Persoonlijk

Helaas Pindakaas

helaas

In de bovenstaande video kun je lezen dat wij (met Kelly & Sunseeree) hebben besloten om te stoppen met het YouTube kanaal Echte Moeders.

Aan de ene kant heel jammer maar aan de andere kant… Het werkte voor ons niet. Het kostte ons toch meer tijd dan we in gedachten hadden en in combinatie met meerdere factoren lukte het gewoon niet zoals wij wilden. Sunseeree die net bevallen is van een kleine minibaby, en ook nog een dametje heeft rondlopen. Bibian die zowat 24/7 werkt bij de Hema, het zwembad, schoonmaakadresjes, de tijd die ze vrij was moest ze aan filmen besteden in plaats van quality time met River en Mike… Ook Manon staat zowat op knappen en moet zich koest houden van de verloskundige en natuurlijk de periode na de bevalling… Kelly die het onwijs druk heeft met het runnen van haar eigen blog en haar gezinnetje. Al met al kregen we een beetje een tijdgebrek en snelsnel video’s maken, afraffelen en “maar wat doen” vonden we niet echt de bedoeling.

Ook hadden Bibian en ik het gevoel dat we onze eigen blog en ons eigen YouTubekanaal een beetje aan het verwaarlozen waren. En dat wilden we écht niet! Dus, het is een beetje een combinatie van meerdere (persoonlijke) dingen waardoor we hebben besloten om te stoppen. En eerlijk? De reacties en de views vielen ons ook een beetje tegen… En ja, je stopt er zoveel tijd, energie, moeite en al je creativiteit in en dan is het ook wel leuk als je er iets op terugkrijgt, maar dat was helaas niet het geval. Het hele “MOMMY CHANNEL” is -denken wij- toch te Amerikaans voor de nuchtere Nederlandse moeders (no offense, wij zijn net zo hoor ;)!)

Wij zijn wel van plan om nog andere dingetjes te doen met z’n vieren als we allemaal weer in wat rustiger vaarwater terecht komen! Want dat is iets wat voor ons een van de waardevolste dingen is geweest aan Echte Moeders: het contact tussen ons vier (en zelfs onze “ekte ekte vaders” zoals ze zichzelf noemden :’), zitten lol te trappen samen).

Dat was even een huishoudelijke mededeling voor de zondagmiddag ;)! Fijne avond allemaal nog.
O,ja: wil je nog iets vragen/weten over dit onderwerp, laat het dan vooral even weten in de comments, we beantwoorden graag jullie vragen :)!

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

33 reacties

 • Reageer Anneleen 19 oktober 2014 om 15:27

  Oh hier verschiet ik even van. Ik keek jullie filmpjes met veel plezier! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

  • Reageer Manon 19 oktober 2014 om 15:43

   Ah dat is wel heel lief om te horen! We gaan gewoon door met dit soort filmpjes maken hoor, alleen posten we ze op ons eigen kanaal vanaf nu :D!

 • Reageer Joyce 19 oktober 2014 om 15:53

  Ik vind het een goed besluit. Kijk liever jullie filmpjes zoals jullie dat altijd deden. Had weinig gevoel met het kanaal en keek het daarom ook niet.
  Joyce onlangs geplaatst…Op de boekenplank: Liever dan liefMy Profile

 • Reageer Joyce 19 oktober 2014 om 16:08

  Jullie begonnen zo enthousiast. Jammer dat het niet heeft gebracht wat jullie hoopten.
  Maar ik kijk sowieso liever de video’s op jullie eigen kanaal. Die lijken “echter” ofzo 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…De week in foto’s #25My Profile

 • Reageer Miranda 19 oktober 2014 om 16:29

  Goede keus, ik ben sowieso geen fan van filmpjes maar vanaf het begin stond de naam me al tegen en kreeg ik er gewoon een nare bijsmaak van.
  Miranda onlangs geplaatst…Wat kan een kind blij zijn!My Profile

 • Reageer budgetstyle 19 oktober 2014 om 16:58

  Ik vond jullie site en youtube kanaal toch al stukken leuker dan Echte moeders.
  ik blijf jullie lekker volgen op jullie eigen kanaal1

 • Reageer Marion 19 oktober 2014 om 16:58

  Ik schreef het bij Kelly al: knappe beslissing. Jullie zijn enthousiast begonnen en als blijkt dat iets dan niet werkt, of in ieder geval niet zoals jullie gehoopt hadden, dan kan je beter stoppen. Ik volgde zelf het kanaal ook niet. Keek wel eens bij jullie één van die filmpjes, maar het werd me anders echt teveel. En jullie blog én die van Kelly en dan nóg een kanaal. Ik denk dat jullie een verstandige keus maken.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 12My Profile

  • Reageer Manon 19 oktober 2014 om 17:02

   Dankjewel voor je lieve comment! We waren al een beetje “bang” voor de reacties… Want het is niet echt dat we opgeven maar gewoon qua tijd en ik kreeg al een knoop in m’n maag als ik dacht aan mijn kraamperiode dat ik dan MOET filmen terwijl ik van m’n kindje wil genieten… Dus we zijn opgelucht dat dit nu niet meer “moet”. En zo’n comment maakt het besluit alleen maar sterker 🙂 dus dankjewel!

 • Reageer Seline 19 oktober 2014 om 17:17

  Het is een goede keus geweest, inderdaad op eigen kanalen voelt het wat echter. En nou heb je hopelijk straks wat meer plek in je agenda en kan je uitgebreid van je mooie mannetje genieten manon!
  Seline onlangs geplaatst…Auw! Mijn lichaam doet het niet.My Profile

 • Reageer Dita 19 oktober 2014 om 18:19

  Jammer dat jullie gaan stoppen maar ik snap het wel. Ik blijf jullie natuurlijk volgen op jullie eigen sites en kanalen 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Recept: ZandkoekjesMy Profile

 • Reageer Muberra 19 oktober 2014 om 18:21

  Het is een goede keus geweest van jullie.Ik volgde jullie Youtube-kanaal ook.Maar natuurlijk moet jij over een paar weken natuurlijk ook van jou mannetje gaan genieten.Anders krijg je het veel te druk.Maar ik blijf jullie blog en Youtube-kanaal nog zeker volgen!

 • Reageer Eline 19 oktober 2014 om 18:24

  Had het al gelezen ij kelly ja, jammer!
  Eline onlangs geplaatst…Frambozen bieten smoothieMy Profile

 • Reageer Milou 19 oktober 2014 om 18:24

  Ik had het al begrepen en ik vind het erg jammer. Ondanks dat ik geen mommy (of to be) ben, was ik wel één van die abbonees en één van die views van jullie filmpjes. Ik vind het erg jammer maar ik snap de keuze heel goed en jullie komen er wel!
  Milou onlangs geplaatst…Word Banner (+ win-actie!)My Profile

 • Reageer sophie 19 oktober 2014 om 18:34

  jammer maar goede keus!

 • Reageer Jessica 19 oktober 2014 om 19:13

  Wat jammer, ik als “bezig met zwanger worden, en hopelijk in de toekomst mama” keek met veel plezier naar jullie video’s! Ik miste de video van vrijdag al! Maar ik vind wel heel begrijpelijk! En blijf jullie gewoon via jullie eigen blog volgen!

 • Reageer Sandra 19 oktober 2014 om 19:33

  Oooh jammer dat jullie stoppen :(. Al begrijp ik zeker dat het te veel werd in combinatie met kinderen en jullie eigen site! Hopelijk verschijnen er hier, bij Kelly en bij Sunseeree nog vaak mama posts want ik vind het super om die te lezen :D!
  Sandra onlangs geplaatst…Tag: 15 dingen die niemand vraagtMy Profile

  • Reageer Manon 19 oktober 2014 om 19:39

   Jaaa, zeker weten! We hebben nog leuke ideetjes voor video’s maar die komen dan gewoon hier te staan 🙂 Leuk dat je ons toch blijf volgen ^^

 • Reageer Desiree 19 oktober 2014 om 19:41

  Goeie beslissing meiden! Ik bekeek inderdaad wel af en toe een filmpje van echte moeders maar toch vind ik jullie eigen filmpjes het allerleukste!!
  Dit klinkt stom maar ik ben vorige week met mijn gezinnetje op vakantie geweest in Beekbergen, en ben dus ook naar de Primark geweest in Arnhem en ik had zo gehoopt dat ik jullie zou tegenkomen haha! Helaas!

  Groetjes Desiree

 • Reageer Priscilla 19 oktober 2014 om 20:48

  Al begrijp ik het natuurlijk volkomen, ik vind het jammer dat jullie stoppen. Ik keek wel de filmpjes, reageerde alleen nooit. Gelukkig blijven er hier gewoon filmpjes komen. Succes dames en het is vast een ontzettend goede keuze. Niets zo belangrijk als quality time met het gezin!

 • Reageer Nicole 19 oktober 2014 om 21:12

  Hele juiste beslissing als ik zo lees! En de filmpjes en artikelen hier blijf ik toch wel lezen 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Sinterklaas vieren met een baby, ja of nee?My Profile

 • Reageer Zara 19 oktober 2014 om 21:56

  Oh zo jammer 🙁

  Ik bekeek ze graag! Maar ik begrijp het volkomen, ik kan me in jullie schoenen plaatsen en dat is inderdaad niet makkelijk, zeker met een gezinnetje. Succes ladies!

 • Reageer Linda 19 oktober 2014 om 22:58

  Knap hoor om er zo een einde aan te maken. Zo te lezen hebben jullie allevier persoonlijke redenen om dat niet te doen. Af en toe keek ik wel en filmpje die me aanspraak, maar over het algemeen waren ze te algemeen. Ik vond jullie filmpjes er echter altijd super professioneel uit zien. Echt groot respect daarvoor!
  Linda onlangs geplaatst…Lego world; een dagje uit met twee peuters.My Profile

 • Reageer alexandra 20 oktober 2014 om 01:08

  Hoihoi, ik had het eigenlijk wel verwacht, ik vroeg me al af hoe jullie dat allemaal deden qua tijd met alles.
  Ik keek de filmpjes eigenlijk ook niet echt omdat de onderwerpen ongeveer ook op jullie eigen yt kanaal voorbij komen.
  Het was leuk geprobeerd maar ach, de wereld vergaat niet en ik blijft jullie 4 gewoon volgen op jullie eigen yt kanaal.
  Alleen 1 dingetje begrijp ik niet zo.. in dit artikel staat dat de views etc tegenvielen, maar jullie waren helemaal nog niet lang bezig, dan kan je niet verwachten dat je gelijk heel veel views krijgt.
  Maar iig heel veel succes met jullie eigen site en yt!

  • Reageer Manon 20 oktober 2014 om 08:54

   De views waren in het begin prima! Maar gingen na een week al superhard naar beneden… Maar dat was niet de voornaamste reden hoor, meer tijd en family stuff 🙂

 • Reageer astrid nab 20 oktober 2014 om 07:50

  jammer maar goede keus blijf jullie filmpjes en artikelen toch wel lezen

 • Reageer Jennifer 20 oktober 2014 om 08:47

  Jammer dat ‘Echte Moeders’ stopt, alleen weet ik zeker dat er meer dan genoeg ruimte is voor soortgelijke filmpjes op jullie eigen kanalen. Ik denk dat het voor nu een leuk experiment is geweest waar jullie ongetwijfeld ook een leermoment aan hebben gehad.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 22My Profile

 • Reageer Vanessa 20 oktober 2014 om 09:51

  Jammer dat het niet zo’n succes was, maar jullie hebben het alvast geprobeerd. Nu hebben jullie terug meer tijd voor je eigen blog en kanaal!
  Vanessa onlangs geplaatst…The Body Shop: shoplog + goodiebagMy Profile

 • Reageer Janneke 20 oktober 2014 om 11:23

  Ik vind het jammer dat jullie stoppen. De variatie van jullie, Kelly en Sunseree vond ik erg leuk.
  Goed dat jullie nu wel de ideeen die jullie hadden gewoon gaan uitvoeren op jullie eigen site.
  Een samenwerking en tweede kanaal kost gigantisch veel tijd en ik snap jullie volkomen. Geniet van de tijd die nu over is Bibian lekker van je gezin naast al dat harde werken en Manon in de laatste weken van je zwangerschap en kraamtijd.
  XXX

  • Reageer Bibian Sloot 20 oktober 2014 om 19:49

   Dankjewel, wat een lieve comment. We gaan zeker onze ideetjes op ons eigen kanaal doorvoeren en er komen nog heel wat leuke filmpjes van ons aan omtrent het moederschap en zwangerschap. Onze ideetjes hebben we allemaal op papier dus dat gaat zeker goed komen!

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 20 oktober 2014 om 12:08

  Erg jammer vind ik het! Als 20 jarige student en hopelijk nog lang geen mommy to be vond ik het toch altijd leuk om naar te kijken! Ik begrijp het wel, het kost veel tijd.. wie weet, later nog een kans!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Media ♥ 5 Series die ik aanraad #2 | ComedyMy Profile

 • Reageer Floor 21 oktober 2014 om 11:12

  Wat een knap besluit van jullie! Voor jezelf kiezen is altijd de beste keuze die je kan maken.
  Floor onlangs geplaatst…Will you marry me? Hoe vertel je het ?My Profile

 • Reageer Martine 21 oktober 2014 om 11:55

  Lekker doen waar je je zelf het fijnste bij voelt!
  Martine onlangs geplaatst…Het zijn de kleine dingen die het doenMy Profile

 • Reageer Olga 27 oktober 2014 om 20:08

  Ik heb wel bijna al jullie filmpjes bekeken en ik heb er wel wat uit kunnen halen. Ik kende jullie blog niet, maar ben jullie door of dankzij het EM-kanaal gaan volgen. Het kledinghangerproject wil ik binnenkort nog eens gaan uitvoeren, omdat ik zelf best een Pietje Precies ben en ik dankzij deze DIY op een heel leuk idee ben terechtgekomen 🙂 En jullie moedermomenten- en tips kunnen jullie altijd nog in filmpjes voor dit blog gebruiken, dus er is nog geen man overboord 🙂
  Olga onlangs geplaatst…Pictures: Plog #8My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge