Fashion, Kids

Rivers outfit inspiratie – 3 favoriete setjes

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat leuke outfits van River heb laten zien. Ik haal natuurlijk niet elke week een nieuwe lading kleding, dus was het weer even wachten tot ik weer wat nieuws had gehaald. Vandaag laat ik jullie mijn 3 favoriete outfits zien van de afgelopen tijd.

DSCN1650We beginnen met een comfy outfit. De broek is van de WE en is een Jog Denim, wat betekent dat het eruit ziet als een jeans maar gewoon stiekem een joggingsbroek is. Hij zit River heel mooi, ietwat groot maar daar groeit hij vanzelf in. Daarbij deze coole sweater die ook afkomstig is van de WE. De trui is op zich al een eyecatcher dus heel veel extra’s hoef je niet te doen. Daarbij draagt hij de witte leren All Stars en zijn baggy afzakmuts van Mutshave.

DSCN1652Dan deze gave outfit. Ik kocht het broekje van Mingo onlangs omdat ik er op het internet mee doodgegooid werd. Ik werd op slag verliefd en ik moest hem voor River hebben. Ik combineer hem met een zwart basic shirtje van de Hema en een spijkerblouse van de winkel Kiabi die ik kreeg in Frankrijk. Verder nog een grijs/zwarte tubesjaal die mijn zus maakte en zwarte Vans om het af te maken!

DSCN1656Jullie zullen wel denken bij deze outfit, komt ze weer aan met der gatenbroekje. Ja hij past nog maar het wordt qua lengte echte kiele kiele. Het is een maat 68 geloof ik dus ja, het is een keer voorbij natuurlijk. Maar voor nu moet ik er echt nog even van genieten. Daarboven een sterrenshirt van de Primark, ik heb er een paar meegenomen, want voor €2,- kun je dat echt niet laten liggen. Daar overheen dit leuke grijze vest met een knal blauwe schuine rits die ook uit Frankrijk komt bij dezelfde winkel als het spijkerblouseje, Kiabi. Daarbij draagt hij nog een blauwe sjaal met zwaluwen van Urban Nomads en natuurlijk leuke jeansblauwe Vans.

Wat vind jij van de outfits, welke is jouw favoriet?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer Diana Carlton 20 december 2014 om 07:08

  Outfit 1 en 2 zijn mijn favorieten. Ik ga nu ook maar eens kijken bij de WE, leuke kleren hebben ze.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Peanut butter cookiesMy Profile

 • Reageer Dita 20 december 2014 om 07:27

  Mooie outfits! Nummer 1 is mijn favoriet!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – December 2014 #2My Profile

 • Reageer Marion 20 december 2014 om 07:33

  Lastig om te kiezen, maar die muts van Mutshave vind ik zo vreselijk tof! Ik moet dus wel voor 1 gaan. Zonder muts was ik voor 3 gegaan!
  Marion onlangs geplaatst…Toink Toink ToinkMy Profile

 • Reageer Nelleke 20 december 2014 om 07:35

  Pfoe, hoe kun je nou uit 3 leuke outfits een leukste kiezen? Hmm… die met de streepjesbroek denk ik. Maar ze zijn allemaal echt erg leuk!
  Nelleke onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 20 december 2014 om 08:24

  Outfit een met dat jog denim broekje vind ik het leukst, ideaal zo’n broekje. En het sjaaltje van outfit 3 vind ik ook erg leuk staan bij River
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Kerstoutfits Lookbook | FashionMy Profile

 • Reageer Eline 20 december 2014 om 08:40

  Volgens mij shop je nog liever voor River dan voor jezelf!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde chocolademousse – Kerstdiner 2014 – NagerechtMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 20 december 2014 om 10:14

   Dat heb jij heel goed bedacht haha

 • Reageer Sunseeree 20 december 2014 om 08:47

  Ooh die schoentjes!! Echt stoer haha 😀 En dat denim bloesje *smelt*
  Sunseeree onlangs geplaatst…Slapend het nieuwe jaar inMy Profile

 • Reageer Jess 20 december 2014 om 09:02

  Wat leuk weer allemaal. Ik moet ook eens bij de WE gaan kijken voor Sam. En hoe fijn dat River sjaals en mutsjes ophoudt. Ik wil ook zo’n kind, haha!
  Jess onlangs geplaatst…Big brother is watching youMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 20 december 2014 om 10:14

   Ja de WE is echt heel leuk hoor Jess! Ja de muts is hier ook nog wel een dingetje af en toe. Sjaals draagt hij al vanaf dat hij 3 maanden is, (oeps) hij weet niet beter haha

 • Reageer Marrit 20 december 2014 om 09:05

  Superleuke outfits! Je hebt er echt gevoel voor!

  • Reageer Bibian Sloot 20 december 2014 om 10:14

   Dankjewel

 • Reageer Marina 20 december 2014 om 09:44

  Wat een leuke outfits! Ik vind 1 en 2 erg geslaagd. Daar zou ik, mocht ik ooit een zoontje hebben, hem zo in zien rondhobbelen.

  Liefs, Marina
  Marina onlangs geplaatst…Automuziek om blij van te worden : )My Profile

 • Reageer angelique 20 december 2014 om 09:48

  Leuke setjes! Bij mijn zoontje vind ik shirt met capuchons erg leuk staan, staat lekker ondeugend.
  angelique onlangs geplaatst…Tag | Winter Wonderland TagMy Profile

 • Reageer Ilona de Wit 20 december 2014 om 10:01

  Ik ga voor de outfit van de muts van Mutshave! Zo leuk!
  Ilona de Wit onlangs geplaatst…Onze kattenkamerMy Profile

 • Reageer Andrea 20 december 2014 om 10:33

  Setje nr. 1 is mijn favoriet. Die trui is echt geweldig!
  Andrea onlangs geplaatst…How to become a fitgirl? #2 – De sapkuurMy Profile

 • Reageer Malou 20 december 2014 om 10:38

  Ahh, die Vans!
  Outfit 2 is mijn favoriet 🙂
  Malou onlangs geplaatst…WINTER WISHLISTMy Profile

 • Reageer Annemijn 20 december 2014 om 10:55

  Wat draagt River toch altijd stoere maar toch ook schattige kleding! Echt een klein mannetje! Heel leuk Bibian.
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Mijn weekendje Disneyland!My Profile

 • Reageer astrid nab 20 december 2014 om 11:22

  echt leuke outfits ik persoonlijk ga voor de laatste outfit

 • Reageer Judith 20 december 2014 om 11:37

  Outfit 1 en 2 vind ik het leukste! De legging van Mingo is geweldig, ook heerlijk voor het voorjaar/zomer.
  Judith onlangs geplaatst…CHRISTMAS TIME: DIY foto kerstboomMy Profile

 • Reageer Jennifer 20 december 2014 om 20:48

  Super leuke outfits Bibian! Zou het bijna jammer vinden dat ik eerst de maatjes 50, 56 en 62 moet passeren voordat de kleding echt wat meer stijl krijgt en naar mijn smaak wordt.
  Jennifer onlangs geplaatst…DE naam kiezenMy Profile

 • Reageer Anneleen 20 december 2014 om 21:45

  Ik vind de tweede outfit het leukste maar dat sterrenshirtje is ook echt heel leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Reageer Aanhetlijntje 21 december 2014 om 12:23

  Wat een lekkere stoere setjes! Ik vind 1 echt helemaal geweldig! Ik ben zelf bij de jongste nog zo aan het zoeken met wat voor style ie het best staat. De oudste weet ik al hemdjes en cardigans, maar daar geraakte de jongste niet mee weg. Gek dat het toch zo kan verschillen.
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Weekly diary#2My Profile

 • Reageer Whitney 22 december 2014 om 00:14

  Die sterrenshirt heeft Elvy ook 🙂 (laatste outfit)
  Whitney onlangs geplaatst…Must Read #6 – Famme editieMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge