Fashion, Kids, Lifestyle

Als we een geldboom zouden hebben #1

Juist. Als we toch een geldboompje in onze tuinen zouden hebben staan… Er zijn zoveel leuke dingen te koop! Nu puilen de kledingkasten van onze zonen al uit, hebben we eigenlijk alles wat onze hartjes begeren maar toch blijft het leuk om te schuumen op het internet naar leuke ditjes en datjes…
Deze post is trouwens 0,0% gesponsord, of gratis stuff of bedoeld om te schooien of iets in die trant! Gewoon oprechte leuke dingen die wij vinden op het internet!

sproetsprout2015Op Instagram volgen we allebei de webshop Sproet&Sprout (niet goed voor ons) en zoals jullie wel weten houden we allebei van hysterische broekjes voor onze jongens. Deze webshop heeft echt zulke leuke kleding en ook hun nieuwe collectie is echt weer helemaal geweldig! Hele gave printjes en opdrukken waar wij wel warm van worden haha.

Mundo-MelocotónManon kleedt Nilo het liefst in van die zachte, schattige, lieve pakjes. Een broekje en een shirtje ook wel, maar dat kruipt allemaal zo snel omhoog (vooral shirtjes zitten na 2 keer oppakken in de nek) dus een onesie is echt ideaal. Een merk wat ze laatst ontdekt heeft, is Mundo Melocotón. Dit merk verkoopt vooral hele basic kledingstukken maar wel van super zachte stofjes. Misschien heel toevallig is er een onesie in het online winkelmandje belandt, oeps. Afrekenen dan maar!

Foto 07-01-15 15 16 01Nilo is een lichamelijke baby. In ieder geval, zo ervaar ik het. Ik heb verder geen ervaring met een andere baby van mezelf dus ik vind dat Nilo heel veel behoefte heeft aan lichaamscontact. Helemaal prima, ik ben zelf ook een knuffeldier maar er moeten ook andere dingen gebeuren dan alleen maar in bed of op de bank knuffelen en kroelen. De draagdoek is een echte uitkomst! Ik heb een hele fijne draagdoek van Little Frog (morgen komt er een uitgebreide post over mijn ervaringen met de draagdoek online!) en ben daar heel tevreden over. Maar soms spuugt Nilo een klein beetje melk op de doek en dat gaat stinken als dat opgedroogd is en wil ik de draagdoek dus wassen. Ik stop hem liever niet in de droogtrommel dus de doek is niet meteen na een wasbeurtje weer beschikbaar. Daar zit ik dus mee. Ik wil dus graag nog een extra draagdoek! Wat voor een en welk merk weet ik nog niet maar ik ga me daar binnenkort eens in verdiepen…

Hebben jullie onlangs nog leuke (online) vondsten gedaan die je wilt delen?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer Dita 17 januari 2015 om 07:38

  Die broekjes vind ik ook super leuk! Lekker druk printje en verder een effen outfit.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Januari 2015 #2My Profile

 • Reageer uSimone 17 januari 2015 om 07:57

  Leuk om eens over na te denken. Ik wil altijd teveel hebben en doen , helemaal geen fijn gevoel!
  uSimone onlangs geplaatst…Verliefd op – MelanO ringenMy Profile

 • Reageer Petra 17 januari 2015 om 08:01

  Ik kende Sproet & Sprout niet. Leuk. Ik word met een paar weken tante en ik geloof dat ik hier los ga 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Laat maar zien wie Tess isMy Profile

 • Reageer Marion 17 januari 2015 om 08:30

  Altijd leuk om over na te denken wat je zou doen met bergen geld. Misschien dat het met de leeftijd te maken heeft of de tijd waarin we leven, maar ik heb het idee dat vroeger iedereen altijd meteen begon over dure auto’s, vakanties en grote villa’s en tegenwoordig zijn mensen heel anders bezig met geld. Vaak willen ze blijven wonen waar ze wonen, geld aan goede doelen geven, maar ook investeren in dingen die de toekomst mooier maken. Ik heb echt het idee dat mensen de overdaad en de ongelijkheid in de wereld een beetje zat zijn.

  Buiten al dat geblaat gaan we natuurlijk wel als eerste even flink shoppen. Dat zal nu eenmaal noooooit veranderen!
  Marion onlangs geplaatst…VooruitgangMy Profile

 • Reageer Jeanine 17 januari 2015 om 08:36

  Wat een uitkomst z’n draagdoek he! Mijn kleine is ook echt een lichamelijk baby.

  Ik heb mijn draagdoek van BYKAY en heb hem van spijkerstof heel stevig en super leuk! Ik heb hem in grote maat gekocht want mijn man vind het ook heerlijk om de kleine tedragen! En hij vind de draagdoek in spijkerstof stoer inpv met allerlei kleurtjes.

  http://www.BYKAY.com

  Groetjes!

  • Reageer Sam 17 januari 2015 om 21:00

   De ByKay denim is ook absoluut mijn favoriet!! Zeker een aanrader!

 • Reageer Olga 17 januari 2015 om 08:51

  Ik vind de spullen van Koeka toch wel mooi en handig in gebruik, maar wel een beetje duur om ‘zomaar’ even aan te schaffen. Dat zou ik dus meer kopen als ik wat meer geld zou hebben 🙂 (of nou ja, als je zo rondom alles kon gaan kopen wat je leuk vindt of gewoon wilt hebben).
  Olga onlangs geplaatst…Home: A leather lookMy Profile

 • Reageer Danielle 17 januari 2015 om 09:04

  Leuke post, leuk om zelf eens over na te denken!

  En super fijn he die draagdoek! Wij hebben een bykay dark denim helemaal verliefd op en Finley trouwens ook, alleen wordt hij voor buikdragen wel aan de zware kant haha. Dus dat wordt of leren rugknopen of een ergonomische draagzak aanschaffen haha

 • Reageer Shereen 17 januari 2015 om 09:44

  Hoi Manon ik heb zelf een dochtertje van drie maanden en ook wij zijn van de draagdoeken! Ik heb nu momenteel zelf de by kay denim die is super! En ik ben ook aan het kijken voor nog een doek en nou werd mij verteld dat de bondolino super is. Het is niet echt een draagdoek maar meer een draagzak. Wel een ergonomische en hij is super handig omdat je niet hoeft te knopen ben je snel klaar en dus ideaal voor een boodschapje enz. Hoop dat je er wat aan hebt.. Groetjes Shereen

 • Reageer Annemijn 17 januari 2015 om 09:48

  Jammer hè dat ze bij intratuin geen geldbomen verkopen :p ik zou dan ook allerlei leuke hebbedingetjes kopen.
  Annemijn onlangs geplaatst…VIDEO: Shoplog Januari 2015- met o.a. Bershka, Primark & Sally HansenMy Profile

 • Reageer Milou 17 januari 2015 om 10:24

  Wat een leuk artikel! Door jullie ontdek ik voor de toekomst allemaal veel te leuke kinderkleding. Haha :p Een extra draagdoek lijkt mij inderdaad ook wel handig. Als ik momenteel een geldboom zou hebben? Dan zou ik lekker flink gaan sparen voor m’n toekomst. 🙂
  Milou onlangs geplaatst…Grote LUSH unboxing met de kattenMy Profile

 • Reageer Aanhetlijntje 17 januari 2015 om 10:35

  Hier ook een enorme draagdoek fan. Ik hield vooral van mooie patronen en kleuren, mijn favorieten waren Oscha en Diva Milano.
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Haba spel review #2My Profile

 • Reageer angelique 17 januari 2015 om 10:42

  Leuk artikel! Ik ben nu 2 keer tante geworden en word nog 1 keer tante dus ik mag even helemaal los op babykleding van mezelf haha
  angelique onlangs geplaatst…Pinspiratie | SlaapkamerMy Profile

 • Reageer Eline 17 januari 2015 om 11:31

  Ik wil heel graag een fijn sport shirt, tot op heden sport ik in een (veel te grote) polo en dat is geen gezicht en het sport niet fijn. Kan echter niks fatsoenlijks vinden wat geen fortuin kost!
  Eline onlangs geplaatst…Kip kerrie saladeMy Profile

 • Reageer Kimberley 17 januari 2015 om 11:54

  Ja, wat een leuke spulletjes! Over de draagdoek kan ik niet goed meepraten, dat is alweer te lang geleden. Haha. Maar waarom niet een draagdoek van hetzelfde merk met een ander kleurtje? Lekker afwisselen en makkelijk, omdat je niet hoeft te wachten tot je draagdoek droog is 🙂

 • Reageer Malou 17 januari 2015 om 12:44

  Fijn dat het zo goed gaat met die draagdoek! Sproet & Sprout heeft inderdaad hele leuke dingen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…WAT NIEMAND JE VERTELT OVER JE KRAAMWEEKMy Profile

 • Reageer Marjolein 17 januari 2015 om 20:44

  Mocht je verschillende doekjes willen voelen of proberen dan geef je maar een gil hoor!

  • Reageer Manon 17 januari 2015 om 21:24

   Zal ik doen!!! 😉

 • Reageer Janske 17 januari 2015 om 20:51

  I looovveeee sproet & sprout! Zooo’n leuk merk! Laatst nog een leuke “Mom stop blogging me” slabber gekocht. Ik dagdroom regelmatig van wat ik allemaal zou willen als ik een geldboom zou hebben…dan zou ik het wel weten…Er zijn zooooo veel leuke babaykleertjes en spullen….dat zou echt zooooo cool zijn!
  Janske onlangs geplaatst…Shoplog Mini Rodini, Mói, Zara, H&M, Sloppop Yeah & Hema & More!My Profile

 • Reageer Whitney 17 januari 2015 om 22:22

  Mundo Melocotón me moeder kwam hier laatst mee.. Hoe bevalt het? Kijk uit naar morgen, ook ik ben op zoek naar draagdoeken 😉
  Whitney onlangs geplaatst…Afgestudeerd en nu? #1My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge