New In, Persoonlijk

Geen blote-billen-gezicht meer!

blotebillengezicht
Blond, blonde haren, blonde wimpers, blonde wenkbrauwen. Alles is bij mij wit, blond. Zodra ik de mak-eupreiniger over mijn gezicht haal verdwijnt er een sprekend gezicht en komt er een wit vlak naar voren. Zoals ik het noem, mijn blotebillengezicht. Ik was al een tijdje aan het nadenken over wimperextensions. Maar de prijs hield me tegen, het is zo super duur dat ik het er niet voor over had. Ik liet mijn wimpers vaak verven maar dat is niet echt het gewenste resultaat zoals ik wilde. Ook mijn wenkbrauwen zijn zonder make-up doorzichtig en daar heb ik nog geen oplossing voor gevonden. Permanente make-up zou een uitkomst zijn maar daar ben ik nog beetje terughoudend in.

bibiangeenwimpers
Waaahhh, hier een foto van mijn blotebillengezicht!

Toen kwam er op Facebook een oproep van een salon die een model zocht voor – jawel – wimperextensions! Ik mailde dat ik wel interesse had en zo kon ik de week erop al naar de salon. Nadat ik River had weggebracht, liep ik naar de salon die om de hoek bij Lizanne was. Ik mocht plaats nemen en we bekeken welke wimperhaartjes voor mij geschikt waren. Ik wilde niet dat het uber-nep over zou komen, dus besloot ik voor de kleinste serie te gaan, 8-9-10.

Ik mocht plaats nemen op een bedje, en toen werden mijn ogen dichtgeplakt. In het begin nog niet zo vervelend, maar als je in je achterhoofd houdt dat je nog zo’n 4 uur moet liggen is de pret gauw over. Maarja wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Nu zul je je afvragen waarom 4 uur, nou dat vroeg ik me ook af. Ik hoorde dus dat je ongeveer 150 tot 200 wimperhaartjes per oog hebt. Ik kreeg one by one extensions en dat betekent, zoals de naam al zegt, één extension per eigen wimperhaartje. Na 2 uur liggen was er 1 oog klaar, helaas kon ik mijn ogen niet open doen vanwege de lijm die moest drogen en na 2 uur kan ik je zeggen dat je erg graag even om je heen wel kijken. Maar goed dat ging niet gebeuren. Op naar het volgende oog. Na 3 uur wist ik niet goed meer hoe ik moest liggen en dat kwam ook zeer duidelijk naar voren. Op mijn zij, andere zij, benen omhoog naar beneden. Het laatste uurtje was best zwaar, 4 uur liggen zonder je ogen open te doen, nee ik zou het niet elke dag doen. Nadat allebei de ogen klaar waren mocht ik gaan zitten. Nadat de eerste duizelingen weg waren, kreeg ik de spiegel, en wauw. Wat een verschil, wat een blik. Gewoon geen hele blotebillengezicht meer maar gewoon spreken de ogen, zonder make-up.

Nu zijn jullie natuurlijk heel benieuwd hoe het eruit ziet. Het was even afzien, niet qua pijn bij de ogen, maar het gevoel dat je je ogen niet kan open doen en je zo lang moet liggen maar ik ben er erg tevreden over. Ik sta ’s ochtends op en als ik in de spiegel kijk word ik gelijk vrolijk. Ja, ik vind het een geweldige uitvinding, alleen kan de prijs iets naar beneden, dankje ;). Om de 3/4 weken is het noodzakelijk om het weer bij te vullen zodat je oogopslag mooi blijft. Nou genoeg gekletst, hier het resultaat! (Let wel op, deze foto is nu na twee weken en ik zou dus volgende week weer moeten bijvullen.)

bibianwimpers2

De onderste wimpertjes zijn van een beetje mascara voorzien, de bovenste met extensions natuurlijk niet!

Wat vinden jullie van wimperextensions, zouden jullie het ook doen of gewoon liever de mascara erbij pakken?

liefsbibian

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Joyce 22 november 2014 om 07:30

  Het resultaat is erg mooi!
  Ik heb donkere wimpers van mijzelf en heb het dus niet echt nodig. Ik vind het ook veel te duur.
  Maar zie er wel steeds mooie resultaten door 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Luuk is 8 maandenMy Profile

 • Reageer Nelleke 22 november 2014 om 08:08

  Wow. Dat is een bos wimpers om jaloers op te zijn! En stiekem ben ik dat dan ook wel een beetje.
  Prachtig hoor (: Zelf heb ik zwarte wimpers, dus ik heb het niet nodig. Maar ik kan me voorstellen dat ik het ook graag zou willen als ik blonde wimpers had.
  Nelleke onlangs geplaatst…BreiselsMy Profile

 • Reageer Diana Carlton 22 november 2014 om 08:11

  Wat een volume! Wat is het mooi geworden en het oogt toch gewoon heel natuurlijk. Mooi!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Mug cake met NutellaMy Profile

 • Reageer Annemijn 22 november 2014 om 08:28

  Wauw wat een verschil! Wel jammer dat je er zo lang voor moet liggen. Maar wel heel mooi!
  Annemijn onlangs geplaatst…Recept PompoensoepMy Profile

 • Reageer Judith 22 november 2014 om 08:43

  Ik vind het erg mooi bij je staan! Het lijkt me persoonlijk niets om 4 uur met mijn ogen dicht te liggen, maar het resultaat mag er zijn :-). Ik heb zelf donkere wimpers, maar zou ook wel interesse hebben hoor. Het geeft zo te zien ook gewoon al volume en krul. Ben wel erg benieuwd wat de kosten ervan zijn. , Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion: Noah’s outfit #1My Profile

  • Reageer Bibian 22 november 2014 om 16:57

   De normale kosten zijn voor een beginset €60,- en het bijvullen om de drie weken €30,-… Prijzig dus

 • Reageer Kelly caresse 22 november 2014 om 08:44

  Ik vind het zo’n mooi effect hebben zo’n ‘bos’ met wimpers om iedere dag mee wakker te worden maar het is echt een nadeel dat het laten zetten zo lang duurt en best prijzig is
  Kelly caresse onlangs geplaatst…10 dingen die ik me altijd voorneem maar nooit doeMy Profile

 • Reageer Dita 22 november 2014 om 09:02

  Wauw het staat je prachtig! Nou ben ik zelf getint en heb dus zwarte wimpers dus ik heb het niet nodig maar ik vind het wel erg mooi.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – November 2014 #2My Profile

 • Reageer Petra 22 november 2014 om 09:12

  Het staat je goed. Kan me voorstellen dat je er blij mee bent. Jammer van de prijs. Maar als iemand er 4 uur bezig mee is kan ik me wel voorstellen dat er een prijskaartje aan hangt. Maar ik neem aan dat het opvullen goedkoper is of niet?
  Petra onlangs geplaatst…MooiMy Profile

 • Reageer Sunseeree 22 november 2014 om 09:12

  Lijkt me echt ideaal! Jammer dat het bijwerken zo prijzig is, anders zat ik nu al in de salon haha. Staat je heel mooi 😉
  Sunseeree onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: help, een dochter?!My Profile

 • Reageer Miranda 22 november 2014 om 09:26

  Ik vind dat zo mooi! Heb hele lichte korte wimpertjes van mezelf, het zou dus voor mij echt een uitkomst zijn, maar de prijs houdt me echt tegen helaas!
  Miranda onlangs geplaatst…Vermoeide, geïrriteerde ogen?My Profile

 • Reageer Joyce 22 november 2014 om 09:40

  Ziet er goed uit! Hele fijne oplossing voor mensen met lichte wimpers 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…DIY: Advent KalenderMy Profile

 • Reageer Anneleen 22 november 2014 om 10:10

  Staat je heel mooi vind ik!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Reageer Alyssa 22 november 2014 om 10:18

  Heel mooi!
  Het viel me ook op dat er gisteren geen update van manon is gekomen (of heb ik die over het hoofd gezien?)
  Is ze bevallen?:)

  • Reageer Ilse 23 november 2014 om 14:02

   Manon is op 19 november bevallen van hun zoontje Nilo 🙂

 • Reageer Eline 22 november 2014 om 10:57

  Gewoon mascara! ook mooi maar veeeel goedkoper!
  Eline onlangs geplaatst…GehaktbroodMy Profile

 • Reageer Sanne 22 november 2014 om 11:14

  Ik heb zelf ook hele lichte wenkbrauwen. Liet ze eerst verven bij de schoonheidsspecialiste maar dat werd me een beetje te duur. Nu gebruik ik (heel goedkoop) wimper/wenkbrauw verf van de kruidvat, eigen merk. Kost maar een paar euro en even oefenen… 😉 Ik ben er super blij mee, het ziet er heel natuurlijk uit en de haartjes blijven lang donker. Tip! 😉

 • Reageer Malou 22 november 2014 om 11:32

  Wauw, ik vind het echt heel mooi!
  Malou onlangs geplaatst…VIPBOX NOVEMBERMy Profile

 • Reageer Marion 22 november 2014 om 11:47

  Hier ook zo’n alles is wit figuur. Ik heb er wel een keer over nagedacht, maar vond het toch te prijzig. Het bijwerken vooral. Ik ga voor de mascara. Vind het wel erg mooi staan moet ik zeggen.
  Marion onlangs geplaatst…Just Another ShoplogMy Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife ♥ 22 november 2014 om 11:54

  Ik begrijp je best, ik ben ook blond en stoor me soms ook een beetje aan mijn blonde wimpers. Ik gebruik meestal niet veel make-up, maar zonder mascara zal ik niet zo snel buiten komen. Nu heb ik daar eigenlijk niet zo’n last van, dat duurt gelukkig maar twee minuutjes. Ik zou er het geld niet voor over hebben en zeker als je het dan nog zo vaak moet laten bijwerken… En inderdaad, zo 4 uur lang stilzitten met je ogen dicht moet verschrikkelijk lastig zijn! Ik houd het dus gewoon bij mascara 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Mijn wishlist voor SinterklaasMy Profile

 • Reageer Vanessa 22 november 2014 om 12:26

  Ik begrijp dat je er blij mee bent, wat een verschil ook! Zelf zou ik het geld er niet aan geven, vooral voor het bijwerken. En zo lang stilzitten… Ik hou het liever bij mascara!
  Vanessa onlangs geplaatst…Fa Glamorous Moments Amaranth Elixir & Black Orchid | Shower Cream & DeodorantMy Profile

 • Reageer Jessica 22 november 2014 om 14:21

  Knap hoor 4 uur stilliggen met je ogen niet kunnen en mogen bewegen. Ik zou het niet kunnen. Ik zou het zelf niet doen, grofweg omdat ik het geld er niet voor heb, maar het ook zonde vind om te doen.
  Het resultaat vind ik wel weer mooi. Jammer dat je het dan tweewekelijks moet bijwerken.
  Jessica onlangs geplaatst…Studeren #1My Profile

 • Reageer me 22 november 2014 om 15:33

  Ik heb ook blonde wimpers en wenkbrauwen maar maak me er niet meer druk om, hoort bij mij en ik ga ook rustig zonder make up naar buiten toe, vinden mensen het niet mooi, jammer dan maar ik krijg nooit opmerkingen. 😉

 • Reageer Janske 22 november 2014 om 23:33

  Wat een uitvinding. Het staat je prachtig! Ik heb ook zo’n blote bollen gezicht zonder make up… Ik begrijp goed Hoe je je dan voelt. . Hihi
  Janske onlangs geplaatst…Tag: You ask, I tellMy Profile

 • Reageer Manon 22 november 2014 om 23:50

  Ik vind het resultaat erg mooi, maar vier uur liggen met je ogen dicht wat een tijd!
  Manon onlangs geplaatst…33 en 34 weken!My Profile

 • Reageer Angelique 24 november 2014 om 15:23

  Prachtig! Ik heb het ook heel blond en heb het toen ik een puber was regelmatig laten verven…Misschien toch maar doen. Extensions vind ik te drastisch en niet nodig want ik heb van mezelf al hele lange en dikke wimpers.
  Angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | 8 dingen die je nog niet wist van mijMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge