Fashion, Kids

In het winkelmandje

Iedereen heeft het gevoel wel. Een webshop binnengaan, rondsurfen, het mandje vullen, tussendoor even kijken wat er in zit en dan gauw wegklikken voordat er “per ongeluk” op betalen wordt geklikt. Ik heb het zo vaak en kan er ook echt van genieten om mijn mandje op het internet te vullen. Om vervolgens weer weg te klikken, en er over blijven dromen. Daarom leek het me leuk om eens in de zoveel tijd, als ik weer zo’n momentje heb, te delen wat ik dan zoal in mijn mandje doe. Vandaag deel ik mijn allereerste mandje die ik laatst vulde toen ik een avondje aan het bankhangen was.
winkel4Oh, deze broekjes. I’m in love en als het even kon had ik ze zo -hoplakee- in mijn winkelmandje gezet en doorgeklikt naar betalen. Helaas zou het dan niet verder lukken want mijn bankrekening laat het shoppen echt niet altijd toe. Ik vind de eerste twee broekjes echt helemaal te gek en zou ze graag nog kopen, ik wacht wel op de sale, wie weet… (Zoals jullie vorige week gelezen hebben, heb ik ze kunnen scoren in de sale en zien jullie er snel outfitjes mee) Ze zijn trouwens van Mini Rodini.ย Het laatste broekje in dit rijtje komt van Zara. Soms vind ik het super leuk om iets nets te combineren met stoer. Dit broekje is daar dus helemaal geschikt voor!

winkel3Zoals jullie weten ben ik dol op printjes en toen ik deze trui zag bij Lindex was ik al helemaal hotel de botel. Het maakt een outfit net even wat anders en dat is waar ik van hou. Voor de zomer zag ik dit shirtje bij Krijtwit, hij kan natuurlijk ook in de winter maar oh wat vind ik zo’n simpel shirt toch leuk, wel wat aan de prijzige kant helaas. Dan het laatste item in deze rij, dit spijkergiletje. Oh zo stoer en leuk, en dat bontje. Hij komt van Toddlers and Tees.

winkel2We gaan nog even door, de eerste trui is zo zacht en knuffelbaar. Hij is van de Zara en ook dit item heeft mijn hart gestolen. Daarnaast een trui die wederom afkomstig is van de webshop Toddlers en Tees, de kleur rood staat River goed en de tekst is gewoon leuk! Dan het laatste shirtje, afkomstig van Krijtwit en ik vind de print helemaal leuk. Ik ben al heel lang op zoek naar een zwart wit shirt zoals deze zonder print, dus als iemand die weet te vinden in maat 86, let me know!

winkel1Als laatste nog wat jasjes/vestjes. De eerste komt van Zara en is een colbertje. River had een colbertje van de Zara maar daar moet ik toch echt afstand van gaan nemen want die wordt te klein. Middenin een heel leuk spijkerjasje die van de webshop Toddlers en Tees komt, hij is gewoon simpel en leuk. Als laatste nog een vestje van de Lindex, gewoon omdat hij te leuk is!

Wat is jullie favoriete item van hierboven? En kijken jullie ook wel eens in webshops om eerst een mandje te vullen en daarna gauw weer weg te klikken?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Dita 1 januari 2015 om 08:49

  Mijn favoriet is die trui met de dino’s en dat laatste vest ๐Ÿ˜‰
  Dita onlangs geplaatst…Happy 2015!!My Profile

 • Reageer Judith 1 januari 2015 om 09:20

  Regelmatig vul ik het virtuele winkelmandje om inderdaad na een half uur het venster te sluiten haha. Ik ben allang blij dat ik niks ‘leuks’ bij de Zara in de sale zag, want die hebben nu wel leuke prijsjes ๐Ÿ™‚
  Judith onlangs geplaatst…Mijn 2014: terugblikMy Profile

 • Reageer Eline 1 januari 2015 om 09:38

  ik shop echt zelden online dus herken dit helemaal niet!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde voornemens voor 2015My Profile

 • Reageer Diana Carlton 1 januari 2015 om 10:28

  Het colbertje van de zara is ook al geregeld in mijn mandje terecht gekomen, maar daar ligt hij nog steeds ๐Ÿ˜‰ de rode trui is ook tof!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Dag december, hallo januari!My Profile

 • Reageer Kelly caresse 1 januari 2015 om 10:48

  Wat een leuke items! Bij zara zie ik vaak zoveel leuke dingen. Ik vul ook regelmatig webshop mandjes en soms bestel ik niets en andere keren ga ik los haha
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Happy new year! Dat 2015 een prachtig jaar mag worden.My Profile

 • Reageer PSnim 1 januari 2015 om 11:35

  Ohh een dagelijkse bezigheid bijna bij mij haha. Gelukkig gebeurd het daadwerkelijke afrekenen iets minder vaak.. Maar het is ook zo leuk allemaal voor die mini’s! Een aantal items uit je rijtje hangen hier al in Nim zijn kast(berentrui, hellotrui en zwart wit shirt maar dan zonder opdruk.. Ik kocht ‘m in Amsterdam bij American apparel voor 12,-) en ben ik ook erg blij mee ๐Ÿ™‚
  PSnim onlangs geplaatst…In de kast van Pauline: ShoplogMy Profile

  • Reageer Bibian 1 januari 2015 om 12:11

   Dankjewel voor de tip, gauw maar naar amsterdam dan ohoh

 • Reageer Malou 1 januari 2015 om 12:01

  Wat een leuke items! Vooral de broekjes bovenaan vind ik heel leuk ๐Ÿ™‚
  Malou onlangs geplaatst…GELUKKIG NIEUW JAAR!My Profile

 • Reageer Eefje 1 januari 2015 om 12:23

  Een van mijn favoriete winkels heeft op dit moment sale, met nog wat schattige Mini Rodini items in maat 80/86 afgeprijsd! (Die pinguรฏn trui <3)
  http://www.deensekroon.nl/sale/

 • Reageer liskalife 1 januari 2015 om 13:36

  Het lijkt mij super leuk on later voor mijn kindje te shoppen!!

 • Reageer Odile 1 januari 2015 om 13:39

  Het broekje van Zara heb ik voor Maxim en is echt super leuk. Dat colbertje was ook bijjaaaa in mijn mandje beland haha!
  Odile onlangs geplaatst…Happy new year!My Profile

 • Reageer Simone 1 januari 2015 om 13:54

  Wat leuke en stoere kleertjes!
  Simone onlangs geplaatst…2015My Profile

 • Reageer angelique 1 januari 2015 om 15:18

  Het zijn ook wel hele leuke items!
  angelique onlangs geplaatst…Tag | The questions of lifeMy Profile

 • Reageer Milou 1 januari 2015 om 18:02

  Zo herkenbaar. Niet met kinderkleding, hoor! Haha. Vooral bij de H&M, stop ik ‘m helemaal vol en uiteindelijk bestel ik niks. Of ik bestel wel maar stuur alles terug. Haha!
  Milou onlangs geplaatst…2015My Profile

 • Reageer Lisa 1 januari 2015 om 20:26

  Leuke dingen allemaal! Op sommige zijn mijn ogen ook al een paar keer gevallen, maar de prijs houd me dan weer tegen voor de tijd dat hij het aan kan. Die grijze trui van Lindex is wel super gaaf trouwens. Deze zie ik alleen helaas niet op de site? Misschien is hij uitverkocht of ik kijk er overheen ๐Ÿ™

 • Reageer Jennifer 1 januari 2015 om 20:57

  Ik snap echt helemaal wat je bedoeld! Ik kan ook hele collages maken met foto’s van kledingitems die ik graag zou zien in de kledingkast van mini, om vervolgens helemaal niets aan te schaffen. En dat is maar goed ook, want als ik nu achter me kijk dan zie ik een overvol wasrek en heeft ons meneertje voorlopig meer dan genoeg. Ik ben benieuwd wat mijn shopgedrag zal zijn als hij straks wat groter is en de collectie weer aangevuld mag worden met nieuw spul. ^^
  Jennifer onlangs geplaatst…Plog 29/12 โ€“ een hele zwangere dagMy Profile

 • Reageer Anneleen 1 januari 2015 om 21:14

  Die bruine trui van de zara lijkt me heerlijk zacht en warm! Die staat River volgens mij heel lief!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • Reageer Janske 1 januari 2015 om 21:46

  wat een mooie stoere kleertjes weer! Ik hou ook echt van die mini rodini prints…en die sales overal zijn wel erg verleidelijk he ๐Ÿ™‚
  Janske onlangs geplaatst…2014 was het jaar waarin ikโ€ฆMy Profile

 • Reageer Roos 4 januari 2015 om 22:48

  Online window shopping noem ik dat altijd, heerlijk om te doen ๐Ÿ˜‰
  Roos onlangs geplaatst…PeuterstrekenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge