Persoonlijk, Zwanger

Zwangerschapsfotoshoot: BijElisa

bijelisa2Een poosje geleden zag ik een oproepje op Twitter van BijElisa. Ze zocht een zwangere dame met een blog die haar nieuwe fotostudio uit wilde proberen. (Misschien heb je wel van haar gehoord, want zij heeft ook de foto’s gemaakt van die vierling die onlangs geleden geboren is!) Ik bekeek haar Facebookpagina omdat ik wel wilde dat de stijl die zij heeft mij aanspreekt voordat ik zou reageren. Ze maakt hele pure foto’s, weinig/geen poespas, gewoon puur en wit, en daar hou ik wel van!
Nou ja, ik dacht: wie niet waagt, wie niet wint dus ik besloot een berichtje te sturen! Ik kreeg een berichtje van Elisa terug dat ik mocht komen. Hoe leuk! Vrijdag 10 oktober hadden we afgesproken en Bibian ging gezellig met mij mee. Ik had al gekeken of het niet te ver rijden was, want 1,5 uur in de auto zitten is niet meer voor mij weggelegd haha. Gelukkig ligt haar fotostudio maar op een klein half uurtje rijden en Bibian zat achter het stuur dus ik kon lekker als een dikke zwans achterover hangen in de bijrijdersstoel haha.

bijelisa1Eenmaal aangekomen in Voorst hebben we eerst even een poosje gezellig gekletst. Elisa is echt een hele leuke en lieve vrouw en ik “durfde” wel voor haar lens te staan. Je gaat daar toch staan in je bijna-blote-kont dus een goed gevoel hebben bij de fotograaf vind ik dan wel belangrijk. Nou, bij haar had ik dat meteen :).

Als eerst kreeg ik een witte lange rok aan en een witte bandeautop. Ik stond op een witte achtergrond en Bibian seinde mij al dat het er nu al heel mooi uitzag, gewoon zo’n mooie pure sfeer. Wat ik heel fijn vond was dat ze echt hele goede aanwijzingen gaf. Handen op je heup, gezicht meer die kant op draaien, naar beneden kijken, je knie iets meer buigen… Voor iemand die geen model is, vond ik dat wel heel fijn! Daarna kreeg ik nog andere outfits aan, waaronder een blauw “jurkje” met een leuke blauwe bloemenband om m’n buik, een broek en een hele zwarte outfit. Ze maakte allerlei soorten foto’s, liggend, zittend, staand, met de lampen achter me zodat je een hele andere sfeer foto kreeg…

IMG_5507
Ik vond het echt ontzettend leuk om eens zo’n shoot te doen! Ik had natuurlijk al een zwangerschapsshoot gehad maar dat was samen met mijn vriend erbij en een totaal andere stijl. De foto’s zijn echt mooi geworden en ik ben nog steeds heel blij dat ik mocht komen om met m’n zwangere buik te komen poseren haha.
Als je zelf nog iemand zoekt om jouw zwangerschap vast te leggen en in de buurt van Voorst woont, dan vind ik BijElisa echt een aanrader. En dat zeg ik niet om maar te zeggen! Ze heeft het wel onwijs druk schreef ze laatst dus houd daar rekening mee :)!

bijelisa3

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

59 reacties

 • Reageer Joyce 23 oktober 2014 om 12:16

  Wauw manon! Wat een prachtige foto’s! Ik ben normaal niet van de studio foto’s, maar deze zijn echt prachtig!!
  Joyce onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 16My Profile

 • Reageer Jennifer 23 oktober 2014 om 12:21

  Onwijs gaaf! Ik vond het in eerste instantie helemaal niet nodig om een shoot te doen maar begin toch steeds meer te twijfelen om het vast te laten leggen. Ik bedoel, mijn wekelijkse buikfoto’s zijn in vergelijking met dit natuurlijk net niks. Leuk voor het proces, maar dit zijn pas écht mooie foto’s van een dikke zwangere buik.
  Jennifer onlangs geplaatst…Boek: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaaktMy Profile

  • Reageer Gwen 23 oktober 2014 om 13:20

   Ik zou het echt doen! Het kost echt even wat geld (of misschien kun je iets regelen vanuit je blog en exposure voor de fotograaf? Wie niet waagt, wie niet wint, mail er een paar in de buurt!), maar het is het zo waard! Ik ben nog elke dag als ik op onze overloop loop blij met de foto’s van bij Olivia toen en nu ook weer foto’s laten maken 🙂
   Gwen onlangs geplaatst…Digitaal tijdperk, toch geboortekaartje?My Profile

 • Reageer Marion 23 oktober 2014 om 12:25

  Nou ja zeg! Ik krijg er gewoon tranen van in mijn ogen. Wat ontzettend mooi! Echt heel mooi, meis! X
  Marion onlangs geplaatst…Mama wordenMy Profile

  • Reageer Manon 23 oktober 2014 om 12:33

   Ah serieus <3 Wat lief ^^!!!! Dankjewel!

 • Reageer Geertje 23 oktober 2014 om 12:30

  Prachtige foto’s! Echt iets om trots op te zijn!!!!

 • Reageer Paola 23 oktober 2014 om 12:36

  Wat super leuk dat je mocht komen en wat heeft ze een prachtige foto’s gemaakt!
  Paola onlangs geplaatst…Stash Essence trend edition blushes, highlighters en bronzersMy Profile

 • Reageer Lara 23 oktober 2014 om 12:42

  Ohhhh wat moooooi! *wordt nog nieuwsgieriger naar de inhoud van je buik* Echt prachtig!

 • Reageer Annemijn. 23 oktober 2014 om 12:51

  Super! Ik herkende je bijna niet zeg! Je mag trots zijn op deze mooie foto’s!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Thee en taartjes bij Honeypie in MiddelburgMy Profile

 • Reageer astrid nab 23 oktober 2014 om 12:57

  wat een prachtige foto,s manon daar kun je trots op zijn

 • Reageer S 23 oktober 2014 om 13:06

  Wat een prachtige foto’s! Ik weet sinds vorige week dat ik zwanger ben van onze eerste en ben nu zo jaloers op je mooie buik. Lijkt nu nog zo ver weg, haha.

  • Reageer Eline 23 oktober 2014 om 13:12

   Gefeliciteerd met je zwangerschap!
   Eline onlangs geplaatst…30 kilo afgevallen – Afvalupdate #2My Profile

  • Reageer Manon 23 oktober 2014 om 13:37

   Oh gefeliciteerd!!!! Nou, geniet nog maar even van geen/een kleine buik, dat ga je wel missen (echt waar!).

 • Reageer Iris 23 oktober 2014 om 13:10

  Wauw manon wat een ontzettend mooie foto’s! Vooral de laatste zwarte vind ik ook echt prachtig!
  Iris onlangs geplaatst…DIY: Dip Dye KeukendoekenMy Profile

 • Reageer Eline 23 oktober 2014 om 13:12

  Supermooie fotos! De eerste foto dat je staat met die witte rok aan is super mooi. Heel sereen en vrouwelijk. De eerste foto die zwart is vind ik prachtig. Je ziet er daar krachtig en doelgericht uit. Echt onwijs mooie foto’s!
  Eline onlangs geplaatst…30 kilo afgevallen – Afvalupdate #2My Profile

 • Reageer Gwen 23 oktober 2014 om 13:18

  Mooie foto’s meid! Totaal niet mijn stijl, maar alle buikfoto’s zijn mooi en je bent prachtig zwanger! 😀 Ik ben nog steeds zoooooo blij met mijn foto’s van Olivia toen en de foto’s die ik nu weer (bijna) heb van nu, met Olivia erbij (stiekem nog leuker hihi).
  Gwen onlangs geplaatst…Digitaal tijdperk, toch geboortekaartje?My Profile

 • Reageer Melissa093 23 oktober 2014 om 13:35

  Gaaf! Je hebt een prachtige buik! De foto’s zijn mooi, ik hou ook wel van dat pure zonder te veel poespas. Ik wou dat ik zwanger was hihi maar daar moeten we nog even mee wachten. Bovendien gaat t niet makkelijk aangezien mijn vriend onlangs is geopereerd en niet meer vruchtbaar is. Dat wordt insemineren in het ziekenhuis. Maar dat is nog een ver van ons bed verhaal want zo ver zijn we nog niet 🙂 Eerst nog even verder bouwen aan ons leventje.

 • Reageer Anneleen 23 oktober 2014 om 13:50

  Wauw Manon! Wat een prachtige foto’s! Je ziet er stralend uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Reageer Vanessa 23 oktober 2014 om 13:56

  Wauw, heel mooie foto’s Manon! Als ik zwanger zou zijn, dan wil ik ook graag een shoot laten doen. Die foto’s lijken me een prachtige herinnering aan je zwangerschap!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips voor een leuk avondje met je partnerMy Profile

 • Reageer Milou 23 oktober 2014 om 14:02

  Ik vind de foto met die lichtblauwe jurk het mooiste! Daar valt je haar ook heel erg mooi. Als ik ooit zwanger ben wil ik ook wel zo’n shoot doen!
  Milou onlangs geplaatst…Bloomingville bij OTTO!My Profile

 • Reageer Petra 23 oktober 2014 om 14:15

  Wat een prachtige, pure foto’s. Heel mooi vastgelegd. Maar meid wat ben je toch ook mooi, stralend zwanger.
  Petra onlangs geplaatst…GeluksmomentenMy Profile

 • Reageer angelique 23 oktober 2014 om 14:46

  1 woord: WAUW!
  angelique onlangs geplaatst…Organisatie | BudgetplannerMy Profile

 • Reageer Seline 23 oktober 2014 om 15:00

  wauw manon, prachtig!
  Seline onlangs geplaatst…De mislukte bananenpannenkoeken.My Profile

 • Reageer Diana 23 oktober 2014 om 15:11

  Heel erg mooi Manon! Vooral de zwart/wit foto’s vind ik erg gaaf, je straalt zo enorm op de foto’s! Ik heb ook een zwangerschapsshoot gedaan tijdens de zwangerschap van Levi. Ondanks dat het geen foto’s zijn die ik in mijn woonkamer zou ophangen, ben ik er wel heel blij mee. Het herinnert mij aan een bijzondere periode, Levi die in mijn buik groeide.
  Diana onlangs geplaatst…Shoplog Primark & MACMy Profile

  • Reageer Manon 23 oktober 2014 om 16:07

   Ah dankjewel! Nee, deze foto’s zou ik ook niet zo snel ophangen in de woonkamer maar inderdaad gewoon als herinnering aan deze periode. Mooi om vast te leggen 🙂

 • Reageer Silke 23 oktober 2014 om 15:49

  Ik had het op twitter ook al gezegd maar WAUW wat een mooie foto’s Manon! Je straalt enorm en ik vind de foto’s erg mooi en puur. Mooie herinnering voor straks!

 • Reageer Jenn 23 oktober 2014 om 17:17

  Prachtige foto’s!
  Jenn onlangs geplaatst…Uitspraken uit mijn kindertijd waar ik inmiddels op teruggekomen benMy Profile

 • Reageer inge 23 oktober 2014 om 17:21

  mooi! vooral die laatste..
  inge onlangs geplaatst…quote van de dagMy Profile

 • Reageer Roos 23 oktober 2014 om 17:31

  Ik vind ze echt prachtig! Heel sereen en puur inderdaad. Je staat er ook echt mooi op, soms zie je dat ze niet naar t model kijken maar alleen naar de lichtinval en shaduw enzo, maar ze heeft jou er echt zoals je bent (hartstikke stralend en mooi) vastgelegd!
  Roos onlangs geplaatst…Geboortekaartjes dramaMy Profile

 • Reageer Whitney 23 oktober 2014 om 17:36

  Heel mooi geworden! Prachtig zo puur.
  Whitney onlangs geplaatst…Stilte..My Profile

 • Reageer Marlinde 23 oktober 2014 om 18:18

  Wauw, wat een mooie foto’s. Het lijkt me dat deze foto’s mooie herinneringen gaan worden!

 • Reageer Cindy 23 oktober 2014 om 18:27

  Oh wauw, wat een prachtige foto’s allemaal! Hier mag je trots op zijn zeg. Geweldig!
  Cindy onlangs geplaatst…Inspiratie: Werkplek in huisMy Profile

 • Reageer Martina 23 oktober 2014 om 18:32

  Echt prachtige foto’s zeg!

 • Reageer Judith 23 oktober 2014 om 18:58

  Wauw Manon, wat een mooie foto’s! De eerste serie vind ik echt prachtig! Die moet je wel gaan afdrukken op canvasdoek of iets. Echt wauw! <3
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion #2. Skip*Hop rugzakMy Profile

 • Reageer cindy 23 oktober 2014 om 18:58

  Waauw manon!
  Ik reageer normaal nooit maar waf een prachtoge foto’s zeg. Super hoor

 • Reageer Evelien 23 oktober 2014 om 19:12

  Haha achterover als een dikke zwans? Een zwans bedoelen ze bij ons het mannelijk geslachtsdeel 😀
  De foto’s zijn echt supermooi! Tijdens mijn zwangerschap voelde ik mij zo vies dik daf ik alleen foto’s van mijn buik heb en zonder hoofd. Achteraf heb ik daar heel veel spijt van!

  • Reageer Manon 23 oktober 2014 om 19:14

   HAHAHAHA, oh nee zwans is hier in de regio “dikkerd”. Klinkt wel heel fout dan :’).

 • Reageer PSnim 23 oktober 2014 om 19:27

  Er is er eentje jaloers hierzo. Wat een mooie foto’s! Ik heb bijna geen foto’s van mijn zwangere buik. Ze zijn op een hand te tellen in iedereen geval.
  PSnim onlangs geplaatst…Instaswap 2014 Fall EditionMy Profile

 • Reageer Lisanne 23 oktober 2014 om 19:31

  Wauw!! Ik krijg er gewoon een beetje kippenvel van. Prachtige foto’s!
  Lisanne onlangs geplaatst…Tag | Project Positief ♥ Over gelukkig zijn, eten, positieve quotes, coming-out en dromen.My Profile

 • Reageer Anoeska 23 oktober 2014 om 19:40

  Wat zijn de foto’s mooi geworden Manon, daar kun je heel trots op zijn.

 • Reageer Pauline 23 oktober 2014 om 19:57

  Erg mooie foto’s. Prachtige buik ook!

 • Reageer Jessica 23 oktober 2014 om 20:03

  Wauw hele mooie foto’s!
  Jessica onlangs geplaatst…Boekreview – De waarheid over de zaak Harry QuebertMy Profile

 • Reageer Dita 23 oktober 2014 om 20:06

  Wauw wat een mooie foto’s!!
  Dita onlangs geplaatst…Diwali!My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 23 oktober 2014 om 20:11

  Wat zijn ze prachtig Manon, je bent zo mooi en slank zwanger! Echt mooi om daar zulke foto’s van te laten maken 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Diary donderdag: Hotel Ibis rotterdam, Roti maken en filmenMy Profile

 • Reageer Eilish 23 oktober 2014 om 20:27

  De foto’s zijn echt geweldig! Als ik zwanger ben, wil ik dit ook! Want, wow! ZO ontzettend gaaf!
  Eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ (Mijn eerste) MAC lipstick | RebelMy Profile

 • Reageer Martine 23 oktober 2014 om 21:18

  Okeee… eerlijk?? Ik haat zwangerschapsshoots! Maar wow, dit vind ik echt tof.. Looking really good!!! Nu snap ik wel waarom die vent van je zo hard voor je rent ;))
  Martine onlangs geplaatst…Must have: Royal Pea!My Profile

 • Reageer Daan 23 oktober 2014 om 21:59

  Whow, echt heel mooi!! Dat eenvoudige, pure wat je omschrijft.. daardoor komen jij en je buik heel mooi uit.

 • Reageer Nicole 23 oktober 2014 om 23:04

  wat een prachtige foto’s! Je bent dan ook een prachtige zwangere vrouw!
  Nicole onlangs geplaatst…Stuur me een selfie!My Profile

 • Reageer Stephanie 23 oktober 2014 om 23:32

  Wauw, prachtige foto’s!!
  Stephanie onlangs geplaatst…Fashion | Inspiratie outfits; herfst 2014My Profile

 • Reageer Marina 24 oktober 2014 om 07:07

  Wauw, wat een mooie foto’s!
  Marina onlangs geplaatst…Praktische tip voor je verlanglijstjeMy Profile

 • Reageer Wendy (B) 24 oktober 2014 om 07:49

  Je hebt een heel mooie zwangere buik.

 • Reageer Maai 24 oktober 2014 om 09:15

  Super super mooie shoot! Echt een mooie herinnering!
  Maai onlangs geplaatst…Onze net niet quality timeMy Profile

 • Reageer Vicky 24 oktober 2014 om 23:12

  Heel mooie foto’s, prachtig met dat wit ,het oogt heel natuurlijk allemaal.
  Vicky onlangs geplaatst…38 weken zwanger: eten voor tweeMy Profile

 • Reageer Kiekjes #6! | Little Wonder World 27 oktober 2014 om 06:00

  […] Toen ik terugkwam, had ik mail van Elisa. Mijn foto’s waren klaar! Daar hebben jullie al een apart blogje over kunnen […]

 • Reageer Sas 28 oktober 2014 om 10:36

  Mooie foto’s!

 • Reageer Tanja 28 oktober 2014 om 21:29

  Wauw, wat een mooie foto’s zeg!
  Tanja onlangs geplaatst…Catrice Limited Edition: ViennartMy Profile

 • Reageer Janske 29 oktober 2014 om 13:09

  Prachtig!
  Janske onlangs geplaatst…Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 5 maandenMy Profile

 • Reageer Kletspraatje #2: Weekend! | Little Wonder World 21 maart 2016 om 06:00

  […] was van Nilo, een “proefkonijnmodel” stond voor een zwangerschapsfotoshoot? Nee? Hier kun je de foto’s terugzien. Enfin. Ik heb altijd nog een beetje contact gehad met Elisa, de fotografe. We volgden elkaar via […]

 • Reageer Mama-Zoon Fotoshoot BijElisa | Little Wonder World 27 april 2016 om 05:00

  […] jullie nog mijn zwangerschapsfotoshoot (klik) die ik bij Studio bij Elisa mocht doen? Ze stuurde me laatst een berichtje of ik eens langs wilde […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge