Een kijkje in het leven, Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #12!

Vandaag heb ik voor jullie weer een ouderwets kiekje. Ik had gisteren heerlijk vrij, we gingen River ophalen bij opa en oma en daarna kwamen mijn zus en haar man om even wat puntjes op de i te zetten in huis. Als klap op de vuurpijl besloten we pizza te bestellen, een erg gezellige dag! Kijken jullie mee?
imageWe mochten uitslapen, helaas zit dat niet meer in ons systeem. Om half 7 was ik al wakker en nadat ik even naar de wc was gegaan probeerde ik weer in slaap te vallen, wat niet helemaal lukte. Wel heb ik heerlijk tot half 9 in bed gelegen, gewoon omdat het kan.

imageOm half 9 ging ik naar beneden, Mike had lekkere Duitse broodjes gehaald.

imageTijd om even uitgebreid te douchen. Niks even gauw gauw, maar lekker 2 keer mijn haren wassen, anti klit erin, drie keer insmeren met Snow fairy… Heerlijk!

imageTijd om richting Vianen te gaan om River op te halen.

imageAfgelopen week was ik weer aardig druk en ik moest nog wat blogjes tikken, dus hup iPad in de auto mee en bloggen maar!

imageJeej daar zijn we en wat hadden we hem gemist. Hij was heerlijk aan het spelen, zo aandoenlijk <3

imageDe oma van Mike kwam ook nog even langs en natuurlijk moest River de hele trein even showen!

imageTijd om naar huis te gaan, River ging lekker slapen en zo waren we in een mum van tijd weer thuis.

imageToen we thuis kwamen, kwamen mijn zus en haar man al snel. Mike ging met Martijn naar boven en mijn zus wilde even naar de Albert Heijn want ze had honger. Wij hadden niks in huis dus besloot ze een zak chips mee te nemen.

imageNadat alles was opgehangen wat ik wilde, besloten we pizza’s te bestellen bij Domino’s en oh my god wat super lekker zeg. Vanaf morgen aan we weer die hard ons best doen dus we moesten het wel even goed afsluiten. River at nog een lekker toetje.

imageWe sloten de avond af met Moordvrouwen en Divorce. We hebben een leuk weekend gehad, aankomende week heb ik het enorm druk met werken, gelukkig die week erop weer wat rustiger. Wat hebben jullie afgelopen weekend gedaan?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Marion 19 januari 2015 om 06:33

  Lekker hoor zo’n dagje. En pizza bestellen! Oeh, moeten wij ook weer eens doen. Bloggen in de auto! Nee, dat zou mij niet lukken. Wel handig 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 24My Profile

 • Reageer Dita 19 januari 2015 om 06:45

  Wat een leuke foto’s. Pizza bestellen is soms zo fijn!
  Dita onlangs geplaatst…Tulpen in huisMy Profile

 • Reageer Annemijn. 19 januari 2015 om 06:56

  Dat ziet er gezellig uit! Ik heb nog nooit pizza van domino’s op. Ben benieuwd!
  Annemijn. onlangs geplaatst…15x Je bent een blogger als…My Profile

 • Reageer Simone 19 januari 2015 om 07:20

  Lekker dagje! Divorce is zo’n leuke serie.
  Simone onlangs geplaatst…Mijn week #16 – 21 jaar, cadeautjes, taart & feestjeMy Profile

 • Reageer Milou 19 januari 2015 om 08:14

  Heerlijk lekker uitgebreid douchen met Snowfairy! Eén van mijn favoriete Lush producten! 😀 Ziet er uit als een lekker dagje. Zo’n pizza bij Domino’s is voor mij alweer veel te lang geleden. Als ik weer eetlust krijg ga ik die maar weer eens bestellen (oh nee, ik moet ook weer even aan m’n goede doel denken hahaha)
  Milou onlangs geplaatst…The Instagram Tag #2My Profile

 • Reageer Anneleen 19 januari 2015 om 08:56

  Wat een gezellig dagje! Veel succes met werken komende week. Gelukkiger wordt de week er op voor jou wat rustiger. Die foto van River met dat toetje is zo schattig!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk Project 1My Profile

 • Reageer Seline 19 januari 2015 om 09:05

  Wat een gezellig dagje! En de pizza’s van domino’s zijn heerlijk!
  Seline onlangs geplaatst…This or that tagMy Profile

 • Reageer Nelleke 19 januari 2015 om 09:11

  Heerlijk dagje! (en die chips: ik krijg er honger, honger, honger van!)
  Nelleke onlangs geplaatst…Citroen merengue taart (glutenvrij!)My Profile

 • Reageer Lifesabout 19 januari 2015 om 09:50

  Haha dat drie keer insmeren met Snow Fairy is heel herkenbaar. Hier hebben we ook Divorce zitten kijken, heerlijke serie. Ik wens je een fijne week!
  Lifesabout onlangs geplaatst…BikkelharT. Herinneringen aan de Intensive Care.My Profile

 • Reageer Anouk 19 januari 2015 om 10:14

  Wat een heerlijk chill dagje!
  Anouk onlangs geplaatst…Monday movietime: Six soulsMy Profile

 • Reageer liskalife 19 januari 2015 om 11:45

  Leuke foto’s en heerlijk weekend! Fijn dat je even uitgebreid kon douchen, echt genieten is dat he. Die chips…. Lekker!
  liskalife onlangs geplaatst…Favoriete lipsticks op dit moment #1My Profile

 • Reageer Eline 19 januari 2015 om 12:21

  Ik heb gesport, mijn huishouden gedaan en ben bij een hele leuke bloggerslunch geweest 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Samantha viel 44,2 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Reageer Jess 19 januari 2015 om 13:36

  Heerlijk dat River even bij opa en oma was. Ik vind dat altijd zo fijn, haha!
  Jess onlangs geplaatst…I’ve got the power!!!My Profile

 • Reageer Milou 19 januari 2015 om 14:00

  Wat een leuk kiekje! Vind het altijd erg leuk om van die persoonlijke, gezellige, huiselijke kijkjes in iemands leven te krijgen. Hij is trouwens wel gepost onder Manon haar naam. Dacht even dat ik haar kiekje bekeek… River ophalen? Huh? Haha!
  Milou onlangs geplaatst…‘It’s a coffee!’- tagMy Profile

 • Reageer Vanessa 19 januari 2015 om 17:02

  Leuk, gezellig dagje. Ik hou er ook van om pizza te bestellen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Producten die mijn vriend goed vindtMy Profile

 • Reageer angelique 19 januari 2015 om 19:20

  Oh heerlijk zo’n dagje! Ik heb ook een heerlijk weekend gehad en er komen nog twee weekenden aan met allemaal leuke plannen
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Een kijkje in…Mijn tasMy Profile

 • Reageer Janske 19 januari 2015 om 21:04

  Lekker hoor, zo’n chilldagje…die heb je gewoon nodig af en toe om op te laden 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 8 maandenMy Profile

 • Reageer Wendy 19 januari 2015 om 22:00

  Ik dacht even dat ik een MEGA zak Doritos voorbij zag komen, maar ik toen ik beter keek, zag ik hoe de foto in elkaar zat. 😉
  Wendy onlangs geplaatst…Grote schepen en harde windMy Profile

 • Reageer Minke 20 januari 2015 om 13:38

  Altijd lekker als je kunt blijven liggen omdat je geen kindje thuis hebt. Ondanks dat ik Luca altijd super mis als hij is logeren vind ik dat wel heerlijk. Gewoon even doen wat je zelf wilt, douchen en op bed liggen zonder dreumes die wil spelen. Heerlijk! Succes met werken deze week!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge