Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #13: Naar de Sound of Music(al)!

Afgelopen vrijdag stond er een uitje voor moeders op de planning! Mijn zusje en ik geven elkaar de laatste paar jaren nooit een cadeau voor onze verjaardagen. Je bent alleen maar op zoek naar een (dom) cadeau en die “leuke” tas, bodylotion of armband verdwijnt toch ergens achterin de kast (in ieder geval bij ons). We geven elkaar dus ieder jaar een leuk dagje weg of een uitje. Zo zijn we al een keer wezen high-tea’en in Scheveningen, naar de sauna en dit jaar geven we elkaar the Sound of Music musical cadeau!
We zijn verzót op the Sound, we luvvvv Maria en Kapitein von Trapp en kunnen alle liedjes luidkeels meekrijsen. Een ideaal cadeau dus! Afgelopen vrijdag was de musical in Doetinchem, ideaal voor ons. Ik fotografeerde deze gezellige dag/avond…

kiekje1Mijn dag begon om 8:00u. Nilo werd wakker nadat hij die avond ervoor om half 12 de laatste fles gehad had woehoe! Ik gaf hem de fles en daarna valt hij altijd weer in slaap voor een uurtje ofzo dus ik ging lekker even douchen.

kiekje2Make-uppie erop, en ready to go!

kiekje3Onze kleine Puckababy werd wakker dus haalde ik hem uit bed en gingen samen naar beneden. We hebben beneden samen getut, gekroeld en gespeeld en daarna ging hij zelf even in de box spelen. Ik ging vast de luiertas inpakken voor naar opa en oma.

kiekje4Voedertijd! Daarna deed Nilo een tukkie in de kinderwagen.

kiekje5Ik kleedde mezelf snel om. Ik trek als ik in huis ben nooit “goede” kleding aan want ja, een baby, haha. Daarna deed ik weer wat wasjes en ruimde ik het huis op.

kiekje6Baby werd wakker en ik trok hem zijn berenpak aan en vertrok richting opa en oma. Eenmaal daar was hij in diepe slaap want autoritjes zijn zoooo vermoeiend haha. Toen hij wakker werd kreeg hij z’n flesje van tante Fliesel.

kiekje7Rond een uur of 4 vertrokken wij richting “Sfeervol” Doetinchem. Sorry maar koopavond is maar een dooie bedoeling daar haha. We struinden wat rond in de winkels…

kiekje8…en aten lekker pizza!

kiekje9Jaaaaaa! Het was 19:15 uur en de zaaldeuren gingen open bij het theater. Wij zaten op rij 7 dus we hadden perfect zicht. In de pauze dronken we chocomel.

kiekje10De musical vonden mijn zusje en ik allebei geweldig! We hadden de originele cast en we hebben GENOTEN, zoals Wendy van Dijk dat altijd zegt. Voor iedereen die de film leuk vind: ga naar de musical! Rond 22:30 was de musical afgelopen en reden we terug naar huis. Baby was al opgehaald door papa dus die hoefde ik niet meer op te halen. Wat had ik hem gemist zeg haha!

Dit was mijn vrijdag, een gezellig dagje. Lijkt jou die musical wat of hou je er niet van?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Marion 26 januari 2015 om 06:28

  Wat leuk! Mijn zus en ik doen hetzelfde. Geen cadeautjes, maar een uitje. Veel leuker. De musical lijkt me super. Ik heb de film denk ik wel 15 keer gezien hahaha.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 25My Profile

 • Reageer Dita 26 januari 2015 om 06:44

  Wat leuk! Ook om samen met je zus te doen.
  Dita onlangs geplaatst…New in: Rituals yoga/chill kleding en Rituals geurkaarsMy Profile

 • Reageer Petra 26 januari 2015 om 07:19

  Ik kan The Sound of Music wel dromen. Heerlijke film. Leuk dat jullie dit elkaar cadeau hebben gedaan.
  Petra onlangs geplaatst…#plukhetgeluk – de vragenlijstMy Profile

 • Reageer Martina 26 januari 2015 om 08:12

  Heerlijk om zo te kroelen met je kleintje… Ik kan niet wachten ! Ik ben trouwens nog nooit naar een musical geweest!
  Martina onlangs geplaatst…26 Januari 2014 – BabykamerMy Profile

 • Reageer Jennifer 26 januari 2015 om 08:14

  Ik ben nog nooit echt naar zo’n musical geweest, maar het lijkt me wel heel leuk. Met Kerst kreeg ik een bon voor een uitje, voornamelijk voor dingen in de randstad, maar dat durfden we niet echt meer, toen ik hoogzwanger was. Nu hebben we een dagje uit met baby gepland, maar de musicals en voorstellingen vielen wel meteen af. Maar ik vind zo’n hele dag weg eigenlijk nog te veel van het goede als Melle naar zijn opa en oma moet. Zeker omdat ik dan ook een dagvoorraad voeding moet afkolven en de rest van de dag ook onafscheidelijk ben van dat apparaat. Achja, nu gaan we naar body world ofzo, eens bekijken hoe die baby de afgelopen maanden in mijn buik groeid, en griezelen bij andere lichaamsdelen. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…52 Weeks of Gratitude // Week #4.My Profile

 • Reageer Jess 26 januari 2015 om 08:42

  Wat heerlijk om daar samen heen te gaan. Ik ben nog nooit echt bij een musical geweest. Misschien toch eens overwegen want het lijkt me best geinig om eens mee te maken. Lief dat zijn tante Nilo de fles geeft. Jim kan echt niet normaal drinken dus ik moet er altijd een hele instructie bij geven. Irritant 🙁
  Jess onlangs geplaatst…Come over to the zoneMy Profile

 • Reageer Annemijn. 26 januari 2015 om 09:28

  Wat leuk om zoiets met je zus te doen. Het lijkt me ook een hele leuke musical!
  Annemijn. onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #11 Even ontspannenMy Profile

 • Reageer Lifesabout 26 januari 2015 om 10:25

  Wat fijn dat je een goede nacht door hebt kunnen slapen, daar knapt een mens van op! Je avondje was zeer geslaagd zo te zien, leuk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…BikkelharT. Tips voor hartpatiënten.My Profile

 • Reageer Kimberly 26 januari 2015 om 10:26

  Wat ontzettend leuk! Nu wil ik ook naar de Sound of Music. Ik ben helemaal gek op musicals! Voor de rest is het heerlijk om lekker te kroelen met je kleintje (denk ik dan, ik ben nog geen moeder, wel een lieve tante!)
  Kimberly onlangs geplaatst…Recipe: Gevulde paprika’sMy Profile

 • Reageer Betty 26 januari 2015 om 11:09

  Hahaha wat leuk om jullie foto’s zo te zien! Ik moest hardop lachen om Lizanne in de lege winkelstraat.
  Betty onlangs geplaatst…Boer zoekt vrouw – aflevering 4My Profile

 • Reageer Vanessa 26 januari 2015 om 11:43

  Lijkt me idd leuk om samen iets te doen i.p.v. nutteloze cadeautjes voor elkaar te kopen. Ben nog nooit naar een musical geweest dus ik weet niet of het iets voor mij is.
  Vanessa onlangs geplaatst…Rimmel Nail Polish | 844 Out Of The Blue & 621 Mary Mary Quite ContraryMy Profile

 • Reageer LISKALIFE 26 januari 2015 om 12:22

  Aaaah er spelen zoveel mooie musicals op het moment, dus je moet keuzes maken.. Maar deze lijkt mij ook supergaaf.
  LISKALIFE onlangs geplaatst…Snapchat foto’s Katy #1My Profile

 • Reageer Malou 26 januari 2015 om 13:12

  Leuk om te zien, ik ga eigenlijk nooit naar musicals..
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #91My Profile

 • Reageer Eline 26 januari 2015 om 13:41

  The hilllllssss are aliveeeeeee in the sound of mussicccccccccccccccc

  Het was toch wel een singalong he?
  Eline onlangs geplaatst…Korstloze quicheMy Profile

 • Reageer Milou 26 januari 2015 om 13:47

  Oh ik ben gék op the sound of music! Vroeger werd ik er meer doodgegooid door (hihi ja toch) mijn oma en vond ik het verschrikkelijk. Nu begrijp ik het verhaal beter en zo rond mijn tienerjaren begon ik het ook echt een leuke film te vinden. Ben ook naar de musical geweest!
  Mijn zusje is nu nog wat jong, maar als we wat ouder zijn dan denk ik dat we ook zo’n soort afspraak maken. Leuk hoor!
  Milou onlangs geplaatst…Wanneer ik aan woorden niet genoeg hebMy Profile

 • Reageer Milou 26 januari 2015 om 18:13

  Wat gezellig zeg op stap met je zus! Ik speelde laatst een liedje van The Sound Of Music musical af in de auto, van die musical van een aantal jaar geleden en ik kon ‘m helemaal meezingen uit volle borst hahaha. Justin keek me aan en vroeg zich af of alles goed met me ging. :’)
  Milou onlangs geplaatst…Short tip: Loavies HomeMy Profile

 • Reageer Marieke 27 januari 2015 om 13:03

  Ah super leuk! Ik heb die musical voorgaande jaren al 2 keer gezien, haha! Blijft leuk! 🙂 En wat fijn dat je dat dan zo met je zusje kan doen. Ideaal en inderdaad veel leuker dan de zoveelste armband.
  Marieke onlangs geplaatst…Meedoen met de Nationale Eettest 2015My Profile

 • Reageer angelique 27 januari 2015 om 21:12

  Super leuk! Ik vind the sound of music wel leuk maar eigenlijk alleen voor de liedjes haha
  angelique onlangs geplaatst…Review | NMMMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge