Filmpje, Persoonlijk, Vlogs

VLOG: Dagje vrij & 50 tinten grijs

vlog bib1
We beginnen meteen met ons nieuwe voornemen: een vlog op vrijdag!
Afgelopen woensdag besloot ik een dagje te vloggen want ik was eens een keer vrij van het werk. River was lekker thuis en we gingen even naar Manon en Nilo, speelden thuis en ’s avonds was het eventjes me-time want ik ging naar de bios en wel naar 50 tinten grijs the movie haha. Kijken jullie mee!?


Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Hebben jullie 50 shades of grey gezien? En wat vond je ervan?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

26 reacties

 • Reageer Inge 13 februari 2015 om 06:36

  ik ben begonnen tw kijken, en ben benieuwd naar de rest! maar dat gaat vanmiddag moeten.. want nu moet er gecarnavald worden op mijn basisschool!
  maar toch wel een beetje jammer he, als kleine jongetjes groter worden en filmpjes interessanter dan mama πŸ™
  Inge onlangs geplaatst…Dressing the bump #2 outfits!My Profile

 • Reageer Miranda 13 februari 2015 om 07:09

  Wat een leuke vlog:) ik heb hardop gelachen om het kabeltjes verhaal. ‘Even googlen om te zien hoe het kabeltje er uit ziet’ πŸ™‚ zou mij ook kunnen gebeuren! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik m’n man zou bellen…:)
  Miranda onlangs geplaatst…Het geslacht op een leuke manier bekend makenMy Profile

 • Reageer Marion 13 februari 2015 om 07:14

  Oh wat heb ik gelachen om dit filmpje. Mijn god… 50 tinten tent… Echt waar. Jullie zijn hilarisch. Wat een lekker begin van de vrijdag! Oh en ik vind echt dat jullie je niet druk moeten maken over iedere vrijdag een vlog hoor. Leuk als het lukt, want het is superleuk om te zien, maar kids/gezin/werk gaan nou eenmaal.
  Marion onlangs geplaatst…Shoplog met o.a. Yankee CandleMy Profile

  • Reageer Bibian 13 februari 2015 om 11:04

   hahahaa ik lig nog steeds dubbel bij het woord 50 tinten tent HAHA

 • Reageer Barbara 13 februari 2015 om 07:21

  Leuke vlog. Ken je natuurlijk niet echt Bibian, maar wat een leuke en lieve moeder ben je, en wat is River een leuk kereltje!

  • Reageer Bibian 13 februari 2015 om 11:04

   ahw, dankjewel ^^

 • Reageer angelique 13 februari 2015 om 07:36

  Nou dat is een betere ladies night dan hier. Helemaal niks 50 shades! geen blote mannen, geen drankjes, geen rode loper pff stomme zutphen.
  angelique onlangs geplaatst…Review | 50 shades of greyMy Profile

  • Reageer Bibian 13 februari 2015 om 11:03

   ahnooo. Dat is echt stom. Wij hadden nog wat lekkere blote knaapjes, kraampjes en hapje en drankje. We moesten ook wel meer betalen hoor, dus het is niet zo dat het allemaal georganiseerd was voor nop!

 • Reageer Martine 13 februari 2015 om 07:55

  Oeh, ben zooooo benieuwd naar die film ( welke vrouw niet whahahah…)
  Martine onlangs geplaatst…Koffie junkMy Profile

 • Reageer Dita 13 februari 2015 om 08:16

  Wat zijn jullie toch een heerlijk stel! πŸ™‚ ik geniet zo van jullie leuke berichten en video’s!
  Dita onlangs geplaatst…Persoonlijke update – Februari 2015My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 13 februari 2015 om 08:23

  Leuk om weer eens een vlog te zien! Wat is River een schatje! En wat zijn jullie weer lekker druk haha πŸ˜€ Ik wilde ook graag naar de film omdat ik de boeken wel leuk vond maar ik vrees dat ik teleurgesteld ga worden door de film..
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Combineren met Kim: bikerbootsMy Profile

  • Reageer Bibian 13 februari 2015 om 11:02

   Ja, ik weet nog steeds niet goed wat ik van de film moet vinden. Als mensen mij vragen hoe hij was heb ik niet echt een antwoord haha

 • Reageer Annemijn 13 februari 2015 om 08:30

  Ik vind het weer een erg leuke blog dames! Ben benieuwd naar de film. Heb de boeken wel gelezen.
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn Lush aankopenMy Profile

 • Reageer Renee 13 februari 2015 om 09:32

  Wat een leuke vlog weer, ik moet altijd zo om jullie humor lachen! πŸ™‚

 • Reageer Judith 13 februari 2015 om 10:22

  Yay, leuke vlog!! Jullie videoΒ΄s kijken altijd zo lekker weg πŸ™‚
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion #4: Spring/summer ’15 NUNUNUMy Profile

  • Reageer Bibian 13 februari 2015 om 11:02

   Dankjewel, leuk om te horen!

 • Reageer Vlijtig Liesje 13 februari 2015 om 10:54

  Leuk filmpje!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wist jij dat je eieren kunt invriezen?My Profile

 • Reageer anouk 13 februari 2015 om 13:05

  Hahah ik heb echt om jullie gelachen! Helemaal opgewonden naar de film toe, jammer dat ie tegen viel maar jullie hebben volgens mij wel een hele leuke avond gehad
  anouk onlangs geplaatst…Make up producten die ik nog nooit eerder opmaakteMy Profile

 • Reageer Milou 13 februari 2015 om 14:33

  Ik heb echt moeten lachen om jullie bij het 16+ gedeelte. :’) Jullie hebben zulke droge en grappige opmerkingen hahaha. Leuk dat jullie vaker gaan vloggen!
  Milou onlangs geplaatst…Friday snaps: 5My Profile

 • Reageer Monique 13 februari 2015 om 15:57

  Leuke vlog! Ben stiekem ook wel benieuwd naar die film πŸ˜‰
  Monique onlangs geplaatst…Kleding Shoplog – Mama en DochterMy Profile

 • Reageer Eline 13 februari 2015 om 16:44

  Jullie gleden dus niet echt van je stoel af ofzo, beetje jammer! πŸ˜€
  Eline onlangs geplaatst…MosterdsoepMy Profile

 • Reageer Sabine 13 februari 2015 om 17:57

  Was weer een leuke en gezellige vlog!! River is zo’n leuke ventje. Ik heb gelachen om en stukje vlak voordat jullie de auto in gingen om naar de bios te gaan.

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 13 februari 2015 om 19:55

  Ik schrik er een beetje van, is dat echt zo? Mijn meisje hoest haar longen uit haar lijf, (is ook sinds sinterklaas al verkouden) ze was erg benauwd. Nu eindelijk wat afgezakt nadat ik Tussikind van VSMKind heb gehaald bij de drogist. De huisarts heeft haar nog nagekeken moest gewoon vanzelf over gaan en gaf niks mee, maar jij zegt dat ze dat nog niet kunnen zien… nou hoop dat het hier alleen een verkoudheid is dan brrr. Veel sterkte voor de kleine en leuk zo’n vlog!
  Mama van Jenthe (Kelly) onlangs geplaatst…Op kraambezoekMy Profile

 • Reageer Milou 13 februari 2015 om 20:07

  Geweldig! Wat een heerlijke gevarieerde vlog. 50 tinten tent hahahaha ik lig naast mijn stoel! Jullie gedragen je ook echt als van die aangeschoten tienermeisjes… heerlijk, zo’n avondje meligheid.
  Milou onlangs geplaatst…Dingen die je kunt doen als je niet van Valentijnsdag houdtMy Profile

 • Reageer Anneleen 15 februari 2015 om 13:28

  Leuk dat jullie elke vrijdag gaan proberen vloggen! πŸ™‚ River had zo’n schattig slaapkopje! En super lief dat hij oma een zoentje geeft! Ziet er uit als een gezellig dagje. Alleen jammer dat de film wat tegensloeg..
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Reageer Happy New (blog) Year! | Little Wonder World 1 januari 2016 om 06:00

  […] (39.000+ views) 2. Op 2 staat een vlog van CenterParcs, van dag 2. (34.000+) 3. De vlog dat we naar 50 tinten gingen werd ook goed bekeken. (29.000+) 4. Kraamverbanden, chillen en frietvlog ging ook hard. […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge