Filmpje, Vlogs

VLOG: Thuis & DM

vlogdm
Het is vrijdag! Vlogdag! We houden het goed vol he, hahaha. We vinden het eigenlijk ook wel heel erg leuk om te vloggen. De afgelopen twee keren waren een vlog van Bibian, omdat dit zo beter uit kwam. Dit keer ben ik aan de beurt. Ik ging al een poosje geleden met mijn zusje naar Duitsland naar de DM Drogist voor wat baby dingen maar ook voor mezelf. We kwamen erachter dat het Rosenmontag was (feestdag) dus dat niet alle winkels open waren haha. Ook vlogde ik thuis nog een beetje!


Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Inge 27 februari 2015 om 06:53

  pff das zeker een dilemma.. eigenlijk wil ik het alle drie niet :-p maar als het dan moet dan maar 19 kids.. en moest wel lachen om je kruidvatluiertirade kan me voorstellen dat het irritant is als het niet werkt zoals het moet. er wordt al genoeg gepoept gepiest en gespuugd! (aan de doeken te zien ๐Ÿ˜‰ )Dan moet alles wel goed werken.. goed om te weten ook, want ik had in mijn hoofd om die luiers te halen. Hebben jullie ook tips voor goede betaalbare luiers in Nedrrland? fijne dag!
  Inge onlangs geplaatst…Dressing the bump #4 outfits (week 33)My Profile

 • Reageer Dita 27 februari 2015 om 07:08

  Wat weer een leuke vlog, zo leuk dat jullie dit nu elke week doen. ๐Ÿ™‚
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Februari 2015 #2My Profile

 • Reageer astrid nab 27 februari 2015 om 07:41

  wat een leuke vlog gezellig

 • Reageer Laura 27 februari 2015 om 08:01

  Ik wil ook zรณ graag een keer naar de DM! Ik heb je stukje over de kapotte luier met poep overal maar even doorgespoeld, haha. Zat net aan m’n ontbijt. Leuke vlog!
  Laura onlangs geplaatst…New York shoppinglistMy Profile

 • Reageer Anouk 27 februari 2015 om 10:08

  Wat is alles goedkoop bij de dm! Wauwie daar moet ik ook maar eens een keertje naar toe
  Anouk onlangs geplaatst…Bananenplantage, rotsen en strandMy Profile

 • Reageer Lifesabout 27 februari 2015 om 10:10

  De DM….daar moet ik nog maar een keertje naartoe ๐Ÿ˜‰ Leuke vlog heb je gemaakt!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hoe ziet onze boodschappenlijst en weekmenu eruit?My Profile

 • Reageer Annemijn. 27 februari 2015 om 10:58

  Weer een leuke vlog! Ik zou ook wel eens naar DM willen. Maar aangezien ik in Zeeland woon is dat niet zo’n praktisch idee :p. Oh en ik zou ook gaan voor de 19 kinderen hoor!
  Annemijn. onlangs geplaatst…25 food vragen tagMy Profile

 • Reageer Eline 27 februari 2015 om 11:18

  19 kinderen! Ik ben te jaloers om mijn vent te delen en te modern om amish te zijn!
  Eline onlangs geplaatst…Lauwwarme quinoa saladeMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 27 februari 2015 om 13:49

  Ik kom graag bij de DM! Vooral haarverf koop ik graag in duitsland. Leuke vlog!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Blogland: warmte en hartelijkheidMy Profile

 • Reageer Malou 27 februari 2015 om 15:23

  Leuke vlog, ik moet ook echt weer een keertje naar de dm!
  Malou onlangs geplaatst…KINDERKLEDING TAGMy Profile

 • Reageer Isabel Cristina 27 februari 2015 om 20:44

  Wat een leuke vlog! Ik zou ook voor 19 kinderen gaan… haha gezellig! Ik zou m’n man niet delen en een amish leven zie ik ook niet zo voor mij.. tenzij je weg mag lopen van je amish leven.. dan wel haha.. ๐Ÿ˜‰
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…Mini GardenMy Profile

 • Reageer Gwen 27 februari 2015 om 21:45

  Ik zweer juist bij de luiers vd Kruidvat, de doorlekkers hier met 2 kids in 2,5 jaar tijd zijn op 1, misschien 2 handen te tellen. Zieke diareeluiers inclusief haha. Maar, leuke vlog!
  Gwen onlangs geplaatst…Weer wennen, zoโ€™n wendagMy Profile

  • Reageer Sanja 2 maart 2015 om 22:51

   Hier zijn de Kruidvat luiers ook favoriet! Luka is nu 5,5 maand & nog geen een keer doorlekkers gehad (even afkloppen)
   Sanja onlangs geplaatst…Invulboekje, Mijn belevenissenMy Profile

 • Reageer Vera 28 februari 2015 om 00:03

  oeeh moeilijk dilemma… Maar ik zou dan toch voor 19 kids gaan. Ook omdat ze altijd zo aardig tegen elkaar zijn en het lijkt wel of er daar bijna nooit ruzie is. Daarintegen schelden de amish het hele programma vol en hoor je alleen maar piepppp, tenminste dat is mijn mening. En om een man te delen, ja dat lijkt me niet echt wat.

 • Reageer Lobke 28 februari 2015 om 01:46

  Echt een Jut en Jul vlog. Hihi heel leuk om te zien:)

 • Reageer Lisanne 28 februari 2015 om 11:29

  Leuke vlog ๐Ÿ™‚ Ik kies dan zeker voor 19 kids!
  Ik wil ook weer eens naar DM, jammer dat het voor mij iets te ver weg is. Ben er vorig jaar op vakantie geweest en gelijk 2 tassen vol meegenomen.
  Lisanne onlangs geplaatst…Ziaja BestellingMy Profile

 • Reageer Anneleen 1 maart 2015 om 12:41

  Haha ik heb deze vlog bewaard om op deze zondag lekker te kunnen kijken! ๐Ÿ™‚ Gezellig zo’n lange vlog! Lijkt me fijn dat Duitsland voor jullie niet zo ver is en dat alles daar zo goedkoop is, groot gelijk dat je daar je slag gaat inslaan ๐Ÿ˜‰
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge