Een kijkje in het leven, Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #15: Ditjes en Datjes

Ik kwam er aan het eind van vorige achter dat ik helemaal vergeten was dat het mijn beurt was voor een kiekje. Al geeft dat wel goed weer hoe ik nu “leef”: enorm chaotisch, geen ritme, rare dagen, andere nachten maar ik vind het prima! Gelukkig maak ik veel foto’s (om te WhatsAppen) haha dus kon ik nog terugblikken op afgelopen week…

Foto 02-02-15 08 52 05De deur van de babykamer stond maandagochtend blijkbaar op een kiertje en Balou greep zijn kans. De katten komen niet in dit kamertje en vooral niet in plekken van Nilo (bedje, box, wieg etc.) maar Balou is sinds zijn operatie een echte kat geworden en besloot kattenkwaad uit te halen haha. Ik moest er wel om lachen want dit is niks voor Balou!

Foto 02-02-15 19 52 14Maandagavond ging ik met mijn vader en oom, mijn vriend en zijn ouders naar Enschede want we hadden kaartjes voor de show van Jochem Myjer. Ik was vorig jaar ook al geweest maar ik heb net zo hard gelachen als toen. Wat een kerel, geweldig!

Foto 04-02-15 13 39 54Dinsdag was blijkbaar geen interessante dag want ik maakte geen foto’s… Woensdag ging ik met Nilo in de draagdoek een stukje wandelen. Halverwege begon het te sneeuwen en ik had geen paraplu mee! Ik liep snel terug naar huis want ik wilde niet dat ik met een natte en koude baby kwam te zitten.

Foto 04-02-15 22 05 46Bouli vond mij ’s avonds erg lief en keek samen met mij naar Modern Family!

Foto 05-02-15 10 51 28Donderdagochtend was ik met Bibian en Lizanne aan het appen en we wilden samen naar 50 shades gaan in de bios. Ik reserveerde meteen 3 kaartjes, het was bijna overal al uitverkocht! Here we come Mister Grey…

Foto 06-02-15 10 20 16Vrijdag ging ik met mijn zusje even de stad in. Dat vergt toch altijd weer een beetje voorbereiding…

Foto 06-02-15 11 01 12We kwamen mijn moeder en oma “toevallig” tegen en we dronken gezellig een kopje warme chocolademelk.

Foto 06-02-15 12 31 28Mijn moeder had bij dit ontzettend schattige mutsje gekocht voor Nilo, een konijntje!

Foto 06-02-15 13 34 36Daarna ging ik nog even mee naar huis met mijn zusje Lizanne en Nilo mocht onder het lekkere vest kijken hoe oma de kinderwagenbanden schoonmaakte. Want in het gore Zevenaar laten mensen hun hond gewoon midden in de stad op straat schijten. BAH.

Foto 07-02-15 11 26 44Zaterdag gingen we met z’n drietjes naar Kronenburg in Arnhem om boodschappen te doen, gewoon even wat anders dan het kleine Albert Heijntje bij ons in de stad.

Foto 07-02-15 11 59 29Daarna hebben we nog even wat rondgelopen en kwamen we dit lieve konijntje tegen in de dierenwinkel. Als Nilo groter is mag hij heus een konijn van mij.

Foto 07-02-15 12 38 32Toen we ’s middags thuis kwamen lag dit in de brievenbus! Een cadeau van de bieb, zo leuk. Ik ga van de week maar even naar de bibliotheek om het cadeautje op te halen en ons kind in te schrijven. Het is tot zijn 18e gratis en ik ben wel een voorstander van veel (voor)lezen en liefde voor lezen te ontwikkelen ;). Al zijn jongetjes vaak rekenkinders…

Foto 07-02-15 12 54 00Men zegt dat een babygym pas leuk/goed is voor baby’s vanaf 3 maanden. Nilo is biiiiiiijjjjna 3 maanden oud dus we vonden wel dat we hem eventjes onder deze leuke babygym konden leggen. We kregen deze van mijn ouders als (een van de) kraamcadeautjes en Nilo vond het geweldig!

Foto 08-02-15 16 57 27Zondag was ook een rustig dagje. Ik deed een beetje de was, het huishouden en ’s middags kwamen mijn schoonouders eventjes op visite.

Foto 07-02-15 12 53 43Ik at een vlamtosti (ontdekt door Bibian, bedankt schatteke, nou ben ik verslaafd) en ’s avonds wandelden we nog een rondje met z’n drieën en keken we Boer zoekt Vrouw!

Gaan jullie deze week nog iets leuks doen? Wij wel, wij gaan dus aanstaande woensdag naar 50 Shades of Grey, we zijn heel benieuwd!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer Inge 9 februari 2015 om 06:41

  superschattig dat konijnenmutsje! helemaal in combinatie metbhet berenpakje, haha…
  Inge onlangs geplaatst…De verbouwing || bovenverdieping en de slaapkamer, voor…My Profile

 • Reageer Dita 9 februari 2015 om 06:49

  Wat een leuke foto’s! Fijne week
  Dita onlangs geplaatst…Cadeautje voor Lana en Amigo! Een nieuwe krabpaalMy Profile

 • Reageer Marion 9 februari 2015 om 07:14

  Aaaah die foto met Bouli is zo schattig! En de foto van Nilo en je zus vind ik mooi. Daar zie je echt goed hoe jullie op elkaar lijken. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Therapie: SituatiebeschrijvingMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 9 februari 2015 om 07:24

  Wat een leuke foto’s! Ik ga woensdag ook naar 50 shades of grey haha, al een maand geleden gereserveerd, ik kan niet wachten 😉
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Papa’s Photodiary #3My Profile

 • Reageer PSnim 9 februari 2015 om 07:28

  Och och dat konijnen mutsje van Nilo vind ik wel heel cute! Enneh dat van de banden schoonmaken gebeurd hier ook vaak, en erge is nog dat er vlakbij een hondenveldje is!
  Fijne week en have fun in de bios ;). Xx
  PSnim onlangs geplaatst…Dear Diary #6My Profile

 • Reageer Laura 9 februari 2015 om 08:19

  Ik vind jullie kiekjes altijd zo leuk om te zien! En Nilo in dat berenpakje, zo schattig! Dat broekje dat hij aanheeft onder de babygym, waar is dat van? Echt heel gaaf!
  Laura onlangs geplaatst…BATTLE #2 | NARS ALBATROSS VS MUR GOLDEN LIGHTSMy Profile

 • Reageer Jess 9 februari 2015 om 08:24

  Wat een leuk overzicht weer. Herkenbaar leventje hoor, ik zit ook nog volop in een babybubble. En dat konijnenmutsje ziet er vanaf de achterkant al te schattig uit <3
  Jess onlangs geplaatst…Beating prematurityMy Profile

 • Reageer Olga 9 februari 2015 om 08:30

  Hier meteen de eerste keer dat we op pad gingen door de bagger heen gereden. Ik vind het zo goor.. :/
  Olga onlangs geplaatst…Fit Friday: Yes I can!My Profile

 • Reageer Judith 9 februari 2015 om 08:37

  Wat zit Nilo fijn bij zijn tante haha! Beetje jammer van de hondenpoep, maar gelukkig dat je moeder het voor je heeft schoongemaakt. Kben nu wel erg benieuwd wat een vlamtosti is? Of is het te verslavend? Fijne dag allebei! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion: Shoplog NoahMy Profile

  • Reageer Manon 9 februari 2015 om 10:27

   Hahahaha ja een vlamtosti kun je in de vriezer vinden bij de Albert Heijn. Is gewoon een ordinaire tosti met kaas en pittig gehakt erin!

 • Reageer Anneleen 9 februari 2015 om 08:38

  Oh die foto van Lizanne en Nilo is heel lief! En dat konijnenmutsje… <3
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 9 februari 2015 om 08:38

  Aaahw, die muts! <3
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Happy List 6: Lekker eten, sporten en positiviteitMy Profile

 • Reageer Tineke 9 februari 2015 om 09:31

  Zo’n speelgym moeten we hier ook maar aanschaffen! Zo leuk om die ontwikkelingen te zien! Drie maandjes terug waren het nog hulpeloze baby’tjes, en nu zijn het al flinke kinders die willen spelen! <3

  • Reageer Manon 9 februari 2015 om 10:27

   Ja echt zo bizar hoe snel dat gaat!!!

 • Reageer Renee 9 februari 2015 om 09:33

  50 shades! Ik ga er zaterdag heen. Ben benieuwd :). Al ben ik wel bang dat ie gaat tegenvallen na de boeken. Sinds het beter gaat met Alicia, heb ik haar eigenlijk helemaal niet meer in de draagdoek gedaan. Zonde! Wat we vinden het allebei leuk, deze week maar weer wat vaker doen. En ook handig dat jij 2 melktorentjes hebt. Ik ga er ook maar eentje extra aanschaffen. Ik ben ook lid van de bieb, kan niet wachten om leuke boekjes te halen en voor te lezen!

 • Reageer Anouk 9 februari 2015 om 09:49

  Je hebt er een leuk artikel van gemaakt ookal was het niet helemaal gepland! Je katten zijn echt zo mooi, lekkere knuffeldieren
  Anouk onlangs geplaatst…Drie weken vrij. What to do?My Profile

 • Reageer Eline 9 februari 2015 om 11:15

  Ohh ik ga zo lunchen met een tosti, want daar heb ik nu zin in!
  Eline onlangs geplaatst…Champignonnen oesterzwamsoepMy Profile

 • Reageer Jessica 9 februari 2015 om 11:50

  Ahhhh ik ga zondag naar 50 shades! Alleen… Door de boeken kwam er hier een baby dus misschien moet ik de film overslaan 😉
  Jessica onlangs geplaatst…Waarom moeders betere werknemers zijn…My Profile

 • Reageer Wendy 9 februari 2015 om 12:27

  Dat konijnenmutsje! ♥ En die berenpakjes vind ik bij baby’s ook altijd zo schattig staan.
  Wendy onlangs geplaatst…Minimalistische kettinkjesMy Profile

 • Reageer Liskalife 9 februari 2015 om 17:21

  Haha handig he, de tijd waar we inleven.. eigenlijk maken we altijd foto’s dus er is altijd wel iets om te laten zien :). Wat gaat de tijd snel he, bijna 3 maandjes alweer!
  Liskalife onlangs geplaatst…INSTAGRAM TAG!My Profile

 • Reageer Nathalie 9 februari 2015 om 17:50

  leuke foto’s! Altijd leuk die kiekjes 🙂 ik ga woensdag ook naar fifty shades, en ga in stijl; 6 tinten grijs ofzo 😉 have fun!

 • Reageer Mama van Vesper 9 februari 2015 om 19:18

  zo lief 🙂 leuke foto’s!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Vesper voor het eerst naar het zwembad!My Profile

 • Reageer Whitney ♡ WhtnysWorld 9 februari 2015 om 22:14

  Snel he hoe een week gaat. ohh la la 50 shades! Ik wacht ermee tot de storm voorbij is haha
  Whitney ♡ WhtnysWorld onlangs geplaatst…What’s up with us #3My Profile

 • Reageer Lisanne 9 februari 2015 om 22:16

  Wat een lief mutsje! Wat leuk zo’n Boekstart koffertje, ik ben ook als sinds klein af aan lid van de bieb en gek op lezen.

 • Reageer Milou 9 februari 2015 om 22:50

  Gezellig zeg! Die kiekjes. Bij ons in alkmaar wordt er ook zoveel op straat gepoept door honden en katten 🙁 gadver!
  Dat mutsje met die konijnenoren… Zo schattig!!
  Milou onlangs geplaatst…Help! Ik ben zwangerschaps- en babyverslaafdeMy Profile

 • Reageer Manouk 10 februari 2015 om 13:00

  De tijd gaat snel hé! Mijn zoontje is over precies een week alweer 5 maanden. Dat de tijd vliegt als mama zijnde klopt echt. Maar wat geniet ik er elke dag weer van!

 • Reageer Lieke Pos 10 februari 2015 om 14:49

  Leuk zeg! Lekker genieten van de kleine!

  Liefs Lieke
  robust-posch.blogspot.com
  Lieke Pos onlangs geplaatst…Wishlist babykamer februari | ShoppingMy Profile

 • Reageer angelique 10 februari 2015 om 20:53

  Wat super leuk ik ga morgen ook naar 50 shades
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Opvang voor KeanoMy Profile

 • Reageer Milou 11 februari 2015 om 12:05

  Haha Bo lijkt echt precies op Lush als ze zo in dat mandje liggen te pitten. Zo grappig! En ik vind Balou echt cool nu hij weer wat streken uithaalt, hehe. Hopelijk worden zijn streken niet erger! Ik wil ook graag naar 50 shades of Grey en ik verwachtte die drukte al dus heb niets gereserveerd, ik ga denk ik een paar weken later en hoop dat het dan rustiger is! (dan kan ik ook weer wat beter zitten hopelijk :p )

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge