Kids, Lifestyle

Als we een geldboom zouden hebben #2

geldboomOnze vorige “als we een geldboom zouden hebben” werd heel leuk ontvangen door jullie! We komen heel vaak leuke kinder/moedergerelateerde dingen tegen dus leek het ons een goed plan om vaker zo’n postje te maken. Wederom: niet om te schooien/sponsoren/adverteren maar gewoon omdat we het daadwerkelijk leuk vinden!

De zomer komt eraan dus wij zijn druk bezig om de zomergarderobes van onze mannekes aan te vullen! Zoals jullie wel weten zijn wij allebei gek op printjes, dus dit geldt ook voor de zomerbroekjes. De zomercollecties komen nu langzaam aan in de winkels dus zoveel is er nog niet te koop… Je kan natuurlijk kiezen voor de korte broek, maar de dunnere leggings (voor jongens koop je gewoon een maat groter) of de harembroekjes kunnen ook heel goed op de wat koudere zomerdagen. Wij vonden deze leuke exemplaren online.

broekjescollageLinksboven is een broekje van het InstagramAccount @tothemoonandbackkids. Zoals je ziet heeft River dit broekje al en wij vinden hem ontzettend leuk staan. Voor nu met wat warms erop en straks in de zomer met een t-shirtje. Dan de nieuwe collectie van Mini Rodini! Alles komt nu langzaam de webwinkels in en dit korte broekje (linksonder) is al een favoriet van ons. We kunnen niet wachten op de rest van de collectie. Dan ontdekten we laatst de webshop carlijnq,die geweldige broekjes heeft maar ook hele leuke andere dingen, neem zeker eens een kijkje!

Misschien leuk om te vertellen: we hebben ergens in de zomer een weekendje weg geboekt met z’n zessen! Er gaat ook gezwommen worden dus naast een zomergarderobe zijn we ook aan het snuffelen naar leuke zwembroekjes voor onze kleine heren. Wij zijn niet zo van die onderbroekmodellen, meer van de losse boardshorts: hoe stoer voor die kleintjes! (En het liefst hijsen we onze grote kerels in dezelfde zwembroeken, dat is pas leuk: vader & zoon in dezelfde zwembroek!) Wij zijn heel benieuwd wanneer de rest van de collecties komen want die sneeuw hebben we nu wel gezien!

zwembroekencollageOke, daar zijn we weer met de printjes. De rode zwembroek is van 123plons en de geweldige blauwe met witte sterren van de Prénatal. Hopelijk komen er nog veel meer stoere zwembroeken bij want dit ziet er al veelbelovend uit. Verder is Bibian nogal van de UV shirts om River te beschermen tegen de zon, deze van Molo staat al bij de favorieten.

Nou is die geldboom al aan het groeien of? Wat zouden jullie voor de zomer al willen kopen als je een geldboompje had gehad?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Marion 31 januari 2015 om 06:34

  Hahaha, de zomer komt eraan! Ladies, de lente is nog niet eens begonnen! Maar wel heerlijk hoor om zo alvast even aan de zomer te denken. Ik moest even opzoeken wat UV shirtjes zijn. Kende het niet. Handig! Als ik een geldboom zou hebben zou ik een schommelbed kopen.
  Marion onlangs geplaatst…Je suis … uh … Tarik?My Profile

  • Reageer bibian 31 januari 2015 om 06:57

   We moeten toch een beetje positief blijven he! We hebben er zo’n zin in!!

 • Reageer Judith 31 januari 2015 om 06:39

  Een geldboom is hier ook zeer welkom ;-). De nieuwe collectie van Mini Rodini is inderdaad erg leuk, al vond ik de eerste levering (gelukkig?) een beetje tegenvallen. De trui met kroko’s is in iedergeval besteld, bij de volgende levering nog wat leuke shirts shoppen, hoop ik. Dit broekje is ook erg leuk!
  Webshop Tothemoonandkids kende ik nog niet, het broekje staat River leuk en de print met beren is erg tof.
  En zwemkleding moet hier ook nog aangeschaft worden, voor het hele gezin trouwens haha. Maar als papa en zoon matchen is dat wel erg gaaf, en inderdaad géén speedo’s ofzo. Fijne dag vandaag! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Challenge 2015 Buy less, buy better: aankoop JanuariMy Profile

 • Reageer amanda 31 januari 2015 om 06:52

  Ik zou leuke stoere shirts kopen…En wat zwembroekjes zijn ook wel handige…Maar onze zomers kenende krijgen we ook regen dus wat stoere regenlaarsje.. en houd van kleding shoppen voor die kleine, dus als ik geldboompje zou hebben dan bleef ik shoppen
  amanda onlangs geplaatst…Een blik in Amanda haar huis…My Profile

 • Reageer Kelly caresse 31 januari 2015 om 08:23

  Wat een goede tip van die uv kleding! Dat is precies wat wij zoeken voor Lana voor onze vakantie Curacao! Dankje voor het delen 🙂
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Het snelle havermout ontbijtMy Profile

 • Reageer Diana Carlton 31 januari 2015 om 08:39

  Dat zwembroekje met sterren is tof! Ik houd ook niet van de speedo modelletjes bij Levi, gewoon een toffe met pijpjes baggy model.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Favorieten januariMy Profile

 • Reageer Joyce 31 januari 2015 om 09:23

  Gave zwemkleding! Wij hebben afgelopen jaar ook UV kleding gebruikt en ga dit zeker komend jaar weer aanschaffen voor beide kindjes 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Preview babykamerMy Profile

 • Reageer Dita 31 januari 2015 om 09:24

  Wat leuk! Ik zou graag voor de zomer onze tuin helemaal af willen hebben. Compleet met mooie lounge set en een tuintafel set om aan te eten.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Januari 2015 #3My Profile

 • Reageer Jess 31 januari 2015 om 10:11

  Ohhhh dat krokodillenbroekje is lief! Ik heb voor Sam ook een UV-shirtje van Molo op het oog. Wel een net iets andere maar wel met surfboards. Leuk spul hebben jullie gevonden! Wat doen jullie me aan, haha 😉
  Jess onlangs geplaatst…Het instituut CBMy Profile

 • Reageer Eline 31 januari 2015 om 11:38

  Ik heb een compleet nieuwe garderobe nodig door het afvallen, een geldboompje zou dus meer dan welkom zijn 😉
  Eline onlangs geplaatst…Chocolade kokos bonbonsMy Profile

 • Reageer Lifesabout 31 januari 2015 om 13:21

  River ziet er altijd zo stoer uit! Geldboompjes tja…ik plant al elk weekend een stuiver maar er groeit niks 😉 Anders zou ik een hele nieuwe garderobe aanschaffen aangezien ik de babykilo’ s weer kwijt ben.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane. 25 – 31 januariMy Profile

  • Reageer Manon 31 januari 2015 om 17:20

   HAHA een stuiver planten 😉 da’s een goeie!

 • Reageer anouk 31 januari 2015 om 14:53

  Ik heb geen kindje maar ik vind kinderkleding zo leuk!

 • Reageer Annemijn 31 januari 2015 om 15:03

  Ik zou ook kleding kopen denk ik. Die broekjes zijn zo leuk! Daarnaast zou ik graag in mijn blog investeren. Nu hopen dat ons boompje groeit.
  Annemijn onlangs geplaatst…Start to run update #2 Walking in a winter wonderland!My Profile

 • Reageer angelique 31 januari 2015 om 17:42

  Wat een gave kleertjes! Als ik een geldboom zou hebben dan zou ik allemaal nieuwe meubels kopen voor mijn kleine man
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Het dilemma wat dakraam heetMy Profile

 • Reageer PSnim 31 januari 2015 om 18:27

  Jaja, een geldboom zou enorm welkom zijn haha. Leuke items op een rijtje zo. Hier is het krokodillen broekje met lange pijpjes gekocht, te gekke print is het!
  PSnim onlangs geplaatst…Challenge Buy Less, Buy Better: JanuariMy Profile

 • Reageer Milou 31 januari 2015 om 18:46

  Haha wij hopen tegen de zomer een geldboom te kunnen gebruiken voor babyspullen, maar mocht ik dan niet zwanger zijn, dan zou ik hem heel goed kunnen gebruiken voor grote aanbouw aan ons huis of wat leuke zomerkleding.
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek…My Profile

 • Reageer Anneleen 31 januari 2015 om 21:01

  Wat leuk dat jullie samen een weekendje weg gaan, daar kunnen jullie naar uit kijken! Die zwemshorts zijn zo grappig!
  Anneleen onlangs geplaatst…Studiereis naar MallorcaMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge