Lifestyle, Persoonlijk

Bibian: terugblik 2014

Afgelopen jaar was voor mij een druk jaar qua werken maar heb ik ook onwijs genoten van hoe River zich ontwikkelde… Hoe snel Manons zwangerschap ging en met met klap op de vuurpijl ook nog eens een mooie kind op de wereld zette. Kijken jullie mee naar mijn kleine hoogtepunten uit 2014?

header verhuisIn februari werd ik natuurlijk 25 jaar, maar dat was niet het hoogtepunt. Nadat Manon en ik naar Duitsland waren geweest lag er ineens een brief van de woningbouw op de deurmat. We hadden het huisje toegewezen gekregen!

Heel maart stond in het teken van verven, schuren, inpakken, uitpakken, behangen, laminaat leggen en schoonmaken. We hebben flink wat lol gehad!. En  ken je deze vlog nog? Hahaha.

vertellen1In april verhuisden we definitief en zaten we heerlijk gesetteld in ons nieuwe onderkomen. Ook kreeg ik te horen dat mijn beste vriendinnetje zwanger was en dat River een vriendje of vriendinnetje zou krijgen, dus deze maand was serieus een toppertje!

20wekenzwangerIn mei kreeg ik er een nieuwe baan bij in het zwembad. Ik heb het er nog steeds super naar mijn zin en ga er altijd heen met een goed gevoel. Ook ging River deze maand voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Toch ook wel een hoogtepuntje, wat was dat spannend!

DSCF0043In juni werd River 1 jaar, en wat hebben we dat onwijs leuk gevierd. River was ontzettend verwend en aan het einde van de dag helemaal moe.

In juli namen mijn vader en zijn vrouw ons een weekje mee op vakantie. Wat hebben we heerlijk genoten met zijn vijven, het was niet super mooi weer maar dat gaf niks!

maandag2In augustus gingen wij voor het eerst met z’n 3en een weekendje weg in een soort sta caravan. Het was prachtig weer en we hebben heerlijk genoten.

20140919_170136In september ging mijn zus trouwen, ik was die dag ervoor enorm ziek maar heb het toch geflikt om op de zelfde dag voor mijn zus te getuigen. Ik was nog niet helemaal fit en heb niks gegeten die dag, maar het was wel een hele mooie dag om op terug te kijken!

DSC_0186November, de spannendste maand van dit jaar. Oh wat heb ik op 19 november lopen ijsberen zeg. Gelukkig werd ik om 5 uur uit mijn lijden verlost, Nilo was geboren. Wat was dat een mooi moment, als ik eraan terug denk krijg ik gelijk weer kippenvel. Ja, één van de mooiste momenten van dit jaar!

Foto 24-12-14 19 10 31In december heb ik ook genoten van de gezelligheid, mijn gezinnetje (River ons kerstmannetje!), familie en vrienden!

Ik kijk terug op een heel leuk en mooi jaar, met ook zeker wat dieptepunten maar daar gaan we het niet over hebben. Ik hoop op een kei mooi gaaf jaar in 2015 maar dat zal vast en zeker lukken. Wij hopen zeker nog lang door te gaan met bloggen en als jullie ons dan elke dag komen bezoeken vinden we dat natuurlijk helemaal gaaf! We zijn in 1 jaar tijd ontzettend gegroeid en daar zijn we heel trots op! Op naar nog zo’n mooi jaar!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Marina 30 december 2014 om 06:29

  Leuk om te lezen; een bewogen en mooi jaar. Fijne jaarwisseling!

  Liefs, Marina
  Marina onlangs geplaatst…Een doodnormale zaak, maar toch taboe?…My Profile

 • Reageer Kelly caresse 30 december 2014 om 06:35

  Wat een mooie jaaroverzicht van een tof jaar! Leuk om die in vogelvlucht te bekijken. Heel veel moois en geluk gewenst in 2015!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen van 2014 top 5My Profile

 • Reageer Marion 30 december 2014 om 06:55

  Mooi overzicht! Je hebt een goed jaar gehad, Bibian! Nieuw huisje, nieuwe baan, River die goed gaat en als laatste Manon en de kleine. Super! Mooi om te lezen!
  Marion onlangs geplaatst…De Blog Top 3 TagMy Profile

 • Reageer Dita 30 december 2014 om 07:42

  Mooi om te lezen Bibian! Hele bijzondere momenten.
  Dita onlangs geplaatst…Ooglook: It’s almost 2015! ★My Profile

 • Reageer Simone 30 december 2014 om 08:24

  Heel erg mooi om te lezen, en ik vind het super leuk dat wij die ontwikkeling van River ook mogen meemaken! Fijne jaarwisseling alvast!
  Simone onlangs geplaatst…Mijn kerstcadeautjesMy Profile

 • Reageer Linda 30 december 2014 om 08:30

  Wat een bijzonder jaar om op terug te kijken. Hopelijk blijft jullie vriendschap lang bestaan.
  Linda onlangs geplaatst…Blog terugblik 2014My Profile

 • Reageer Eline 30 december 2014 om 09:09

  Ik wens je een top 2015 toe Bibian!
  Eline onlangs geplaatst…Anti kater smoothieMy Profile

 • Reageer Anneleen 30 december 2014 om 09:27

  Jullie hebben River zijn eerste verjaardag zo gezellig gevierd! En wat is River flink gegroeid in een jaar tijd…lijkt me heel mooi om je kindje zo te zien ontwikkelen. Ik wens je een heel leuk nieuw jaar toe Bibian met heel veel geluk en gezellige uitstapjes voor samen met je gezinnetje! Geniet er van!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Reageer Annemijn. 30 december 2014 om 10:00

  Weer een leuk overzicht! Was al zo benieuwd naar die van jou nadat ik die van Manon gisteren gezien en gelezen had.
  Annemijn. onlangs geplaatst…MEGA PLOG: Hoogtepuntjes van het jaar 2014!My Profile

 • Reageer Joyce 30 december 2014 om 10:02

  Mooie hoogtepunten! En ik hoop dat 2015 nog meer hoogtepunten mag gaan krijgen X
  Joyce onlangs geplaatst…Leuke spelletjes voor oud&nieuwMy Profile

 • Reageer angelique 30 december 2014 om 11:02

  Prachtige hoogtepunten! Op naar volgend jaar met nog meer hoogtepunten
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | 2015My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 30 december 2014 om 11:12

  Mooi jaar overzicht! En je zus was een mooie bruid zeg!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Washplate: winactieMy Profile

 • Reageer Vanessa 30 december 2014 om 11:42

  Wat een mooi jaaroverzicht met prachtige hoogtepunten. Ik hoop dat 2015 ook zo mooi zal worden!
  Vanessa onlangs geplaatst…Beauty swap met Bianca | http://www.pinkit.nlMy Profile

 • Reageer Milou 30 december 2014 om 12:48

  Mooie hoogtepunten. Wat heerlijk dat jullie nu een fijn plekje hebben met z’n drietjes. Wat ik mij nou steeds af vraag hè, is het dicht bij Manon? Lijkt me zo grappig als jullie een soort van buurmeisjes zijn…
  Milou onlangs geplaatst…De verbouwing #6: voorbereidingen voor het verhuizenMy Profile

  • Reageer Manon 30 december 2014 om 14:36

   Hahaha je zou het bijna denken he!! We wonen niet in dezelfde stad/dorp, maar wel dichtbij elkaar: 15/20 minuutjes met de auto, dus we staan zo voor elkaars deur!

 • Reageer Monique 30 december 2014 om 13:58

  Mooi zo al die hoogtepunten op een rij! Ik zie trouwens nu pas jullie nieuwe look, wat leuk 🙂 Heel veel moois gewenst voor 2015!
  Monique onlangs geplaatst…Ask me Anything! – oproepMy Profile

 • Reageer Petra 30 december 2014 om 14:58

  Wat een mooie hoogtepunten. Op naar een nieuwe jaar met weer veel mooie topmomenten. Ik kom in het nieuwe jaar zeker weer langs.
  Petra onlangs geplaatst…Mijn haat-liefdeverhouding met sneeuwMy Profile

 • Reageer stien 30 december 2014 om 16:15

  Wat een leuk overzichtje en die foto van River in kerstpakje, wat schattig 🙂

 • Reageer astrid nab 30 december 2014 om 16:59

  wat een mooi jaaroverzicht

 • Reageer Cindy 30 december 2014 om 19:30

  Wat een mooi overzicht! Het lijkt me ook ontzettend spannend als je beste vriendinnetje moet gaan bevallen! Fijne jaarwisseling meiden!
  Cindy onlangs geplaatst…Blogdoelen voor 2015My Profile

 • Reageer Tamara 30 december 2014 om 20:12

  wat een mooi jaar! Beste wensen voor 2015!
  Tamara onlangs geplaatst…2014 wat was je mooi!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge