Babypraat, Filmpje, Moeder zijn

FILMPJE: Baby Nilo’s Favorieten

nilofavo
Vorige week konden jullie de favorieten van River al zien en vandaag laat ik in het onderstaande filmpje de favorieten van Nilo zien. Nouja, niet echt zijn favorieten maar meer die van zijn vader en moeder vóór Nilo haha. Ik show onder anderen zijn favoriete speelgoed, laat een handige app zien voor op je telefoon (met dank aan @renaeve op Instagram!) en nog een aantal andere producten. Natuurlijk zijn dit soort onderwerpen/items heel erg persoonlijk en de ene baby is de andere niet! Als je nog tips voor ons hebt laat het dan zeker even weten. Vind ik altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken, vooral via ervaren moeders haha. Nou, genoeg gekletst, hier is de video!


Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Hieronder nog even alle links naar de uitgebreide blogposts (de blog over mijn fles-ervaringen komt binnenkort):
Puckababy
Draagdoek

Wat is het favoriete speelgoed van jouw kind(eren)/baby?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer Dita 4 februari 2015 om 06:16

  Leuke baby favorieten! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Look out the windowMy Profile

 • Reageer Marion 4 februari 2015 om 07:20

  Wat leuk dat Nilo al echt reageert op die vuurvlieg. Geweldig! Die app lijkt me wel echt handig. Een vriendin van me schreef alles op. Was één grote chaos. Dit is een stuk beter. Superleuk filmpje!
  Marion onlangs geplaatst…Dr. Hauschka VerwensetMy Profile

 • Reageer Sunseeree 4 februari 2015 om 08:36

  Leuk om eens Nilo’s favorieten te zien! 😀 Die vlinder hebben wij ook trouwens. Cute hè.
  Sunseeree onlangs geplaatst…Chocolade brownies met heerlijke toppingMy Profile

 • Reageer Laura 4 februari 2015 om 08:57

  Leuk om dit te zien! Ik vind het ook leuk hoe enthousiast je zelf bent Manon, haha!
  Laura onlangs geplaatst…Favorieten ZARA SS15My Profile

 • Reageer Annemijn. 4 februari 2015 om 09:14

  Weer een leuk filmpje Manon!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Webshop Wednesday: Redwirefashion.comMy Profile

 • Reageer Lindsey 4 februari 2015 om 09:31

  Super leuk om te zien! Ik ga een aantal (vooral de app) zeker onthouden voor wanneer ik een mini heb!

 • Reageer Renee 4 februari 2015 om 09:51

  Ja de app is echt super! M’n man kijkt ook wel eens in de app als hij aan het werk is, komt ie thuis; “Zo, ze heeft goed gedronken he vandaag!” Haha. Toevallig staat mijn app op precies dezelfde plek als bij jou. Puckababy is grote favoriet hier, denk dat we binnenkort ook de opvolger van de piep moeten bestellen. Ach, als ze zo goed slapen. Ik heb ook geslapen met zo’n tutteltje en uit alle knuffeltjes heb ik er 1 gekozen die ik zelf het leukst vind haha, die houd ik elke keer voor haar als we ‘spelen’.

 • Reageer Tineke 4 februari 2015 om 10:42

  Wat een schattige boxpakjes!
  Liefs

 • Reageer Eline 4 februari 2015 om 11:24

  Leuk gedaan Manon~!
  Eline onlangs geplaatst…Groenten en fruit kalender – FebruariMy Profile

 • Reageer Lifesabout 4 februari 2015 om 12:26

  Sarah vindt bekertjes en blokjes helemaal geweldig (ze is 10 maanden), knisperboekjes zijn lang favoriet geweest. Ik kan niet wachten om poppen en een keukentje aan te schaffen, heerlijk meidenspeelgoed!
  Die APP kende ik nog niet, maar lijkt mij erg handig!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Routine lipverzorgingMy Profile

 • Reageer Jennifer 4 februari 2015 om 13:26

  Die babytime app is woah, die ga ik ook maar even aanschaffen want ik vergeet dus telkens welke borst ik als laatst heb gehad.
  Jennifer onlangs geplaatst…Doelen voor 2015My Profile

 • Reageer Milou 4 februari 2015 om 14:13

  Ahh dat pakje van de hema, daar heb ik echt lang mee in mijn handen gestaan maar ik vond dat ik hem niet mocht kopen omdat ik nog niet zwanger ben. Nu is hij niet meer te koop, heel erg jammer.
  De puck-a-baby is iets dat ik erg graag wil hebben voor mijn babyuitzet.
  Die baby-time app is een hele handige tip.
  Denk dat als ik ooit zwanger ben, dit filmpje nog eens ga kijken om mijn babyuitzet mee aan te vullen. Super handig Manon!
  Milou onlangs geplaatst…Wie ben jij eigenlijk?My Profile

  • Reageer Manon 4 februari 2015 om 14:40

   Hahaha, als het zo ver is en je krijgt ook een herfst/winterbaby in maat 56 dan weet je me te vinden voor het hema pakje 😉

 • Reageer Lieke Pos 4 februari 2015 om 14:52

  Super leuk die baby favorieten!! 🙂

  Ik volg jullie al een tijd, maar ik had zelf alleen een blog over wonen, nu ik zwanger ben, ben ik overgegaan naar een lifestyle blog.

  Zou het super leuk vinden als jullie een kijkje zouden willen nemen!

  Liefs Lieke

 • Reageer Channah 4 februari 2015 om 15:11

  Leuk filmpje met handige tips! Ik had zelf al de app ‘samen voeden’ of zoiets gedownload, maar zal ook eens naar deze kijken, super handig! En ik moet ook nog zo’n kleurig beest aka vuurvlieg, voor onze kleine kopen haha, kindjes vinden dat echt geweldig!
  Channah onlangs geplaatst…Pijnstilling bevallingMy Profile

 • Reageer Anneleen 4 februari 2015 om 20:28

  Wat leuk om te zien! Die mobiel en die knuffeltjes zien er heel schattig uit! Wat hebben jullie ook leuke kadertjes weggehangen op Nilo zijn slaapkamer, ziet er mooi uit! Heb je al lang de iphone 6, Manon?
  Anneleen onlangs geplaatst…Studiereis naar MallorcaMy Profile

  • Reageer Manon 5 februari 2015 om 11:09

   Ik heb mijn iPhone 6 plus vanaf oktober vorig jaar ongeveer! Hij bevalt echt ontzettend goed 😀

 • Reageer amanda 4 februari 2015 om 20:44

  Wat een leuke video…hellaas is de app alleen voor iphone en niet voor android…..Maar boxpakjes ook bij mij favoriet en de difraxflessen werken top x
  amanda onlangs geplaatst…Top 10 meest gebruikte apps door AmandaMy Profile

 • Reageer Whitney 5 februari 2015 om 00:33

  Die app ga ik ook alvast downloaden! Superhandig
  Whitney onlangs geplaatst…Supervrouwenpraat II – ZindelijkheidstrainingMy Profile

 • Reageer angelique 5 februari 2015 om 17:58

  Super leuk om te zien! Wat ben je toch een heerlijk spontane meid
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | VveMy Profile

 • Reageer Silke 6 februari 2015 om 21:21

  Wat zie je er goed uit Manon! Je praat ook zo trots over -jouw- Nilo. Mooi om te zien. Ik heb leuk inspiratie opgedaan voor een kraamcadeau voor een vriendinnetje van mij. Die vlinder!! Dank je!

 • Reageer Alice 23 februari 2015 om 10:03

  Op 19 november 2014 was ik uitgerekend van mijn eerste… maar ze besloot 2 weken later er uit te komen 😉
  Heel grappig om jouw/ jullie ervaringen te zien en lezen, Gek genoeg veel overeenkomsten!
  Zo hebben we (zag ik in t filmpje) de zelfde draagdoek: inderdaad super! Ook wij hadden een puckababy om in te bakeren, maar dat dan net even geen succes (handen moesten ten aller tijde vrij kunnen bewegen of mama en papa kregen het te horen…). Twee weken terug heeft dochter een tutteldoek gekregen (poes ipv aap) die niet meer van haar zijde mag wijken.
  … Heel benieuwd naar alle ontwikkelingen bij de kleine meid, Zal voor tips jullie aanhouden 😉

 • Reageer FILMPJE: Favorieten van/voor Nilo | Little Wonder World 9 oktober 2015 om 05:00

  […] het weer een tijd voor een favorieten video! Een poosje terug had ik ook een video opgenomen met favorieten van/voor Nilo en nu hij weer wat ouder is zijn de dingen die we voor hem gebruiken ook veranderd. Ik laat je […]

 • Reageer Favorieten van Nilo: Peuter(!)editie | Little Wonder World 16 november 2016 om 06:00

  […] om wat favorieten van hem op een rijtje te zetten. Ik deelde al eens eerder favorieten van hem (baby-editie 1, baby-editie 2 en dreumes-editie). Natuurlijk stammen deze dingen uit de dreumestijd maar het is […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge