Fashion, Filmpje, OOTD, Zwanger

FILMPJE: Zwangerschapsoutfit Inspiratie

zwangeroutfituit
Ik denk wel dat iedere vrouw het voornemen heeft om er leuk, hip en er niet als een slons bij willen lopen tijdens de zwangerschap. Dit is af en toe nog best wel een uitdaging. Wat ik veel hoor om me heen, en ook zelf ervaar, is dat je op een gegeven moment toch liever voor comfort gaat dan voor fatsoenlijk. Thuis is het prima om er als een tokkie bij te lopen maar de meeste vrouwen werken nog gewoon door tot 36 weken (RESPECT trouwens!) en je kunt niet 3 maanden binnen blijven en als een kluizenaar leven. Je zult af en toe toch echt naar buiten moeten haha. 9 van de 10 keer draag ik ook een lekkerzittende, losvallende broek maar ik had laatst bijvoorbeeld een bruiloft en dan kun je dat echt niet maken haha.

In deze video laat ik drie outfits zien voor drie gelegenheden. Eén comfortabele, casual outfit (voor een dagje winkelen, lunchen met een vriendin, naar de bios). De tweede outfit is wat netter: voor een diner, een feestje of naar je werk. En de laatste outfit is een lekkere, warme, herfstige outfit: ideaal voor naar het bos, een wandeling op de hei of voor een bezoekje aan familie. In de video deel ik ook nog een aantal tips waarmee je toch gewone kleding aankunt tijdens de zwangerschap. Enjoy :)! (Deze video is een poosje geleden opgenomen al, vandaar die iets minder bollere buik ;).)

Wat vinden jullie van de outfits?


Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer Marion 19 oktober 2014 om 06:23

  Relaxt filmpje! Mooi muziekje erbij. Die laatste outfit vind ik heel erg mooi. Ideaal ook voor de herfst. Briljant trouwens om gewoon een stuk van die broekrand af te knippen. Slim!
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge week 42: TuinkatMy Profile

 • Reageer Hannah 19 oktober 2014 om 06:34

  Erg leuk fimpje, en al vind ik die broek van de eerste outfit erg em…lelijk..;p
  smaken verschillen de rest vond ik wel mooi 🙂 haha
  Staat je goed!
  Hannah onlangs geplaatst…Zwanger Raken: Pas deze Tips toe & Wordt Snel ZwangerMy Profile

  • Reageer Manon 19 oktober 2014 om 09:44

   Hahahaha, dat mag :D! Heel flatteus is zo’n broek ook niet echt inderdaad maar zit wel lekker.

 • Reageer Kelly caresse 19 oktober 2014 om 07:52

  Ik vind het echt een leuk en spontaan filmpje. De outfit met het oranje losse vest vind ik het leukst, zulke vesten zijn zo lekker warm en tevens heel mooi
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Toetjes proeven met Kelly en YannickMy Profile

 • Reageer Anneleen 19 oktober 2014 om 08:16

  Leuk om te zien! Die laarsjes in de tweede outfit zijn heel mooi!

 • Reageer Dita 19 oktober 2014 om 08:29

  Wat een leuk filmpje en mooie outfits!
  Dita onlangs geplaatst…Recept: ZandkoekjesMy Profile

 • Reageer inge 19 oktober 2014 om 08:40

  leuk filmpje en handige tips! ik ben ook zwamger en begin nu net een beetje aan de ‘andere kleding’ omdat niks meer lekker zit. wat een drama om leuke dingen te vinden! zwangerschapskleding is zo somber.. ik ben toevallig afgelopen weekend bij de primark geweest en daar heb ik een super leuk vest en jasje gekocht, heel blij mee en leuk voor de zwangerschap. de tip van de panty komt ook als geroepen! ik heb op het punt gestaan de schaar eein te zetten, maar durfde het niet omdaat ik bang was dat ie zo in 1 grote ladder van mn kont zou zakken 🙂 (maar kan prima dus? zonder afzakgevaar? en ik vind je vest geweldig..ik ben hoogzwanger in de herfst/winter, dus kan helemaal los met de vesten haha. top! bedankt voor het inspirerende filmpje 🙂
  inge onlangs geplaatst…quote van de dagMy Profile

  • Reageer Manon 19 oktober 2014 om 09:44

   Jaaa, dat kan gewoon! Je moet wel in die “band” blijven zeg maar en een klein randje of knipje scheelt al een heleboel!

 • Reageer Sunseeree 19 oktober 2014 om 08:41

  Leuke outfits Manon 😀 Comfy en fashionable. Nog even en dan kan je weer een nieuwe garderobe aanschaffen haha. 😉
  Sunseeree onlangs geplaatst…Daddy Sunday 9: YOLO met Mike hahaMy Profile

 • Reageer Miranda 19 oktober 2014 om 08:44

  Leuk filmpje, mooi gedaan zo met die mooie bloemen tussendoor, het prettige muziekje en de tips erbij. Echt een leuk lookboek geworden zo!
  Miranda onlangs geplaatst…Meesterlijk brood; boekpresentatieMy Profile

 • Reageer Seline 19 oktober 2014 om 08:48

  Erg leuke outfits! vind vooral de laatste outfit erg leuk! Nog even en dan hoef je niet meer moeilijk te doen over kleding en kan je weer alles aantrekken!
  Seline onlangs geplaatst…Auw! Mijn lichaam doet het niet.My Profile

 • Reageer Vanessa 19 oktober 2014 om 09:01

  Leuk filmpje en mooie outfits heb je gekozen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Hema Strawberry Scrub MaskMy Profile

 • Reageer Petra 19 oktober 2014 om 09:35

  Het kost misschien wat meer moeite maar jij bewijst dat je er als zwangere helemaal niet als een slons of moeke bij hoeft te lopen.
  Petra onlangs geplaatst…Ik word tanteMy Profile

  • Reageer Manon 19 oktober 2014 om 09:43

   Ah dankjewel! Als huismusje loop ik er op dagen zoals vandaag wel als een slons bij hoor haha. Maar inderdaad als ik “iets” heb, dan neem ik wel even de moeite en dat kan ook best met comfy kleding!

 • Reageer Diana 19 oktober 2014 om 09:40

  Leuke outfits! Ik wil het vest van outfit 3 ook, ziet er heerlijk uit voor de winter.
  Diana onlangs geplaatst…10 frustraties van Diana CarltonMy Profile

  • Reageer Simone 20 oktober 2014 om 06:42

   Jaaa dat vest <3 zo mooi, maar ik ging op de webshop kijken waar ie vandaan komt & zag hem niet 🙁 ik zag hem & was opslag verliefd *blush* & Manon – all outfits staan je prachtig!

   • Reageer Simone 21 oktober 2014 om 21:59

    Diana – ik weet niet of je dit nog op tijd leest maar ik ging vandaag nav een mail van die webshop even weer kijken en ze hebben het vest weer! er stond wel bij dat er nog maar 2 waren nadat ik hem heb afgerekend

 • Reageer angelique 19 oktober 2014 om 09:59

  Erg leuk! en inderdaad je kan er gewoon prachtig bij lopen als je zwanger bent. Ik zie soms vrouwen die mega grote truien enzo dragen terwijl ze prachtig zwanger zijn. Erg jammer
  angelique onlangs geplaatst…Pinspiratie | TrappenMy Profile

 • Reageer astrid nab 19 oktober 2014 om 11:07

  erg leuk filmpje ik vind de laatste outfit erg leuk

 • Reageer Eline 19 oktober 2014 om 11:14

  Leuke outfits!
  Eline onlangs geplaatst…Frambozen bieten smoothieMy Profile

 • Reageer Gwen 19 oktober 2014 om 11:18

  Leuk!!! Ik gilde vanochtend tegen Joost dat ik naakt wilde zijn vandaag. Had me net ingesmeerd en zelfs mijn joggingbroek (he, het is zondag – dan mag dat haha) wilde niet fatsoenlijk zitten. Buhhh! En gister mijn kast gecheckt en heb nog maar 3 hemdjes die passen 🙁 En moet dus nog 3 weken werken, arghhhhhhhhhhhh! Maar, komt goed!
  Gwen onlangs geplaatst…Vocht vasthouden tijdens zwangerschapMy Profile

  • Reageer Manon 19 oktober 2014 om 11:32

   Ja, soms zitten er echt van die dagen tussen dat NIKS goed/lekker genoeg zit he!

 • Reageer Manon 19 oktober 2014 om 12:43

  Leuk filmpje met leuke outfits! Begin nu, met 30 weken, echt te merken dat het moeilijker wordt om je leuk te blijven kleden. Alle niet zwangerschapsshirts zijn nu echt te klein en om voor de laatste loodjes nog een hele nieuwe garderode aan te schaffen. Wel ben ik ontzettend blij met mijn zwangerschapsjeans, deze zit heerlijk!
  Manon onlangs geplaatst…29 weken!My Profile

 • Reageer Anne Solveig 19 oktober 2014 om 14:01

  Leuk! Dat vestje op het eind vind ik leuk!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Photo Diary #83 – Londen, Ibis hotel en opening H&MMy Profile

 • Reageer Jessica 19 oktober 2014 om 15:39

  Leuke outfits!
  Jessica onlangs geplaatst…Boekreview – De waarheid over de zaak Harry QuebertMy Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife ♥ 19 oktober 2014 om 16:33

  Superleuk filmpje! Ik vind de feestelijke outfit heel erg leuk! Mooi jurkje en die laarsjes vind ik ook superleuk!! En wat een handige tip van die panty’s, ook voor wanneer je niet zwanger bent maar gewoon last hebt van een opgeblazen buik 😉
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Persoonlijk: ge… de laatste tijdMy Profile

 • Reageer Milou 19 oktober 2014 om 18:28

  Tof filmpje! Hier heeft wel veel tijd in gezeten volgens mij, mooi gedaan! Erg leuk te zien hoe je nu alles combineert, maar volgens mij kan je ook niet meer wachten tot je mannetje er is en je je ‘gewone’ kleding weer past! Haha. Ps, dat laatste tasje lijkt op een Rebecca Minkoff <3 prettyyy
  Milou onlangs geplaatst…Word Banner (+ win-actie!)My Profile

 • Reageer Roos 19 oktober 2014 om 19:11

  Leuke outfits! Ik ben ook dol op vesten en de ‘gewone’ lange hempjes van de H&M! Rekken prima mee, en als t goed is straks weer gewoon terug hihi. Broeken is wel lastig nu, 1 zwangerschapsbroek zit nog wel lekker, de ander eigenlijk alleen als ik sta. Met zitten drukt hij toch wel wat in mn buik.. irritant haha!
  Roos onlangs geplaatst…Derde trimester update!My Profile

 • Reageer Joyce 20 oktober 2014 om 08:47

  Haha ik kreeg op een gegeven moment zelfs mijn zwangerschapsbroeken niet meer aan vanwege de hoeveelheid vocht in mijn lijf door de hoge bloeddruk.
  Ik droeg vooral leggings en jurkjes. En ik had volledige bedrust, dus kwam sowieso niet meer in de winkel. Bracht dus regelmatig zonder kleding onder het dekbed mijn dagen door haha!

  Maar leuke combi’s. Vooral de laatste 2!
  Joyce onlangs geplaatst…Mama challenge – Bedenk een sensopathisch spelMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge