Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #17: Prikjes, Duitsland en Allerlei

Goodmorning! Afgelopen week ging ik met m’n zusje naar Duitsland, gingen we weer naar het consultatiebureau om de tweede prik te halen en deed ik nog allerlei dingetjes. Ik laat jullie mijn afgelopen week zien in wat snapshots van mijn telefoon.

1Op maandag ging ik samen met mijn zusje naar Duitsland, dit hebben we ook gevlogd en die vlog komt vrijdag online! De rest van de dag was ik gewoon thuis met mijn babytje en deed ik wat in huis, zoals altijd…

2Mijn Tula draagzak was binnen gekomen en deze moest ik gelijk even testen. Mooi en praktisch ding! Ik vind het vaak zo’n gedoe om boodschappen te doen of naar de Ikea ofzo te gaan want dan moet die hele kinderwagen mee en boodschappen met boodschappenkar EN een kinderwagen is geen doen, en zo’n maxicosi boodschappenkar vind ik ook niks. Mijn draagdoek kan prima maar dan sta je daar op een koude parkeerplaats te knopen terwijl je doek in de vieze modderige plassen hangt… No thanks. Dus ik wilde graag een praktische oplossing dus kwam ik uit bij een Tula! Dinsdag kwam ook de glazenwasser onze ramen boven even soppen.

3Een klusje die wekelijks een aantal keren voorkomt: flessen uitkoken. Ik gebruik een ding voor in de magnetron.
Sinds Nilo op zijn eigen kamertje slaapt, kunnen de poezen weer bij ons op bed slapen. Vooral Balou maakt daar gretig gebruik van, knuffelbeer!

4Woensdag moesten we naar het CB voor prikjes, zo zielig altijd :(… Nu nog een keer met vier maanden en dan zijn we er eventjes vanaf! Gelukkig…
’s Middags kwam Bibian een taartje eten bij mij voor haar verjaardag!

5’s Avonds aten we pannenkoeken, mmmm en ging ik even lekker in bad. Eerder ging ik zowat elke dag in bad, maar nu met baby doe ik dat maar één keer per week, als ik geluk heb ;).

6Donderdag kwamen Bibian en River langs, gewoon gezellig om te beppen. We aten vlamtosti’s hahaha, heerlijk!

6’s Middags toen Bibian weer weg was, liep ik even een rondje met de kinderwagen en ’s avonds keek ik Wie is de Mol? Verdikkeme, ik weet het nog steeds niet hahahaha.

1Vrijdag was een rustige dag. Ik vind het altijd zo lief als Nilo tijdens de fles mijn handen stevig vasthoudt… Wie zegt dat de fles niet intiem is ;)? ’s Middags was hij heel onrustig. Moe maar niet willen slapen, ken je dat? Hopla, in de kinderwagen en in de buurt wandelen op de klinkers, glad asfalt doet het veel minder goed haha.

2Mijn vriend had een cadeautje voor de poezen gekocht! Het was een daverend succes, ze werden helemaal leip van dat ding (en van het (de?) catnip). ’s Avonds hadden we ons-tijd: we keken een filmpje samen.

4Zaterdag heb ik niet zo veel foto’s gemaakt maar hebben we wel veel gedaan. ’s Morgens gingen we naar de opa van mijn vriend, die was 82 jaar geworden! We hadden nog geen cadeautje dus we haalden wat lekkers voor hem bij de supermarkt. Daarna gingen we door naar mijn ouders, eventjes op visite. ’s Middags maakten we een rondje door de stad, we hadden namelijk nieuwe flessen-afwasborstels nodig en een extra thermosfles om warm water mee te nemen. Ook deden we boodschappen!

5Zondag ging mijn vriend naar voetballen en had ik opruimwoede. Tussen de bedrijven door heb ik de hele onderverdieping opgeruimd en schoongemaakt. Toen papa terug was kon hij bij Nilo blijven en heb ik hetzelfde gedaan voor de bovenverdieping en de zolder. Ook zocht ik de kleertjes van Nilo uit, alles maat 50 is nu opgeborgen en veel van maat 56 ook al :(, de wieg staat nu achter het schot op zolder en we hebben nu echt geen newborn baby meer -snik-.
Aan het eind van de middag was mijn opruimwoede voorlopig even klaar. De laatste tijd hebben we zoveel zooi verzameld… Kennen jullie dat: “oh zet maar op zolder…”, dusssss jullie kunnen wel bedenken hoe onze zolder erbij staat. Project voor de komende tijd: ZOOI OPRUIMEN EN WEGGOOIEN! Rond een uur of 5 was ik ‘klaar’, deed ik Nilo in bad en deden we NIKS meer. Lekker bankhangen met baby en poezen. ’s Avonds keken we Boer zoekt Vrouw en toen was het weekend alweer voorbij….

Vandaag komt Milou bij mij langs, super leuk! We hebben al een tijdje veel appcontact en nu komt ze gezellig langs om Nilo te bewonderen en de poezen te knuffelen en natuurlijk om te kletsen. Wat gaan jullie vandaag doen?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer Marion 23 februari 2015 om 07:11

  Aaaahw die foto met Balou! Zo lief! Wat heerlijk lijkt me dat. Lekker knuffelen met die beestjes in bed. Zalig! Leuke foto samen met Bibian! Die draagzak is inderdaad mooi. Belangrijkste is natuurlijk dat ‘ie praktisch is, maar toch… 😉
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 29My Profile

 • Reageer Inge 23 februari 2015 om 07:19

  wat een mooie draagzak! ik ga nog beginnen met de doek om te knopen, maar ben idd wel benieiwd hoe praktisch ik het ga vinden.. o en dat zoldergebeuren ken ik! en opruimen kan dan ook zo moeilijk zijn! je hebt het niet voor niets op zolder gezet! haha.. moet je doen op en dag dat je makkelijk spullen weg kan doen haha succes!
  Inge onlangs geplaatst…de verbouwing || de babykamer voor & previewMy Profile

 • Reageer PSnim 23 februari 2015 om 07:38

  Wat een gezellige week heb je gehad! En die Tula ziet er mooi en fijn uit, hopelijk heb je er veel plezier van 🙂
  Veel plezier vandaag Xx
  PSnim onlangs geplaatst…Dear Diary #8My Profile

 • Reageer Kelly caresse 23 februari 2015 om 07:49

  Wat een leuke kiekjes! Ik wou dat ik in de buurt van Duitsland woonde om daar allemaal baby en kind inkopen te doen, lijkt me ideaal
  Kelly caresse onlangs geplaatst…8 musthaves voor iedere mama (niet kind-gerelateerd)My Profile

 • Reageer Anneleen 23 februari 2015 om 08:05

  Oh wat een gezellige week heb je gehad! Zo schattig dat Nilo je vinger stevig vastpakt, wanneer je hem de fles geeft! Dat taartje van Bibian ziet er zo lekker uit, ook al is het nog vroeg in de ochtend 😉 superleuk dat je Milou gaat ontmoeten, heel veel plezier dames!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Reageer Judith 23 februari 2015 om 08:12

  De newborn-tijd gaat toch veel ste snel? Echt zo jammer. Je Tula draagzak is erg mooi, leuke print ook. Hoe relaxed zijn glazenwassers, hier komen ze ook de bovenboel doen :-D. Fijne nieuwe week! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…MUSTHAVES voor kids | Bergstein regenlaarsjesMy Profile

 • Reageer angelique 23 februari 2015 om 08:13

  Heerlijke kiekjes!
  angelique onlangs geplaatst…Diary | My weekly life #3My Profile

 • Reageer Dita 23 februari 2015 om 08:22

  Wat leuk deze foto’s! Mooie draagzak en wat gezellig dat Millou langs komt. Ik ga deze week ook de zolderspullen opruimen.
  Dita onlangs geplaatst…Recept – Gevulde courgette met groentenMy Profile

 • Reageer Lifesabout 23 februari 2015 om 09:06

  Herkenbaar dat het aantal baddersessies drasisch teugloopy. Vaak hier nog niet eens per week. Gezellig dat de poezenbeesten weer tussen jullie in kunnen liggen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Persoonlijk. Miskramen.My Profile

 • Reageer Anne Solveig 23 februari 2015 om 09:09

  Wat een gezellig weekje! Leuk dat Milou langs komt, veel plezier samen!!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Mijn eigen tidy up project!My Profile

 • Reageer Laura 23 februari 2015 om 10:09

  Altijd leuk, zo’n post met kiekjes! Ik ben blij dat de kiekjes weer terug zijn op jullie blog! Veel plezier vanmiddag, maar dat gaat wel goed komen met twee katten-lovers bij elkaar!
  Laura onlangs geplaatst…PICTORIAL | Zelf getinte lippenbalsem makenMy Profile

 • Reageer Nathalie 23 februari 2015 om 10:37

  Hee wat leuk je hebt dezelfde kussens als ons op de bank! Goeie keus 😉
  Nathalie onlangs geplaatst…ARG! webwinkels, beloftes en wachttijdenMy Profile

 • Reageer Tamara 23 februari 2015 om 10:57

  Fijne week! Leuk een Tula, wij hebben er ook 1. Al moeten wij de babyvariant gaan verkopen voor de peutervariant 🙂
  Tamara onlangs geplaatst…Tag: De thee-tagMy Profile

 • Reageer Eline 23 februari 2015 om 10:58

  Leuk kiekje weer! Die drager is mooi, meestal zijn die zo saai zwart!
  Eline onlangs geplaatst…Push Up – thuis sporten #3My Profile

 • Reageer Isabel Cristina 23 februari 2015 om 12:14

  Wat een leuke foto’s! Arme Nilo, al die prikjes! 🙁 Door die tosti foto heb ik helemaal zin in tosti, bedankt! 😉
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…Marble CoastersMy Profile

 • Reageer Malou 23 februari 2015 om 12:42

  Leuk om te zien! Ik moet ook weer eens een keertje naar de DM. En ik denk dat Chris de mol is (maar ik zit er eigenlijk altijd naast haha).
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #95; CONTRACT TEKENEN, BABY’S KIJKEN EN BARTS VERJAARDAGMy Profile

 • Reageer Annemijn 23 februari 2015 om 15:47

  Weer een leuk kiekje deze week. Mag ik vragen welk badschuim je gebruikt?? Ik krijg nooit zoveel schuim! haha.
  Annemijn onlangs geplaatst…Review: How blogs work van Stephanie DuvalMy Profile

  • Reageer Manon 23 februari 2015 om 17:36

   Hahaha ik gebruik heel royaal douchegel van de DM!

 • Reageer Milou 23 februari 2015 om 17:10

  Wat een gezellig weekje Manon! Ik weet ook nog steeds niet wie de mol is… Ik dacht eerst steeds Chris of Marlijn. Toen dacht ik één aflevering Victor, ging hij er uit… Daarna dacht ik Martine, ging zij er ook uit! Nu blijf ik dus maar bij mijn eerste keuze: Chris of Marlijn. Maar waar ik dat op baseer? Geen idee…
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 • Reageer Dineke 23 februari 2015 om 19:21

  Hopelijk is Nilo niet al te ziek van de prikjes. Marissa was meestal de dag erna ziek (koorts en hangerig) dus ik zag er als een berg tegenop als het weer zover was!
  Dineke onlangs geplaatst…Stokke Summer Kit 2015My Profile

 • Reageer Lieke 24 februari 2015 om 12:33

  Leuk, ik hou van die week-overzichten!!
  Vind het leuk om te zien hoe iemand haar week indeelt met een kleintje, aangezien we die van ons ook binnen iets meer dan 5 weken verwachten..
  Lieke onlangs geplaatst…Jarig! | Winactie!My Profile

  • Reageer Manon 24 februari 2015 om 14:24

   Wil je niet meer jouw link in iedere comment plaatsen? Daarvoor is het bestemde vakje bedoeld 🙂 Wat je nu doet is eigenlijk spammen en dat is niet zo netjes!

 • Reageer Olga 25 februari 2015 om 18:11

  Ik heb vanmiddag mijn draagdoek per post ontvangen en ben hem meteen gaan uitproberen. Op zich heel fijn, maar snap je probleem met het knopen. Ik zat zelf ook aardig te stuntelen hier in huis, laat staan dat je dat buiten ergens wil gaan doen. Nee, dan liever even op mooi weer wachten hoor..
  Olga onlangs geplaatst…Plog #22My Profile

 • Reageer Fenna 25 februari 2015 om 22:05

  Echt leuk om je week te zien Manon, en die instagram foto’s van baby Nilo zijn zooo schattig! Ik verheug me op de vlog van vrijdag!

 • Reageer Manon 2 maart 2015 om 13:43

  Ik vind de fles ook heel intiem, zeker als je vingers stevig vast gehouden worden! En wat een leuke kussens op de bank!
  Manon onlangs geplaatst…Babyupdate: 2 maanden!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge