Filmpje, Kiekjes, Vlogs, Zwanger

Kiekjes #8 – VLOG – Dag uit het leven van een hoogzwangere

vlog3-11

Mijn vorige dagelijkse vlog was heel goed ontvangen dus ik besloot vorige week maandag (3 november) weer eens een dagje de camera mee te zeulen. Ik had een afspraak in het ziekenhuis, kreeg een lekkere gezichtsbehandeling en werd later op de dag strontziek…

Ook nog even iets anders: zoals jullie weten ben ik bijna uitgerekend (21 november!) en kan de bevalling ieder moment beginnen (wie weet lig ik wel te bevallen nu haha…). Samen met Bibian heb ik heel hard vooruit gewerkt om toch blogjes en video’s online te krijgen iedere dag. Na de bevalling weet ik natuurlijk nog helemaal niet hoe en wat! Het is mijn eerste kindje, eerste bevalling, eerste ALLES. Jullie zullen het allemaal wel begrijpen als er dus soms geen artikel online komt. Wie weet heb ik juist na een week keiveel zin om blogjes te schrijven, maar misschien ook niet… Ik wil mezelf niet pushen om perse iets online te zetten maar dat begrijpen jullie ook wel (denk ik).
Ik hoor/zie/merk van vele “nieuwe” moeders dat je de eerste periode in een enorme bubbel leeft en dat alles om je heen gewoon naar de achtergrond verschuift. Wie weet blijft ons kind nog wel tot eind november/begin december zitten, maar het kan ook maar zo zijn dat hij zich bij wijze van vanavond laat zien! Toch wilde ik even deze mededeling doen, misschien een beetje overbodig maar wilde het toch even gezegd hebben :)!
Ik denk dat ik na de bevalling meer van me laat horen op Instagram (@manonislief) of Twitter ManonLWW dus daar kun je me volgen als je dat leuk vindt!

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!
 

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Dita 10 november 2014 om 07:42

  Natuurlijk is het logisch dat je na de bevalling wellicht geen tijd en/of zin hebt om te bloggen. Ik vind sowieso dat bloggen geen moeten moet worden. Het moet leuk blijven, er zijn andere dingen in het leven die veel belangrijker zijn. Ik ben zo benieuwd wanneer jullie kleine mannetje komt 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Instaswap 2014 Fall EditionMy Profile

 • Reageer Diana Carlton 10 november 2014 om 08:13

  Ah Manon, je moet lekker doen waar jij/jullie je goed bij voelen! En als dat betekent dat er een tijdje vrij weinig online komt, is dat toch ook prima? Het belangrijkste is dat je geniet van het kind dat in je buik zit, de komende bevalling en de eerste periode met je kindje!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Photo bomb week 45: Levi ziek, recepten uitwerken en onderwegMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 10 november 2014 om 08:24

  Wat een leuke video! Het begon al goed met de waarschuwingen in het begin, toch vond ik het heel leuk om te zien, heerlijk die schoonheidsbehandeling!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday : 8 dingen die een jonge moeder liever niet wilt horenMy Profile

 • Reageer Anneleen 10 november 2014 om 09:03

  Haha in het begin van het filmpje, waarschuwing… 😉 je hoeft helemaal geen sorry te zeggen, ik vond het alsnog een gezellige vlog en leuk om te zien! ik begrijp ook heel goed dat wanneer jullie kindje er is, je daar eerst wat tijd voor wil maken en dan komt het bloggen maar even op de tweede plek. Jij moet nu vooral genieten en je rust nemen, vind ik! 🙂 En zoals je zelf zei: jullie vaste bezoekers begrijpen dat vast wel 😉 ik houd je instagram in de gaten, ben echt heel benieuwd naar jullie babytje! Doe dat goed! Liefs!
  Anneleen onlangs geplaatst…Knutselpakket van Miss MurphyMy Profile

 • Reageer Evelien 10 november 2014 om 09:13

  Ik volg jullie al een tijdje en reageer nooit maar wens je heel veel succes met de laatste loodjes en straks genieten van jullie kleine wondertje! Pas goed op jezelf! En een leuke vlog echt zoals het is als je 38 weken zwanger bent:-)

  • Reageer Manon 10 november 2014 om 14:07

   Leuk dat je reageert ^^!! Dankjewel!

 • Reageer Annemijn 10 november 2014 om 09:29

  Ik vond het toch een leuke vlog hoor 🙂
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #2 Breda, tentamenweek & weekendMy Profile

 • Reageer Marion 10 november 2014 om 09:33

  Ik kom persoonlijk die laptop in beslag nemen als er teveel blogjes van jou online komen! Muts! Harry voor en Harry na. Dat gaat het worden de komende tijd. X
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Dag 7My Profile

  • Reageer Manon 10 november 2014 om 14:08

   Hahahaha oke, ik zal zal me volledig focussen op Harry :P!

 • Reageer Olga 10 november 2014 om 09:39

  Ik denk dat je helemaal niet aan schrijven toe komt en dat je dat ook niet moet willen. Gewoon nu veel leuke blokjes bedenken en tags invullen, en iedereen met een gezond verstand snapt jouw situatie heus wel hoor! X
  Olga onlangs geplaatst…Pictures: Plog #10My Profile

 • Reageer Miranda 10 november 2014 om 09:42

  Haha! Die waarschuwing in het begin:) leuk gedaan!
  Jouw poezen zijn zo lief. Ik ben echt een hondenmens, maar als ik deze beelden zo zie… Vind ik ze (die van jou dan in ieder geval) best leuk!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Mijn meest populaire artikelenMy Profile

 • Reageer Paola 10 november 2014 om 09:45

  Leuke vlog en het is meer dan logisch dat je moe bent hoor!
  Paola onlangs geplaatst…Mua poptastic paletteMy Profile

 • Reageer Tineke 10 november 2014 om 09:45

  Weinig actie? Ik vond nog dat er veel actie in zit voor een hoogzwangere, hahaha! Ik herken je gevoel ZO goed, die hormonale buien. Gewoon efkes alles eruit janken. Ik doe ook vrij weinig meer, slaap de halve dag en, bij gebrek aan een bad, sta ik zo’n 2x per dag onder de douche 😛 Je doet ’t hartstikke goed
  En ik ben ook heel benieuwd naar jullie mannetje! 🙂

  -en ik ga je lekker geen succes wensen met de laatste loodjes, want dat hoor je al van ie-der-een gok ik zo 😉 –

  • Reageer Manon 10 november 2014 om 14:08

   HAHA, hier ook het liefst ’s morgens douchen en ’s avonds in bad :P, heerlijk!

 • Reageer Simone 10 november 2014 om 10:00

  Ik vind het ook leuk om eens te zien en ik vind je echt niet lui hoor!
  Simone onlangs geplaatst…Mijn week #6My Profile

 • Reageer Eline 10 november 2014 om 10:06

  Ik hou je twitter echt al in de gaten. iedere keer als het heel lang stil is denk ik echt van ”oeh zou het al…” Lekker meeleven met onbekenden, heerlijk!
  Eline onlangs geplaatst…Farro met prei en cottage cheeseMy Profile

 • Reageer Cp 10 november 2014 om 11:32

  Ik vind vlogs van jullie altijd leuk, dus ook deze! Dat is gewoon het leven zoals het is. Ik vind het fijn om mezelf erin te herkennen. Ik ben ondertussen een jaar mama en mijn laatste 2 zwangerschapsmaanden zijn op dezelfde manier verlopen! De laatste weken geraakte ik mijn zetel/bed niet meer uit (ik was dan ook 20kg bij oeps… die zijn er wel terug af hoor), ik was moe en super hormonaal. Ik kon aan niks anders denken dan aan de baby en dat was super vermoeiend. Ik wilde vanalles doen want anders verveelde ik mij en dan dacht ik te veel na. Maar ik had er de fut niet meer voor. Gewoon aan toegeven hoor! Zwanger zijn is een job op zich! Ik werd op 38 weken uit mijn lijden verlost haha :). Ik weet ook dat je de eerste maand(en) na de bevalling geen tijd hebt voor andere dingen dan de baby dus ik begrijp het zeker als er dan weinig online komt. Ik blijf jullie sowiso volgen en hopelijk zien we wel eens een foto van de baby via instagram. Lieve groetjes!

 • Reageer Sanja 10 november 2014 om 12:04

  Ik vind je vlogs wel leuk hoor! Het is heel logisch dat je moe bent aan het einde van je zwangerschap! By the way ik vind je poezevriendjes echt superlief!
  Sanja onlangs geplaatst…Reactie op Baby Fashion || Luka’s Shoplog #1 door OdileMy Profile

 • Reageer Jennifer 10 november 2014 om 14:14

  Geeft weer inspiratie voor wat ik de komende weken mag doen: niks, bankhangen, badderen, janken en nog meer niks. 😉 Grapjes natuurlijk, maar na drie weken vakantie heb ik deze week ineens weer een programma en ik zie daar toch wel tegenop omdat die dagen voor mezelf wel even lekker waren. Gelukkig nog maar zes weken en dan is het alweer Kerst en gaat mijn ‘verlofperiode’ a.k.a. kerstvakantie en tentamenperiode ook in en is het aftellen ook begonnen.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 25My Profile

 • Reageer Joyce 10 november 2014 om 16:07

  Heel logisch dat je nog niet weet hoe het gaat lopen na de bevalling.
  En toch leuk om de vlog te zien 🙂 Ik deed in hoogzwangere status minder op een dag 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Blote mama buiken inzendingenMy Profile

 • Reageer Nelleke 10 november 2014 om 18:17

  Altijd leuk om te zien hoor! Succes nog even met de laatste dagen hoogzwanger zijn 🙂 Ik duim voor je!

 • Reageer Nelleke 10 november 2014 om 18:51

  Sommige van mijn dagen zien er helemaal niet veel meer spectaculair uit, en ik ben niet eens zwanger 😉
  Nelleke onlangs geplaatst…Boris de zwemmerMy Profile

 • Reageer Wendy 10 november 2014 om 21:37

  Zoals je zelf al zegt: ook dit hoort er bij. Ik vond het toch ook ‘leuk’ om te zien (misschien niet helemaal de juiste bewoording, maar goed). Heel veel succes met de laatste loodjes!
  Wendy onlangs geplaatst…Shoplog ♦ Schoenen van ‘Van Haren’My Profile

 • Reageer Daddy Mike 11 november 2014 om 13:12

  haha je begin stuk vind ik echt geweldig :p hahaha
  Daddy Mike onlangs geplaatst…Win 2 kaartjes voor een Babyconcert!My Profile

 • Reageer Vanessa 11 november 2014 om 18:50

  Leuk om te zien. Grappige intro! Zo’n schoonheidsbehandeling lijkt me heerlijk. Ik vind vlogs trouwens altijd leuk, je hoeft daarvoor geen tien activiteiten op een dag te doen. Een gewoon, simpel dagje is ook fijn hoor!
  Vanessa onlangs geplaatst…Shoplog Primark | November 2014My Profile

 • Reageer A Mother is Born 11 november 2014 om 21:17

  Ik heb je vlog gister gezien, ik vond je wel een beetje zielig hoor. En dan ook nog ziek. Het lijkt of je er een beetje doorheen zit. Ff volhouden nog, dan kun je daarna lekker genieten van je kleine vent! Succes nog even met de laatste loodjes.
  A Mother is Born onlangs geplaatst…Tips om zwanger te worden – de vrouwMy Profile

 • Reageer Tamara 16 november 2014 om 10:57

  Ik deed ook niet meer veel toen ik hoogzwanger was dus helemaal niet gek dat jeje moe en futloos voelde. Hoort erbij. Leuke dag in ieder geval en lekker verwend door je zusje
  Tamara onlangs geplaatst…Pinspiratie: StoelkussentjesMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge