Lifestyle, Persoonlijk

Als we een geldboom zouden hebben #3

geldboomTwee geldbomen zijn al uitbesteed aan onze kiddo’s. De mama’s willen ook wel eens wat dus dit keer een editie voor onszelf!

We vertelden al dat we deze zomer met z’n zessen een weekendje weg gaan. We gaan ook zwemmen en ik (Manon) ben ook van plan om straks lekker met Nilo te gaan babyzwemmen. Ik ben nu moeder, onderhand 25,5 jaar oud en dan kunnen bikini’s met guitige strikjes en dunne touwtjes écht niet meer (althans, met mijn lijf niet). Eerder hield ik nog wel van blije, vrolijke, ietwat kinderlijke printjes op bikini’s maar dat flatteert gewoon niet echt. seafollyNu zie ik al wel vaker badkleding voorbij komen van het merk SeaFolly. Een merk met stevigere bovenkantjes en goed zittende broekjes die niet tussen je billen kruipen of lelijke snijranden geven. Ze mogen wat kosten, maar dan heb je volgens mij ook wel wat… Deze setjes vind ik echt heel erg tof en misschien dat ik het dit jaar wel waard vind om zo’n bikini aan te schaffen.

 

1loungeStraks als het zonnetje weer flink begint te schijnen en de zon en de tuin onze beste vrienden worden zou ik (Bibian) heel graag (daar hebben we de geldboom weer voor nodig) een mooie loungeset willen. Gewoon een set waar je lekker op kan vertoeven terwijl River buiten aan het ravotten is. Waar Mike en ik lekker kunnen genieten van ons gezinnetje, waar we een hapje kunnen eten met Manon en Robert en gewoon niet zo statig hoeven te zitten. We hebben afgelopen zomer van Manon en Robert al wel 6 stoelen gehad voor om de tuintafel maar we willen gewoon een lekker loungeset. En als het even kon, doe mij dan deze maar:

10104011-0160Toen wij (Manon + vriend) 3 jaar geleden gingen samenwonen, hadden we niet echt nagedacht over onze bank. We wisten al wel dat we twee katten zouden nemen maar wij met onze domme hoofden hadden dus niet bedacht dat de bank die we hadden gekocht helemaal kattenproof is. Het is een bank met een grof geweven stof. Het ging 1,5 jaar goed, Bouli en Balou krabden NOOIT aan de bank. Totdat RamBo aan het gezin werd toegevoegd. Dit beest vond de bank een goede plek om een mani en pedi te doen en ja, toen dachten Bouli en Balou: “wat Bo kan, kunnen wij ook”. Onze bank is dus echt verabbezakt en wat kun je eraan doen? We zitten niet 24/7 op die bank dat we de katten in de gaten kunnen houden… Als Nilo iets groter is, en dus spuug, plas, poep en andere ranzigheid wat minder voorkomt zou ik wel heel graag een andere bank willen. Voorlopig nog niet want dat is gewoon niet echt slim met een kleine baby. Maar als ik toch geld zat had dan zou ik zo’n bank wel erg tof vinden!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Marion 21 februari 2015 om 06:41

  Dat is nou exact de bank die ik graag had willen hebben. Manlief wil echt niet zo hocker eraan. Ik had daar nooit meer akkoord moeten gaan bedenk ik me nu. Dus als hier die geldboom in de tuin staat binnenkort ga ik voor die bank!
  Marion onlangs geplaatst…Alweer even bijkletsenMy Profile

 • Reageer Inge 21 februari 2015 om 06:44

  ik vind dit een leuke rubriek 🙂 dromen mag he.. denk dat we allemaal wel eens een geldboom wensen. Ik vind de bikinis erg mooi manon! En zo’n loungebank voor buiten.. heerlijk toch. in de zomer (of een mooi voorjaar) moet je ook lekker in de tuin kunnen leven en dan heb je toch n lekkere bank nodig! planten en water geven die boom, je weet nooit wat eraan groeit haha
  Inge onlangs geplaatst…Dressing the bump # 3 outfits (week 32)My Profile

 • Reageer Tineke 21 februari 2015 om 06:47

  Oh, die bank is wel heel erg mooi, leuk artikel!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…in 2015 ga ikMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 21 februari 2015 om 06:52

  Wat een leuke bikini’s zijn dat! Ik heb ook veel over dit merk gehoord maar het nog niet in een winkel of webshop gezien.
  Kelly caresse onlangs geplaatst…PLOG: Havermout fotografie workshopMy Profile

 • Reageer Dita 21 februari 2015 om 07:40

  Wat leuk om te lezen! Mooie bikini’s. Ik koop die van mij de afgelopen jaren steeds bij de Zeeman en Hema. Die zitten bij mij echt perfect 😉 die bank en loungeset zijn ook mooi. Wij willen voor in onze tuin ook een loungeset maar ook een tafel met 6 stoelen.
  Dita onlangs geplaatst…Project positiefMy Profile

 • Reageer Gwen 21 februari 2015 om 07:57

  Hier ook krabkatten. Wij kopen dus een bank van max 700,- en die gaat dan een jaar of 3, 4 mee. Ook ideaal met kindjes, want op een duurdere zou ik gek worden vd vlekkem. toevallig gaan wij deze maand na dik drie jr n nwe kopen (deze zit btje door nu en smaak ia verandert plus krabkattem dus irriteert me).
  Gwen onlangs geplaatst…Drie jaar getrouwdMy Profile

 • Reageer Debby 21 februari 2015 om 08:39

  Wat betreft de bikini van Seafolly, doen!!
  De kwaliteit is super, heb er een paar jaar geleden 1 gekocht, al veel aan gehad en nog altijd even mooi van kleur.

 • Reageer Desiree 21 februari 2015 om 08:50

  die bikini’s laat ik voor wat ze zijn, maar een bank en een loungeset staan hier ook op de lijst.
  Het goede moment voor een nieuwe bank komt volgens mij nooit, dan kan je het nog wel 20 jaar uitstellen.
  Na het babyspugen komt het peuterklauteren, het kleuterkliederen, het uit-school-kom-ploffen (want waarom zou je normaal gaan zitten als je je ook achterover kan laten vallen?) en voor je het weet ligt er 1.90 meter puber met vieze schoenen in maat 46 nog aan languit op de bank.
  Dus mocht die boom gaan groeien, gewoon nu doen die bank!

  • Reageer Manon 21 februari 2015 om 10:53

   Hahahaha dat is een goeie! Even aan mijn vriend voorleggen 😉

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 21 februari 2015 om 09:01

  Die loungeset is echt prachtig en zo gezellig! Zou ik ook wel willen als ik alleen zou gaan wonen en een tuin zou hebben! En een mooi passende bikini kan ik ook wel gebruiken!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Combineren met Kim: geprinte broeken (wintereditie)My Profile

 • Reageer angelique 21 februari 2015 om 09:01

  Leuke items! Ik wil ook heel graag een nieuwe bank
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Ask me anything de antwoordenMy Profile

 • Reageer Andrea 21 februari 2015 om 09:03

  Wat een leuke bikini’s!
  Andrea onlangs geplaatst…How to be a fit girl? #6 – Mijn doelenMy Profile

 • Reageer Eline 21 februari 2015 om 11:00

  Ik heb zo’n mooi badpak van Seafolly gezien. Maar ja, €125 voor een badpak is natuurlijk bizar!
  Eline onlangs geplaatst…AppelcakeMy Profile

 • Reageer Kimberly 21 februari 2015 om 12:36

  Serieus, ik wil die bikinis zoooo graag. Echt zooooooo graag! Nu maken jullie me helemaal hebberig, haha.
  Kimberly onlangs geplaatst…Kookboeken review : The Real Girl’s KitchenMy Profile

 • Reageer Lifesabout 21 februari 2015 om 14:23

  Heerlijk fantaseren wat je allemaal gaat kopen als je veeeeel geld hebt. Leuke bikini’s zijn dat! Niet met van die lullige hangtietbandjes maar lekker stevig!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane 15 – 21 FebruariMy Profile

 • Reageer Isabel Cristina 21 februari 2015 om 15:39

  Haha erg leuk om te lezen deze artikelen. Die bikini’s zijn erg leuk maar dat merk is inderdaad erg prijzig. Die bank en loungeset zijn ook erg leuk. Hoop dat je snel die geldboom vindt! 😉
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…Decoration ShoplogMy Profile

 • Reageer ROOS 21 februari 2015 om 17:05

  Koop die seafolly bikini! Het is veel geld maar je doet er jaren mee. Ze blijven jarenlang mooi en ze zitten perfect!

 • Reageer Anneleen 21 februari 2015 om 17:33

  Haha leuk om te lezen! Ik vind die bank erg mooi en zo’n loungeset lijkt me heerlijk!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Reageer Eveline 21 februari 2015 om 19:11

  Wij zijn pas verhuisd en willen ook zo’n loungeset in de tuin. Maar inderdaad, eerst een geldboom planten (of heel hard sparen!).
  Eveline onlangs geplaatst…Winactie: 25 followers!My Profile

 • Reageer Milou 21 februari 2015 om 19:54

  Leuke dingen zeg! Ik draag juist wel nog bikini’s met dunne touwtjes, omdat ik mij heb laten vertellen in een zwemkledingwinkel, dat dunne touwtjes er juist voor zorgen dat je lichaam wat meer gestroomlijnd is en je vetjes zo kunt voorkomen. Moet je natuurlijk wel de touwtjes niet te strak trekken. 😉 Ik houd wel ook van voorgevormde cups, want met een behoorlijke boezem zijn die driehoekjes echt niet flatteus. Haha!
  De loungebank vind ik ook erg gaaf. Mijn vriend heeft zelf een bank gemaakt van steigerhout (zie m’n blogje over de tuin) en dat is een stuk goedkoper! Ik vind het ook erg mooi staan. En inderdaad, een BBQ terwijl je met je roseetje op die loungebank zit… Heerlijk! Kan daar alweer helemaal naar uitkijken…
  Milou onlangs geplaatst…Hoe bereid ik mij goed voor op een zwangerschap?My Profile

 • Reageer Dineke 22 februari 2015 om 00:46

  Oh zo herkenbaar! wij wonen hier nog geen 3 jaar en hebben al een hele waslijst met dingen die we nieuw willen aanschaffen, maar met een 2e draakje op komst wachten we nog even. En die bikini van Seafolly krijg je echt geen spijt van!
  Dineke onlangs geplaatst…Mijn H&M bestellingMy Profile

 • Reageer Lisanne 24 februari 2015 om 21:38

  Wat een leuke loungeset, lijkt mij echt heerlijk voor in de lente/zomer!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge