Kiekjes, Lifestyle, Persoonlijk

Kiekje #16: Dagje Primark

Afgelopen donderdag ging ik dan eindelijk met mijn schoonzusje naar de Primark in Rotterdam. We zouden een paar weken geleden al gaan maar toen kon ze niet i.v.m. haar zwangerschap. Maar afgelopen donderdag was het dan zo ver, geen kwaaltjes, geen gekke dingen dus hup naar Rotterdam!

20150212_072326We stonden al vroeg op, half 7 ging de wekker. Ik maakte River en mezelf klaar. Pakte de tas in en aten een broodje. River vond het vroege opstaan niet zo’n goed idee en mama eigenlijk ook niet. Maar je kan beter vroeg naar de Primark gaan dan later op de dag dus we hadden eventjes geen keus 😉

20150212_074217Krabben, krabben en nog eens krabben. Pfoee ben er echt giga klaar mee. Nadat ik klaar was met krabben vervolgden we onze weg naar Vianen waar mijn schoonzusje ook heen zou komen. Oma zou op onze kindjes passen zodat wij met zijn tweetjes rustig konden gaan winkelen.

20150212_103523Nadat we de kids hadden uitgezwaaid en de auto instapten naar Rotterdam, waren we er binnen een half uur. Jeej, het shoppen kon beginnen. Het eerste meisje komt in mei dus het shoppen voor schattige roze kleertjes kon beginnen. Helaas viel de Primark ontzettend tegen. Ik denk dat het komt omdat de winter eruit gaat en de lente er in.

20150212_105950Na een klein uurtje verlieten we de Primark alweer met allebei een kleine tas. Ik wilde nog laten zien wat ik had gekocht, maar omdat het niet meer was dan 2 paar sokken, een zwart simpel jurkje van €6,- en douchegel van Peppa Pig laat ik een shoplog achterwege haha.

20150212_111228Omdat mijn schoonzusje nogal ziek is van de zwangerschap besloten we even wat te gaan eten en drinken. Ze moet regelmatig wat eten want anders, tja dan gaat het fout. Soms besef ik me hoe fijn mijn zwangerschap was en die van Manon. Mijn schoonzusje is bij beide zwangerschappen zo ziek en bij deze nog even een tikkeltje meer (een meisje he :P). Pfoee zou er niet aan moeten denken.

20150212_115922Tijd om de Hema, H&M en de Prenatal te plunderen… Dachten we. Helaas viel dit ook onwijs tegen. Bij de Hema hingen nog maar 3 meisjes kledingstukken in de kleine maatjes, waar was alles? Bij de H&M hadden ze net alles van de rekken gehaald om het nieuwe er neer te hangen. En bij de Prenatal was het nou ook niet echt een feest. Gelukkig kocht ze nog wel en leuk roze jumpsuit en een badcape met een hartje, zo cute!

20150212_131020Tijd om weer even te zitten, we aten heel slecht een frietje van Bram. Ik weet niet of jullie dat kennen, maar zoo lekker!

20150212_135552Tijd om terug te gaan naar huis, even de buit laten zien aan oma. Wat schattig allemaal!

20150212_140650River had het onwijs naar zijn zin gehad bij oma met zijn grote neef. Het zijn echt twee doerakken bij elkaar. Ze schelen precies 1 jaar (oké en een paar dagen).

20150212_155612En floeps, toen waren we weer thuis. Ik was vergeten een foto te maken dat we weer op weg waren naar huis. Het was best druk op de weg en ik was onwijs moe. Kennen jullie dat, dat je jezelf wakker zit te houden in de auto?

20150212_162345Ik had op de planning staan om rasfrieten te eten met biefstuk. Maar aangezien ik al frietjes gehad had besloot ik even snel naar de winkel te gaan en mezelf te verwennen met een vlamtosti. Ook nam ik wat toetjes mee voor de mannen omdat ze daarom vroegen.

20150212_173124Eten maar! We hadden de rasfrieten in de oven gedaan, ze waren best oke bruin maar lekker? Nee… Mijn vriend vond het niet echt en succes dus dat wordt hem ook niet meer!

20150212_182552Aanstaande woensdag ben ik jarig, ik vier het niet maar besloot wel met een klein gezelschap te gaan gourmetten. Omdat ik de aankomende dagen tot mijn verjaardag moet werken besloten we spontaan (ik had even niet door dat ik geen tijd meer voor boodschappen had) naar de Makro te gaan!

20150212_185936Vlees, vlees, kruidenboter, sausjes bijna alles is binnen. Ik hoef op mijn verjaardag alleen nog maar stokbrood enzo te halen en dan kunnen we gaan gourmetten. Nadat we River hadden opgehaald bij oma en opa (die vindt de Makro niet zo leuk) gingen we weer naar huis. We hebben nog even GTST gekeken, Wie is de Mol? (Ja, verdorie wie is nou de mol?) en toen zijn we heerlijk gaan slapen.

Dit was mijn dagje alweer, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Kijken jullie ook Wie is de MOL? Wie denken jullie dat de Mol is? Ik heb echt geen flauw idee, ik word er helemaal gek van!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Dita 16 februari 2015 om 06:26

  Wat een leuk dagje! 🙂 gezellig een shoppen. Moet ik binnenkort ook maar weer eens doen
  Dita onlangs geplaatst…Bestelling koetjes en kaartjesMy Profile

 • Reageer Inge 16 februari 2015 om 06:39

  jammer dat de primark zo tegenviel! en de rest ook ; p wat meisjeskleding betreft. Ik vind de rekken altijd al zo oneerlijk verdeeld… (10% jongens 90% meisjes) stel je voor dat je voor een jongetje had moeten (mogen) winkelen! of was dat er juist wel..?
  alvast een fijne verjaardag woensdag!
  Inge onlangs geplaatst…verbouwing || de slaapkamer, previewMy Profile

 • Reageer Marion 16 februari 2015 om 06:45

  Jammer dat het zo tegenviel met het shoppen. Ik wacht nog even tot het voorjaar en dan wil ik weer een keer de Primark plunderen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een aflevering van Wie is de mol? gezien heb…
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 28My Profile

 • Reageer Kelly caresse 16 februari 2015 om 07:24

  Wat een gezellig kiekje weer, balen dat het qua shoppen zo tegenviel. Mmm door jou ben ik benieuwd naar die vlamtosti geworden!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: Lana’s voedingspatroon van baby tot dreumesMy Profile

 • Reageer Anneleen 16 februari 2015 om 08:44

  Jammer dat het shoppen zo tegenviel! Gelukkig hebben jullie nog wel schattige meisjeskledij kunnen scoren! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Reageer angelique 16 februari 2015 om 09:28

  heerlijke dag, jammer dat de primark zo tegenviel!
  angelique onlangs geplaatst…Diary | My Weekly Life #2My Profile

 • Reageer Mama van Vesper 16 februari 2015 om 10:45

  leuk! Ik ga zo blij zijn dat er binnenkort ook een Primark is in Gent 😀
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Vesper voor het eerst naar het zwembad!My Profile

 • Reageer Eline 16 februari 2015 om 11:21

  Chris of Martine, ik ben er nog steeds niet uit! Leuk kiekje weer!
  Eline onlangs geplaatst…Marije viel ruim 50 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Reageer Annemijn 16 februari 2015 om 13:26

  Altijd vervelend wanneer ze net het assortiment in de winkels aan het veranderen zijn. Jammer dat Primark zo tegenviel. Toch heb ik nu nog steeds zin om ook te gaan. Ik vond het weer een leuk kiekje!
  Annemijn onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Reageer Vanessa 16 februari 2015 om 14:29

  Leuk om te zien. Jammer dat het shoppen, en dan vooral de Primark, zo tegenviel!
  Vanessa onlangs geplaatst…Lady Speed Stick LilacMy Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 16 februari 2015 om 19:41

  Leuk om te zien! Jammer dat het shoppen wat tegenviel, maar ik vind dat wel vaker tijdens de overgang van winter naar lente zoals je zegt. Het ideale moment dus voor mij om een shopstop te houden! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Hoe ik mijn nagellak opbergMy Profile

 • Reageer Pure_by_C 17 februari 2015 om 19:44

  Oh jammer dat de Primark nu wat tegenviel maar je kan binnenkort je hart weer ophalen met alle roze spulletjes hihihi..
  Ik ben zwanger geweest van een meisje en een jongen maar bij beide een zwangerschap wat ik zo over zou doen,geen enkele misselijkheid dus het hoeft niet perse te komen omdat je schoonzusje zwanger is van een meisje..
  Hopelijk gaat de misselijkheid gauw over..is niet fijn lijkt me..

 • Reageer Lieke 17 februari 2015 om 20:11

  Leuk zeg! Wij waren ook afgelopen zaterdag bij de Primark, die op zuidplein. Ook niet zoveel gekocht, maar ook omdat we onszelf een beetje een verbod hebben opgelet met het kopen totdat hij er daadwerkelijk is. We hebben al zoveel! haha.

  trouwens wel erg toevallig, ik ben namelijk ook morgen jarig!! Jij alvast een hele fijne verjaardag!

  Liefs Lieke

  Lieke onlangs geplaatst…Jarig! | Winactie!My Profile

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 17 februari 2015 om 21:58

  Ben ooit 2x bij Primark geweest geloof ik jaren terug. Nu er hier in de buurt 2 zijn moet ik ook maar weer eens gaan. Wel jammer dat het wat tegen viel.
  Mama van Jenthe (Kelly) onlangs geplaatst…Nieuwe uitdaging Project 365 – week 07My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge