Lifestyle, Persoonlijk

My Guilty Pleasures

Guilty pleasures, iedereen heeft ze wel! Ik deelde al eerder wat guilty pleasures, en ik betrapte mezelf laatst dat ik toch nog wel veel meer van dit soort dingen heb…

» Ik ben helemaal verslaafd aan het tv-programma op TLC “19 kids and counting”. Deze verslaving begon aan het eind van mijn zwangerschap. Ik was een kluizenaar en lag hele dagen op de bank met TLC op tv. Elke dag om 16:00u zat ik klaar voor Michelle, haar husband JIMBAAHB (Jim-Bob, maar ze zegt het als BAAAHB) en haar 19 kinderen (Josh, Josie, Jessa, Jill… en de rest met een J) die ze toch echt zelf “delivered” heeft. GENIETEN! In mijn kraamweek (en weken daarna…) genoot ik ook van de familie Duggar en lag mijn zusje 9 van de 10 keer naast mij in bed om samen te kijken. We hebben het regelmatig over hun courtships, sidehugs en mooie, lange rokken haha. Ik kijk uit naar 16 februari, dan zenden ze het nieuwe seizoen uit: JESSA’S VERLOVING!!!!

1409857181_the-duggars-zoom

» Sowieso de tv-zender TLC. Ik geniet van ALLE programma’s HAHA. Say yes to the dress, The Undatebles, Kate plus eight (is niet meer helaas), One born every minute (ook niet meer helaas), DC Cupcakes, tja, wat niet eigenlijk? (Zo beschamend dit, ik doe ook nog wel andere dingen dan TLC kijken hoor… Ik word trouwens niet gesponsord door TLC, zouden ze eens moeten overwegen hahaha, ik ben een goede, trouwe kijker.

» Nóg meer tv: ik ben dol op the Sound of Music. Ik kan alle liedjes meebrullen van voor naar achter (ook in m’n opera stem: THE HIIIIILLSS ARE ALIVEEEEEE). Ben fan van Liesl, Maria en Kapitein von Trapp. Binnenkort gaan mijn zusje en ik naar de musical van the Sound of Music, en ik hoop dat je mee mag zingen hahaha.

audities2

» Over zingen gesproken: als Nilo verdrietig is, wordt hij vaak rustig als ik liedjes zing. Het begon met kerstliedjes (rond kerst), toen kwam hele arsenaal van Grootmoeder (poesje mauw etc.), daarna ging ik over op alle Disney liedjes en nu zijn zo’n beetje alle musical liedjes aan de beurt (waaronder the Sound of Music, Mary Poppins, Tarzan…). En stiekem vind ik het heerlijk om “zingend” rond te lopen met Nilo in m’n armen. Tot ergernis van mijn vriend. Ach, ik heb in ieder geval één grote fan: mijn kind!

» Ik google nog steeds op bevallingsverhalen, zwangere buiken en ik vind zwangere vrouwen nog steeds razend interessant. Ik vind het niet-zwangere lijf wat ik nu heb ook wel weer lekker (ik kan weer alles doen, al ben ik niet tevreden over hoe het eruit ziet maar dat is een ander verhaal), maar ik mis het zwanger ZIJN wel enorm. Dus ik verlekker me maar bij mijn eigen zwangerschapsverhaaltjes, foto’s en ook de zwangere bloggers volg ik op de voet. Ik hoop ooit nog een keertje zwanger te mogen worden, ik vond het zo mooi!

babyfashion2

» Kleding voor Nilo shoppen. Meer zeg ik niet. Het loopt de spuigaten uit. Heb mezelf een shopverbod opgelegd. Tot maat 68 is hij nu écht wel voorzien… En hij zit nu pas in maat 56 dus nu is het klaar. Nu moet ik zelf maar eens voor mezelf gaan shoppen want spijkerbroek maat 36 gaat voorlopig nog niet passen (nooit meer).

Wat is jouw favoriete programma op TLC?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

46 reacties

 • Reageer amanda 10 januari 2015 om 06:11

  Hoi, ik ben ook mega fan van tlc.. ook zelfde verhaal als jouw in mijn zwangerschap zat ik vanaf 12 uur smiddags want dan begonnen de leukste programmas tot uur of 6 of langer tlc te kijken. En nu is Kian 5 weken en nog kijk ik veel. En one born every minute,dc cupcakes, kitchen boss, litle people, 19 kids and counting kijk ik allemaal.. en kate plus 8 komt ook weer een nieuw seizoen…okej tlc top zender…ben je al lid van het panel, vragen ze om je mening over tlc etc xxx amanda
  amanda onlangs geplaatst…Kian 1 maand oudMy Profile

 • Reageer Dagmar 10 januari 2015 om 07:24

  Ah het lijkt mij ook zo aantrekkelijk om kleding voor de kids te kopen! Het is allemaal zo cute en leuk en… aah veel te schattig <3 Maar nu is het tijd voor jezelf! Superleuk artikel en heerlijk geschreven!
  Dagmar onlangs geplaatst…Plog – Een dagje mee naar Kraków (Polen)My Profile

 • Reageer Kelly caresse 10 januari 2015 om 07:30

  Heel erg leuk geschreven! Zelf kijk ik bijna geen tv (op boer zoekt vrouw en sporadisch een programma tussendoor) maar ik heb rondom mijn zwangerschap-kraamtijd wel veel netflix gekeken. Dat zingen is ook herkenbaar, ik zing ook heel veel voor Lana haha
  Kelly caresse onlangs geplaatst…10 bekentenissen over What’s appMy Profile

 • Reageer Nelleke 10 januari 2015 om 08:06

  Oh ja, TLC… heeeeerlijke zender! Wij hebben hier thuis geen tv (wel Netflix), dus TLC zit er voor mij niet meer in helaas 🙁 Ik kijk het bij mijn ouders thuis wel uren, haha.
  Wat voor maatje spijkerbroeken je ook hebt, ik vind je nu ook hartstikke mooi! (en zie geen verschil met voor je zwangerschap op alle foto’s)
  Nelleke onlangs geplaatst…Rammelende onderbuikgevoelensMy Profile

 • Reageer Dita 10 januari 2015 om 08:08

  Wat leuk om te lezen! Ik kijk zelf nooit tlc. Ben wel erg benieuwd naar dat programma over die 19kids.
  Dita onlangs geplaatst…Sukha Amsterdam SlingerMy Profile

 • Reageer Alida 10 januari 2015 om 08:13

  Oh ik kijk nu al uit naar 16 februari. 19 kids is ook mijn guilty pleasure. Jammer alleen dat ik rond die tijd eigenlijk alleen moet beginnen met koken. Haha

 • Reageer Sunseeree 10 januari 2015 om 08:25

  Whahaha leuk he TLC. Ik kijk tegenwoordig niet meer zoveel tv, maar de undatetables vond ik ook erg leuk en natuurlijk Say yes to the dress. Ik kreeg het echter wel benauwd van dat gezin met 100 kinderen. Word thuis soms thuis al gek met 2 kinderen. 😛
  Sunseeree onlangs geplaatst…Fashion voor kids van Zara en H&MMy Profile

 • Reageer Diana Carlton 10 januari 2015 om 08:29

  Ik heb tijdens mijn zwangerschap de complete serie gekeken van Lost. Midden in de nacht, wanneer ik weer eens niet kon slapen, ging ik naar beneden om weer een aflevering te kijken. Op den duur begon ik er zelfs over te dromen 😉 Ik heb vaak op TLC I didn’t know I was pregnant gekeken. Dat was toch wel mijn favoriet.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Delicious Rocky roadMy Profile

 • Reageer Anouk 10 januari 2015 om 08:31

  Oh god 19 (hoeveel zijn het er inmiddels?)kids and counting, verschrikkelijk! Wie verzint het, maarja ook ik kijk wel eens hoor haha bizar maar wel lekker om te tijd door te komen als je even nergens zin in hebt
  Anouk onlangs geplaatst…Nu word het wel erg persoonlijkMy Profile

 • Reageer Annemijn 10 januari 2015 om 08:35

  Zo te l
  Annemijn onlangs geplaatst…Start to run challenge. Let’s do this!My Profile

  • Reageer Annemijn 10 januari 2015 om 08:38

   Zo te lezen zou ik best een dagje met jou kunnen vertoeven! Heerlijk al die TLC programma’s! En zwangerschappen van bloggers volg ik ook op de voet. Daarom vond ik het ook altijd heel erg leuk om jouw zwangerschap te volgen!
   Annemijn onlangs geplaatst…Start to run challenge. Let’s do this!My Profile

 • Reageer Petra 10 januari 2015 om 08:49

  De tv staat hier weinig aan. Iets met te weinig tijd. Maar in je laatste punt herken ik mezelf helemaal. En The Sound of Music… Zucht… Love it.
  Petra onlangs geplaatst…Hoe ouder ik word…My Profile

 • Reageer Marion 10 januari 2015 om 08:52

  Ik moet serieus bekennen dat ik de naam TLC alleen ken van muziek. We hebben het grote pakket hier op de buis, dus ik neem aan dat we TLC ook hebben, maar ik heb er dus nog nooit naar gekeken. The Sound of Music daarentegen 😀 Geen idee hoe vaak ik die gezien heb, maar het is niet op twee handen te tellen.
  Marion onlangs geplaatst…SaamhorigheidMy Profile

 • Reageer Sara 10 januari 2015 om 09:09

  Hahaha heel herkenbaar allemaal, heerlijk toch! Ik vind 19 kids and counting ook heerlijk om naar te kijken, zo bijzonder hoe ze dat doen! Wist je dat je de hele aflevering van jessa’s verloving en een paar daarna op youtube al kan zien?!

  • Reageer Sara 10 januari 2015 om 09:11

   Nog een guilty pleasure van mij zijn de filmpjes van de “shaytards” op youtube. Een familie met 5 kinderen (en nu heel rijk door youtube geworden, want ze vloggen elke dag), maar zo positief en gezellig.

 • Reageer Milou 10 januari 2015 om 09:19

  Haha, what!? 19 kids?? Ik ken dat programma helemaal niet, moet er toch eens naar gaan kijken! Ik zag – via social media – dat je ook veel naar Modern Family kijkt, als je daar klaar mee bent raad ik je How I Met Your Mother aan! (kom ik weer, heb het er deze week echt al 10000x over gehad haha!) En wat schattig dat je zoveel zingt voor Nilo, ik zie het al helemaal voor me! En ach, als dat ‘m rustig maakt! Ik pak soms Cato vast als een baby (dat is de enige die het toe laat en gerust een uur blijft liggen) en dan ga ik ook wel eens dansend en zingend door de kamer heen hahahaha, ze valt dan ook in slaap. Hoe is het mogelijk.
  Milou onlangs geplaatst…Wanneer je vriend je canon te pakken krijgt #2My Profile

  • Reageer Manon 10 januari 2015 om 10:12

   HAHA, oh de katten moeten het hier ook wel eens ontgelden als “baby” hoor :’)! How I Met Your Mother staat op de lijst als we Modern Family af hebben gekeken, thanks voor de tip!!!

 • Reageer Simone 10 januari 2015 om 09:20

  Haha leuk! Mijn guilty pleasure is alle programma’s van Barbie en Michael kijken. Zo fout maar leuk!
  Simone onlangs geplaatst…Wishlist – 21ste verjaardagMy Profile

 • Reageer angelique 10 januari 2015 om 09:23

  Leuk geschreven. Tlc is gewoon een geweldige zender en dat shoppen voor je kind pff heel herkenbaar. Ik kom nog altijd met meer voor hem thuis dan voor mezelf
  angelique onlangs geplaatst…Tag | InterieurtagMy Profile

 • Reageer Joyce 10 januari 2015 om 09:32

  Dit lijstje had mijn lijstje kunnen zijn! Ik kan ook onwijs genieten van TLC al heb ik al een hele tijd niet meer gekeken. Maar nu Aron ’s middags ook naar school is kan ik daar prima eens gebruik van maken haha! Ik keek altijd graag naar four weddings en alle andere trouwprogramma’s
  Joyce onlangs geplaatst…DIY: Memory jarMy Profile

 • Reageer Anneleen 10 januari 2015 om 09:41

  Haha leuk om te lezen! En fijn dat Nilo zo rustig wordt van de liedjes dat je zingt, lijkt me erg bijzonder!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • Reageer Jessica 10 januari 2015 om 09:48

  TLCCCCC…!! Ik ben ZO blij als mijn man een avond weg is en ik de afstandsbediening voor mezelf heb. En naast TLC kijk ik dan ook nog ‘E!’ Dat is helemaal fout hehehhe
  Jessica onlangs geplaatst…Dingen die we tegen kinderen zeggen die NERGENS op slaanMy Profile

 • Reageer Miranda 10 januari 2015 om 10:24

  Wat een leuk artikel Manon! Lekker herkenbaar ook. Ik ben al heel lang veel thuis (ziektewet) en probéér niet hele dagen in bed/op de bank voor de tv te liggen, maar TLC maakt me dat wel moeilijk zeg….. Verslaafd aan al dat soort programma’s ben ik:) ik keek graag naar sisterwifes. Vind het alleen wel lastig dat ze alle afleveringen zo door elkaar uitzenden. Zit je ineens weer een oude aflevering te kijken…
  En babykleertjes kopen… 🙂 dat begint nu al. Ik wil graag wachten tot na de geslachtsbepaling maar heb op 1 of andere manier (haha) toch al 3 pakjes in huis…
  Miranda onlangs geplaatst…Nailart; Foolproof, supersimpel 🙂My Profile

 • Reageer Daantje 10 januari 2015 om 10:26

  Ik vind extreme cheapskates altijd zo leuk 😀
  Daantje onlangs geplaatst…Op het potje…My Profile

 • Reageer Marloes 10 januari 2015 om 10:34

  Haha, ik hou ook echt van TLC! Zeker 19 kids and counting (heb alle bruiloften al op YouTube gekeken omdat ik niet wilde wachten :P), maar ook extreme couponing, beauty and the geek Australia, say yes to the dress, cake boss, zelfs dat Gypsy wedding programma kijk ik. Ik vind vooral die marathons in het weekend heerlijk. Ja, verslaafd ;).

  • Reageer Manon 10 januari 2015 om 13:08

   Ja dat gypsy programma heb ik ook wel eens gezien hahahaha zo vreselijk!

 • Reageer astrid nab 10 januari 2015 om 10:55

  tlc blijft leuk en de sound of music ik heb hem al zo vaak gezien hij blijft leuk

 • Reageer Vanessa 10 januari 2015 om 11:50

  Haha, leuk om te lezen! Ik denk dat ik ook graag voor mijn kindje zou shoppen. Ze hebben overal zo’n leuke kleertjes!
  Vanessa onlangs geplaatst…Let’s talk: Waarom draag jij make-up?My Profile

 • Reageer Lifesabout 10 januari 2015 om 12:30

  Televisie verslavingen heb ik eigenlijk niet, maar ik herken mij wel in het liedjes zingen voor je kindje (super vals, maar hey het werkt!) en kleding shoppen voor mijn dochter.
  Zwangere vrouwen en zwanger zijn heb ik altijd magisch gevonden, maar ik zoek er niet meer naar omdat het alleen maar pijnlijk is (ik mag niet meer zwanger worden) wat ik jammer vindt, want ik vond het ook altijd geweldig mooi om verhalen te lezen en buikjes te kijken!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Kijk je mee? Diary 4 januari – 10 januariMy Profile

  • Reageer Manon 10 januari 2015 om 13:07

   Oh nee, dan kan het inderdaad heel pijnlijk en moeilijk zijn als je zwangere vrouwen ziet :(…

 • Reageer Cindy 10 januari 2015 om 13:30

  Eigenlijk kijk ik te weinig TLC, maar als ik kijk, dan is het vaak Say Yes to the Dress en over dat kleine meisje van Toddles & Tiaras die een eigen show kreeg.. Honey BooBoo ofzo? Een aantal jaren geleden bleef ik thuis als The Hills op MTV kwam, dat was echt mijn guilty pleasure toen.
  Cindy onlangs geplaatst…Let’s talk: weekend!My Profile

 • Reageer Alicia 10 januari 2015 om 15:13

  TLC is inderdaad behoorlijk verslavend! In Amerika beginnen er binnenkort weer nieuwe afleveringen van Kate plus 8, dus hopelijk zijn ze ook gauw in Nederland te zien! Leuke familie:)

 • Reageer milou 10 januari 2015 om 15:33

  Devious maids, kitchen boss, say yes to the dress. Eigenlijk gewoon alles! Ik hou van TLC!

 • Reageer elle 10 januari 2015 om 15:44

  Oeeh ik hou van TLC! Vooral gypsy wedding, I didn’t know i was pregnant, Say yes to the dress en natuurlijk 19 kids and counting. Ook vind ik op een of andere manier My Naked Secret ook heel erg interessant, wat natuurlijk de ultieme guilty pleasure is :’)

 • Reageer Milou 10 januari 2015 om 16:59

  Haha geweldig! Ik was fan van TLC toen one born every minute uitgezonden werd, maar nu niet meer dus. 19 kids.. vind ik niet echt leuk. Sorry, haha!
  Milou onlangs geplaatst…Nous sommes CharlieMy Profile

 • Reageer Sandra 10 januari 2015 om 17:11

  Er komt een nieuw seizoen van Kate plus 8! Zag vandaag de reclame! Maar wanneer precies weet ik niet meer haha (hallo zwangerschapsdementie), deze maand ergens in ieder geval. ^^

 • Reageer Kirya 10 januari 2015 om 18:04

  Oooh ja! 19 kids and counting ook verslaafd aan! Ik heb de verloving al gezien via een andere site! Echt genieten joh!

  Liefs,
  Kirya

 • Reageer Vera 10 januari 2015 om 20:29

  Ohh ik ben ook zóó verslaafd aan tlc samen met mijn moeder keek ik elke dag 19 kids jammer genoeg is dit nu afgelopen maar gelukkig komt er dus een nieuw seizoen! Verder vind ik veel andere progamma’s ook heel leuk op tlc

 • Reageer Wytske 10 januari 2015 om 21:36

  Leuk artikel 🙂 Tv is hier overdag niet aan en zelf kijk ik sowieso weinig tv. Waar haal je die tijd vandaan om zoveel programma’s te kijken?! Haha! Zingen voor je kindje is heerlijk toch, lekker ongegeneerd blijven doen!

 • Reageer Eline 10 januari 2015 om 22:38

  Oh my dat programma met al die kinders is hilarisch. Vind het echt een tof programma.
  Eline onlangs geplaatst…Suikervrij etenMy Profile

 • Reageer Ilona de Wit 11 januari 2015 om 17:29

  Ik heb ook een TLC-verslaving! Mijn man moet iedere keer reageren als al die kindernamen voorbij komen.. ”Niet weer he?”, zegt hij dan.

  Ook lees ik van alles over zwangerschappen.. of kijk op tv programma’s die daarover gaan. Erg interessant en mooi!

  Een quilty pleasure.. over eten.. zou ik ook erg leuk vinden om te lezen. Of hebben jullie dat al een keer gedaan?

  Groetjes, Ilona

 • Reageer Francesca 11 januari 2015 om 21:02

  HEHEHE JimBaaaahb! Hilarisch. Ik blijf altijd hangen op Cake Boss en Say Yes to the Dress 🙂 Suf maar zo leuk 😀

 • Reageer Olga 12 januari 2015 om 00:48

  Ik kijk dus amper nog tv omdat mijn hele leven zich nu in de slaapkamer afspeelt :’) het eerste programma dat je noemt herken ik nog wel en vind/vond ik ook erg leuk. Wanneer stopt die vrouw met het krijgen van baby’s vraagbaken me dan af :/
  Olga onlangs geplaatst…(P)inspiration: LeatherMy Profile

 • Reageer Iris 12 januari 2015 om 20:33

  Leuk nieuws! Kate plus eight komt terug! Las op haar twitter dat de serie weer terug komt op TLC. Woeehoeeeeww!!

 • Reageer Bibiane 12 januari 2015 om 21:21

  OMG TLC is tha bomb!! We hebben de zender hier niet zelf, maar heel veel van die programma’s spelen ze op een andere zender. One born every minute kan ik met mijn naderende bevalling echt niet meer zien. Al die krijsende mensen, net of ze gaan dood. Dan denk ik altijd ‘lalalalala’ en zap verder 🙂
  Geef mij dan maar sowieso eender welk programma met cupcakes. Cupcakes en ik ben happy 🙂
  Bibiane onlangs geplaatst…BLOG NEWS: Enkele veranderingen op Lovely NailpolishMy Profile

 • Reageer Diamanten staan voor liefde 7 oktober 2016 om 09:46

  19 kinderen… ik heb al last van 2 kinderen!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge