Lifestyle

SPAM je blog!

spam
Het is weer tijd om te spammen! Het is december, buiten is het koud en wat is er nou fijner dan ’s avonds op de bank (of in bed) met heel veel dekens, kussens, de kerstboom verlicht, warm drinken en je laptopje/iPadje op schoot leuke blogjes te lezen? Mocht je nog een hele leuke blog van iemand anders kennen, laat dat dan zeker ook even weten! Wij zijn druk aan het cocoonen dus kom maar op met die leuke blogs!

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

72 reacties

 • Reageer Anja - Confessions of a Photologger 6 december 2014 om 08:42

  Ah wat leuk dat jullie dat doen! Vind het zelf ook superleuk om nieuwe blogs te ontdekken dus ik spiek hier lekker mee! Mijn eigen blog is trouwens http://confessionsofaphotologger.blogspot.nl
  Anja – Confessions of a Photologger onlangs geplaatst…Sunday Snapshots 110My Profile

 • Reageer Marina 6 december 2014 om 08:54

  Wat lief dat we mogen spammen!

  Op Marina’s geluk blog Ik over alles wat mij gelukkig maakt. En dat is van alles! Denk aan mode, lifestyle, recepten, interieur… Erg divers dus! Kom je eens een kijkje nemen? 🙂

  Liefs, Marina
  Marina onlangs geplaatst…Hoe overleef ik de kerst? Acht tips voor een originele kerst!My Profile

 • Reageer Marion 6 december 2014 om 09:13

  Leuk dat we mogen spammen! Gaan we weer even linkjes aanklikken vandaag! Mijn eigen blog heet Mijn Kladblog. Het is een persoonlijk blog over mijn gevecht tegen mijn depressie, angst- en eetstoornis. Ik plaats meestal twee artikelen per dag en dan schrijf ik één serieus stuk en daarnaast een wat losser onderwerp als een shoplog of gewoon gezellige praat. Ik volg zelf best veel blogs en het blog wat ik de laatste tijd heel erg veel lees is http://lovelowbudget.nl/. Een beauty/lifestyle blog met handige tips, mooie foto’s van de producten en overzichtelijke en duidelijke reviews.
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #16My Profile

 • Reageer Dita 6 december 2014 om 09:14

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is rithika.nl een blog over alles wat ik leuk vind. Persoonlijke artikelen, lifestyle maar ook veel interieur en soms wat beauty.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – December 2014 #1My Profile

 • Reageer Kelly caresse 6 december 2014 om 09:18

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik blog op mijn mama lifestyle blog over het moeder zijn, mode, trends, voeding, recepten en meer 🙂 http://www.kellycaresse.nl
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Recept: Tagliatelle met biefstuk en roomsausMy Profile

 • Reageer Anouk 6 december 2014 om 09:19

  Super leuk dat jullie deze kans geven om mijn blog hier te plaatsen!
  Ik ben net begonnen dus alles is nog een beetje nieuw voor mij haha
  Op mijn blog schrijf ik over alles wat meiden/jonge vrouwen interesseert, denk aan beautyproducten, lekkere en gezonde recepten, series en films enz.
  Ik ben erg benieuwd wat jullie er tot nu toe van vinden!
  Anewgirlsblog.wordpress.com
  Anouk onlangs geplaatst…Maybelline super stay gel nail colorMy Profile

 • Reageer Judith 6 december 2014 om 09:36

  Wat lief van jullie dat we onze eigen blog mogen noemen!
  Op mijn blog, http://savedwithstyle.blogspot.nl/, schrijf ik voornamelijk over mama- en baby gerelateerde onderwerpen. Daarnaast vind ik interieur en mini-fashion ook enorm leuk, dus daar probeer ik ook met regelmaat over te schrijven.

  Favoriete blog die ik zelf ook graag lees is: http://www.deniesoverseas.com/.

  Ik ben benieuwd naar alle blogjes, erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken :-).

  X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…CHRISTMAS TIME: cadeautips voor mama’sMy Profile

 • Reageer PSnim 6 december 2014 om 09:49

  Wat leuk! Ik ben Pauline en blog op http://psnim.blogspot.nl voornamelijk over mijn zoontje Nim van 1,5. Er komen outfits voorbij, shoplogs, reviews van producten voor kids, ook plaatst ik af en toe een leuke simpele DIY en kun je kiekjes van mijn interieur voorbij zien komen. Van alles en nog wat dus!
  PSnim onlangs geplaatst…In de kast van Nim: Outfit Black FridayMy Profile

 • Reageer Elise 6 december 2014 om 09:50

  Genieten jullie maar lekker van het cocoonen, het is jullie gegund!
  Mijn blog kan misschien wel handig zijn voor jonge mama’s, want ik blog namelijk met veel plezier over kinderboeken. Ik geef tips, schrijf recensies en hou jullie op de hoogte van de leukste schatten in kinderboekenland. Benieuwd naar meer? Neem dan zeker eens een kijkje op http://www.leesbeesten.wordpress.com
  Elise onlangs geplaatst…VoorleesweekMy Profile

 • Reageer A mother 6 december 2014 om 09:59

  Leuke actie! Nu even niet zo veel tijd, maar ik ga zeker de blogs rond!

  Ik blog over mijn zwangerschapswens. Sinds een week / anderhalve week weet ik dat ik zwanger ben, dus zal het nu daarover gaan! Superspannende tijd komt eraan! Mijn blog is amotherisbornblog.wordpress.com. Leuk als je komt kijken!
  A mother onlangs geplaatst…Zwangerschapstesten getest – #3 Trekpleister vroegMy Profile

 • Reageer Chantal 6 december 2014 om 10:21

  Wat leuk!
  Vandaag lekker nieuwe blogjes ontdekken!

  Mijn blog gaat over lekker en gezond leven. Je vindt er producten, recepten, tag’s en elke week een eet overzicht!
  Vandaag staat er een recept online van heerlijke Rocky Road Fudge om je vingers bij af te likken!!
  http://www.lekkerlevenlekkereten.wordpress.com

  Groetjes Chantal
  Chantal onlangs geplaatst…Rocky Road FudgeMy Profile

 • Reageer Anneleen 6 december 2014 om 10:28

  Oh wat lief dat we mogen spammen! Ik blog nog niet zo lang maar doe het met veel plezier, kom dus gerust eens een kijkje nemen! Ik volg jullie blog trouwens elke dag met veel plezier, doe zo verder meiden!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Reageer Caroline - Pickmeanoutfit.com 6 december 2014 om 10:46

  Vooral nu het wat kouder is en sneller donker, ben je inderdaad snel geneigd om met je laptop op de bank / het bed online te surfen naar leuke blogs! Ik heb al een redelijk lang lijstje, maar die kan niet lang genoeg zijn 😉 Mijn website heet: http://www.pickmeanoutfit.com/

 • Reageer Iris 6 december 2014 om 11:00

  Oh, wat leuk! Door reacties van anderen kom ik zo vaak op nieuwe blogs terecht. Mijn eigen blog is http://www.iribella.nl, ik blog voornamelijk over beauty, lifestyle en persoonlijke onderwerpen. Vanavond ga ik eens even speuren tussen de reacties onder dit artikel.

 • Reageer Ilona de Wit 6 december 2014 om 11:10

  Wat leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Ilona de Wit, 24 jaar, juf, getrouwd met Tim en gek op katten!

  Vorige week heb ik mijn eerste artikel geplaatst. Mijn blog staat dus nog erg in de kinderschoenen! Ik ben de blog gestart omdat ik gek ben op schrijven. Mijn blogs zullen gaan over mijn 4 poezen (ja, je leest het goed: 4!). Het zijn ragdolls en ik ben gek op ze! Daarom gaat mijn 1e blog ook over hen. Ik hoop wat reacties te krijgen.. Dat is wel zo leuk als je schrijft. Nog beter zou zijn, terugkerende bezoekers. Dat zou helemaal gaaf zijn!

  Naast mijn katten zal ik bloggen over andere zaken die spelen in mijn leven, er zullen recepten op komen te staan, DIY’s, eigenlijk van alles en nog wat!

  Tot ziens op mijn blog!

  Ilona.dewit@blogspot.nl

 • Reageer Diana Carlton 6 december 2014 om 11:11

  Wat leuk! Altijd zo’n leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen! Op mijn site http://www.dianacarlton.com schrijf ik over van alles en nog wat. Recepten, diy, mindstyle, beauty, fashion en natuurlijk mama gerelateerde onderwerpen.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Oreokoekjes met witte chocolade op een stokjeMy Profile

 • Reageer angelique 6 december 2014 om 11:12

  Wat leuk! Ik ben Angelique, 25 jaar en alleenstaande mama. Ik blog op http://mamaangelique.wordpress.com en ik blog over alles eigenlijk. Recepten, Diy’s, dingen die ik tegen kom als alleenstaande mama, dingen die ik onderneem met mijn peuter maar vooral de reis naar een betere toekomst met mijn kleintje.
  angelique onlangs geplaatst…Shoplog | KerstMy Profile

 • Reageer Anita 6 december 2014 om 11:13

  Lief dat we mogen spammen. Ik blog op http://www.mindjoy.nl over zaken die mij bezig houden (mind) en waar ik vrolijk van word (joy). Er komen artikelen online over de meest uiteenlopende zaken. Op maandag is het altijd ‘mindfulness maandag’. Leuk als je een kijkje komt nemen!
  Anita onlangs geplaatst…Winactie: 3x Jij is lief pakketMy Profile

 • Reageer Elin 6 december 2014 om 11:16

  Leuk dat we mogen spam en! En fijn ook omdat de winter er weer aan komt 😉 mijn blog is Make Your Beauty Day, Make staat voor maken, DIY. Your staat voor jou, voor dingen die je graag wil weten maar liever niet vraagt. Beauty staat voor make-up en schoonheid. Day staat voor dag, voor leven, voor lifestyle. Natuurlijk komen er niet alleen beauty artikelen voorbij, maar ook persoonlijke artikelen zoals plogs (dag uit mijn leven in foto-vorm) en mooie quotes of dingen die mij opvallen! Ik ben nog maar heel erg kort bezig, dus ik hoor graag wat tips and tricks! Liefs
  Elin onlangs geplaatst…Mijn zoektocht naar de perfecte lipstick, Essence 06 Barely there! (met swatches en review)My Profile

 • Reageer Deborah 6 december 2014 om 11:23

  Ben je geinteresseerd in kinderboeken? Vind je lezen leuk? Zoek je inspiratie om iets te doen met kinderen naar aanleiding van een kinderboek? Kom eens kijken op mijn blog http://www.boekielezen.nl/
  Deborah onlangs geplaatst…Gelezen: We gingen achter hamsters aanMy Profile

 • Reageer Joyce 6 december 2014 om 11:24

  Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Joyce en moeder van een zoon van bijna 4 en 23 weekjes zwanger van een klein meisje. Ik blog over het moederschap en alle andere dingen die ik leuk vind. Op dit moment heb ik elke middag een christmas countdown, elke middag een blogje in teken van de kerst 😀
  http://joyfromjoyce.nl
  Joyce onlangs geplaatst…Wollen babydekentjeMy Profile

 • Reageer Miron 6 december 2014 om 11:36

  Tof! Op http://www.missmovie.nl blog ik samen met 2 vriendinnen over films, tv-series en alles wat daarmee te maken heeft. Ook de fijne mannen van het witte doek slaan we niet over! 🙂

 • Reageer Eline 6 december 2014 om 12:08

  Oh leuk! Ik spam graag even mijn eigen blog. Ik ben bezig met 50 kilo afvallen en schrijf daarover op http://www.fromfattofit.nl. Ik deel recepten die heel geschikt zijn als je gezond wilt eten en geef je een kijkje in de gevolgen van ondertussen 35 kilo afvallen. Op het moment heb ik een leuke winactie lopen waarbij je een bus proteïne kunt winnen, super als je af wilt vallen of veel sport!
  Eline onlangs geplaatst…Proteïnerepen met chocolade kokos smaakMy Profile

 • Reageer Andrea 6 december 2014 om 12:08

  Jeeeeej love it! Ga zo alle blogjes hierboven alvast bekijken.

  Ik blog samen met mijn zusje op http://www.sistersandthecity.nl over alles wat wij leuk vinden en waar we mee bezig zijn. Het is een persoonlijke lifestyle blog! Op dit moment ben ik net terug van mijn vakantie naar New York en Miami en komen er vooral veel plogs en shoplogs van deze dagen online.
  Andrea onlangs geplaatst…How to become a fitgirl?My Profile

 • Reageer Rosanne 6 december 2014 om 12:10

  Leuk leuk! Voor wie van reizen, croissants, azuurblauwe zee en de Eiffeltoren houdt: http://www.bonjourfrankrijk.nl!
  Rosanne onlangs geplaatst…Integreren in Frankrijk: de Franse taalMy Profile

  • Reageer Manon 6 december 2014 om 14:39

   Oeh leuk! Ik hou van Frankrijk en de taal <3

 • Reageer Lisanne en Katy 6 december 2014 om 12:22

  Haha wat leuk zeg! Wij (lisanne en katy) zijn sinds vorige week gestart met een blog. Misschien bestaan we nog iets te kort om al te ‘spammen’? Maar we doen toch een poging! Wij zijn twee friese meisjes, en bloggen over beauty, fashion, lifestyle en nog veel meer wat wij leuk vinden. Kom gezellig een kijkje nemen! Je kunt ons ook al volgen op twitter: @LISKALIFEx en instagram: liskalife_x

  Liefs!
  Lisanne en Katy onlangs geplaatst…Interieur wishlist #1My Profile

 • Reageer Kim 6 december 2014 om 12:26

  http://dailybreakfast.nl

  Ik (Kim) ben Daily breakfast gestart op 19 Augustus 2013. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilden mijn verhalen kwijt, daarom besloot ik een lifestyle blog te starten met af en toe wat artikelen. Mijn blog werd steeds een beetje groter en langzamerhand kwamen er meer artikelen online van beauty en fashion, mijn grote passie. In Juni 2014 zocht ik een helpende hand en bood Brittany zich aan, super leuk. Ik ken Brittany al langer omdat wij schoon nichtjes zijn. Haar vriend is de neef van mijn vriend. Onze lifestyle blog is ondertussen veranderd in een echte beauty, fashion & lifestyle blog. Wij halen er super veel plezier uit om dingen op de blog te schrijven en met jullie te delen. Jullie reacties raken ons daarom ook elke keer weer. Wij vinden het leuk om hard voor de blog te werken en steeds beter te worden en tips mee te pakken van iedereen. Wij hebben sinds kort Youtube helemaal ontdekt en halen hier veel plezier uit.
  Kim onlangs geplaatst…Don vertelt – Huispakken, YouTube & nog meer blog gedoe.My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 6 december 2014 om 12:50

  Jeeej! Ik ben Kim en blog over vanalles en nog wat op mijn persoonlijke lifestyleblog ‘Kimsbloglife’. Het liefste maak ik shoplogs, deel ik outfit- of interieurinspiratie en schrijf ik persoonlijke artikelen! Ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje nemen! Ik woon trouwens in België 🙂 http://www.kimsbloglife.be
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…December: the most wonderful time of the yearMy Profile

 • Reageer Nicole 6 december 2014 om 13:34

  Leuk leuk! Ik ben de eigenaresse van de website http://www.meisje-eigenwijsje.nl!
  Daar schrijf ik over mezelf, het grootste eigenwijze meisje dat er is en mijn dochtertje die een goede nr 2 is! Ik schrijf over fotografie, het alledaagse leven, geef tips, deel recepten en heel soms gaat het niet zo lekker met mij en ook daar kom ik eerlijk over uit!
  Nicole onlangs geplaatst…Sinterklaas Bucketlist FayMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 6 december 2014 om 13:42

  Super leuk! http://www.annesolveig.nl is mijn online kladblok waar ik schrijf over alles wat ik leuk vind en waar ik blij van word!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Mijn plannen voor december en de kerstvakantieMy Profile

 • Reageer Saskia 6 december 2014 om 14:01

  Op http://images-and-words.nl blog ik over die dingen die mij bezighouden. Gewoon lekker mijn eigen ding doen. Personal blog dus, met een vleugje lifestyle.
  Kom gewoon eens gezellig langs.
  Saskia onlangs geplaatst…What’s In My Bag #3My Profile

 • Reageer Minke 6 december 2014 om 14:04

  wat leuk dat we mogen spammen! Hopelijk gaat alles goed met Nilo, mama en papa. Ik blog op http://www.justthelittlething.blogspot.nl over geloof, kids en een hoop liefde. Leuk als jullie een kijkje komen nemen 🙂
  Minke onlangs geplaatst…Sinterklaas goedheiligman, trek je beste tabbert an.My Profile

 • Reageer Annemijn 6 december 2014 om 14:09

  Wat lief! Ik ben Annemijn en ik blog over alles wat een 20 jarige bezighoudt, mode, beauty, DIY en leuke uitstapjes!
  Spammen jullie terug op mijn blog?
  Annemijn onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 • Reageer Dagmar 6 december 2014 om 14:15

  Wauw superleuk en lief dat we mogen spammen! Ik schrijf dagelijks op mijn persoonlijke blog http://www.bydagmarvalerie.nl over beauty, fashion, travel én happiness. Wellicht heb je #ProjectPositief voorbij zien komen, ik heb deze in het leven geroepen om anderen te besmetten met positiviteit. Doe je mee? See you on the blog! Liefs, Dagmar
  Dagmar onlangs geplaatst…Personal – Crazy Cat lady TagMy Profile

 • Reageer Aileen 6 december 2014 om 15:52

  Wat leuk dat we mogen stammen. Op mijn blog https://beautybyaileen.wordpress.com kun je lezen over beauty, fashion, lifestyle en moederschap. Neem gezellig eens een kijkje! Xx Aileen

 • Reageer Vanessa 6 december 2014 om 16:13

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Vanessa en woon in België. Op mijn blog vind je bijna dagelijks een artikel over alles wat ik leuk vind. De categorieën die je het meest ziet terugkomen zijn beauty en lifestyle. Momenteel staat er een leuke winactie op mijn blog. Ik zou het fijn vinden mochten jullie eens een kijkje komen nemen op http://www.vanessablogt.be
  Vanessa onlangs geplaatst…Herinnering: WIN 2 x 25 euro shoptegoed bij LovelyJewels!My Profile

 • Reageer emmy 6 december 2014 om 17:59

  Leuk idee zeg! Ik ben niet zo van het bloggen maar meer van het delen van gezonde recepten op mijn website http://www.eetclean.nl.
  Ik vind het altijd erg leuk om jullie blogs te lezen en ben een stille volger 🙂 Veel succes met jullie blog en ik kijk uit naar alle leuke blogs.

 • Reageer Simone 6 december 2014 om 18:02

  Oeeh wat leuk! Mijn blog is http://www.lifeofsimone.nl , een persoonlijke lifestyle blog met veel artikelen over beauty en fashion de laatste tijd 🙂
  Simone onlangs geplaatst…December tip: DWH JewelryMy Profile

 • Reageer Desiree 6 december 2014 om 18:31

  Leuk! Mijn blog is http://www.deez.nl. Daar blog ik over mijn leven met mijn lieve man en onze lieve twee kids.
  Desiree onlangs geplaatst…Zwangerschapkilo’sMy Profile

 • Reageer Cindy 6 december 2014 om 19:15

  Lief dat er gespamd mag worden!

  Ik ben Cindy en ik blog op http://www.sunshinecin.nl over alles wat ik leuk vind: gezondheid (ik ben 46kg afgevallen en ik doe graag aan hardlopen en yoga), beauty, mode, wonen, fotografie, persoonlijke verhalen en dagjes weg.

  Zet een lekker kopje thee en bezoek mijn blog, zou ik ontzettend tof vinden!
  Liefs
  Cindy onlangs geplaatst…Inspiratie: KeukensMy Profile

 • Reageer Carmen 6 december 2014 om 20:38

  Wat leuk! Ik ben Carmen en blog op http://www.ourbeautythings.nl over beauty, fashion en lifestyle. Je ziet vooral veel DIY’s, shoplogs, review, outfits en meer random dingen! Liefs Carmen

 • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 6 december 2014 om 21:24

  Yeah, spam je blog tijd (en ook ontdek nieuwe blogs in de reacties, stiekem nog veel leuker)
  Mijn blog: http://www.lindsayvallen.nl is een personal lifestyle blog waar ik al ruim 9 jaar schrijf over van alles en nog wat. Sinds kort ook over zwangerschap, want ik ben in mei 2015 uitgerekend. Dus ik heb jullie blog recent ontdekt om me helemaal in te lezen ;-), waarvoor dank! 🙂 Zijn jullie (of Bibian waarschijnlijk :-)) donderdag ook bij de Primark opening? Als ik je herken zal ik je even aanspreken! 🙂
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…REIZEN De Belgische Ardennen – Namur amour plog 🙂My Profile

 • Reageer Jeske 6 december 2014 om 22:23

  Leuk! Ik ben net begonnen met bloggen over reizen en over mijn plannen/de voorbereidingen om aankomende zomer een paar weken in Amerika te gaan wonen en werken.

 • Reageer Whitney 6 december 2014 om 22:30

  Hou hiervan, bij de reacties andere blogs ontdekken. Op mijn blog schrijd ik over van alles en nog wat, een persoonlijke, lifestyle mama blog. Wie weet tot digi ziens 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Must Read #4 Spam je blog!My Profile

 • Reageer Odile 6 december 2014 om 23:19

  Leuk dat we mogen spammen!

  Op Go, mommy, go schrijf ik over mijn leven als jonge alleenstaande studerende moeder en uiteraard over mijn zoontje Maxim die net 1 is geworden. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om DIY’s, interessante artikelen en feitjes, de laatste baby- en zwangerschapsmode te delen op mijn blog. Kortom, alles wat met het moederschap te maken heeft! Hopelijk tot snel 🙂
  Odile onlangs geplaatst…En de winnaar is… – Nijntje serviesMy Profile

 • Reageer Stephanie 6 december 2014 om 23:24

  Tof 🙂 ik ben Stephanie, 23 jaar en ik heb een persoonlijke blog :). Daar schrijf ik over mijn gemaakte reizen, mijn relatie, mijn issues, mijn favoriete muziek, lichtpuntjes en over nog veel meer! Zie http://www.stephanievandrunen.nl
  Stephanie onlangs geplaatst…Fotodagboek #24 – Málaga, ruilavond & prijsvragenMy Profile

 • Reageer Tamara 7 december 2014 om 00:28

  Ik blog op http://crazygreatlife.wordpress.com waar ik schrijf over mij, mijn dochtertje Zoë en onze dagelijkse dingen, mijn bezigheden en leuke weetjes, diys, recepten enz
  Tamara onlangs geplaatst…5 decemberMy Profile

 • Reageer Geertje 7 december 2014 om 11:12

  Wat leuk dat we mogen Spammen!
  Ik ben Geertje, mama van Guusje en Laura en schrijf op http://www.stayathomemamam.nl over mijn leven als Stay At Home Mama, het moederschap en vele andere dingen die me bezig houden!
  Geertje onlangs geplaatst…Echt super lekkere chocolate chip – pecan koekjes!My Profile

 • Reageer Iris 7 december 2014 om 11:33

  Heel leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is http://www.missirislarissa.wordpress.com en ik schrijf over beauty, fashion en lifestyle. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje zou nemen! Liefs, Iris

 • Reageer Jantine 7 december 2014 om 11:44

  Spammen is leuk! Haha en nou heb ik nog meer leuke blogs om te lezen <3
  Ik blog op http://www.eccentriclady.nl over van alles: boeken, lifestyle, leven met een beperking, persoonlijk, besparen, en zo nog wat …
  Jantine onlangs geplaatst…Klassieker Vrijdag: David Copperfield hoofdstuk 2My Profile

 • Reageer Bertine 7 december 2014 om 13:51

  Leuk! Mijn blog gaat over fashion, beauty, budget en nog veel meer! Van outfitfoto’s tot leuke DIY’s! http://www.aboutfashion.nl/

 • Reageer Milou 7 december 2014 om 15:52

  Hier een nieuwe blogger in bloggersland. Ik ben Milou en ik schrijf op http://www.thuisbijmilou.nl over interieur, lifestyle en persoonlijke onderwerpen, zoals mijn babywens.
  Milou onlangs geplaatst…Interieurmetamorfose: Kerstmis!My Profile

 • Reageer Nelleke 7 december 2014 om 17:52

  Ik blog zelf 🙂 Nog niet zo lang zet ik mijn verhalen online, maar schrijven heb ik altijd al gedaan. Ik schrijf van alles en nog wat, veel verhalen en anekdotes, soms gedichten en vaak een receptje (glutenvrij). Lijkt me leuk als jullie eens “langskomen op mijn blog”! X
  Nelleke onlangs geplaatst…Glutenvrije gevulde paprika met kikkererwten en uiMy Profile

 • Reageer Shirley 7 december 2014 om 19:57

  Ik heb er twee die jullie al kennen maar anderen misschien niet 🙂 http://www.styleguide.nl met mode, beauty en lifestyle en http://www.mommytobe.nl, met verhalen over mijn zoontje Skyler, het moederschap en allemaal leuke merken 🙂
  Shirley onlangs geplaatst…Persoonlijke verhalen #20My Profile

 • Reageer Laura 8 december 2014 om 01:04

  Wat leuk zeg! Here we go: Ik ben Laura, 32 jaar, moeder van een 8-jarige zoon Damiën en een 5-jarige dochter Daelyn. Getrouwd met Dave en eigenaresse van de blog http://www.lauracollin.nl

  Op mijn blog schrijf ik dagelijks over de dingen die we meemaken. O.a over DIY en koken met de kids, dochterlief showt graag haar nieuwe kleding, ik bespreek ons maandelijks budget en vertel waar we het aan uitgeven en ik schrijf over de neurologische problemen van onze zoon, de ziekenhuis/therapie bezoeken en hoe het is met chronisch zieke personen in huis. Naast zoonlief is manlief namelijk ook chronisch ziek.

  Niet alleen maar kommer en kwel, want zo is het leven niet bedoeld. Juist de nadruk leggen op positief zijn en blijven. Ik heb een gezin vol beperkingen, maar ik zie het liever als een uitdaging. 😉
  Laura onlangs geplaatst…Adventchallenge: opdracht 2My Profile

 • Reageer Romy 8 december 2014 om 19:48

  Veel van mijn tijd breng ik door op mijn blog http://www.thesparklingbeauty.wordpress.com waar ik 4x in de week een artikel post. Ik vind het super leuk om dingen te posten over beauty, fashion, lifestyle, health en food en ik hoop dat het voor jullie ook leuk is om te lezen.

  Big Kiss.

 • Reageer Eilish 9 december 2014 om 14:21

  Leuk leuk! Ik ben Eilish, 20 jaar en blog op http://www.artisticstateofmind.nl Een blog vol beauty. fashion, lifestyle en persoonlijkheid!
  Eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ Yves Rocher | Blackberries shower gelMy Profile

 • Reageer kim 9 december 2014 om 19:37

  hey, ik ben kim en ik blog over beauty en lifestyle op http://www.beautyfann.wordpress.com

 • Reageer Larissa 11 december 2014 om 21:03

  Ik ben pas net begonnen met mijn blog. Maar het gaat voornamelijk over mijn zwangerschap. Ik moet alles gewoon van me af schrijven en vind het heerlijk ! En wie weet ga ik er wel gewoon mee door als mijn zwangerschap voorbij is !
  Hoop dat mensen hem leuk vinden. Mijn stukjes komen elke vrijdag online 🙂 en ik update grote stukken in een keer om snel bij te lopen met mijn zwangerschap zodat het dan wekelijks updatebaar word

  http://mommylifelivelove.wordpress.com
  Larissa onlangs geplaatst…sinterklaasMy Profile

 • Reageer Sanja 12 december 2014 om 09:45

  Wat leuk! Mijn blog is http://www.serbolicious.nl Ik schrijf over persoonlijke dingen, moederschap & lifestyle.
  Sanja onlangs geplaatst…15 Dingen Die Niemand Vraagt TagMy Profile

 • Reageer Annemae 12 december 2014 om 11:05

  Hoi!

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen :). Mijn naam is Annemae, een 16 jarige studente die op http://www.byannemae.blogspot.nl blogt over haar leven, dingen die ze mee maakt, beauty en lifestyle. Neem vooral een kijkje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

  Liefs Annemae

 • Reageer design 12 december 2014 om 17:06

  Wat leuk dat we even onze blog mogen spammen. Ik schrijf over design meubelen op: http://blog.designmeubelenstyle.nl/

  als je het leuk vind neem eens een kijkje.

 • Reageer Nanka 16 december 2014 om 23:23

  Mijn naam is Nanka, ik ben moeder van een dochter die bijna 2,5 jaar is. Daarnaast ben ik gastouder aan huis en dit combineer ik met mijn website: http://www.ouderwijsheid.nl Een website over alles wat te maken heeft met kinderen, ouders en opvoeding. Naast mijn website heb ik een forum: http://www.ouderwijsheid.nl/forum waarop ouders hun wijsheid met elkaar kunnen delen. Ik ben van mening dat mensen die ervaring hebben met het opvoeden van kinderen elkaar goed zouden kunnen helpen. Dus zou het niet handig zijn als je ergens je vragen kunt stellen en/of je ervaringen kunt delen? Ik hoop je graag een keer terug te zien op de website en het forum!
  Nanka onlangs geplaatst…Vlekken verwijderen (10 handige tips)My Profile

 • Reageer Miss Happinez 17 december 2014 om 19:21

  Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog http://www.miss-happinez.blogspot.nl vind je artikelen over beauty, lifestyle en happinez. Als je even in een dipje zit, is dit dé site to be 🙂

  Momenteel 2 leuke WINACTIES! Je kunt eenhoorn pantoffels en/of een telefoonhoesje winnen.
  Miss Happinez onlangs geplaatst…A Happy Sunday Pic #2My Profile

 • Reageer The Beautyboulevard 19 december 2014 om 18:55

  Heyhey, leuk dat we mogen spammen!
  Wij zijn Anique en Celine. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  Neem je een kijkje?

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

  xx

 • Reageer makeyoubeautiful21 28 december 2014 om 13:10

  Wij hebben een leuke blog over beauty, lifestyle, fashion en nog diverse onderwerpen.
  Iedere dag komt er wat nieuws op te staan en we zijn te volgen op Facebook en Instagram.
  Wij zouden het leuk vinden als je onze blog zou bezoeken en gaat volgen.
  Onze blog heet: http://makeyoubeautiful21.wordpress.com/
  Groetjes Bertina & Hanneke

 • Reageer Evy 31 december 2014 om 16:01

  Hoi! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.nl over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Ik dans veel, ik doe ook mee aan wedstrijden, ik heb in een rockbandje gezongen en ik acteer weleens. Ik ben heel creatief en ik heb mijn eigen stijl. Ik heb zo ook mijn eigen beautytips. Ik plaats verder nog veel reviews en shoplogs, omdat ik nou eenmaal een shopaholic ben. Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt! xxx
  Evy onlangs geplaatst…Persoonlijk: Mijn goede voornemens voor 2015!My Profile

 • Reageer Sanne 31 december 2014 om 16:49

  Hoii, ik ben Sanne ik heb een grote liefde voor fashion, beauty, lifestyle en noem maar op. Over deze onderwerpen blog ik ook. Ik zal het leuk vinden als jullie een kijkje nemen.
  xxxx Sanne

  http://www.viecouleur.nl/
  Sanne onlangs geplaatst…DIY scrubMy Profile

 • Reageer Val 6 januari 2015 om 17:35

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben val, en ik blog op valblogin.blogspot.nl ! Ik doe het al bijna een jaar, en heb de 112 volgers. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt! Liefs, Val

 • Reageer makeyoubeautiful21 21 januari 2015 om 20:16

  Makeyoubeautiful21 heeft een vernieuwde blog met nog meer artikels over die verse onderwerpen zoals over beauty, Lifestyle en Fashion en meer.
  Mis het niet en bekijk nu onze vernieuwde site.
  Wij zijn te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin.
  http://www.makeyoubeautiful21.blogspot.nl

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge