Babypraat, Kids, Moeder zijn, Persoonlijk

KIDS: Variatie met de avondfles

AdvertisementDit is een gesponsorde blogpost.
Sinds River klein is, krijgt hij ’s avonds voor het slapen gaan nog een papje. Ik weet dat sommige mensen het afraden, maar voor River is het gewoon een uitkomst. Zonder zijn avondpap, geen lange doorslaap nacht. Zodra ik de avondpap er af haal, kan ik je vertellen dat ik er ’s nachts sowieso uit moet en dan nog naar beneden ga voor wat drinken. Ik merk gewoon dat River het nodig heeft en hij er ook erg rustig van wordt. Even een momentje om de dag te verwerken, gewoon rustig in bed met een fles. Sinds kort is er ook wat nieuws onder de avondpapjes van River, waarmee ik graag afwissel, namelijk de Alpro Sojadrink +1 Complete Care. Alpro heeft nu een complete care drink met aangepaste voedingsstoffen voor kinderen vanaf 1 jaar.

alpro6Alpro Sojadrink +1 Complete care

Alpro Sojadrink +1 Complete care, een hele mond vol, maar waar het natuurlijk om draait is de werking. Deze drank is 100% plantaardig en laag in suikers vergeleken met andere vloeibare dranken. Dit is voor mij al gelijk een pluspunt omdat River het in de avond na het tanden poetsen nog drinkt. Verder is het speciaal ontwikkeld met aangepaste voedingsstoffen voor kinderen vanaf 1 jaar en bevat calcium, vitamine D, eiwitten, jodium en ijzer wat gelijk weer bijdraagt aan de normale groei van je kindje en de ontwikkeling van de hersenen.

alpro1Daar word je groot en sterk van!

En zoals elke ouder weet is een een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk voor de gezondheid van je kindje. River vindt de afwisseling helemaal prima en geniet ontzettend van zijn avondpap, en valt daarna als een blok in slaap.

alpro4Als een blok in slaap gevallen met zijn fles

De Alpro Soja +1 complete care kan zowel warm gedronken worden (zoals ik bij River doe) of koud gegeven worden. Verder is het ook een prima drank om je graanpapjes mee te bereiden of zelfs een fruithapje. River krijgt bij zijn ontbijt en lunch ook altijd wat te drinken, dit kan dus ook goed met deze sojadrink.

alpro3Ook lekker bij het ontbijt of de lunch

Ja, ik ben fan. Ik dronk en bakte sowieso al veel met Alpro producten, maar nu er ook nog een fijne drank is voor River ben ik alleen maar enthousiaster geworden. Wat nu helemaal leuk is, is dat Alpro 1000 groeimeters beschikbaar gesteld heeft waarop je de groei van je kindje kan bijhouden. River groeit enorm hard en hoe leuk is het dan om het daadwerkelijk op papier te zien en niet alleen aan de kleren te merken of aan die ene maat groter van luiers. Mocht je ook zo’n leuke groeimeter willen, kan je dat hier bestellen.
alpro2De groeimeter is hier een groot succes!

Drinkt jullie kindje ’s avonds ook nog pap, of juist alleen bij ontbijt en lunch? En is dit dan gewone pap of krijgt je kindje ook wel eens sojadrink, laat het me weten in de comments! En vergeet niet zo’n leuke groeimeter te bestellen!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Sunseeree 23 december 2014 om 06:29

  Haha die foto met River bij de groeimeter, hij is al een grote man! Ik geef de sojadrink in de middag bij een boterham. Ayumi vindt het erg lekker. 🙂
  Sunseeree onlangs geplaatst…Win 2 bioscoop kaarten voor Tinkerbell en de legende van het Nooitgedacht Beest!My Profile

 • Reageer Minke 23 december 2014 om 06:51

  Luca drinkt geen melk, lust hij niet dus een poosje terug mee opgehouden. Wel krijgt hij bij ontbijt en avondeten wat yoghurt of vla. Zo krijgt hij toch calcium binnen. Papjes heeft hij ook niet veel gehad. Wel eens als ontbijt uit de fles maar papjes eten doet hij niet. Misschien dat hij dit wel lekker vind, nooit geprobeerd eigenlijk. Ik ga maar eens op onderzoek uit.

  Wat kan hij al goed zelf eten en drinken zeg! Luca vind het wel fijn als we hem drinken en eten geven haha. Wat is de truc? Misschien gaat Luca dan ook zelf drinken en eten haha.
  Minke onlangs geplaatst…Adventchallenge #5, doe iets goeds voor een anderMy Profile

 • Reageer Marion 23 december 2014 om 07:28

  Ik heb geen kinderen, maar ik drink het wel zelf. Verschillende varianten van Alpro en ook de vla vind ik lekker. Mijn darmen hebben moeite met melk en Alpro is een goede vervanger vind ik!
  Marion onlangs geplaatst…De Weg KwijtMy Profile

 • Reageer Nelleke 23 december 2014 om 07:36

  Wat een leuke verpakking!
  Nelleke onlangs geplaatst…Ik verstop mij in het donkerMy Profile

 • Reageer Jess 23 december 2014 om 07:53

  Klinkt goed! Hij ligt er ook zo lief bij met z’n flesje <3
  Jess onlangs geplaatst…Over mijn held WolkersMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 23 december 2014 om 08:09

  Ah die foto’s van River erbij zijn zo leuk! Hier wordt ook dagelijks alpro soja gebruikt voor Lana in papjes 🙂 bevalt erg goed
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Recept Gevulde roti makenMy Profile

 • Reageer Nicole 23 december 2014 om 09:11

  Ik eet zelf de yoghurt van alpro en ben van plan ons meisje dit te geven zodra ze 1 is… 🙂
  Hele leuke fotootjes ook van River erbij 😀
  Nicole onlangs geplaatst…The questions of life tagMy Profile

 • Reageer Eline 23 december 2014 om 09:39

  Alpro is een prettig merk, ik gebruik het ook regelmatig!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde kerststolMy Profile

 • Reageer Odile 23 december 2014 om 10:26

  Ik gebruik voor Maxim ook vanaf 10 maanden Alpro. Vooral omdat ik bewust bezig ben met zijn voeding. Hij krijgt s avonds ook nog een klein flesje, als ik die eraf haal is het helemaal drama dus ik laat het voorlopig maar zo!
  Odile onlangs geplaatst…Merry Christmas!My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 23 december 2014 om 11:47

  River lijkt er in ieder geval heel blij mee te zijn : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Kerst tradities: heb jij ze?My Profile

 • Reageer Cp 23 december 2014 om 12:18

  Mijn dochter is 1 jaar en drinkt ’s morgens en ’s avonds een fles groeimelk maar van een ander merk. Als ik je even mag geruststellen: hier in België wordt het aangeraden om je kindje tot 3 jaar elke ochtend en avond een fles/beker groeimelk te geven. Dat is gezond voor de groei en ontwikkeling. Dus ik begrijp niet goed waarom dat bij jullie wordt afgeraden? Gewoon doen waar jullie je goed bij voelen!

 • Reageer Jennifer 23 december 2014 om 12:50

  Ik ben heel benieuwd wat ons kindje straks allemaal wil hebben. Bij mijn zusje hebben we vroeger ook gemerkt dat een papje voor het slapengaan echt hielp voor een goede nacht (voor zowel de grote zussen als de ouders, haha) en ik moet zeggen dat ik zelf ook veel lekkerder slaap als ik ’s avonds nog een kop thee heb gedronken. Daar word je ook zo lekker soezelig van.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 31My Profile

 • Reageer stien 23 december 2014 om 17:49

  Ik heb niet eens kinderen en drink soja-producten nu al ontzettend graag 🙂 Ik doe het niet bij mijn havermoutpap maar zo gewoon als drank zelf..Fijn ook als je weet dat het gezond is 🙂

 • Reageer Amanda 25 december 2014 om 18:12

  Mijn zoontje is 18 maanden en drinkt sochtends en savonds nog steeds een fles
  Van 150+5 pepti en 2 scheppen pap.

 • Reageer Whitney 29 december 2014 om 01:12

  Hier is het avondpapje niet elke avond, soms is hij zo moe dat hij al snel in slaap valt. Zelf nog geen Alpro gebruikt, heb er het e.e.a. over gelezen waardoor ik er nog niet uit ben of ik het wil geven.
  Whitney onlangs geplaatst…Must Read #7My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge