Fashion, Kids, New In, OOTD

FASHION: Mommy & Me

Je ziet het wel eens voorbij komen in celebland: de celebrity kleed zijn/haar kind precies hetzelfde als zichzelf. Kim Kardashian en haar dochtertje North West bijvoorbeeld! Meestal gaat dit om moeder en dochter of vader en zoon. Maar natuurlijk kan je ook matchy-matchy gekleed gaan als moeder en zoon, dus leek het me leuk om de stad in te gaan voor een leuke outfit voor mij en River die helemaal op elkaar is afgestemd. Zoals velen van jullie weten is de Primark één van mijn favoriete winkels en nu er een tweede filiaal wordt geopend in Rotterdam (Zuidplein) op 13 november, leek het me leuk om een outfit te gaan shoppen bij -jawel- de Primark. (Er zit ook al een Primark bij Alexadrium, op Zuidplein wordt een gloednieuwe winkel!)

DSC_0006 Om in de herfst- en winterkleuren te blijven, koos ik voor de warme kleur rood en blauw. Ik vind het ontzettende leuke outfits geworden wat helemaal bij ons past. Wat ik zo leuk vind aan de outfit is dat het ruitje in de spijkerbroek van River terug komt in mijn blouse.

outfit1Hier een detail van het spijkerbroekje, zowel in de zakken als de hele binnenkant van de jeans zit deze leuke ruitjesstof. Omdat de hele binnenkant met deze stof is gevoerd, is het een heerlijk warm broekje voor de winter. Verder dragen we beide witte All Stars zodat de outfit nog meer samenkomt
.
outfit2Deze trui had ik nog niet eerder gezien en toen ik hem zag hangen was ik gelijk verkocht, wat een te gave trui, en zeker voor Primark begrippen echt een musthave als je het mij vraagt. Ik vind de kleurencombinatie ook heel mooi en de trui is heerlijk zacht. Ik moet zeggen dat de pasvorm ook perfect is, wat nog wel eens te groot wil zijn voor River, maar deze sluit goed aan!

outfit3Dan mijn outfit, de spijkerbroek die ik draag daarvan heb ik er al heel wat van in mijn kast, maar ook deze keer ging er één in mijn mandje. Ze zitten geweldig en blijven ook nog eens mooi in de was, win win! Het stoere blouseje trok me gelijk aan toen ik hem op de paspop zag hangen, weer vanwege de kleuren maar ook het speelse effect van de nummer 5 op de achterkant. Je moet er van houden of niet, maar ik vind het supertof. Toen ik het blouseje naast Rivers broek gooide in de mand, zag ik gelijk dat het een goede match was, soms is het gewoon heerlijk om de outfits op elkaar af te stemmen, en daar hoef je niet perse een celeb voor te zijn haha.

outfit4Om de outfit af te maken ging ik nog naar de sieradenafdeling en al gauw vond ik daar een leuke set armbandjes en oorbellen in precies de goede kleuren. Verder viste ik voor River nog een leuke blauwe sjaal van de accessoiresafdeling af, die hij en ik allebei kunnen dragen. Bij mezelf 2 keer om mijn nek en bij River drie, en hij is lekker warm!

outfit5Dan gewoon nog even drie random foto’s van onze outfits, ik vind het super leuk als we een beetje hetzelfde aan hebben. Zo hebben we wel meer afgestemde kleding en I like it! Zo zie je maar weer dat je niet persee een dochtertje hoeft te hebben om een soort van “dezelfde” outfit te dragen!

Dragen jullie wel eens kleding met je zoon of dochter of koop je wel eens dezelfde schoenen? En zo ja welke winkels ga je daarvoor meestal af? En er zijn nu zoveel Primark winkels, wat is je favoriet, en ben je van plan om de nieuwe in Rotterdam te gaan bewonderen? 

De bovenstaande kleding is afkomstig van Primark. Dit is een gesponsord artikel.

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

33 reacties

 • Reageer Marion 2 november 2014 om 06:38

  Zelf hou ik er helemaal niet van als vaders of moeders hun kinderen hetzelfde kleden. Wat jij doet vind ik wel leuk. Vooral die details van jouw blouse en Rivers broek. Heel erg leuk! Leuke outfits!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #14My Profile

 • Reageer Kelly caresse 2 november 2014 om 08:10

  Wat een super leuke foto’s! Jullie zijn zo lief samen! Die geblokte blouse staat je leuk Bibian. Ik heb deze opdracht van primark toevallig ook voor vandaag gepland staan, zo leuk!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…9 tips om energie te besparen in huis!My Profile

 • Reageer Diana 2 november 2014 om 08:20

  Wat leuk gedaan! Ik draag vrijwel nooit dezelfde kleding/stijl als Levi, maar mijn man en Levi wel. Ik vind dat er altijd zo schattig uitzien. Mooie foto’s van jullie samen!
  Diana onlangs geplaatst…Je kunt niet met ze, maar ook niet zonder ze!My Profile

 • Reageer Dita 2 november 2014 om 08:55

  Wat een mooie foto’s! Heel leuk ook zo met dezelfde details.
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe aankopen van LushMy Profile

 • Reageer Vanessa 2 november 2014 om 09:23

  Wat een leuke foto’s. Ik vind je blouse heel mooi!
  Vanessa onlangs geplaatst…TAG: Me TimeMy Profile

 • Reageer Sunseeree 2 november 2014 om 09:32

  Jaaaa vaker doen! Ziet er echt super leuk uit. Ik wil ook van Ayumi een mini-me maken, maar ze is te eigenwijs omdat ze alleen dingen wilt aantrekken die ze zelf leuk vindt..
  Sunseeree onlangs geplaatst…Daddy Sunday 11: Vakantie met de kidsMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 2 november 2014 om 18:12

   oohhooo Ayumi toch! Ik weet ook niet hoe lang River het nog leuk vind hoor, ik hoop nog heel lang!

 • Reageer Judith 2 november 2014 om 09:53

  Heel leuk artikel Bibian met lieve foto’s! Ik vind de outfits goed bij elkaar passen, en het truitje van River ziet er heel stoer uit. Op de een of andere manier kom ik nooit in Primark, maar wil zeker een keertje gaan voor de kinderafdeling. Fijne dag, X Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mama’s life: stapelgek op jou ♡My Profile

 • Reageer Priscilla 2 november 2014 om 10:00

  wat leuk deze combi. Als je goed kijkt matcht het inderdaad. Maar niet 1 op 1 gekopieerd, top! Ik vind je kleding smaak super! Kunnen we je niet inhuren voor de garderobe van onze jongens 😉

  • Reageer Bibian Sloot 2 november 2014 om 18:12

   haha dankjewel voor het compliment!

 • Reageer Anneleen 2 november 2014 om 10:07

  Wat een prachtige foto’s! Je hebt heel mooi outfits uitgekozen! Dat blousje staat je heel erg leuk en die trui van River zou ik voor mezelf ook willen kopen 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Reageer Anna 2 november 2014 om 10:15

  Super leuk gedaan! Heb die trui ook voor mijn zoontje, is van fijne kwaliteit!

  • Reageer Bibian Sloot 2 november 2014 om 18:11

   Ja, ik ben er ook erg blij mee!

 • Reageer Eline 2 november 2014 om 10:22

  Leuke outfits. En het matched wel maar het is geen kopie, dat vind ik altijd zo overdreven!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde chocolademelkMy Profile

 • Reageer Mara Goudriaan 2 november 2014 om 10:23

  Rotterdam opening 13nov
  Hij zit bij mij om de hoek
  Maar zoals ook de andere rotterdam opening
  Gaat het een giga gekkenhuisworden
  Jullie mogen natuurlijk eerder naar binnen
  Zoeken jullie nog een shopmaatje extra hahhaha
  Wil ook wel graag rustig kunnen kijken

 • Reageer Annemijn 2 november 2014 om 10:40

  Wat een leuke combinaties! Ik vind jouw blouse echt heel leuk! En wat blijft River toch schattig 🙂 ik wist niet dat er 1 in Rotterdam geopend wordt. Blijft de huidige primark in Rotterdam dan ook open? Voor mij is Rotterdam het dichtstbijzijnde filiaal! Dus ik ga er zeker naar toe!
  Annemijn onlangs geplaatst…15 dingen waar je blij van wordt in de herfst!My Profile

  • Reageer Mara Goudriaan 2 november 2014 om 10:52

   Alexandrium blijft ook gewoon open
   Deze komt op zuidplein in rotterdam zuid

 • Reageer Kim | Kimsbloglife ♥ 2 november 2014 om 11:13

  Haha, leuke outfits allebei! Wat is River toch een schatje! 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Memory lane: HalloweenfeestjesMy Profile

 • Reageer angelique 2 november 2014 om 11:24

  Heel erg leuk! Ik had in de zomer schoenen voor mijn zoontje en mij in dezelfde print gekocht en vaak hebben we samen hetzelfde kleur basic truitje aan
  angelique onlangs geplaatst…Sinterklaas | Keano voorbereidenMy Profile

 • Reageer Tamara 2 november 2014 om 11:26

  Super leuke outfit zo samen!
  Tamara onlangs geplaatst…Zoë 9 maandenMy Profile

 • Reageer Simone 2 november 2014 om 12:04

  Heel leuk gedaan, en hele lieve foto’s samen!
  Simone onlangs geplaatst…Leuke (feestdagen) cadeautips onder de €20,00My Profile

 • Reageer Sonja 2 november 2014 om 12:55

  Leuk! Zelf nog niet gedaan; hele klus om twee baby’s de hele dag zonder ongelukjes er gematched met mij uit te laten zien

 • Reageer Miranda 2 november 2014 om 13:48

  Wat een leuke foto’s! Het plezier straalt er van af:) ik vind het mooi gematcht, niet te overdreven, maar wel leuk zo samen!
  Miranda onlangs geplaatst…Foodreporter voor La Place!My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 2 november 2014 om 18:11

   Dankjewel, ik ben ook niet heel fan van een echte match, dit subtieler ligt meer in mijn straatje!

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 2 november 2014 om 18:14

  Aaaaahw hoe leuk!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Personal: Plog #2 – 1 november 2014My Profile

 • Reageer Cindy 2 november 2014 om 19:06

  Stoere mama en stoere boy! Wat kleed je River toch altijd ontzettend leuk aan, nu deze keer ook weer!
  Cindy onlangs geplaatst…Winactie: W7 In The Night + Essence I Love Extreme MascaraMy Profile

 • Reageer Janske 2 november 2014 om 20:52

  Wat een leuke foto’s en mooie outfits! Leuk idee om zo te matchen! Love it!
  Janske onlangs geplaatst…Shoplog Oktober 2014My Profile

 • Reageer Paola 2 november 2014 om 21:46

  Leuke foto’s! Jullie zien er beide erg leuk uit.
  Paola onlangs geplaatst…Mini winactie 100 bloglovin volgersMy Profile

 • Reageer Jennifer 2 november 2014 om 22:36

  Ons kindje heeft vooral wat matchende dingen met mijn vriend, maar nog niet echt met mij. Ik vind het niet zozeer nodig, wel leuk voor een keer natuurlijk.
  Jennifer onlangs geplaatst…Stuur gratis een kaart!My Profile

 • Reageer Anne Solveig 2 november 2014 om 23:08

  Wat zien jullie er leuk uit!!

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 3 november 2014 om 00:52

  Ahh wat leuk, matchy, maar niet TE! Ik vind die 5 achterop die blouse echt zonde.. houd ik niet van! Verder zou ik het ook zo dragen!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Tag ♥ Internet A B C….My Profile

 • Reageer Olga 3 november 2014 om 20:30

  Ik denk dat ik daar niet echt in mee zal gaan, maar ik heb mezelf wel voorgenomen om 1 keer voor hetzelfde paar schoenen te gaan. Gewoon, omdat ik dat voor een (eerste) foto wel leuk vind 🙂
  Olga onlangs geplaatst…Persoonlijk: 31 + 6My Profile

 • Reageer Whitney 4 november 2014 om 04:24

  Super leuk! Ik kan niet wachten tot mijn zoontje kan lopen. Als sneaker gek ga ik zeker een paar matchy sneakers aanschaffen 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Tag: You ask… I tell!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge