Uncategorized

Jullie hebben ons geholpen!

Hoiii!

Afgelopen week hebben we jullie om feedback gevraagd, en we kregen heel wat berichtjes! Dankjewel daarvoor 🙂

99% van onze lezers is heel erg positief en vinden dat we het “goed” doen, jeej!
We kregen ook goede tips waar we wat mee kunnen. We hebben ook op Instagram, via de mail en her en der ook nog feedback gekregen en het leek ons leuk om dit even op een rijtje te zetten.

Onze vlogs zijn overduidelijk het populairst. We kregen van bijna iedereen te horen dat deze erg in de smaak vallen. Nou, zoals we al aan hadden gegeven is het ons streven om iedere vrijdag een vlog online te zetten. Dit geeft ook meer duidelijkheid voor onze kijker die ons alleen op YouTube volgen.

Op twee staan de persoonlijke stukjes. Hoe het met ons gaat, persoonlijke TAG’s, gewoon over ons. Hierbij aansluitend kwam naar voren dat jullie onze maandagochtend kiekjes ook erg leuk vonden. Deze willen we proberen om iets uitgebreider te doen! Lief om te lezen dat jullie zo geïnteresseerd zijn in ons als personen 🙂

Nu het stukje over het moederschap/kind/baby. We kregen heel veel berichtjes dat jullie de persoonlijke moederstukjes leuk vinden: waar lopen we tegenaan, de favorieten van ons voor de kinderen etc. Ook de informatieve stukjes zoals de draagdoek, flessenpost, “mijn kind wil niet eten” blogs vinden veel (aanstaande) moeders leuk om te lezen. Maar aan de andere kant staat weer een groepje lezers die dit soort stukjes juist minder interessant vindt… Tja, en nu? Hahaha. We gaan proberen om een iets betere balans te vinden in Manon en Bibian als moeders en Manon en Bibian als “onszelf”. Goeie deal dachten we zo.

Dan kregen we ook heel veel leuke berichten over het stukje fashion. Nu zijn we zelf niet echt van die fashionista’s maar wel voor onze kinderen. Leuke (web)shops, shoplogs, outfits van de kindjes, musthaves, combinaties… We willen één vaste dag inplannen voor een fashionblogje en ons leek de woensdag een goede dag. Ook kregen we een comment dat er teveel outfits van de kinderen (kindEREN? Nilo is nog NOOIT in een outfit of the day verschenen maar dat terzijde…) voorbij kwamen maar we hebben geteld en er zijn in 2015 maar 3 outfitjes van River online gekomen… Drie van de 45 blogjes ongeveer. Dus die begrijpen we niet zo goed hahaha.

Als laatste kregen we de tip dat jullie meer recepten/foodgerelateerde/boodschappen-huishouden artikels willen zien. Hier staan we ook weer voor twee kampen: de lezers die graag het “kneuterige/huiselijke” gedeelte willen zien en het andere kamp die juist niet van die “moeke”blogjes wilt lezen… Dilemma! Over dat food/recepten gedeelte: we zijn niet van die mensen die ’s avonds uitgebreid koken haha, dus avond-eet-recepten zul je niet zo heel snel vinden hier. Daarvoor verwijzen we jullie door naar échte foodblogs (die zijn daar ook veel beter in). Maar we vinden het wel leuk om lekkere/makkelijke lunchreceptjes, snackideeën en dat soort hapjes te delen. Dus dat gaan we proberen om te realiseren! Ook boodschappen/huishouddingetjes zullen we af en toe proberen te plaatsen. We hopen zo beide kampen tevreden te houden.

Zoals je ziet blijft het onmogelijk om iedereen te pleasen. We gaan sowieso proberen om iedere week een vlogje online te plaatsen en een goede balans te vinden in moeder-baby-kind artikelen! Als jullie tussendoor nog tips voor ons hebben laat het dan echt weten. We vinden het fijn om dingen terug te krijgen van onze bezoekers en onze blog nog leuker en gezelliger te maken!

Voor zover deze huishoudelijke mededeling haha. Fijne week!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Daantje 16 februari 2015 om 10:28

  Grappig, ik had namelijk ook het idee dat heel veel van jullie blogjes over kleding en fashion gaan, maar dat is dus blijkbaar niet zo. Misschien blijven die stukjes dan toch meer hangen ofzo?? 😉
  Daantje onlangs geplaatst…Een week zonder verwarmingMy Profile

 • Reageer Nathalie 16 februari 2015 om 10:39

  Ga het vooral invullen met wat jullie leuk vinden! 🙂
  Nathalie onlangs geplaatst…Gezichtsproducten; La SarelMy Profile

 • Reageer Anneleen 16 februari 2015 om 10:55

  Leuk dat jullie ons op de hoogte brengen! Weet zeker dat jullie dat goed doen en inderdaad, je kan niet altijd voor iederéén goed doen… Ik kijk alvast uit naar jullie vlogs, haha! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Reageer Marike 16 februari 2015 om 11:17

  Ik weet zeker dat jullie er wel een goede balans in kunnen vinden 🙂
  Marike onlangs geplaatst…Tijd voor je relatie, tijd voor Love MamaMy Profile

 • Reageer Eline 16 februari 2015 om 11:32

  Zet vooral online wat jullie zelf leuk vinden! Als jullie plezier er in hebben om de blogjes te tikken dan is dat merkbaar, en dus leuk om te lezen 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Marije viel ruim 50 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Reageer Sabine 16 februari 2015 om 11:34

  Ik vind het altijd leuk om jullie site (dagelijks) te bezoeken. Lekker doorgaan zoals jullie altijd gedaan hebben

 • Reageer Lifesabout 16 februari 2015 om 12:56

  Het is ook onmogelijk om iedereen te pleasen. Het belangrijkste is om jezelf te pleasen, want het is jullie blog…maar altijd leuk om te zien wat anderen het leukst vinden!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Lotgenotencontact voor hartpatiëntenMy Profile

 • Reageer Karen Mee 16 februari 2015 om 13:40

  Maar weten jullie, als ik weet dat er op zeg donderdag een onderwerp online komt dat ik niet zo leuk vind dan kijk ik op donderdag gewoon niet op jullie blog en als er maandag een standaard onderwerp is dat ik wel heel leuk vind dan kijk ik op maandag juist wel. Dus ik bedoel, het is ook mijn eigen verantwoordelijkheid om de dingen die ik niet wil lezen niet te lezen. Dus als beide ‘kampen’ weten wanneer wat (ongeveer) online komt dan kan je makkelijk zelf je keuzes daarin maken.
  En schrijf vooral lekker wat je zelf leuk vindt om te schrijven, want dan spat dat ervan af en dat is het belangrijkste wat mij betreft!

 • Reageer Dineke 16 februari 2015 om 14:01

  Ik volg jullie omdat ik jullie manier van schrijven gewoon leuk vind! Niet gemaakt, lekker down to earth. ga vooral zo Door!
  Dineke onlangs geplaatst…Unboxing Mamaswap ValentijnseditieMy Profile

 • Reageer Janske 16 februari 2015 om 17:28

  fijn dat jullie wat kunnen met de feedback 🙂 Succes met bloggen! x
  Janske onlangs geplaatst…Song For Today – Matt Simons – Catch And ReleaseMy Profile

 • Reageer Marion 16 februari 2015 om 17:46

  Ah, mooi dat jullie er wat aan hebben en wat mee kunnen. Leuk om te horen.
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update: Keep It SimpleMy Profile

 • Reageer Anne 16 februari 2015 om 18:18

  Hahaha dat was ik van de comment over de te veel outfits. Sorry sorry ik bedoelde alleen River oepsie hihi. En dan bedoel ik niet alleen outfits of the days, maar meer ook de sites en de merkkleding tips enzo..

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 16 februari 2015 om 19:34

  Super dat jullie ook echt wat gedaan hebben met de feedback die we gaven én dat jullie ons ook echt vertellen wat jullie ermee aanvangen 🙂 En ik vind het ook heel leuk dat jullie proberen wekelijks een vlog online te krijgen en dat jullie wat meer balans gaan proberen te zoeken tussen ‘mama’- en ‘Manon en Bibian’-blogjes 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Hoe ik mijn nagellak opbergMy Profile

 • Reageer Mirjam 16 februari 2015 om 20:07

  Klinkt goed! Maar het állerbelangrijkste is dat jullie doen wat jullie zelf leuk vinden! De artikelen zijn dan automatisch ook leuk. Keep up the good work!

 • Reageer Lisa 16 februari 2015 om 20:38

  Het is jullie blog, dus doe vooral wat jullie zelf leuk vinden 🙂 Ik vind ook niet alles leuk op de blogs die ik volg, maar dan klik ik het toch gewoon weg! Sommige mensen moeten gewoon niet zo zeuren haha

 • Reageer Desiree 17 februari 2015 om 08:24

  leuk dat jullie er wat aan hebben gehad en er wat mee kunnen,
  Volgens mij heb ik geen opmerking over de kinderkledingblogs gemaakt maar misschien gaat dat niet alleen over River in een outfit maar ook over de gekochte kleding, gewenste kleding en winkels en webshops voor kinderkleding etc.?

  Lekker blijven schrijven en wat ik niet leuk of interessant vind sla ik over.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge