Kiekjes, Persoonlijk

Kiekjes #6!

Hello monday, we meet again! In het kiekje van deze week deel ik weer eens mijn hele week. Afgelopen vrijdag was ik 36 weken zwanger, wat inhoudt dat de meeste vrouwen dan met zwangerschapsverlof gaan. Ik zit nu dus ook een soort van in mijn “zwangerschapsverlof” en heb rustige dagen. Gelukkig heb ik wel energie om nog dingetjes te doen. Ik ging naar de bioscoop, deed baby-gerelateerde dingen en zondagavond zijn we lekker uit eten geweest.

dag1Maandagochtend kwam deze boef even langs met z’n moeder! Hij wordt zoooo groot en hij wordt steeds leuker, gekker, liever en grappiger. Mijn kleine vriendje!

dag2’s Middags kwamen mijn vader en moeder langs. Mijn nesteldrang is heel ver te zoeken op schoonmaakgebied dus mijn lieve moeder heeft de badkamer eens een goede schoonmaakbeurt gegeven, de trappen gestofzuigd en hier en daar nog wat achterstallig onderhoud weggewerkt haha. Papa had twee horren gemaakt voor twee ramen boven. Deze kwam hij “installeren”. Zo kunnen we boven ook lekker de ramen en deuren openzetten om door te waaien zonder dat de poezen naar buiten kunnen (en er andere vieze beesten naar binnen). Bo is er maar druk mee om alles in de gaten te houden.

dag3Papa hing ook nog wat lijstjes op, op de babykamer. En onze ingelijste foto hangt beneden in de woonkamer! Ik bof maar met zulke lieve ouders!

dag4Dinsdagochtend kwam ik beneden en trof ik dit aan. Bouli in de box haha. Ik vind het zo schattig <3 (Ze mag van mij prima in de box liggen, als de baby er is durft ze vast niet meer.) Ook kwam ik erachter dat mijn buik enorm gezakt was, en ik kan je zeggen: dat voelt HEERLIJK!

dag5Ik freubelde de naamslinger in elkaar, ben er blij mee! ’s Middags kwam mijn zusje langs. Ze had aangeboden om te koken voor ons, lief he! We aten zelfgebakken aardappeltjes met een salade van sla, kip, ananas en een lekkere dressing. Mag ze vaker komen doen. (Dus Lizanne: wanneer kom je weer?)

dag6’s Avonds ging ik samen met Lizanne naar de bioscoop: The Best of Me. Mooie, ontroerende film, niet het einde wat we voor ogen hadden eigenlijk! Toen ik terugkwam, had ik mail van Elisa. Mijn foto’s waren klaar! Daar hebben jullie al een apart blogje over kunnen lezen 🙂

dag9Woensdag voelde ik me goed dus ik besloot even naar de stad te gaan. Ik ging langs de Hema en de Action. Ik moest nog een wieglakentje hebben en heb wat schoonmaakspul gehaald bij de Action. ’s Avonds had ik zwangerschapsyoga!

dag10Donderdag heb ik niet veel gedaan: een beetje het huishouden en opgeruimd, de vluchttas ingepakt en enveloppen voor de geboortekaartjes geschreven en postzegels geplakt. Het kan maar beter klaar zijn dacht ik maar!

dag11Vrijdag appte mijn zusje mij of ik zin had om iets te gaan doen. We zijn samen naar Kronenburg (Arnhem) gegaan. Ik kocht bij de H&M deze twee té schattige rompertjes!

dag12Even uitrusten tussendoor bij de Hema (ik met een kaasbroodje en een Fristi, mijn zusje nam alleen een thee). ’s Avonds gingen Robert en ik langs bij zijn ouders & zus.

dag13Zaterdag was een heerlijke weekenddag. We sliepen uit,  gingen samen boodschappen doen en de rest van de dag hebben we lekker thuis aangerommeld!

imageZondagavond gingen we samen met Bibian en Mike tapas eten bij La Cubanita in Arnhem. Nog eventjes zonder kindertjes met z’n vieren haha.

Ik hoop dat jullie mijn kiekje leuk vonden. De dagen bestaan nu ik hoogzwanger ben toch wel meer uit rust, al kan ik dat niet helemaal… Als ik de hele dag in huis ben, alleen, dan komen de muren op me af en word ik echt niet gelukkig. Dus ik vermaak me met kleine uitjes haha. Klinkt allemaal zo zielig maar deze balans is perfect voor mij nu, 36+ weken zwanger. Ik wens jullie allemaal een fijne week toe!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer Diana 27 oktober 2014 om 07:29

  Ik vind dat je nog vrij veel onderneemt voor de duur van je zwangerschap. Ach, zolang je je goed voelt lekker doen, het zijn anders ook lange dagen om thuis te gaan afwachten tot de bevalling begint.
  Diana onlangs geplaatst…Look inside DC’s life: week 43My Profile

 • Reageer Judith 27 oktober 2014 om 07:31

  De verschillende fotolijstjes boven het ledikantje staan erg leuk! Heel fijn dat je ouders zo voor je klaarstaan :). Lekker van genieten hoor die kleine uitstapjes en de luie dagen thuis. Straks is het voorbij en kun je het niet meer voorstellen haha ;). Die twee rompertjes zien er hartstikke leuk uit, logisch dat je die meenam! Ik ben toch zo benieuwd naar jullie mannetje…Fijne dag! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…All things baby: Shoplog kleding NoahMy Profile

 • Reageer Marion 27 oktober 2014 om 07:32

  Gezellig overzichtje! Leuk om te lezen en te zien. Denk dat je vooral lekker moet doen waar jij je goed bij voelt. Hooguit ervoor waken dat je niet over je grens gaat. Als je dat doet, kan er vast niet veel misgaan.
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge week 43: PompoenenMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 27 oktober 2014 om 07:49

  Wat fijn dat je ouders je zo helpen met dingen in huis, kan me heel goed voorstellen dat je daar geen puf meer voor hebt. Mmm tapas, ik ben daar zo dol op!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…10x Wat men niet verteld als je moeder wordt – Mommy mondayMy Profile

 • Reageer Dita 27 oktober 2014 om 08:04

  Wat een leuk overzicht! Succes met de laatste loodjes
  Dita onlangs geplaatst…Instagram favorieten #2My Profile

 • Reageer PSnim 27 oktober 2014 om 08:13

  Toch leuk hoor om een foto weekje te zien. Fijn dat je ouders helpen, dat is hier gelukkig ook altijd geen probleem als we het vragen :). En die rompertjes… Zo lief en klein! Ben benieuwd naar de hele naam slinger ;).
  PSnim onlangs geplaatst…Fotodagboek #43My Profile

 • Reageer Joyce 27 oktober 2014 om 08:20

  Heerlijk weekje, lekker aan het aftellen 😀 en mmm la cabunita, kon je als zwangere genoet eten? Had zelf het gevoel van niet vanwege het rauwe e.d.
  Joyce onlangs geplaatst…Gender Reveal: Onze baby is een……My Profile

  • Reageer Manon 27 oktober 2014 om 09:09

   Ja, was genoeg te eten! Ik ben sowieso niet van het vlees dus heel veel vlees heb ik niet gehad maar ze hebben genoeg andere lekkere tapasjes :)!

 • Reageer astrid nab 27 oktober 2014 om 08:26

  wat een leuk bericht succes met de laatste loodjes

 • Reageer Miranda 27 oktober 2014 om 08:54

  Leuke foto’s! Jeej voor alle lieve vaders die altijd langskomen om dingen op te hangen;) en lieve moeders natuurlijk, die helpen met poetsen! Lief hoor:)
  Miranda onlangs geplaatst…Huisvrouwenpraat; schoonmaakdoekjes 🙂My Profile

 • Reageer Vanessa 27 oktober 2014 om 09:25

  Fijn dat je nog zoveel leuke uitjes kan doen. Veel succes met de laatste weken!
  Vanessa onlangs geplaatst…Ruby Kisses Nail Polish | Sweet Cosmopolitan & Nude N’ ChicMy Profile

 • Reageer Anneleen 27 oktober 2014 om 09:34

  Gezellige foto’s! Wat een schattige rompertjes! Die naamslinger lijkt me al erg mooi, ben benieuwd naar de naam ! 🙂 het begint echt spannend te worden nu… X
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Reageer Annemijn. 27 oktober 2014 om 09:46

  Hele leuke foto’s en ik vind dat je nog best veel onderneemt hoor!

 • Reageer Seline 27 oktober 2014 om 09:48

  Het wordt nu echt spannend! Lief van je ouders 🙂 En wat superfijn dat je je nog goed genoeg voelt om kleine uitjes te ondernemen!
  Seline onlangs geplaatst…Autumn TagMy Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 27 oktober 2014 om 10:02

  Leuk om nog eens een ‘gewoon’ kiekje te zien 🙂 wat leuk dat jullie die prachtige foto in het groot ingekaderd hebben voor in de woonkamer! En die kleine kadertjes boven het babybedje zijn ook erg leuk! Fijn dat River wat groter wordt he, dat lijkt me altijd de leukste leeftijd, nog klein en schattig maar wel al hun eigen karaktertje, lekker waggelen (stappen) en hun eerste woordjes! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Fall Fashion FavouritesMy Profile

  • Reageer Manon 27 oktober 2014 om 16:34

   Ja, het is echt zo leuk om ze te zien (op)groeien! Al zo’n wijs mannetje is het 😀

 • Reageer Nicole 27 oktober 2014 om 10:14

  Helemaal niet gek… Kan me die tijd wel herinneren hoor!
  Weer leuke kiekjes 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Een kaartje is zo gestuurd..My Profile

 • Reageer Jessica 27 oktober 2014 om 12:14

  Leuk weekje. Super lief dat je ouders nog even kwamen helpen in huis.
  Jessica onlangs geplaatst…Boekreview – In het duisterMy Profile

 • Reageer Petra 27 oktober 2014 om 12:17

  Wat lief van je ouders. Mijn moeder kwam me de laatste weken ook helpen met poetsen. Mooi groen
  Petra onlangs geplaatst…Tag: You ask… I tellMy Profile

 • Reageer Nicetobeout 27 oktober 2014 om 12:40

  Leuke foto’s en die katten gaan altijd precies op je kluswerk liggen he haha
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Mijn week in foto´s: week 43My Profile

 • Reageer Mike 27 oktober 2014 om 13:31

  Super leuke fotos!! Echt schattige kleertjes heeft je kleine ukkepuk al. Nog heel even en jullie kunnen samen lekker gaan kroelen 🙂
  Mike onlangs geplaatst…My life in pictures 35My Profile

 • Reageer angelique 27 oktober 2014 om 15:04

  wat een heerlijke week weer! succes nog even
  angelique onlangs geplaatst…Spam your blogMy Profile

 • Reageer Jennifer 27 oktober 2014 om 15:32

  Lekkere luie dagen dus, heerlijk toch? Kan niet wachten, hoewel mij de muren nu ook wel op me af komen nu ik thuiszit in een rommeltje zonder internet en te moe ben om een poot uit te steken. Blij dat ik er vanavond nog even uit mag en ik kan me voorstellen dat je van de uitjes die je nog kunt ondernemen een beetje opleeft.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 23My Profile

 • Reageer bahar 27 oktober 2014 om 19:32

  Ik ben echt heel benieuwd waar je woont ik woon namelijk ook in Arnhem en ik herken alles wat je zegt ( kronenburg, rijnstate etc. hihi

 • Reageer Whitney 27 oktober 2014 om 19:34

  Zo heerlijk dat je ouders zijn komen helpen. Mooi die fotolijstjes bij het bedje.
  Whitney onlangs geplaatst…I’m back!My Profile

 • Reageer Olga 27 oktober 2014 om 20:00

  Heb je in het begin ook veel last van benauwdheid gehad omdat de baby zo hoog lag? Dat is de hobby van mijn aanstaande kind en ik geloof niet dat ik het een leuke hobby vind 😉
  Olga onlangs geplaatst…Pictures: Plog #8My Profile

  • Reageer Manon 27 oktober 2014 om 20:38

   Benauwd heb ik ’t nooit echt gehad, maar sinds hij ingedaald is heb ik wel het gevoel meer ruimte te hebben en dieper te kunnen ademen! De trap op resulteert wel in een halfhijgende Manon hoor :’) haha.

 • Reageer Eline 27 oktober 2014 om 20:52

  Zelfs even naar de supermarkt kan een uitje zijn als je ”opgesloten” zit he!
  Eline onlangs geplaatst…Kokossoep met zoete aardappel en spinazieMy Profile

 • Reageer Desiree 27 oktober 2014 om 22:13

  Oh wauw die zwangersschaps buikjes en die babykleertjes! Zo leuk!! Gefeliciteerd!
  Desiree onlangs geplaatst…Just my life in pictures, oktober 2014 #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge