders 🙂My Profile

 • Reageer Anneleen 14 oktober 2014 om 11:43

  Leuk om te zien!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Reageer Leonie 14 oktober 2014 om 11:50

  Ah, die lieve Bo!

 • Reageer Janneke 14 oktober 2014 om 12:46

  Leuk filmpje! Hier gister A+G+V, vanavond soep met brood, morgen pasta met pompoen (wordt een probeersel), donderdag A+G+F, vrijdag etentje met vrienden en zaterdag zelfgemaakte frietjes hmmm! Fijne week!

  • Reageer Janneke 14 oktober 2014 om 12:47

   Bedoel natuurlijk V(lees) ipv F, haha!

 • Reageer Petra 14 oktober 2014 om 13:35

  Ik snap die wortelstukjes in de groentenpaketten ook nooit zo. Wortel is best lekker maar niet zo. Meestal kies ik dan voor de chinese of thaise roerbakgroenten daar zitten ze niet in.
  Petra onlangs geplaatst…Welcome to my worldMy Profile

  • Reageer Manon 14 oktober 2014 om 19:46

   Ja, wortel is vaak lekker goedkoop en goed vulmiddel in die zakjes!

 • Reageer Jessica 14 oktober 2014 om 13:54

  Dit soort filmpjes zijn ook leuk om te zien. Mag je er in houden.
  Jessica onlangs geplaatst…Project beugel 2.0My Profile

 • Reageer Eline 14 oktober 2014 om 15:33

  Ik eet vanavond eend met rode kool en morgenavond een bonensalade, meer dan dat weet ik nog niet!
  Eline onlangs geplaatst…Gevulde kip met gegrilde groentesMy Profile

 • Reageer Simone 14 oktober 2014 om 16:46

  Ik vind dit ook zo leuk om te zien haha! Ik eet vanavond rijst met groenten en kip en een soort champignonsausje, lekker snel tijdens het studeren. (5 tentamens deze week blehh)
  Simone onlangs geplaatst…Mini make-up haul: Miss SportyMy Profile

 • Reageer Floor 14 oktober 2014 om 19:03

  Gek eigenlijk hé, dat het zo leuk is om te zien wat iemand koopt ?! Zo vind ik het ook altijd heel interessant om te zien wat iemand in haar koelkast heeft staan. Stiekem zegt dat heel veel over een persoon! Wij eten vandaag mie met zoetzure kip. Lekker !

 • Reageer Jennifer 14 oktober 2014 om 19:27

  Ik kijk ook altijd om me heen wat andere mensen op de band leggen qua boodschappen. Soms dan heb ik nog wel eens de nijging om mijn eigen boodschappen dan terug te brengen en dat wat degene voor mij op de band heeft liggen op te halen omdat ik daar ineens veel meer zin in heb dan wat ik zelf in gedachten had. Ik vind het ook best wel knap dat je al zo ver van tevoren kunt bedenken wat je ’s avonds wilt eten. Ik had vandaag de hele dag zin in stamppot, maar eenmaal in de winkel ging er toch een pastagerecht mee naar huis… Laat staan dat ik kan bedenken wat we over een paar dagen zouden eten! Maar ik denk dat ik daar straks toch maar aan moet gaan wennen, is misschien wel beter voor het ritme en de portemonnee.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 21My Profile

  • Reageer Manon 14 oktober 2014 om 19:40

   Hahaha jaaa het loopt ook niet altijd helemaal volgens plan hier hoor! Ik schrijf vaak wel iets op achter een bepaalde dag maar dit schuift bijna altijd of er wordt toch maar een pizza in de oven gedaan :P.

 • Reageer Seline 14 oktober 2014 om 20:52

  Haha, ik vind dit altijd zulke leuke videos! en je kat is zo lief!
  Seline onlangs geplaatst…Mommy tag!My Profile

 • Reageer Milou 16 oktober 2014 om 12:54

  Haha Bo is zo cool! Ze lijkt precies op mijn meiden. Als we de boodschappen uitladen dan staan ze er alle 4 met hun dikke neus boven op! En die lege tassen zijn dan ook érg interessant voor ze, haha. Ik werk precies hetzelfde als jij, eerst een weekplanning maken (wij doen iedere zondag boodschappen), dan de boodschappen die je nodig hebt opschrijven en GO! Maar wij laten ons niet echt verleiden door de Bonus acties want anders gaat er altijd veel meer mee naar huis haha.
  Milou onlangs geplaatst…The list: WoonexpressMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge