Fashion, New In, Shoplog, Wonen

NEW IN: Random stuff

newin
Gisteren ging ik samen met mijn zusje Lizanne en mijn moeder naar Arnhem. Ik wilde zo graag nog even met ze lekker op pad zonder baby en zonder teveel gewaggel en moeheid. We hadden afgesproken om gisteren dus naar Arnhem te gaan, “ons” shopstadje. Ik keek er heel erg naar uit, echt zo stom, maar ik was het hele weekend al thuis geweest en had een enorme dip. Ik vond het dus zo fijn om even een dagje met mama en zus weg te zijn! We gingen ’s morgens eerst ontbijten bij La Place, daarna zijn we naar de Primark geweest, toen was het tijd voor een pauze bij de Hema en daarna hebben we nog even rondgekeken bij de H&M en bij Xenos. Alles op een slakkentempo haha, eenmaal thuis rond 3 uur was ik doodmoe en heb ik lekker een dutje gedaan.

Ik heb wat random dingetjes gekocht en ik vond dat wel leuk om in een extra artikeltje vandaag te delen :). Geen enorme shoplog maar gewoon wat fun stuff!

shoplog4Bij de Primark kon ik het niet laten om nog een pyjama te kopen. Mijn pyjamacollectie is onderhand een beetje overdreven maar ach, hahaha. Ik kocht dit blauwe pyjamasetje voor 10. Ook wilde ik zoooo graag een bontje, schaapje. Ik vond dit exemplaar voor 17. Er zit een leren “riempje” bij. Ik voel me er nu een beetje enorm in en pafferig, maar alvast een leuk kledingstuk voor als ik geen bolle buik meer heb.

shoplog5Ook wilde ik gewoon iets nieuws hebben om nog te dragen voor de laatste paar weken/dagen… Iedere ochtend de keuze hebben uit 2 broekjes en 2 jurkjes of toch maar weer een pyjama vind ik ook niet meer leuk. Ik kocht deze bordeauxrode trui/jurk en hij staat echt heel erg leuk op een legging met leuke laarzen en misschien een riempje boven de buik. De jurk kostte 10. Ook kocht ik nog een zwarte legging want in mijn andere zat een gat (4).

shoplog1Ik heb ook nog voor Robert twee witte shirts meegenomen (2,50 ps) voor onder een vest en 5 paar sokken voor 3.
Bij de Xenos kocht ik nog deze mok (Bo vond ‘m ook mooi) met DAD erop, lekker cheesy maar hij vond ‘m leuk haha.

shoplog3Bij de Primark kocht ik ook deze lichtjes met sterretjes eraan voor 4. Ik wil deze onder het plankje hangen op de babykamer!
Ja, een hele random shoplog hahaha met totaal geen logische volgorde. Bij Xenos vond ik dit poedertje om chai tea latte te maken (mijn favoriet)! Ik nam een potje mee (1,25), heb het nog niet geprobeerd…

shoplog2Ik vond deze lichtblauwe schaal bij Xenos (2,99). Leuk/handig om straks voor de kraamvisite beschuit/cakejes op te leggen. Ik weet nog niet wat ik ga doen qua kraambezoekhapje trouwens…
Ook vroeg mijn zusje laatst of ik al een leuke naamslinger had voor in huis voor de baby. Ik wilde er een online bestellen maar toen zagen we hele leuke vilten letters bij de Xenos. Ik kocht de letters van de naam en nog twee sterretjes voor aan de voor- en achterkant in deze kleuren (0,49 per letter/ster). Ik wil de letters aan een lint hangen dus die kocht ik ook ( 1,29).

shoplog6Tot slot wilde ik graag iets nieuws voor op de salontafel, een beetje herfstig. De houten schaal vond ik heel erg tof (12,99) en zocht daar allemaal leuke kaarsjes bij. Alles komt van de Xenos. Het huisje was 3,49, de rest van de waxinelichthoudertjes staan niet duidelijk op de bon maar waren allemaal rond de 1 á 2 euro.

shoplog7Niet echt iets wat ik gekocht heb maar ik kreeg gisteren mijn eerste Viva Mama magazine binnen. Voor mijn verjaardag heb ik van Bibian, Mike en River een abonnement gekregen op dit blad, dat had ik nog helemaal niet verteld! Super lief en helemaal leuk!

Ik ben blij met mijn spulletjes en vooral met alle nieuwe kaarsjes voor op tafel en mijn Viva Mama!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

26 reacties

 • Reageer Paola 15 oktober 2014 om 12:13

  Leuk om te zien! Groot gelijk dat je nog even wat nieuws wou hebben.. De zonnatura ‘thee’ is erg lekker!
  Paola onlangs geplaatst…Fogan blush 06My Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 15 oktober 2014 om 12:17

  Heerlijk zo’n random shoplog! Leuke items!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…OOTD: Zebraprint jasje PrimarkMy Profile

 • Reageer Vanessa 15 oktober 2014 om 12:18

  Leuke aankoopjes! Ik vind je pyjama mooi en de kaarsjes zien er gezellig uit!
  Vanessa onlangs geplaatst…Dove Hair Therapy Nourishing Oil Care | Shampoo, Conditioner & Leave-On Conditioner SprayMy Profile

 • Reageer Marion 15 oktober 2014 om 12:31

  Ik ben eergisteren ook bij de Xenos geweest. Zo heerlijk om rond te neuzen en die kaarsjes en lichtjes en gewoon prullerij voor in huis, maakt ons vrouwen gewoon heel erg blij! En pyjama’s, daar kan je er nooit genoeg van hebben. Wie wat ook zegt, ze hebben ongelijk. Kopen die hap! 😀
  Marion onlangs geplaatst…Instagram TagMy Profile

  • Reageer Manon 15 oktober 2014 om 12:59

   Jaaa, ik zag het al bij jou op de blog 😀 (ik lurk). Met die kaarsendingetjes heb ik ook nog in m’n handen gestaan haha.

 • Reageer Simone 15 oktober 2014 om 12:32

  Wat een superleuke dingen heb je gekocht. Vind je herfstplateau heel erg mooi en super gezellig staan en ook de kleur van je jurk vind ik heel mooi!
  Simone onlangs geplaatst…What I ♥ about fall..My Profile

 • Reageer Eline 15 oktober 2014 om 12:36

  Juist superleuk zo’n random shoplog! Je hebt hartstikke leuke dingen gekocht en fijn dat je nog even een dagje met z’n drieën kon doorbrengen zo. 🙂

 • Reageer Sunseeree 15 oktober 2014 om 12:44

  Dat schaapje ! haha heel leuk 😀 Ik ben dol op fluffy dingen. Lekker warm
  Sunseeree onlangs geplaatst…Van borstvoeding overstappen naar flesvoedingMy Profile

 • Reageer Eline 15 oktober 2014 om 13:06

  Leuke dingen heb je gekocht, vooral je decoratiemateriaal vind ik erg leuk!
  Eline onlangs geplaatst…WIN! Tristar smoothie blenderMy Profile

 • Reageer Sara 15 oktober 2014 om 13:07

  Leuk om te zien! Ik ga even een bezoekje Primark plannen, want ik heb echt wat pyjama’s nodig. Leuk dat het ook in artikel vorm is, want nu kan ik lekker op mijn werk het artikel lezen.

 • Reageer Anouk 15 oktober 2014 om 13:19

  Die schaal met kaarsjes! Erg mooi en helemaal voor dit seizoen.

 • Reageer Kelly caresse 15 oktober 2014 om 13:23

  Dat schapen hesje is echt super leuk! Ik hou van zulke heerlijke aaibare items
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Plog: Dag uit het leven van een weddingplannerMy Profile

 • Reageer Dita 15 oktober 2014 om 13:24

  Heel leuk al deze spullen! Die viva mama lijkt me ook leuk 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Een foto op aluminiumMy Profile

 • Reageer Malou 15 oktober 2014 om 14:19

  Je hebt echt hele leuke dingen gekocht 🙂
  Malou onlangs geplaatst…SHOPLOGJEMy Profile

 • Reageer Cindy 15 oktober 2014 om 14:19

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! Die sterren en de kandelaars zijn leuk.
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – oktober #3My Profile

 • Reageer Jennifer 15 oktober 2014 om 15:34

  Dat knuffelbare geval heb ik ook (wist je wel!) en ook al ben ik er misschien nu een waggelend zwanger schaap in, hij zit heerlijk en ik ben er nog steeds echt blij mee! Kan ook prima straks na de dikkebuikenperiode. Dat huisje wil ik ook voor in ons nieuwe huisje, maar ik mag ‘m pas kopen van Reinoud als we er wonen, want we hebben al zoveel decoratie en uiteindelijk is dat ook wel weer waar.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 21My Profile

 • Reageer Diana 15 oktober 2014 om 15:49

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! Je pyjama ziet er heerlijk warm uit en je vestje is helemaal leuk.
  Diana onlangs geplaatst…Waarom mama zijn zo leuk is!My Profile

 • Reageer Nelleke 15 oktober 2014 om 16:05

  Oe, leuk! Ik moet ook maar weer eens een Xenos bezoeken 🙂 Leuke aankopen (vooral ’t vest)!

 • Reageer Gwen 15 oktober 2014 om 16:16

  Die vilten stickers vd Xenos hebben wij in haar naam voor op de slaapkamerdeur. En voor Olivia (die heb ik al opgeplakt, die vd baby moeten nog eventjes wachten tot het begint en ik zeker weet dat er niemand meer random op de overloop staat haha).
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek #41My Profile

 • Reageer Anneleen 15 oktober 2014 om 17:09

  Wat een leuke spulletjes! Die kaarsjes zijn heel gezellig!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Reageer Channah 15 oktober 2014 om 19:27

  Ohhh dat bontje is echt heel erg leuk, zo een wil ik ook al een poosje. Leuke spulletjes heb je geshopt!
  Channah onlangs geplaatst…Mama: milestone pregnancy cardsMy Profile

 • Reageer Janske 15 oktober 2014 om 21:59

  Wat een leuke dingen allemaal…fijn om soms even lekker te shoppen…en dan daarna genieten van al je nieuwe aanwinsten…hoe blij kun je worden van nieuwe dingen, heerlijk!
  Janske onlangs geplaatst…Daar ben je dan! Mijn bevalling (Deel 1)My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 16 oktober 2014 om 12:23

  Supergezellih om te zien! Al die kaarsjes op dat plankje, zoooo leuk! 🙂 en heel mooi jutkje ook, ik zag net op instagram dat je het al aanhebt vandaag denk ik 🙂 haha en met die letters, eerst dacht ik ‘huh, letters? Die staan toch niet op de foto?!’ Maar pas later had ik door dat dat doelbewust was haha 😀
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: ik mis mijn lange haar!My Profile

 • Reageer Milou 16 oktober 2014 om 12:34

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! Vooral dat dienblad met de kaarshoudertjes en de sterrenlampjes vind ik errug leuk!
  Milou onlangs geplaatst…The list: WoonexpressMy Profile

 • Reageer Shimmer-Pie 19 oktober 2014 om 11:30

  Leuk spullen! Ik wil ook nog zo een bontje/vachtje!

  Ik ga ook eens kijken voor de pyjama’s bij de primark!
  Shimmer-Pie onlangs geplaatst…WATCHED MOVIESMy Profile

 • Reageer Annemijn 20 oktober 2014 om 13:58

  Wauw, wat heb je leuke spulletjes gekocht:D. Ik ga vrijdag naar primark en ik hoop dat ze dat schaapje nog hebben 😀
  Annemijn onlangs geplaatst…Artikel #1My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge