Een kijkje in het leven, Persoonlijk

Manon: 2014 was geweldig!

In de flashback van 2013 schreef ik: “Wat heeft 2014 voor mij in petto? Ik weet het niet! Ik heb ook geen verwachtingen maar ik heb er zin in. Een nieuw jaar, nieuwe avonturen.”
Nieuwe avonturen, die waren er zéker in het afgelopen jaar… Ik kan eigenlijk wel zeggen dat 2014 het aller-aller-ALLERmooiste jaar tot nu toe is geweest: ik mocht 9 maanden zwanger zijn en ik werd moeder… Mijn droom werd werkelijkheid! Ik neem jullie mee in mijn terugblik van 2014…

januariIn januari was ik nog volop bezig met WeightWatchers en ging ik, samen met Lizanne en Bibian, regelmatig naar de sportschool. Ik was bijna op gewicht! Verder was dit een doodgewone, normale maand. Niks bijzonders…

afvallen4In februari haalde ik eindelijk mijn streefgewicht bij WeightWatchers! Man wat was (en ben!) ik daar trots op. Een periode heel hard werken, maar het resultaat mocht er duidelijk zijn. (Och, dat lijfje…) In februari begon voor Robert en mij ook het allergrootste avontuur! We besloten om te stoppen met de pil en we wilden graag een kindje. Wisten wij veel dat het meteen al die maand raak zou zijn…

maartIn maart kwamen we erachter dat ik zwanger was! Ik weet het nog precies, 10 maart was het… O, wat waren we blij, gelukkig maar vonden het vooral ook héél erg spannend. Ook heb ik deze maand Bibian en Mike veel geholpen want zij gingen verhuizen. Ik wist al dat ik zwanger was, maar ik wilde het nog even geheim houden. ZO MOEILIJK als je dagelijks over de vloer komt bij je beste vriendinnetje. Ook moest ik oppassen met agressieve (schoonmaak)middelen en verzon ik steeds smoesjes als er weer met heel veel chloor en ammonia gewerkt werd haha. Eind maart hebben we aan een paar mensen verteld dat we een kindje zouden krijgen!

CPuitgelichtIn april ging ik samen met mijn familie een weekendje naar CenterParcs. Dat was echt ontzettend gezellig samen met mijn vriend, ouders, zusje en haar vriend! We zijn een dagje naar Antwerpen geweest, hebben lekker gezwommen en vooral veel gegeten want het was Pasen…

echo12weekIn mei mocht de hele wereld het weten! Ik ben zwanger! Wat was het fijn om eindelijk van de daken te schreeuwen dat we een kindje zouden krijgen.

juniIn juni gingen Bibian en ik twee daagjes naar Antwerpen. Wat was dat leuk en gezellig! We hebben daar samen veel gelachen, gekletst en geshopt. Heerlijk even weg zonder mannen, kind en even weer gewoon met z’n tweetjes te zijn. Ook kwamen we er deze maand achter dat we een jongetje zouden krijgen! Waaah, wat was dát een gekke dag…

juliIn juli hadden we onze 20 weken echo. Alles bleek er goed uit te zien, wat een opluchting zeg…
Ook gingen ik, mijn vriend en mijn ouders in juli 12 daagjes op vakantie in Frankrijk. In deze periode begon mijn buik ineens keihard te groeien (en wat vond ik dat leuk). De laatste vakantie zonder baby!


26WEEK
Toen kwam augustus. Dit was een rustige zomermaand. Mijn vriend was deze maand jarig en ik groeide maar door…

septemberIn september hadden we onze zwangerschapsfotoshoot. Ik ben nog steeds ontzettend blij met de foto’s en een foto pronkt in een grote lijst in onze woonkamer! Ook had ik een hele onverwachtse babyshower. Die gekke Lizanne en Bibian hebben mij wekenlang voorgelogen en alles in het geheim georganiseerd. Ook maakten we eindelijk de babykamer af deze maand. De geboorte kwam nu steeds dichterbij en wat vond ik dat spannend…

oktoberOktober was de maand waarin ik 25 jaar werd. Ook had ik nog een zwangerschapsfotoshoot! Deze maand werd mijn zwangerschap steeds zwaarder en zwaarder en kon ik niet veel meer ondernemen. Deze maand heb ik dus vooral veel thuis doorgebracht.

novemberNovember… De aller-allermooiste maand van het jaar en van afgelopen jaren! Onze lieve zoon is geboren! 19 november was de mooiste, meest bijzondere, gekste, emotioneelste dag van mijn leven… Ook stond in deze maand ons leven helemaal op zijn kop, we zijn vader en moeder geworden!

10865170_555648834572723_258429711_nEn tot slot december. De laatste maand van het jaar. De dagen vliegen voorbij sinds de komst van Nilo en we leren elkaar steeds beter kennen. Kerst met onze kleine pruttel en de 31e sluiten we een onwijs mooi jaar af en beginnen we aan een gloednieuw jaar…

Zoals jullie wel kunnen zien stond 2014 voor mij (ons) vooral in het teken van zwanger zijn en kleine Nilobaby. Het was een machtig mooi jaar en ik hoop dat 2015 nét zo’n tof jaar gaat worden. Vast wel!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Kelly caresse 29 december 2014 om 06:14

  Ah wat een super mooi jaaroverzicht! Hele mooie hoogtepunten heb je meegemaakt, moeder worden natuurlijk als grootste klap op de vuurpijl! 🙂
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: De leukste mondays op een rijtjeMy Profile

 • Reageer Annemijn. 29 december 2014 om 06:20

  Wat een mooi jaar Manon. En wat was het een leuk jaar om jullie blog te lezen! Ik heb genoten!
  Annemijn. onlangs geplaatst…MEGA PLOG: Hoogtepuntjes van het jaar 2014!My Profile

 • Reageer Marina 29 december 2014 om 06:36

  Wauw, wat was dit een heftig en mooi jaar voor jou. Leuk om te zien. Fijne jaarwisseling alvast!

  Liefs, Marina
  Marina onlangs geplaatst…Happy new hair?My Profile

 • Reageer Marion 29 december 2014 om 06:57

  Wat een jaar zeg! Mama geworden…. Mooier kan het niet toch? Ik blijf de zwart wit foto zo ontzettend mooi vinden. Kan er naar blijven kijken! Op naar een prachtig 2015 meid!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 21My Profile

 • Reageer Dita 29 december 2014 om 07:19

  Wat een mooi overzicht! En wat ging het snel dan idd dat je zwanger werd, super leuk!! 🙂 hopelijk wordt 2015 voor jou, Bibian en jullie gezinnetjes weer zo fijn!
  Dita onlangs geplaatst…New in/review: W7 In the buff – Natural nudes eye color paletteMy Profile

 • Reageer PSnim 29 december 2014 om 07:38

  Wat een fijn en mooi jaar heb je gehad Manon, mooi opgesomd in een overzichtje ook! Heel veel geluk in 2015 met je mooie gezinnetje.
  PSnim onlangs geplaatst…Fotodagboek #52My Profile

 • Reageer Diana Carlton 29 december 2014 om 07:56

  ‘Wat een prachtig jaaroverzicht! Jullie grootste wens is werkelijkheid geworden en ligt nu naast je te slapen. Wat bijzonder om te zien wat er allemaal in 1 jaar kan gebeuren he?
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Photo bomb week 52My Profile

 • Reageer Anke Boonen 29 december 2014 om 08:09

  Wat een super jaar om op terug te kijken! Dat 2015 wederom een super jaar mag worden voor jullie allebei

 • Reageer Anneleen 29 december 2014 om 08:53

  Wauw wat een mooi overzichtje, ik krijg kippenvel als ik dit lees. Heel mooi om te zien hoe trots je bent op je gezinnetje en je prachtige zoon Nilo! Ik wens jullie heel veel geluk toe in het nieuwe jaar!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Reageer Judith 29 december 2014 om 09:34

  Jeej, wat hebben jullie een mooi jaar achter de rug met als hoogtepunt de geboorte van Nilo <3. Zo leuk om te zien, want ik herken alle foto's dus volg jullie al een jaar! Je hebt een prachtig gezin Manon, ik wens jullie samen een geweldig, gezond en mooi 2015! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Meest gelezen artikelen 2014: top 5My Profile

 • Reageer Andrea 29 december 2014 om 09:40

  Wat een prachtig jaar! Ik hoop dat 2015 minstens zo mooi wordt voor jullie drietjes!
  Andrea onlangs geplaatst…Favorites of DecemberMy Profile

 • Reageer Simone 29 december 2014 om 09:51

  Wat een prachtig mooi overzicht! Ik wens je alvast een net zo geweldig 2015!
  Simone onlangs geplaatst…Mijn week #13My Profile

 • Reageer angelique 29 december 2014 om 09:55

  Heerlijk overzicht. Op naar nog zo´n super jaar!
  angelique onlangs geplaatst…Blog | Meest populaire blogs 2014My Profile

 • Reageer Anouk 29 december 2014 om 10:00

  Wat moet het een bijzonder jaar voor jullie geweest zijn! Het geluk straalt er vanaf! Ik wens jullie ook in 2015 net zo veel gezondheid, gezelligheid en geluk als jullie dit jaar hebben gehad
  Anouk onlangs geplaatst…Hema – Iphone make over setMy Profile

 • Reageer astrid nab 29 december 2014 om 10:10

  heerlijk overzicht op naar nog een super jaar

 • Reageer Eline 29 december 2014 om 10:18

  Wat heb je een mooi jaar gehad zeg!
  Eline onlangs geplaatst…Anti kater smoothieMy Profile

 • Reageer Aanhetlijntje 29 december 2014 om 10:52

  Ooh wat een fijn overzicht om te zien.
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Voetbal vadersMy Profile

 • Reageer Jennifer 29 december 2014 om 11:28

  Bijzonder jaar! Met een goed begin en een mooi einde. Had je dat met Oud en Nieuw vorig jaar bedacht dat je gewoon nu al moeder zou zijn? 😀 Wat er in een jaar allemaal kan veranderen. Op naar nog veel meer mooie jaren!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 32My Profile

 • Reageer Jess 29 december 2014 om 12:13

  Wat een prachtjaar Manon! Leuk om te zien dat we redelijk gelijk op liepen dit jaar. Ik testte ook begin maart positief.
  Jess onlangs geplaatst…Toad in the hole à la JamieMy Profile

 • Reageer Petra 29 december 2014 om 12:28

  Dit was een super jaar Manon. Zwanger zijn en moeder worden is zo speciaal. Ik vind de foto’s van beide zwangerschapshoots zo mooi. Je was ook echt mooi zwanger. Dat 2015 maar net zo’n mooi jaar mag worden.
  Petra onlangs geplaatst…Mijn haat-liefdeverhouding met sneeuwMy Profile

 • Reageer LISKALIFE 29 december 2014 om 12:49

  Echt een prachtig overzicht van je jaar. Heel erg leuk om te lezen!
  LISKALIFE onlangs geplaatst…Onze nieuwe favoriet: De zwarte hoedMy Profile

 • Reageer Jessica 29 december 2014 om 13:12

  Wat ontzettend leuk om terug te lezen!!
  Jessica onlangs geplaatst…Win een set van Maxomorra!My Profile

 • Reageer Lonneke 29 december 2014 om 16:38

  <3

 • Reageer Sandra 29 december 2014 om 19:01

  Prachtig jaar heb je achter de rug, hopelijk wordt 2015 minstens even fijn!
  Sandra onlangs geplaatst…Favorieten van 2014My Profile

 • Reageer Whitney 29 december 2014 om 20:00

  Mooi jaar heb je achter de rug! Wat knap dat je je zwangerschap voor Bibian stil heb kunnen houden. Kon dat echt niet hihi.. Fijne jaarwisseling!
  Whitney onlangs geplaatst…Mamamaandag!My Profile

 • Reageer stien 30 december 2014 om 11:49

  Ah wat een superlieve foto’s! 🙂 Leuk overzicht, en veel geluk in 2015! Hoe kan het ook anders dan weer een geweldig jaar worden, met die lieve kleine schat 🙂

 • Reageer Gelukkig Nieuwjaar! | Little Wonder World 1 januari 2015 om 03:30

  […] toe. Dat al jullie wensen (of in ieder geval één) uit mogen komen. 2014 was fantastisch (lees hier en hier onze terugblikken op VORIG jaar) maar nu zijn we klaar voor een gloednieuw […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge