Een kijkje in het leven, Kids, Lifestyle, Moeder zijn

(shop)PLOG: Naar de Negenmaandenbeurs

Afgelopen woensdag ben ik naar de Negenmaandenbeurs geweest. Bibian en ik waren uitgenodigd door het merk Stokke maar helaas moest Bibian werken en kon ze écht niet gaan… Ik wilde eigenlijk wel graag en Bibian vond dat ik gewoon moest gaan dus ik vroeg of mijn lieve moedertje mee wilde. Ik ga al jaren naar de Huishoudbeurs (hi-la-risch) en liep dan altijd over de Negenmaandenbeurs heen. Altijd zonder doel en zwijmelend naar al die leuke dingen. Dit jaar had ik dan eindelijk ook excuus om er écht serieus rond te lopen. Leuk weetje: vorig jaar was ik ook op de huishoudbeurs en dus ook op de negenmaandenbeurs. Ik wist dat ik zwanger kon zijn maar had nog niet getest (écht heeeeeeel vers: een week ofzo – TMI ;)), dus ik liep toch wel met kriebeltjes rond. Nu weet ik dat ik toen dus als een mini-Nilo van twee cellen in mijn buik had, te leuk! Ik legde deze dag vast in foto’s.

1Mijn dag begon om half 7, mister N had honger… Daarna ging hij weer eventjes slapen en ik ook een half uurtje. Om 7.30u stond ik op en ging ik mezelf aankleden, opmaken en alle zooi bij elkaar zoeken, water koken, ondertussen een oog op de babyfoon.

2Toen alles geregeld was gunde ik mezelf een ontbijtje met een koffie. Daarna zag ik dat ik moest krabben dus ik deed dat even snelsnel terwijl meneertje nog even doorsliep.

3Om 8.30 werd er eentje wakker en die viste ik uit bed. Aankleden, verschonen, de hele reutemeteut.

4Alles klaar! We konden oma oppikken, die stond ergens langs de weg klaar haha. Vieze regen onderweg 🙁

5Daar zijn we! Voordat we de beurs op gingen gaf ik Nilo de fles, dronken wij een kopje koffie en knoopte ik hem in de draagdoek. Ik kocht een beurstas maar vond er geen kont aan, zit niks leuks in.

6Zoals ik al zei werden we door Stokke uitgenodigd. Zij hebben een heel nieuw meubel gelanceerd: de Stokke Home. Deze ‘lijn’ bestaat uit een aantal losse onderdelen: een wiegje, een verschoongedeelte, een ladekast en een ledikant. Alle onderdelen kun je met elkaar combineren vanaf de geboorte tot aan de kleuterleeftijd. Het wiegje kan je met het frame naast je eigen bed neerzetten of in het ledikant ‘klikken’. Het verschoongedeelte kan je op de ladekast zetten of op het ledikant ‘klikken’.

7Als de babyfase voorbij is kan je jet frame van het wiegje combineren met het verschoongedeelte en zo ontstaat er een bureautje. De ledikant heeft een groter formaat dan een normaal ledikant en hierdoor kan een kleuter er lekker in slapen. Het voorste gedeelte kan je er uit halen en er zit ook een plankje bij die op drie punten bevestigd kan worden zodat je kind niet uit bed kan vallen.
Alles is zo ontworpen dat je kindje het geborgen gevoel krijgt door het tentgedeelte boven de Stokke Home. De Noorse meneer die ons alles vertelde en showde vertelde dat hij vroeger onder een tafel met een laken ging zitten en dat vond hij zo gezellig, dit gevoel wilde hij recreëren en dat is volgens hem helemaal gelukt! Al met al neemt de Stokke Home maar 2 vierkante meter in, wat ideaal is voor kleine ruimtes. Ik vond het echt een ontzettend tof ‘kinderkamertje’, jammer genoeg heb ik al een hele uitzet aangeschaft ;)!

9Met lunchtijd aten we een broodje bij La Place. De kinderwagen fungeerde al “trolley” :’) hahaha. Rond een uur of 3 gingen we weer naar huis. We hadden alles gezien en waren klaar met de drukte.

10In de auto luisteren we natuurlijk naar Nick en Simon <3. Rond 5 uur was ik weer thuis en ben ik op de bank geploft en heb ik niks meer gedaan. Ik was moe!

11Ook heb ik een aantal dingetjes gekocht op de Negenmaandenbeurs. Deze Zwitsal wasgel, waarvan een met gepersonaliseerde sticker, schattig toch? Prijzen weet ik echt niet meer…

12Daarnaast kocht ik deze grote kikker voor aan de muur op de badkamer. Nu nog niet nodig, maar voor straks superhandig! Er zit ook speelgoed in voor in bad. Difrax had ook een goede aanbieding: ik kocht twee flessen en 2 x 2 spenen. Vast een L voor de pap straks.

13Tot slot kocht ik 4 dingetjes van nOeser! Een blauwe pakje met een vet stoere auto op de bil, een groen broekje, een pakje met auto’s op de weg en een pakje met aapjes en bananen. TE LEUK!

Ik vond het super leuk dat we uitgenodigd waren door Stokke en ook de beurs zelf was leuk. Mijn lieve baby heeft zich voorbeeldig gedragen (natuurlijk :P)!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Inge 28 februari 2015 om 06:24

  dat pakje met aapjes en bananen cute!!! ben ik heel benieuwd naar! kan hem niet zo groot bekijken maar hij ziet er supercute uit..
  Inge onlangs geplaatst…Dressing the bump #4 outfits (week 33)My Profile

 • Reageer Marion 28 februari 2015 om 06:58

  Die negenmaandenbeurs moet je als eind dertiger zonder kinderen dus niet heen gaan. Mijn eierstokken beginnen toch wel een beetje te wiebelen als ik dat allemaal zie. Heel even maar hoor. Het was meer een stuiptrekking. Dat pakje met aapjes! Geweldig. Die is echt te gek!
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #21My Profile

 • Reageer Martina 28 februari 2015 om 07:03

  Ik heb de flessen ook meegenomen! Ik ben zelf donderdag geweest, jammer anders was ik je misschien nog tegen gekomen!
  Martina onlangs geplaatst…28 Februari 2014 – Top of the rockMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 28 februari 2015 om 07:06

  Wat een leuke foto’s! Die pakjes van nOeser zien er leuk uit zeg! Zelf had ik ook een uitnodiging om te gaan maar ik besloot over te slaan. Wat leuk dat je gezellig met je moeder gegaan bent
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Video voor Femme: Help ik ben zwanger!My Profile

 • Reageer PSnim 28 februari 2015 om 07:40

  Wat leuk dat jullie van Stokke de Negenmaandenbeurs mochten bezoeken! Ik vind het een erg mooi en handig systeem van Stokke, heeft die meneer leuk bedacht ;).
  De kleertjes van nOeser zijn erg leuk, dat staat die kleine knapperd vast leuk.
  Xx
  PSnim onlangs geplaatst…Webshop Tip #6: Silky Label + win!My Profile

 • Reageer Dita 28 februari 2015 om 07:58

  Wat leuk dat jullie hierheen mochten! Stokke vind ik echt een heel leuk merk. Leuke spullen heb je ook gekocht
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Februari 2015 #2My Profile

 • Reageer Malou 28 februari 2015 om 09:16

  Heel leuk om te zien, en wat een schattige pakjes!
  Malou onlangs geplaatst…KINDERKLEDING TAGMy Profile

 • Reageer Jess 28 februari 2015 om 09:49

  Yep, Stokke was erg innovatief 😉 Jij hebt allemaal dingen gekocht die ik helemaal niet had gezien. Dat ding voor aan de muur in de badkamer lijkt me echt superhandig.

  • Reageer Manon 28 februari 2015 om 10:31

   Haha en ik dingen die jij gekocht hebt! Zoals dat tandenbijtding, die lijkt me echt ideaal. Misschien online shoppen 😉

 • Reageer Lisanne 28 februari 2015 om 11:32

  Wat een leuke pakjes zeg!
  Lisanne onlangs geplaatst…Ziaja BestellingMy Profile

 • Reageer Lifesabout 28 februari 2015 om 12:50

  Wat grappig dat tent-idee voor boven het ledikante. Je hebt een paar leuke dingen meegenomen op de beurs! Die pakjes <3
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane. 22-28 februariMy Profile

 • Reageer Janske 28 februari 2015 om 13:14

  Goed gescoord! Leuke pakjes 🙂
  Janske onlangs geplaatst…10 jaar samen met jouMy Profile

 • Reageer Annemijn 28 februari 2015 om 14:57

  Leuk om zo mee te mogen kijken. Zou er ooit ook wel heen willen. En ik vind je aankopen erg tof!
  Annemijn onlangs geplaatst…WINACTIE – Win een hoesje voor jouw smartphone!My Profile

 • Reageer Cindy 28 februari 2015 om 17:46

  Oh god.. Ik krijg nu helemaal kriebels als ik dit allemaal zie, zo schattig! Als ik ooit zwanger zou mogen zijn en op dat moment is dan de negenmaandenbeurs, dan ga ik echt wel even een kijkje nemen.
  Cindy onlangs geplaatst…Three Things TagMy Profile

 • Reageer angelique 28 februari 2015 om 17:46

  Super leuk. Ik ben woensdag ook geweest en vond de negenmaandenbeurs veel leuker dan de huishoudbeurs zelf. en nee de beurstas stelde echt niks voor.
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Huishoudbeurs & NegenmaandenbeursMy Profile

 • Reageer Tineke 28 februari 2015 om 21:03

  Ik was ook graag gegaan, maar helaas! :p leuke spullen heb je gekocht!

 • Reageer Andrea 28 februari 2015 om 21:59

  Leuk om te zien!! Super slim van Stokke trouwens. Ideaal voor kleine stadsappartementjes.
  Andrea onlangs geplaatst…Geluksmomentjes van FebruariMy Profile

 • Reageer Milou 28 februari 2015 om 22:58

  Oh zo’n beurs is altijd zo druk he! Ik ben naar de woonbeurs geweest vorig jaar en in eerste instantie heb ik er vet veel zin in, maar ben er ook weer zo klaar mee. Ik vind je gekochte spullies zo leuk!!!
  Milou onlangs geplaatst…My life in SnapchatMy Profile

 • Reageer Isabel Cristina 28 februari 2015 om 23:13

  Die Stokke bedjes zijn echt zo leuk én handig! Zal ik onthouden, voor later! 😉
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…Review Watercolour ActionMy Profile

 • Reageer Dineke 1 maart 2015 om 00:17

  Leuke dingetjes heb je gekocht! die pakjes van nOeser zijn echt zo schattig. alleen was het donderdag echt suuuuper druk steeds dus ben er maar voorbij gelopen. Volgens mij was heel mamablog land uitgenodigd bij Stokke haha, zie het bij iedereen voorbij komen 😉
  Dineke onlangs geplaatst…The Instagram TagMy Profile

 • Reageer Anneleen 1 maart 2015 om 13:17

  Lijkt me heel gezellig zo’n beurs! Die fles met Nilo zijn naam op en geboortedatum is inderdaad erg schattig!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge