Fashion, New In, Persoonlijk, Shoplog

Tip – Big & Belg (+ geshopt)

Afgelopen week vroeg mijn vriend op een avond: “Ga je morgen mee naar Amsterdam met Riv, ik ga kerstpakketten rondbrengen, misschien kunnen we daarna nog ff de stad in”. Nou dat liet ik mij geen 2 keer zeggen en knalde er meteen in dat ik nu dan eindelijk een keer naar de winkel “Big & Belg” wilde. De winkel volg ik al enorm lang via Instagram en de mooiste kledingstukken komen voorbij. Ik had mezelf beloofd dat als we er waren, ik één kledingstuk mocht uitzoeken en had een bedrag erbij vastgesteld. Toen ik ’s avonds op de blog van Shirley zag dat ze haar slag had geslagen bij Big en Belg, appte ik haar voor de grap of ze wel wat voor me had laten hangen. En toen kwam het, ze vertelde me dat er SALE was en dus stond ik nog meer te stuiteren dan 10 minuten daarvoor. En zo ging ik de dag erna, nadat we netjes alle kerstpakketten hadden bezorgd, richting mijn favoriete “Instagram winkel”.

Na wat wachten, stapvoets rijden, waren we er dan eindelijk, en we konden mooi voor de winkel parkeren. Kaartje kopen en hop de winkel in.
20141216_115631
We begonnen met de grootste winkel van de twee. Ik keek mijn ogen uit en werd ontzettend hebberig.
Terwijl Mike op de bank plofte en River geweldig aan het spelen was, kon ik heerlijk schuumen. Het is een waar kinderparadijs. River heeft geen seconde gezeurd en heeft gezellig gespeeld. Ook niet zo gek, want er staat genoeg speelgoed voor iedereen, en ze hadden er zelfs een heel lief hondje, yes I like it!

Ze verkopen er onder andere de merken: Mini Rodini, Bobo Choses en Thief Bandit. Stuk voor stuk mooie items die net even anders zijn dan de Zara, Primark of H&M. Nadat ik alle rekken wel 5 keer door gekeken had, bleek er vrij weinig in Rivers maat te hangen. 1 shirtje en 1 broekje maar… De lieve medewerkster belde even naar het kleine filiaal en tot mijn grote blijdschap hadden ze daar de twee broekjes nog wel die ik op het oog had. Ik mocht broekje nummer 3 meenemen naar de kleine winkel en daar voor de sale prijs afrekenen. Lucky me!
20141216_124935

Big & Belg heeft dus twee vestigingen in Amsterdam. Een grote winkel en een kleinere. Het zijn allebei ontzettend leuke hippe winkels met heel veel leuke dingen waar elk moederhartje sneller van gaat kloppen. Zeker een aanrader, mocht je deze merken eens in het echt willen bewonderen.

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de broekjes die ik voor River heb gekocht. Ik heb ze in maat 92/98 meegenomen zodat ze niet zo strak zitten als een legging, hier komen ze:

DSCN1660Ik ben er ontzettend blij mee, en River natuurlijk ook ;)! Ze zitten heerlijk want ze zijn van een heel zachte en stretchy stof, ideaal. Binnenkort zal ik een artikeltje maken met wat outfits met de broekjes.

Zijn jullie wel eens bij Big & Belg geweest, en wat is jouw favoriet merk daar?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Jess 25 december 2014 om 07:11

  Leuk!!! Nooit in die winkel geweest maar sinds het begin van mijn zwangerschap liggen er wel drie kledingstukken van mini rodini op Jim te wachten. Maar ja, veel te groot nog haha. Arghhhh! Groei!!!
  Jess onlangs geplaatst…Jim 3 maandenMy Profile

 • Reageer Dita 25 december 2014 om 08:04

  Wat een leuke kleding heb je gekocht. Ik ken dit merk helemaal niet. En even lekker skuumen, zo’n grappig woord 😉
  Dita onlangs geplaatst…Kerstfeest!My Profile

 • Reageer Kelly caresse 25 december 2014 om 08:23

  Wat lijkt me dat ook een leuk winkeltje! Als ik ik amsterdam ben wil ik daar zeker een keertje naar toe. Wat een leuke items heb je voor River geshopt
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Kerstgroeten van mij, Yannick en LanaMy Profile

 • Reageer Marion 25 december 2014 om 08:25

  Jaaaaa, eindelijk iemand die het woord schuumen gebruikt! Daar heb ik jaren op gewacht! 😀 Ik ken de winkel niet overigens, maar ik heb ook geen kids.
  Marion onlangs geplaatst…Silent NightMy Profile

 • Reageer Aanhetlijntje 25 december 2014 om 08:32

  Wat een geweldige broekjes!
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Outfit of the day: Christmas eveMy Profile

 • Reageer anke 25 december 2014 om 08:38

  Nooit van gehoord maar wat een stoere broekjes!!

 • Reageer Lara 25 december 2014 om 12:17

  Leuk dat je er eindelijk geweest bent! Ik zie zulke broekjes steeds vaker voorbij komen en iedereen lijkt het geweldig te vinden, maar het is echt zo niet mijn smaak haha. Geef mij maar een stoer spijkerbroekje 😛 Maar voor ieder wat wils natuurlijk. Het staat River wel altijd heel goed! 🙂

 • Reageer Jennifer 25 december 2014 om 14:03

  Dat vraagt natuurlijk om outfitfoto’s! 🙂 Onwijs leuke broekjes! Mijn vriend leeft helaas nog steeds met het idee dat als een broek niet blauw, zwart of grijs is hij niet in de buurt komt van zijn zoon. Maar wacht maar, haha.
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 35 & 36 wekenMy Profile

 • Reageer Eline 25 december 2014 om 16:47

  Die broekjes zijn echt heel leuk!
  Eline onlangs geplaatst…Nieuwe layoutMy Profile

 • Reageer LISKALIFE 25 december 2014 om 16:58

  Ik kan mij inderdaad voorstellen dat dit heerlijk moet zitten voor die kleintjes!
  En wat een geweldige printjes. Van zulke winkels moet je het echt hebben:)
  LISKALIFE onlangs geplaatst…Fijne feestdagen!My Profile

 • Reageer Nelleke 26 december 2014 om 08:33

  Oh super leuk! Een winkeltje om te onthouden!
  Nelleke onlangs geplaatst…Een poezenbeeldje met een verhaalMy Profile

 • Reageer Anneleen 26 december 2014 om 14:21

  Wat een mooie broekjes!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Reageer Milou 27 december 2014 om 06:15

  Wauw, super leuk! Ondanks dat ik geen kinderen heb, heb ik al een tijdje een zwak voor die schattige leggings met een print. Vooral katten er op, hahah!
  Milou onlangs geplaatst…12 days till christmas: Disneyland Paris!My Profile

 • Reageer angelique 27 december 2014 om 11:02

  Leuk! Jammer dat mijn peuter al teveel zn eigen mening heeft haha
  angelique onlangs geplaatst…Diary | Plog Kerst #3My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge