Fashion, OOTD, Zwanger

OOTD – Big Belly

bollebuik1Een outfit vinden die nog echt comfortabel zit wordt steeds lastiger… Ik moet eerlijk zeggen: ik trek eigenlijk geen zwangerschapsspijkerbroeken meer aan. Van de week moest ik ergens naartoe en ik hees mezelf in een exemplaar wat ik in de kast had liggen. Hij zit op zich nog wel goed, maar die stoffen band komt tot m’n navel en met een strak shirtje ziet dat er gewoon niet uit. Ik klap die band dus naar beneden maar zo hoor je natuurlijk zo’n broek niet te dragen! Eenmaal thuis wist ik niet hoe gauw ik die spijkerbroek weer uit moest doen, ik voelde me zo “opgesloten” ofzo hahaha. Nee, ik heb liever leggings met jurkjes en stoffen broeken die wat ruimer vallen. Toch vond ik het wel leuk om de foto’s te delen :)!

bollebuik3Deze zwangerschapsbroek komt van de H&M en is heel stretchy. De buikband die eraan zit is wel een korte… Dus als je eenmaal een wat dikkere buik gekregen hebt, komt die band dus midden op je buik terecht wat niet altijd fijn zit. Ik heb deze broek wel heel erg veel in het begin van mijn zwangerschap gedragen toen er nog een mini-buikje zat.

Het blauwe shirt is van de Hema en is van de gewone collectie. Ik kocht een maat M die ruim genoeg zit, de mouwen zitten hierdoor wel wat losser maar dat vind ik niet zo erg. Daar overheen draag ik een grijs gebreid hesje met pailletjes. Deze komt uit de kast van mijn zusje en is van de Primark (wel van een jaar, misschien twee, geleden). Zulke hesjes vind ik dus echt een aanrader voor zwangere vrouwen, zo is een outfit niet meer zo “saai” en basic.

bollebuik2Om de outfit een beetje meer herfstig te maken draag ik dikke, wollen sokken die iets boven mijn laarsje uitkomen. Ik vind dat altijd wel leuk staan en vooral in het najaar. De sokken komen van H&M. De laarsjes die ik draag zijn van Primark (vorig jaar) en zijn misschien niet de allermooiste meer maar ze zitten wel heel erg fijn.

bollebuik5Omdat de kleding best wel basic is droeg ik nog een aantal armbandjes. De 2 kralenarmbandjes heb ik al jaren en de drie zilverkleurige heb ik laatst bij Primark gekocht in een setje met nog wat andere armbandjes.

Tot slot nog een hele foute pose, hahaha. Lekker cliché en cheesy om een hartje te maken voor je buik, maar ik vond het wel grappig om hiermee deze outfitpost af te sluiten :)!

Wat vinden jullie van mijn outfitje? Iets wat jullie zelf ook zouden dragen of heb je nog tips voor mij?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

30 reacties

 • Reageer Koalabeautymama 5 oktober 2014 om 06:33

  Hahah die laatste foto 😉 Je ziet er nog steeds fashionable uit zo op het einde!
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Ons gezellige toetjes moment aan tafelMy Profile

 • Reageer Angela 5 oktober 2014 om 06:54

  Ik ben nu 38 weken zwanger en draag ook al een hele tijd geen spijkerbroeken meer. Helaas, want had er juist een aantal voor de zwangerschap ingeslagen. Slaat wel heel leuk je outfit!
  Angela onlangs geplaatst…My life in pictures: zwanger week 36 + 37My Profile

 • Reageer Diana 5 oktober 2014 om 08:05

  Je ziet er mooi uit! Op het einde van mijn zwangerschap droeg ik alleen nog maar joggingbroeken of korte broeken (in september uitgerekend).
  Diana onlangs geplaatst…Travel: Het land van de goden, BaliMy Profile

 • Reageer kelly Caresse 5 oktober 2014 om 08:08

  Je ziet er hartstikke goed uit! Mooie buik en een mooie outfit. Dat wollen vestje is ideaal met een zwangere buik.
  kelly Caresse onlangs geplaatst…Outfit of the day: Dresscode blueMy Profile

 • Reageer Gwen 5 oktober 2014 om 08:08

  Haha, naar he die broeken 😉 Ik bouw de buikband trouwens altijd omlaag, vanaf het begin al. Bij leggings ook. Zit lekkerder vind ik. Hier vd wk twee x jeans aangehad nog, heb er een die verbazend lekker zit, mr idd: eind van de dag snel uit doen 🙂
  Gwen onlangs geplaatst…Twee zwangerschappen, zo hetzelfdeMy Profile

  • Reageer Manon 5 oktober 2014 om 09:40

   Ja, inderdaad: heel gauw uit die spijkerbroek hahaha!

 • Reageer Anneleen 5 oktober 2014 om 08:10

  Haha die laatste foto, zalig! Wat zie je er goed uit, leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: eerste schooldag en griepMy Profile

 • Reageer Dita 5 oktober 2014 om 08:38

  Wat een leuke outfit, en die laatste foto.. Haha 😉
  Dita onlangs geplaatst…Interieur aankopen van de KarweiMy Profile

 • Reageer Marion 5 oktober 2014 om 08:41

  Die laatste foto is echt tof! Goed bewaren wilde ik zeggen. Duh.. Je ziet er mooi uit, meid. Ik heb wel eens vriendinnen meegemaakt die er anders bij liepen zo richting het einde.
  Marion onlangs geplaatst…DierendagMy Profile

 • Reageer Martine 5 oktober 2014 om 08:46

  Looking good! Ik vond het ook best lastig die laatste weken om er nog een beetje fatsoenlijk uit te zien terwijl je hele lijf schreeuwt JOGGINGBROEK! Mijn life saver waren die hele goedkope rokjes vd H&M van €5 ofzo. Die droeg ik onder mijn enorme buik en veerden mee tot het bittere eind.
  Martine onlangs geplaatst…10 bekentenissen van een moederMy Profile

  • Reageer Manon 5 oktober 2014 om 09:40

   Oh dat is nog wel een goede tip ja! Volgens mij zwerft er nog zo’n rokje ergens in mijn kast haha.

 • Reageer Petra 5 oktober 2014 om 09:06

  Ik vond zwangerschapbroeken ook een ramp. Naar mijn werk droeg ik altijd een jurkje met een legging. Eenmaal thuis ging de joggingbroek aan. Deze auto staat je goed. Netjes en geen hobbezak. Want dat laatste maak ik ook wel eens mee.
  Petra onlangs geplaatst…MaatjesMy Profile

 • Reageer hannah de vries 5 oktober 2014 om 09:24

  Hele leuke fotos zeg!
  Ik kan mijn zwangerschap nog zo goed herrineren, geweldige tijd vond ik dat 🙂
  Veel plezier met de zwangerschap!
  hannah de vries onlangs geplaatst…Zwanger Willen Worden: 7 Tips voor Vrouwen & 8 voor MannenMy Profile

 • Reageer Joyce 5 oktober 2014 om 09:27

  Ziet er goed uit! Ik droeg net als Martine bij Aron veel van die cheap ass rokjes, panty eronder en top er boven. Heerlijk!
  Joyce onlangs geplaatst…Aron zijn favoriete prentenboekenMy Profile

 • Reageer Miranda 5 oktober 2014 om 09:59

  Leuke outfit zo met dat blauw. Ik vind het hesje heel tof:)
  En die laatste foto: haha! Idd lekker cheasy, maar ach…
  Miranda onlangs geplaatst…Brussel; de foto’s!My Profile

 • Reageer Malou 5 oktober 2014 om 10:10

  Haha, heel erg herkenbaar! Ik draag bijna alleen nog maar leggings, en thuis draag ik meestal een zwangerschapsjoggingsbroek.
  Ik vind je outfit wel erg leuk trouwens!
  Malou onlangs geplaatst…WIN EEN SLEEK PALETTE NAAR KEUZEMy Profile

 • Reageer Eline 5 oktober 2014 om 10:27

  haha die laatste foto, echt heel fout 😀
  Eline onlangs geplaatst…Gekruide lamsgehaktballetjesMy Profile

 • Reageer Nicole 5 oktober 2014 om 10:29

  Haha zo’n hartje is misschien cheesy en cliché maar vind het altijd wel leuk hoor 😉
  Je ziet er goed uit meis!
  Nicole onlangs geplaatst…De verrassing voor mijn manMy Profile

 • Reageer Barbara 5 oktober 2014 om 11:20

  Ik droeg de band ook altijd naar beneden geklapt. Wat ‘hoort’ maakt niet uit, toch? Ik draag mijn maternity jeans trouwens nog steeds, met band omlaag. De lekkerste broek vond ik mijn Noppies denim Comfort Fit, tot op de dag voor de bevalling aangehad. Die ziet er uit als een straight fit maar net ietsje ruimer, waardoor hij mega lekker zit. En natuurlijk iets elastisch. Daarnaast droeg ik op het eind ook (niet-maternity) joggingsbroeken. Lekker!
  Barbara onlangs geplaatst…On it’s way: Stokke Tripp TrappMy Profile

 • Reageer Betty 5 oktober 2014 om 11:57

  Wat heb je toch een prachtig buikje! <3
  Betty onlangs geplaatst…Tijd, waar blijf je?My Profile

 • Reageer Jessica 5 oktober 2014 om 12:41

  Leuk outfit!
  Jessica onlangs geplaatst…Project beugel 2.0My Profile

 • Reageer Janske 5 oktober 2014 om 12:44

  Tijdens mijn verlof droeg ik zo’n heeeerlijk zachte grijze katoenen joggingbroek van de H&M…die zat echt goddelijk! Je outfit staat je erg leuk en het vestje en de armbandjes maken hem helemaal af.
  Je hebt een mooi buikje meid! En het mooiste aan alles; JE STRAALT! 🙂
  Janske onlangs geplaatst…DIY #2 Pimp je babykamer & handige tipsMy Profile

 • Reageer astrid nab 5 oktober 2014 om 13:00

  wat een leuke outfit

 • Reageer Jennifer 5 oktober 2014 om 14:41

  Ik ben inderdaad ook heel blij dat ik broeken heb gekocht die zo ongeveer tot onder mijn bh komen. Geen idee hoe dat over 10 weken zit, maar ik vind het nu nog wel heerlijk voor wat extra stevigheid. Mijn leggings en joggingbroeken die komen nu ook tot ongeveer halverwege en dat is dus inderdaad super oncomfortabel en drukkend. Als ik die draag dan is mijn ventje ook de hele dag aan het trappen en schoppen en doen, heb het idee dat ze hem ook echt te strak zitten dus… Ik heb nu dus ook maar één speciale legging/maillot gekocht bij H&M speciaal voor de zwangere buik en die zit wel veel beter. Maar ik kan geen week op één legging, haha. Dus misschien binnenkort ook maar even nog een aanschaffen voordat die broeken me ook niet meer lekker zitten…

  De kleur van je outfit is trouwens wel helemaal goed gekozen, lekker blauw! 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Favoriete Instagram BabywebshopsMy Profile

  • Reageer Manon 5 oktober 2014 om 16:13

   Jaaa, daar moeten ze dus nog wat op verzinnen hoor. Broeken die wél lekker en comfortabel zitten tot het einde haha.

 • Reageer Elles 5 oktober 2014 om 19:06

  Wat een leuke outfit! Ik droeg tijdens mijn zwangerschap ook veel jurkjes, niks geen strakke broeken. Denk dat het ook wel per merk verschild hoe een spijkerbroek zit. Misschien zitten de iets duurdere wel beter?
  Elles onlangs geplaatst…VoedingstopMy Profile

 • Reageer Vicky 5 oktober 2014 om 21:29

  Leuke outfit. Zelf ben ik 36 weken ver en de laatste tijd draag ik ook liever een losse broek (lees mijn trainingsbroek :$) want die buikbanden beginnen nu wel echt te knellen…
  Vicky onlangs geplaatst…Shoplog New Look en KruidvatMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 5 oktober 2014 om 22:21

  Wat zie je er goed uit!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Photo Diary #81 – Ikea, opening van een Mercure hotel en PrimarkMy Profile

 • Reageer Inge 6 oktober 2014 om 10:38

  Wat een leuke outfit, dat blauw staat je echt heel mooi. En die laatste foto, zalig toch! Het is eentje om bij te houden!!
  Inge onlangs geplaatst…OktobermaandMy Profile

 • Reageer Eilish 6 oktober 2014 om 20:04

  Je buikje is zooo mooi! De kleding staat je goed hoor meis!
  Eilish onlangs geplaatst…Media ♥ What’s on my MP4 #3My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge