Kiekjes, Persoonlijk

Kiekjes #9: Een dagje me-time!

Afgelopen weekend ging mijn vriend naar zijn beste vriend in Waddinxveen, River logeerde bij opa en oma in Vianen, en ik? Ik had een heerlijk weekend alleen voor mezelf. Ik moest wel werken op zondag, maar verder heb ik fijn dingen voor mezelf gedaan. Zaterdag was het echt een dagje me-time en ik besloot te gaan ploggen. Kijken jullie mee wat ik heb gedaan op een dagje me-time?

1Ik begon de dag met River klaarmaken en uitzwaaien, die foto hebben jullie al kunnen zien op mijn instagram @bibianislief . Daarna dook ik mijn bed weer in met de iPad en keek ik wat filmpjes. Zo tijd om uit bed te gaan, de was aan te zetten en de boel te stofzuigen. Ik besloot alle stomme klusjes gelijk te doen zodat ik de rest van de dag leuke dingen kon doen.

2Ik plakte de knutselwerkjes van River in een plakboek en besloot het hoekje van River te versieren voor Sinterklaas. Ik heb gewoon nog steeds een zwak voor zulke dingen. Zal vast komen door mijn opleiding haha.

3Nadat ik lekker gedoucht had, trok ik leuke kleren aan en vertrok naar Arnhem. Ik had bij de Primark in Rotterdam Zuidplein een hele fijne broek uitgezocht en ik wilde hem toch ook nog in een andere kleur.
Dus hup hup even snel naar Arnhem. Even alleen door de winkels struinen, heerlijk!

4Yes, ze hadden hem nog, ik blij! Ik kwam mijn zus nog tegen dus ik wachtte op haar tot ze klaar was met passen en ondertussen maakte ik een heuse primarkspiegelselfie.

5Nadat ik mijn zus weer had verlaten, ging ik nog even langs de Intertoys. Ik vond het toch wel erg leuk om 1 schoencadeautje te halen voor River, ook al begrijpt hij er nog niet veel van. En oh my god, wat was het druk bij de speelgoedwinkels. Er was op alles 15% korting, maar wat ik niet snapte is dat er veel ouders en kinderen in de winkel waren waarbij de ene ouder de kids moest “vermaken” en de andere ouder cadeautjes ging halen… Nee, dat snap ik niet zo goed haha. Daarna gauw doorgelopen naar Sumo want ik had mezelf sushi beloofd dus ik nam lekker sushi mee.

6Daar is die dan toch, ik heb hem gelukkig nog even kunnen zien haha. Het zag er gelukkig erg gezellig uit in Arnhem. Een soort optocht met wagens, paarden en muziek. Nadat ik de stoet getrotseerd had, ging ik lekker naar huis en dook mijn huispakje weer in.

7Mmm tijd voor sushi. Ik vind het altijd lastig inschatten hoeveel je moet bestellen want in het restaurant zelf eet je toch ander en ik geloof een beetje meer. Ik had dus veel te veel, maar heb het in de koelkast gezet voor mijn vriend. Die beefrolls zijn het lekkerst, och daar kan je me voor wakker maken. Nadat ik mijn buikje vol gegeten had, sprong ik de auto in naar mijn vader en plasticmoeder (hahaha ja ik noem het maar zo, de vrouw van mijn vader, niet mijn echte moeder dus).

8We hebben de hele avond lekker zitten kletsen, tv gekeken en wat gesnoept. Het was een heerlijke dag en rond een uur of 11 ging ik weer naar huis.

Vinden jullie een dagje me-time ook zo lekker en wat doen jullie dan op zo’n dag?
liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Marina 17 november 2014 om 07:28

  Lekker hoor een dagje me-time! En wat kun je dan beter doen dan lekker shoppen?

  Liefs, Marina
  Marina onlangs geplaatst…Eerlijk over eten!My Profile

 • Reageer Diana Carlton 17 november 2014 om 07:30

  Wat zijn dagen dat je echt tijd voor jezelf hebt toch fijn he! Zo te zien had je een fijne dag gehad. Leuk hoekje heb je ingericht in het thema van Sinterklaas.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Photo bomb: week 46My Profile

 • Reageer Selby Jewels 17 november 2014 om 07:47

  Heerlijk een momentje voor jezelf! Even lekker verwennen!

 • Reageer Dita 17 november 2014 om 08:01

  Heerlijk zo’n dagje! Ik kan daar zo van genieten.
  Dita onlangs geplaatst…Random spulletjes in huisMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 17 november 2014 om 08:14

  Wat heerlijk zulke momenten met me-time, zodra je moeder bent voelt dat zo luxe! Wat een leuke sloffen heb je ;), en leuke foto’s, fijn dat je ervan genoten hebt
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: 7x Dit denkt en doet iedere moeder als haar kind slaaptMy Profile

 • Reageer Nelleke 17 november 2014 om 08:28

  Ziet eruit als een gezellig weekend! Fijn dat je af en toe even tijd voor jezelf hebt 🙂
  Nelleke onlangs geplaatst…Romige bietenrisottoMy Profile

 • Reageer Miranda 17 november 2014 om 09:30

  Dat ziet er uit als een hele fijne, relaxte dag! Leuk hoekje heb je er van gemaakt voor Sinterklaas zo! Heel leuk:)
  Miranda onlangs geplaatst…Mijn wishlist; sinterklaaseditieMy Profile

 • Reageer Joyce 17 november 2014 om 09:34

  Heerlijk zo’n dagje daar kan ik ook van genieten
  Joyce onlangs geplaatst…Luiertas inspiratieMy Profile

 • Reageer Annemijn. 17 november 2014 om 09:57

  Wat lekker zo’n dagje voor jezelf!
  Annemijn. onlangs geplaatst…WINACTIE – BeautypakketMy Profile

 • Reageer PSnim 17 november 2014 om 10:07

  Super fijn dat je een weekend me time had! Nim slaapt geregeld bij zijn opa en oma, dan heb ik een halve middag alleen. S avonds hebben we dan samen en de dag erna opstaan en naar werk gaan zonder stress. Best lekker!
  PSnim onlangs geplaatst…Fotodagboek #46My Profile

 • Reageer Jennifer 17 november 2014 om 10:20

  Ik kan me voorstellen dat je als je moeder bent een dagje zonder kindje echt wel even kan waarderen! Gelukkig hebben wij ook lieve oppas opa’s en oma’s die al staan te springen bij het idee dat het kleintje vast ooit komt logeren. Leuke Plog heb je ervan gemaakt en zo te zien heb je je vrije zaterdag goed besteed!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 26My Profile

 • Reageer Janouk (Red Fashion Head) 17 november 2014 om 11:13

  wat fijn zeg, zo’n weekendje voor jezelf 😀
  Janouk (Red Fashion Head) onlangs geplaatst…Sheinside bestellingMy Profile

 • Reageer Eline 17 november 2014 om 11:29

  Wat een fijn dagje heb je gehad!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde gevulde speculaasMy Profile

 • Reageer Shifra 17 november 2014 om 11:30

  Jaaaa, die beefrolls zijn héél lekker! Haha!
  Shifra onlangs geplaatst…Snapshots november #3My Profile

 • Reageer Vanessa 17 november 2014 om 11:52

  Heerlijk, zo’n dagje me time! Als ik een dagje voor mezelf heb, dan ga ik ofwel shoppen, ofwel loop ik de hele dag in pyjama en doe ik het rustig aan: blogs lezen, boek lezen, TV series kijken…
  Vanessa onlangs geplaatst…Action kerst shoplogMy Profile

 • Reageer Petra 17 november 2014 om 12:16

  Wat lekker. Ik zou wel wat vaker me-time willen. Lekker shoppen en bloggen in een gezellig tentje met een grote kop cappuccino.
  Petra onlangs geplaatst…Sinterklaas KapoentjeMy Profile

 • Reageer Judith 17 november 2014 om 13:43

  Klinkt heerlijk een weekend helemaal voor jezelf! Ik zou daar ook zo voor tekenen haha. Ziet er uit als een heerlijk dagje! Het hoekje van River ziet er hartstikke gezellig uit, wij hebben toch ook maar een mini-cadeautje voor in de schoen gekocht. Leuk voor het idee haha ;-). Fijne dag! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Kinderservies: WINNAAR!My Profile

 • Reageer Anneleen 17 november 2014 om 18:07

  Lijkt een gezellig dagje! Zo even wat me-time kan deugd doen hé. En wat heb je dat sinterklaashoekje voor river gezellig gemaakt!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Reageer Heleen 17 november 2014 om 18:36

  Leuke dag! Fijn dat we mochten mee kijken!
  Heleen onlangs geplaatst…Samen bouwenMy Profile

 • Reageer astrid nab 18 november 2014 om 14:04

  lekker is dat he een dag voor jezelf heb je af en toe echt wel nodig

 • Reageer Channah 18 november 2014 om 22:36

  Leuk! En super schattig dat knutselwerkje van River.
  Channah onlangs geplaatst…Gamende chick!My Profile

 • Reageer angelique 19 november 2014 om 12:24

  Heerlijk zo’n dag! Zou ik vaker moeten inlassen
  angelique onlangs geplaatst…Diary | Weekly woensdag #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge