Fashion, OOTD

Rivers Outfit: Tweedehands/Budget

Zoals jullie weten shop ik zo nu en dan voor River wel eens op Marktplaats. Je vindt er soms te gekke kledingstukken waar je echt onwijs blij mee kan zijn. Het leek me leuk eens een hele outfit te maken die tweedehands/budget is. Kijken jullie mee wat ik er van gemaakt heb?
vintage1Even een mooie foto van de hele outfit, staat het hem niet onwijs stoer en natuurlijk ook wel een beetje lief! De sjaal die River draagt is van Scotch en Soda. Deze kocht ik in de sale toen River nog niet geboren was. Ik vond het zo’n gave sjaal en dat voor €7,50. Misschien voor een sjaal redelijk aan de prijs maar ik doe er nu al mee vanaf dat River een maand of 6 is en hij kan hem nog heel lang dragen!

vintage2Dan de schoenen, deze hebben jullie vaker voorbij zien komen. Het zijn hoge witte leren All Stars, ze komen van Marktplaats. Nu zul je denken, schoenen moeten toch goed (nieuw) zijn, vanwege de stand van de voetjes etc? Maar toen ik ze overnam waren ze zo goed als nieuw en zag je dat er nauwelijks op gelopen was. Ik betaalde destijds zo rond de €8,00 voor deze schoenen!

vintage3Dan het colbertje, deze kocht ik ooit gewoon bij de Zara. Maar toen deze al snel te klein werd, speurde ik heel internet af naar het colbertje. Soms heb je kledingstukken waar je gewoonweg geen afstand van kan doen. En jawel, ik vond hem voor maar liefst €5,00, wederom tweedehands. Even goed de wasmachine in en hij was weer zo goed als nieuw!
Het lichtblauwe shirtje wat hij eronder draagt komt van de Ter Stal en kostte maar 2 euro in de uitverkoop!

vintage4Tot slot natuurlijk DE spijkerbroek. Zijn jullie hem al beu? Ook deze kocht ik op Marktplaats voor een luttele €4,50 en ik heb er al zo lang plezier van. Afgelopen lente droeg River hem al (opgerold bij de pijpen) en hij draagt hem nog steeds. Hoe? Geen idee maar meneer past hem gewoon nog en deze mama is daar heel blij mee. Wel was de broek zo kapot op de knie dat mijn lieve zus er een leuk sterrenstofje achter heeft gemaakt en zo was hij weer als nieuw.

(Even een leuk nieuwtje, ik speur natuurlijk vaak op Marktplaats en ineens zag ik daar deze broek, in maat 92. Ik was natuurlijk door het dolle heen, en als alles mee zit komt hij één dezer dagen naar mij toe. Hij zal hem nog niet passen want hij draagt nu maat 74 van deze broek maar groeien dat doet hij vast!)

De hele outfit heeft me om precies te zijn €27,00 gekost! Nu zal je denken, dat is toch niet budget, maar als je bedenkt dat de schoenen er ook bij zitten en nog een accessoire, is dit zeker een mooie budget look al zeg ik het zelf!

Ik hoop dat jullie het een leuke outfit vonden, kopen jullie ook wel eens tweedehands? xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Inge 6 februari 2015 om 06:36

  leuk Bibian! Marktplaats is echt een nuitkomst! zeker voor kinderkleding.. ze groeien en zo snel doorheen dat kleren vaak nog erg mooi zijn. Ik vind River de outfit heel cute en stoer staan..
  Inge onlangs geplaatst…dressing the bump #1 mijn verhaal..My Profile

 • Reageer Marion 6 februari 2015 om 06:38

  Ik vind dat een mooie prijs voor een heel outfit. Zeker als de schoenen erbij zitten. Slim dat je die spijkerbroek in maat 92 meteen gekocht hebt! 🙂 River ziet er weer supercute uit.
  Marion onlangs geplaatst…Brief aan mezelf: Sweet SixteenMy Profile

 • Reageer Diana Carlton 6 februari 2015 om 07:08

  Wat ziet River er weer leuk uit! Ik kijk veel te weinig op marktplaats, terwijl ik dat wel deed toen hij nog een baby was. Toen kocht ik geregeld op marktplaats nieuwe kleding. Nu Levi wat ouder wordt koop ik zijn schoenen ook gerust bij de Primark. Zo moest ik voor onze vakantie lage schoenen hebben en bij de Primark kocht ik 2 paar voor een totaalprijs van 10 euro.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Wishlist – Dubai editionMy Profile

 • Reageer Petra 6 februari 2015 om 07:09

  De outfit staat hem geweldig! En inclusief schoenen en de sjaal is het zeker niet duur.
  Petra onlangs geplaatst…Recensie: Schrijven Kreng! – Lisette JonkmanMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 6 februari 2015 om 07:10

  Wat een super leuke en stoere outfit en wat slim om die via Marktplaats te scorem! Je brengt me op goede ideetjes voor kledingstukken van Lana waar ik geen afstand van kan doen, even op marktplaats speuren
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Recept: Bruine bonensoep met soepballenMy Profile

 • Reageer Dita 6 februari 2015 om 08:25

  Wauw wat een mooie outfit!
  Dita onlangs geplaatst…New In: Double dots en armbandjesMy Profile

 • Reageer PSnim 6 februari 2015 om 08:30

  Ik vind het een onwijs toffe outfit, en het staat River super goed! Wat fijn dat je je favo broekje nog hebt gevonden, ik heb dat ook eens gedaan met een spokenpyamaatje en een oranje kruippakje… Soms kun je er inderdaad gewoon geen afstand van doen ;). En 27 euro voor de hele outfit vind ik best budget hoor haha
  PSnim onlangs geplaatst…In de kast van Nim: Some new itemsMy Profile

 • Reageer Lisa 6 februari 2015 om 08:33

  Ik koop ook weleens wat via MP voor ons zoontje. Er is nog nooit iemand die tegen mij gezegd heeft: Hey is dat tweedehands? 😉

 • Reageer Laura 6 februari 2015 om 08:39

  Die sjaal! Helemaal geweldig! River ziet er altijd zo stoer (en inderdaad ook een beetje schattig) uit, en het maakt toch helemaal niets uit dat er iets tweedehands is? Zeker voor kinderen is tweedehands een leuke oplossing, omdat ze overal zo ‘snel’ uitgroeien.
  Laura onlangs geplaatst…Hoe ik mijn kwasten schoon maakMy Profile

 • Reageer Annemijn. 6 februari 2015 om 08:59

  Leuk bibian! En dat voor weinig geld. Dat had ik niet verwacht!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Shop(v)log Den BoschMy Profile

 • Reageer Olga 6 februari 2015 om 09:00

  Ik vind Marktplaats soms nog wel wat aan de dure kant, omdat je ook met verzendkosten zit. Ik koop zelf vaak tweedehands in kringloopwinkels. Toevallig ken ik een paar adresjes waarbij alles echt heel goedkoop aangeschaft kan worden en dat vind ik in principe net zo leuk als het kopen van nieuwe kleding in een standaard winkel. Dank dat juist het niet kunnen weten van wat er op dat moment aangeboden wordt nog wel hetgeen is dat ik het leukst vind aan kringloopwinkelen 🙂
  Olga onlangs geplaatst…Fit Friday: Yes I can!My Profile

 • Reageer Judith 6 februari 2015 om 09:19

  De outfit is erg leuk en staat River erg goed. De kleurtjes staan ook mooi bij hem in het gezicht! Wat fijn dat je het broekje nog in een grotere maat hebt gevonden! Ik heb eigenlijk nog nooit iets tweedehands gekocht, op de een of andere manier is de koop nooit doorgegaan of twijfelde ik toch teveel en kocht ik liever iets nieuws in de winkel. €27 euro voor een hele outfit is budget hoor! Ik zou het je niet nadoen! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Interieur | Een kijkje in ons huis #1. KeukenMy Profile

 • Reageer Sunseeree 6 februari 2015 om 09:36

  Zo zie je maar weer wat je allemaal op internet kan scoren! Ik moet het nog ontdekken, maar super handig! 🙂
  Sunseeree onlangs geplaatst…Mijn favoriete gezonde ontbijtshakeMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 6 februari 2015 om 09:41

  Cute! Wat een leuke outfit!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Kayla Itsines BBG Journey: 1 (week 0 tot week 1)My Profile

 • Reageer Daantje 6 februari 2015 om 09:44

  Ik koop / krijg heel regelmatig tweedehands. Ik vind het zo zonde om allemaal nieuw te kopen en het dan een paar maanden later weer weg te gooien! Niet alleen vanwege het geld, maar ook omdat het beter is voor het milieu! Minder afval én minder grondstoffen nodig om kleding van te maken 🙂
  Daantje onlangs geplaatst…Onze kleine deugnietMy Profile

 • Reageer Milou 6 februari 2015 om 09:58

  Super stoer! En erg budget inderdaad. Verkoop je zelf ook items van River die te klein zijn geworden?
  Milou onlangs geplaatst…Friday snaps: 5My Profile

 • Reageer Milou 6 februari 2015 om 10:03

  Oh ik vind dit best wel budget hoor! Als je je bedenkt dat alle items per stuk onder de tien euro lagen en sommige zelfs onder de vijf… Goed gedaan! En natuurlijk ook een hele leuke outfit. Vooral dat colbertje vind ik leuk.
  Milou onlangs geplaatst…Interieurtag 2.0My Profile

 • Reageer Malou 6 februari 2015 om 10:21

  Wat een leuke outfit! En mooie prijsjes, zeker voor die all stars 🙂
  Malou onlangs geplaatst…INSTAGRAM TAGMy Profile

 • Reageer Manouk 6 februari 2015 om 10:35

  Ik ga ook eens marktplaats afspeuren. Ben niet zo van de tweedehands kleding, maar ze groeien er zo snel uit! Wat ook een budgettip is: rompertjes van de Zeeman! Zonder mouw zijn ze maar 1 euro en met 2 euro. Ik vind ze ideaal!

 • Reageer Vlijtig Liesje 6 februari 2015 om 10:38

  Wat een hippe vogel met die sjaal! Hopelijk krijgt hij later geen corvé voor het dragen van een sjaal in de aula van school. Mijn zoon droeg zo’n bungelmuts achter op zijn hoofd en moet als straf een uur vegen!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Corvé vanwege een mutsMy Profile

 • Reageer Lifesabout 6 februari 2015 om 10:50

  Wat goed zeg! Ik vind hem er altijd zo leuk uitzien. Dat colbertje…smelt!
  Ik vind het ook altijd een sport om kleding in de Sale te kopen of over te nemen van iemand.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Remember the time…My Profile

 • Reageer Willemijn 6 februari 2015 om 10:52

  Wat een hip jochie heb je! Super leuk Bibian!
  Willemijn onlangs geplaatst…Most Likely To TagMy Profile

 • Reageer Margriet 6 februari 2015 om 11:34

  Hartstikke budget, als je het mij vraagt (en dat inclusief schoenen enzo). Ik ben enorm fan van de sjaal en het colbertje!
  Een ontzettend leuke outfit, voor dat geld! Wauw 🙂

 • Reageer Tineke 6 februari 2015 om 11:56

  Wat ziet hij er stoer uit! 😀

 • Reageer Eline 6 februari 2015 om 12:56

  Wat een droppie is t toch!
  Eline onlangs geplaatst…PaprikadipMy Profile

 • Reageer Jess 6 februari 2015 om 21:52

  Wat ziet hij er weer leuk uit Bibian. Die sjaal is echt geweldig <3 Ik wil ook een kind dat sjaals draagt, boehoe!
  Jess onlangs geplaatst…Huishoudtips van de slechtste huisvrouw ooitMy Profile

 • Reageer Anneleen 7 februari 2015 om 17:44

  Wat een schattige outfit! Die allstars <3
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge