Moeder zijn, Persoonlijk

Veelgestelde vragen…

faq
Hoi, Manon hier :)!
Ik wilde even een extra berichtje plaatsen om wat vragen te beantwoorden die er nu steeds meer komen. Vooral via Instagram krijgen Bibian en ik heel erg veel vragen omtrent video’s, Nilo, foto’s etc. We hopen dat we hiermee alle vragen beantwoorden! (Vooral voor de meiden die op Instagram deze vragen vaak stellen!)

Als eerst krijgen we echt ontzettend vaak de vraag: “Wanneer komt er weer een video online?”
Nou, vanmorgen was er dus weer een video online! Het is een poosje stil geweest maar dat is eigenlijk wel logisch… De moeders/zwangeren onder ons zullen wel kunnen beamen dat een bevalling niet zomaar iets is en een pasgeboren baby veel tijd kost, héél veel tijd. We beginnen nu een heel klein beetje een ritme te vinden en we vinden onze draai nu een beetje. Mijn dagen bestaan vooral uit: flesjes maken en geven, verschonen, in slaap wiegen, troosten, verzorgen, knuffelen… Dan heb ik ook nog een vriend die hard werkt en die Nilo en ik alleen ’s avonds en in het weekend zien… Dan ben ik er zelf ook nog, ontbijten/lunchen/drinken vergeet ik heel vaak en iedere dag (5 minuten) kunnen douchen is een luxe! Last but not least is onze kater Balou ook nog heel erg ziek (blaasgruis, katheter, antibiotica, het hele rattaplan – heel zielig), en hier heb ik ook heel veel zorgen om en die heeft óók nog verzorging nodig. Ik verzorg mijn kindje, vriend en katten (en huis ook nog!) met alle liefde, maar daar ben ik dus eigenlijk alleen maar mee bezig nu, voorlopig… Mijn dagen zijn tot nu toe niet heel erg “vlogwaardig” en echt tijd om uitgebreide video’s te filmen (en ook nog eens te monteren) is er nog niet echt. We hebben nog veel visite over de vloer en de vrije tijd die ik dan nog over heb, besteed ik dan eerlijk gezegd liever aan mijn gezin/mezelf/familie/vrienden. Bibian is daarnaast onwijs druk met haar 2 banen, haar schoonmaakhuisjes en natuurlijk vraagt River ook de nodige aandacht. De video’s komen in 2015 vanzelf weer op onze blog/YouTube kanaal, we zijn niet van plan om te stoppen met video’s maken hoor! We genieten nu gewoon even van elkaar en gezelligheid in deze decembermaand :)!

beertje
Dan krijg ik ook heel vaak de vraag of ik Nilo in beeld breng met foto’s/video’s…
Nou, hier heb ik heel erg lang over nagedacht, ook al tijdens mijn zwangerschap. Ik heb ontzettend veel van mijn zwangerschap gedeeld en dit vond ik ook echt heel erg leuk. Maar die zwangerschap ging 99% over mij, niet over de baby (ja, af en toe: “hij was weer goed gegroeid, hij schopt heel hard” etc.). Ik was er nog niet uit en ik dacht: ik zie het wel als hij er eenmaal is.
Nu ik moeder ben geworden, merk ik dat ik heel erg beschermend ben tegenover mijn baby en dat ik al “het kwade” niet in zijn buurt wil. Nicolette van Dam was van de week bij Koffietijd en zij kreeg precies dezelfde vraag voorgeschoteld, waarom ze haar dochters niet herkenbaar in beeld brengt. Zij verwoordde dit enorm goed en ik kon me hier heel erg in vinden. Ik vind ontzettend leuk om dingetjes van mijn privéleven te delen, anders waren Bieb en ik geen persoonlijke blog gestart, maar wij kiezen hier zelf voor. Nilo kan nog geen keuzes maken en ik vind niet dat ik zijn hele leven zomaar online kan zetten. Ik kan het wel leuk vinden maar hoe denkt hij er zelf over als hij 15 is en er staan 10.000 foto’s van hem op internet? Ik ben heel erg trots op hem, vind hem het allermooiste kind op aarde en het liefst zou ik iedere foto die ik maak van hem willen delen met onze lieve volgers, maar het internet en Instagram is een openbare bron waar iedereen bij kan… En met iedereen bedoel ik ook mensen met slechte bedoelingen. Dus voor nu kies ik (en er is ook nog een vader in het spel natuurlijk!) ervoor om niet teveel (herkenbare) foto’s (en dus ook video’s) van Nilo op het openbare internet te zetten…
Voordat er vragen komen… Dit is de keuze die ik, samen met mijn vriend, heb gemaakt. Hiermee keur ik het absoluut niet af dat anderen hun kind wél op het internet zetten hoor! Ik bedoel, River is hier het levende voorbeeld van. Het is en blijft gewoon een moeilijk iets, kinderen/privacy/internet. Hiermee komen we vervolgens aan op de volgende vraag…

balounilo
“Maar je hebt al foto’s van hem waar zijn gezicht te zien is online staan!”
Dat klopt. Zoals ik in het stukje hierboven al schreef, wil ik niet “teveel” foto’s plaatsen. Natuurlijk ben ik heel trots op onze baby en zal ik af en toe heus wel een fotootje laten zien. Maar elke dag 10 foto’s vind ik (voor mezelf!) iets teveel van het goede. Zo vond ik het wel heel erg leuk mijn zwangerschapsfotoreeks af te maken, onze eerste foto na de bevalling vond ik mooi om te delen en heb ik een newbornshoot gedaan waar ik binnenkort ook de foto’s van krijg en die ik graag wil delen.
Misschien is het voor sommige een tegenstrijdig verhaal van “niet in beeld brengen” en dan toch af en toe wat plaatsen, maar dit is waar ik me goed bij voel (en mijn vriend ook). Maar Nilo is gewoon te schattig om voor mezelf te houden 😉 en ik moet jullie natuurlijk ook een beetje jaloers maken met zo’n lief en knap kind haha :P!
En nu is Nilo nog heel klein en verandert met de dag! Dus de foto’s die nu online staan van hem lijken niet eens meer op hem.

We hopen dat hiermee alle vragen omtrent foto’s/video’s beantwoord zijn. Binnenkort zullen we een blogje plaatsen waar jullie nog meer vragen kunnen stellen, die we dan zullen beantwoorden in een video ;)!

liefsmanon kopie

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

51 reacties

 • Reageer Tineke 17 december 2014 om 12:12

  Goede keuze hoor 😉 ik ben er ook pas net uit hoe ik het wil doen met Sofie en het internet, haha! En video’s komen vanzelf wel weer. Heel begrijpelijk dat jullie daar nu geen tijd meer voor hebben 😉

  • Reageer Manon 17 december 2014 om 12:43

   Ja lastig he, dat je over dat soort onderwerpen moet gaan nadenken!

 • Reageer Sanne Marlijn 17 december 2014 om 12:18

  Hi Manon, wat goed dat je er zo open en eerlijk over bent. Ik reageer niet vaak omdat ik er door dezelfde omstandigheden als jij (pasgeboren kindje) niet zo vaak tijd voor heb. Maar ik wil proberen nu ook wat vaker op jullie leuke blog een reactie achter te laten. Het is inderdaad niet makkelijk om met een New Born nog tijd te maken voor allerlei andere dingen, zeker niet als je nog geen ritme hebt en een partner hebt die overdag hard werkt. Je moet sowieso als mama al tien ballen in de lucht houden, en alles wat daarnaast nog komt is gewoon zwaar. Wat betreft je keuze om Nilo niet te vaak in beeld te hebben, je hebt daarin helemaal gelijk en ik vind het super dat je je zo in hem inleeft. Ik ben daarin iets minder voorzichtig, maar mijn partner vindt het bijvoorbeeld ook helemaal niet erg als James op mijn blog terugkomt. Maar het moet ook geen overload worden. Ik wil je 1 advies geven: neem echt rust en tijd voor jezelf, probeer te slapen wanneer je dat kunt en laat je door niemand iets opdringen, je kraamtijd is voor JOU en JE BABY. Echt waar, geniet ervan. Je bent gezegend met een prachtig ventje. Liefs en dikke kus, Sanne
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

  • Reageer Manon 17 december 2014 om 12:45

   Ah super lief Sanne! Doet me goed jouw comment 🙂 Je weet pas écht hoe het is om een newborn te hebben als je er daadwerkelijk middenin zit. Mooie voornemens kun je wel maken tijdens de zwangerschap maar je bent echt zo opgezogen in die babybubbel! Ik lees jouw (mama)blogjes ook altijd trouwens, als Nilo het toelaat reageer ik ;)!

 • Reageer Kelly caresse 17 december 2014 om 12:22

  Wat een verhelderend en goed artikel, alle begrip voor jullie situatie, vooral nu genieten van die mooie babytijd en wij snappen allemaal dat bloggen dan tweede plek is. Geniet van deze mooie decembermaand 🙂
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Plog: Netflix event met Lana bij dierentuin ArtisMy Profile

  • Reageer Manon 17 december 2014 om 12:46

   Dankjewel Kell :)!

 • Reageer Martine 17 december 2014 om 12:22

  Groot gelijk, doe lekker wat goed voelt voor jou/ jullie. Ennuh… verlof duurt toch 16 weken?!
  Martine onlangs geplaatst…Just do it..!My Profile

  • Reageer Manon 17 december 2014 om 12:46

   HAHAHA, ja precies! Niet eens aan gedacht!

 • Reageer Carlijn 17 december 2014 om 12:22

  Jammer eigenlijk dat je zo’n artikel moet schrijven, jezelf moeten verantwoorden. Want zoals je zegt ben je heel druk met je nieuwe gezinnetje en dat zal iedereen wel moeten kunnen begrijpen mi. Ik zou zeggen gewoon lekker genieten.

  • Reageer Manon 17 december 2014 om 12:48

   Ja… Ik denk vooral dat het voor de wat jongere meiden die onze blog bezoeken verhelderend is (hoop ik). Bloggen vind ik heel leuk en kan ook echt wel mijn ontspanning er in vinden maar alleen als het “voor de lol” blijft, geen verplichtingen en moetjes. Dankjewel voor je lieve comment!

 • Reageer Isabel Cristina 17 december 2014 om 12:31

  Ik snap je helemaal Manon, ik zou het waarschijnlijk precies als jou doen met foto’s van mijn kinderen. Wat betreft de video’s, ik wacht gewoon rustig af, die van vanmorgen heb ik nog niet gezien. Die ga ik vanavond bekijken met een kop thee 🙂
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…Giveaway #2 Gold Plated NecklaceMy Profile

  • Reageer Manon 17 december 2014 om 12:49

   Dankjewel Isabel, fijn om te horen dat het begrepen wordt ^^!

 • Reageer Eline 17 december 2014 om 12:32

  Je hebt groot gelijk, geniet van je kind en af en toe een fotootje delen is prima toch 🙂 Je meot doen waar jij je goed bij voelt!
  Eline onlangs geplaatst…Runderbouillon – Kerstdiner 2014 – VoorgerechtMy Profile

 • Reageer Janneke 17 december 2014 om 13:02

  Hoi Manon,
  Ik reageer eigenlijk nooit op blogs maar vind dat dit artikel echt een compliment verdiend. Vaak zijn de reacties van jonge meiden inderdaad waaronder ik ook val (ben pas 20 jaar), die vaak geen besef hebben wat er allemaal wel niet op het internet te vinden is. Ik heb afgelopen drie jaar in de kinderopvang gewerkt en enorm veel van ouders en leidsters gehoord. Ik vind het super dat jij voor deze keuze hebt gekozen en ook dat je hier ruim de tijd voor hebt genomen en nog steeds over nadenkt, zoals ik uit het verhaal opmaak. Geniet van deze gezellige decembermaanden vooral met je gezinnetje en de katten! Liefs, 🙂

 • Reageer Anneleen 17 december 2014 om 13:17

  Hé Manon, ik vind het verstandig van je dat je hier zo goed hebt over nagedacht! Vanaf wanneer er foto’s op internet, instagram, … verschijnen, is er inderdaad geen weg meer terug. Ik snap heel goed dat je je klein ventje wilt beschermen, is niet meer dan normaal denk ik dan. Ook al vinden sommigen het misschien jammer dat Nilo niet helemaal in beeld komt, volgens mij moet jij doen waar jij en je vriend je goed bij voelen. Voor zoiets te beslissen ben je met twee. Ik vind het al heel knap van je dat je je zwangerschap zo uitgebreid met ons hebt willen delen, ik heb dan ook veel respect voor deze beslissing nu. Geniet van je mooie mannetje Nilo, je gezinnetje, de gezellige maand december, … want dat is nu het allerbelangrijkste. Geniet, geniet, geniet lieve Manon!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Reageer Dita 17 december 2014 om 13:52

  Ik snap je heel goed, en ook dat jullie Nilo niet te veel in beeld willen brengen! Geniet van deze fijne maand!
  Dita onlangs geplaatst…Mijn Bucketlist – December 2014My Profile

 • Reageer Miranda 17 december 2014 om 14:09

  You go girl. Ik geef je groot gelijk!

 • Reageer Minke 17 december 2014 om 14:16

  Vooral lekker rustig aan doen en wat goed voelt voor jou (jullie eigenlijk). En heel goed verwoord over het niet in beeld brengen van die kids bij koffietijd.

  Maar, ik had nog even een vraagje. Mag ik je misschien mailen met vragen over je bevalling in het ziekenhuis? Er is een minimaal kleine kans dat ik bij een eventueel volgend kindje naar hetzelfde ziekenhuis ga en wilde even wat weten. Als je dat goed vind natuurlijk.

  In ieder geval, alvast bedankt voor het reageren. En heel veel succes verder!
  Minke onlangs geplaatst…Review Blogboek van Kelly DeriemaekerMy Profile

 • Reageer Silke 17 december 2014 om 14:31

  Een erg duidelijk en open artikel! Bij een gewone baan ga je ook niet direct weer hard aan het werk maar heb je inderdaad nog een tijd verlof. Goed ook dat jullie er voor gekozen hebben om Nilo niet zo veel herkenbaar te plaatsen. Ik ben er nog niet helemaal over uit (ik heb dan ook nog zo’n 7 maanden om daar over na te denken, haha) maar ik begrijp je keuze helemaal! Geniet van de tijd met je prachtige gezinnetje en geef Balou maar een dikke kroel van me, hoop dat hij snel weer op de been is, dat is toch weer een zorg minder.
  Liefs
  Silke onlangs geplaatst…Review & Swatches. Essence How To Make Brows Wow!My Profile

 • Reageer Joël 17 december 2014 om 14:59

  he Manon! Wat een goed en duidelijk verhaal!
  Ik snap ook niet zo goed waarom er altijd mensen zijn die hier over gaan “zeuren”.
  Moet je zien hoe je leven veranderd is in de tijd dat kleine baby Nilo is geboren!
  Daar mag je toch zeker wel van genieten met familie & vrienden zonder dat allemaal openbaar op het internet te zetten!
  Geniet van deze prachtige tijd & begin lekker weer met bloggen & vloggen als je daar weer tijd & zin in hebt! Verlof duurt namelijk ook 16 weken oid!
  Liefs

 • Reageer Daantje 17 december 2014 om 15:10

  Tsjee, dat mensen je zo ter verantwoording roepen, zeg!! 😮 Het is je goed recht om even geen filmpjes te maken en ook of je wel of geen foto’s plaatst, vind ik. (Al vind ik het natuurlijk hardstikke leuk om te zien hoe Nilo groeit enzo, maargoed, jullie kindje, dus jullie keuze 🙂 )
  Daantje onlangs geplaatst…Stamcel donor gewordenMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 17 december 2014 om 15:13

  Lekker van genieten hoor! Ze blijven maar één keer klein en dat is 10 keer belangrijker dan een blog of YouTube-kanaal. Bezoekers blijven wel, dat weet ik zeker ook! Je kleintje ook, maar voor je het weet is die groot! En wat betreft in beeld brengen.. Ik vind dat je een goede balans maakt!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…The Happy List #03 – Sporten, decoratie en aftellenMy Profile

 • Reageer Rinske 17 december 2014 om 15:19

  Heey,

  Zelf had ik op Instagram gereageerd. En na deze blog snap ik het allemaal wat beter. Ik snap echt wel dat je weinig tijd hebt voor een video en daar gun ik jullie ook de tijd voor. Het was voor mij meer onduidelijk of Nilo nou in beeld zou komen. Nu ik het weet snap ik het ook, en ik respecteer je keuze. Ik vind dat jullie een prachtige zoontje hebben en daar mogen jullie zeker trots op zijn! De keuze die je hebt gemaakt vind ik heel goed, ik zelf weet als een tiener dat als ik een gekke babyfoto van mezelf zie voor bijkomen mij een beetje schaam. Dus ik snap goed dat dit voor Nilo kiest. Ik ga genieten van jullie blogs en leuke filmpjes! Liefs Rinkse

  • Reageer Manon 17 december 2014 om 15:26

   Fijn dat je het ook beter begrijpt nu! Lief dat je alsnog een comment achterlaat 🙂 Goed voorbeeld wat je geeft vind ik, als ik video’s van mezelf terug zie als baby/kind, schaam ik mij ook een beetje. En dat zijn nog echt homevideo’s en geen filmpjes op internet!

   • Reageer Rinske 17 december 2014 om 15:59

    Ik ben dus niet de enige die mij schaamt! Hihi! Wij hebben thuis ook nog veel homevideo’s en die staan gelukkig ook niet op internet. Nou daar ben ik blij mee hoor! Tegenwoordig worden er steeds gekkere dingen op internet gezet…Waarvan ik zelf soms zit, dat zet je toch niet op internet! Maar ik blijf vooral lekker reageren op blogjes en zeker ook op Instagram! xxx Rinske

 • Reageer LISKALIFE 17 december 2014 om 16:04

  Wij begrijpen jou besluit helemaal, het is een lastige situatie, en je hebt altijd mensen die het ‘dom en stom’ vinden. Maar hey, het is JOU leven, je mag zelf bepalen. En wij snappen het stukje van een paar foto’s online zetten heus. Natuurlijk wil je zo nu en dan een fotootje plaatsen! Goed geschreven! Liefs
  LISKALIFE onlangs geplaatst…Top 5 favoriete films op dit momentMy Profile

 • Reageer Annemijn 17 december 2014 om 16:18

  Goed dat je dit gedaan hebt. Ik begrijp het helemaal hoor! Ik denk dat ik het zelf namelijk ook zou doen.
  Annemijn onlangs geplaatst…En we hebben een winnaar!My Profile

 • Reageer Marion 17 december 2014 om 16:36

  Verstandige keus en ook verstandig dat je ervoor kiest om het even zo helder te verwoorden in een artikel. Ga lekker genieten, meid. Liefs!
  Marion onlangs geplaatst…Wel of geen goede voornemens?My Profile

 • Reageer Rosanne 17 december 2014 om 16:42

  Wat heb je het op een mooie en duidelijke manier uitgelegd. Ik heb respect voor de keuze die jij en je vriend hierin gemaakt hebben. En wat ik inderdaad las, ik zou het zelf ook niet zo leuk hebben gevonden als mijn familie allemaal foto’s van mij zou hebben geplaatst op internet en ik dat later pas zou weten. Alles wat eenmaal op internet staat gaat daar immers nooit meer vanaf en kan iedereen zien.
  En maak je geen zorgen als er wat minder blogpost of filmpjes op de site komen! We begrijpen uiteindelijk denk ik allemaal dat je wilt genieten van je prachtige zoontje, je gezin en alle feestdagen!
  Heel veel liefs Rosanne

 • Reageer Margriet 17 december 2014 om 16:43

  Je hebt groot gelijk!
  En leuk dat je af en toe wel een foto plaatst (kunnen we toch meegenieten van Nilo).

 • Reageer astrid nab 17 december 2014 om 16:45

  goed dat je dit gedaan hebt ik begrijp het helemaal hoor ik zou hetzelfde gedaan hebben

 • Reageer Lina 17 december 2014 om 18:29

  Hoi, als ik vragen mag waarom zijn julle dan een persoonlijke youtube/blog begonnen als jullie een beetje privacy willen blijven.en gaan jullie ook vlogs maken waar Nilo ook in zit??

  • Reageer Manon 17 december 2014 om 18:32

   Serieus? Alle antwoorden kun je in dit stuk vinden… Beetje gek dat je alsnog deze vragen stelt terwijl het duidelijk verteld staat!

   • Reageer Lina 19 december 2014 om 23:19

    Oke hoor misschien kan ik het ook niet goed begrijpen.ik weet niet waarom je zo doet…..
    Het was alleen maar een vraag.

  • Reageer Rinske 17 december 2014 om 18:56

   *facepalm*

 • Reageer Anouk 17 december 2014 om 18:54

  Groot gelijk heb je om niet alles op internet te zetten. Het lijkt me inderdaad super lastig om niks erop te zetten want ja, jouw kind is jouw trots natuurlijk! Dat heb ik al met mijn nichtje, ik weet dat haar mama het niet fijn vind om haar op internet te hebben dus daardoor zou ik ook nooit een foto plaatsen maar ik zou wel iedereen willen laten zien hoe leuk ze is.
  Deel lekker wat jij wilt delen! En inderdaad, vergeet ook de mening en standpunten van je vriend niet hihi
  Anouk onlangs geplaatst…Essence Sparkling sugarMy Profile

 • Reageer Tamara 17 december 2014 om 19:24

  Ik plaats alleen op IG herkenbaar fotos maar op mijn blog niet. Vind ik gewoon niet een fijn idee. Ig staat bij mij achter een slotje.
  Tamara onlangs geplaatst…Tv serie tip: Drop Dead DivaMy Profile

 • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 17 december 2014 om 19:46

  Helemaal mee eens. Ik heb hier al eerder over na moeten denken, b.v. met foto´s van onze bruiloft (hallo getrouwde man van een blogger die ook een mening heeft ;-)) en ik sta er wat betreft de zwangerschap en de baby straks precies hetzelfde in zoals jij beschrijft. Ik heb dat in mijn eerste trimester blog al aangegeven, mijn kind kiest er niet bewust voor dat zijn moeder haar personal lifestyle blog vult. Ik kreeg laatst ook een complimentje van lezers dat zij het heel prettig en logisch vinden, dat het niet TMI is maar juist bewust omgaan met online aanwezigheid. Dus ik juich je besluit zeker toe :-)) En je hebt ook superleuke mogelijkheden om het gezichtje niet in beeld te brengen, dat zie ik bij mijn favoriete Zweedse blogger (moeder van een zoon en zwanger van een dochter) blondinbella.se ook. En mensen die er geen begrip voor hebben: dikke doei ;-)) Dus complimenten!
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…WONEN New in: Hay hangersMy Profile

 • Reageer Andrea 17 december 2014 om 20:55

  Goed dat je naar je eigen moedergevoel blijft luisteren. Het is belangrijk om te doen wat jij en je vriend zich goed bij voelen. Die keuze moet iedereen gewoon respecteren. Wel fijn dat je er een artikeltje over schrijft. Ik hoop dat iedereen respect kan opbrengen voor jullie keuze (vind ik heel normaal, maar op internet blijkt dat niet altijd zo te zijn). Geniet van jullie eerste kerst met zijn drietjes!
  Andrea onlangs geplaatst…Miami life: Day 2My Profile

 • Reageer Nicole 17 december 2014 om 21:07

  Heel goed dat je lekker naar jezelf kijkt met je keuzes en niet naar wat anderen verwachten. Het feit dat River wel regelmatig online komt betekent niet dat Nilo dat ook moet. Jullie blijven degene die kiezen wat je wel en niet plaatst! Dat doe ik ook, al plaats ik Fay ook veelvuldig online. Ik denk zeker wel na wat wel en wat niet…
  Nicole onlangs geplaatst…DD: geen huisdieren maar gezinsledenMy Profile

 • Reageer Larissa 17 december 2014 om 21:44

  Stoere keuze !
  En terecht ook.
  Ik heb zelf ook een blog over mijn zwangerschap en alles daar om heen en die houd ik verder nog anoniem. Er worden geen namen genoemd en ook geen foto’s waarop ik, mijn vriend enzo herkenbaar in beeld zijn.
  Hier kies ik zelf bewust voor en misschien verandert het nog als mijn blog nog beter bekeken word 🙂
  Dus wie weet…
  Ik respecteer je keuze heel erg !
  Larissa onlangs geplaatst…Het begin 1/2My Profile

 • Reageer Simone 17 december 2014 om 22:29

  Mooi stukje. Lekker genieten van de decembermaand hoor, wij zijn er in 2015 ook nog gewoon 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Inspiratie: 5x eindejaars outfitMy Profile

 • Reageer Esther brouwer 17 december 2014 om 23:18

  Super goed artikel jij moet doen waar jij je het prettigst bij voelt en lekker van deze tijd genieten. Ik kijk uit naar de nieuwe filmpjes

 • Reageer Whitney 18 december 2014 om 00:22

  Ik heb alle begrip voor jullie keuze. Heb dit zelf ook, hoe lastig ik het soms ook vind hoor. Wel fijn dat jullie hier samen goed in staan. Mijn vriend vindt mij te beschermend en andere familieleden ook waardoor er toch foto’s online zijn geplaatst. Vind dat überhaupt brutaal zonder dit te overleggen met de ouders maar goed.. fijne feestdagen voor jullie allebeid en gezin! Enjoy it!
  Whitney onlangs geplaatst…Tag: It’s a sock tag!My Profile

 • Reageer Inge 18 december 2014 om 12:46

  groot gelijk! ook al heb je een persoonlijke blog, je bepaalt altikd zelf waar je grenzen liggen! en dat hoef je aan niemand te verantwoorden 🙂

 • Reageer Milou 18 december 2014 om 13:40

  lieve Manon, het is Jouw (jullie) blog, Jouw leven en Jouw kind! Ik begrijp heel goed dat er vragen komen vanuit instagramvolgers en ik hoop dat deze vragen dan vooral uit nieuwsgierigheid zijn, maar zo niet: laat ze lekker kletsen! Kruip lekker op je blauwe wolk en we zien je wel weer verschijnen als jij daar aan toe bent. Wat betreft de Nilo-foto’s, ik vind de oplossing van jou nu juist heel mooi!! We hebben nu wat foto’s gezien van de pasgeboren Nilo en daar laat je het bij. Prima toch? Die foto’s zijn later waarschijnlijk niet meer te relateren aan de 15jarige Nilo. Niemand die dan Nilo ziet lopen en weet dat het jouw kind is. Prima tussenweggetje toch?
  Geniet van je gezinnetje!!!
  Milou onlangs geplaatst…Interieur: nieuwe items en een hele blije MilouMy Profile

 • Reageer Jennifer 18 december 2014 om 18:03

  Ik heb het hier ook regelmatig met Reinoud over wat we straks doen met de baby en internet. Want we vonden het allebei handig om updates over mijn zwangerschap via mijn blog te delen met onze vrienden en familie zodat de gesprekken ook nog eens ergens anders over zouden gaan dan over de buik. Maar straks gaat het natuurlijk om een mensje die over weet ik veel hoeveel jaar ook een facebook account wil en er dan vast niet op zit te wachten dat zijn babyface ongevraagd 100x op internet verschenen is. Het is wat dat betreft best wel lastig omdat de generatie die nu aan internet gewend is vanaf het moment dat zij zelf online actief kunnen worden al mogelijk een hele online geschiedenis hebben, waar nu pas echt over wordt nagedacht. We hebben voor nu bedacht dat we best een eerste foto willen delen, maar dat er niet elke dag tien herkenbare foto’s online hoeven. Die kunnen we ook wel via whatsapp naar de opa’s en oma’s sturen, als we dan zo graag ons knappe kind willen showen. En ook niet elk wissewasje hoeft op internet. Ik liet hem gisteren nog jouw instagram zien met de discrete foto’s van Nilo die je erop hebt gezet en hij vond dat een hele passende manier om ermee om te gaan. En ik eigenlijk ook wel, hoe graag ik ook honderd foto’s van Nilo zou willen zien, zijn privacy is veel belangrijker dan mijn nieuwsgierigheid. 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 30My Profile

 • Reageer Jessica 18 december 2014 om 22:46

  Zooo ik had eindelijk even de tijd om dit te lezen, dus excuus dat ik een spuit 11 ben ;). De comments waren mij op Insta ook al opgevallen en soms moet je er maar gewoon een beetje om grinniken. Want vooral de vraag of er een video komt van je bevalling blijf ik epic vinden ;).
  Jessica onlangs geplaatst…Kerst Win Week #4: Win 2 x een Selfie Strippen KaartMy Profile

  • Reageer Manon 19 december 2014 om 07:52

   Ja, die houden we erin :’). Bij een volgende gaat het statief en de camera mee in de vluchttas. Spotlights hebben ze in het ziekenhuis dus dan is alles goed te zien!

 • Reageer Milou 27 december 2014 om 06:27

  Je hebt groot gelijk! Ik vind het sowieso al knap dat je ondanks alle drukte door de zorgen van iedereen toch nog zoveel blogs weet te produceren. Als ik het druk heb met mijn studie of werk kan ik al makkelijk een tijdje niets van mij laten horen, oeps. En wat betreft Nilo op internet: je hebt de perfecte keuze gemaakt vind ik! En daarbij het is jullie kindje, jullie keuze en niemand heeft daar iets over te zeggen. Haha! Natuurlijk is het wel heel leuk dat je af en toe z’n lieve snoetje laat zien, want ik ben soms ook maar al te nieuwsgierig! Het lijkt me wel lastig om hier allemaal rekening mee te moeten houden, mijn vriend zei al (ja, nu al… Hahha) als jij zwanger bent of als we een kindje mogen krijgen dan ga je daar niet over bloggen hoor!!! Maar ja, dat zie ik tegen die tijd wel.
  Ik zie jullie filmpjes wel weer verschijnen! Neem lekker de tijd, de abonnees blijven toch wel hangen. 🙂
  Milou onlangs geplaatst…12 days till christmas: Disneyland Paris!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge