Fashion, Kids

Volgens Bibian – Kids Musthaves

Daar ben ik weer en dit keer met de musthaves voor de kledingkast van je kindje. Voor elk ouder is dat natuurlijk anders maar ik deel vandaag wat ik altijd in de kast heb liggen bij River om elke dag leuke combinaties te maken zonder al teveel geld uit te geven!

DSCN1756Musthave 1: Basics
Oké, misschien is dit wat overdreven. Maar jullie zouden ook vast alle kleuren shirts verzamelen als ze nog gemiddeld nog geen €2,- per stuk kosten. Zulke shirtjes zijn ideaal voor de hysterische broekjes. In de zomer worden deze natuurlijk vervangen door T-shirtjes en hemdjes.

DSCN1757Musthave 2: Basic vestjes / jasjes / colbertjes
De titel zegt al genoeg, super handig. Als het wat kouder is, even snel en vestje aan. Het maakte de outfit meestal gelijk af en dan heb heel veel meer niet nodig. Een colbertje op een hysterisch broekje, of gewoon op een spijkerbroek, gympen eronder en klaar is Kees (River)!


DSCN1763
Musthave 3: Geprinte truien
Dan in de winter natuurlijk leuke truien, met een printje of zonder. Leuk op een spijkerbroek en ook erg makkelijk!

DSCN1768Musthave 4:  Alle kleuren spijkerbroek
Ideaal vind ik het als je gewoon van elke kleur een spijkerbroek hebt. Een lichtblauwe, en donkerblauwe, zwart en grijs. Zo kan je elke kant op en is combineren nog makkelijker. Grijs hebben wij ook, alleen lag deze in de was, tja dat moet ook gebeuren hè!

DSCN1774Musthave 5: Sjaals
Dit is niet voor elke ouder, je moet er van houden. Ik heb onwijs veel sjaals voor River en kan deze dan ook overal mee combineren. Ik vind dat de outfit net even wat meer geeft dan als je geen sjaal om doet. En in de winter is een sjaal natuurlijk het beste accessoire! En het is niet maat-gebonden dus je kunt jaren met de sjaals doen!

DSCN1773Musthave 6: Schoenen
Natuurlijk kan niet iedereen zoveel soorten schoenen halen. Ik heb het geld ook niet op mijn rug groeien, integendeel. Maar je moet gewoon slim shoppen. Aanbiedingen nalopen, in de sale schoenen scoren en met verjaardagen bonnen vragen van schoenenwinkels. Ik vind ook de schoen erg belangrijk en zo kun je de outfit helemaal gewenst af maken. River heeft nog veel meer schoenen, en het fijne ervan is dat het me bijna niks zelf heeft gekost, win-win situatie!

Dit zijn voor mij de musthaves voor de kast van je kindje, natuurlijk kunnen de geprinte broekjes bij River en Nilo in de kast niet ontbreken maar niet iedereen is daar fan van dus vandaar dat ik deze achterwege gelaten heb.

Heb jij nog fijne musthaves, laat het dan vooral even weten!
xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

32 reacties

 • Reageer Dita 10 februari 2015 om 06:08

  Leuke musthaves! Je kleed River altijd zo leuk. 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Cadeautje voor Lana en Amigo! Een nieuwe krabpaalMy Profile

 • Reageer Marion 10 februari 2015 om 06:51

  Voor de hysterische broekjes hahahaha! Die vestjes zijn zo cute!!!
  Marion onlangs geplaatst…Onzeker over mijn lichaamMy Profile

 • Reageer Naomi 10 februari 2015 om 07:11

  Leuk!!! Vraagje waar kopen jullie die “hysterische” printen broekjes?!
  Ik zie ze niet in de winkels…

  • Reageer Manon 10 februari 2015 om 16:11

   Bij Zara verkopen ze die, Noppies, Name It… Zelfs H&M heeft geprinte broekjes… Hema! Bijna overal wel…

 • Reageer Anneleen 10 februari 2015 om 07:33

  Haha die basic shirtjes op een rijtje staan zo schattig! Ik vind River zen Vans helemaal geweldig!
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 • Reageer Judith 10 februari 2015 om 07:36

  Ik had graag de broekjes erbij willen zien hoor, River heeft volgens mij ook hele leuke leggings die niet zo hysterisch zijn ;-).
  Mijn musthaves komen wel overeen met de jouwe, alleen ruil ik de sjaals in met petten en mutsen, want sjaals heeft Noah eigenlijk niet. Toch ben ik het met je eens dat sjaals de outfit net af maken, dus misschien een paar leuke shoppen voor aankomende zomer.
  Leuk artikel! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion: Shoplog NoahMy Profile

 • Reageer Martine 10 februari 2015 om 08:12

  Ik heb de ballen verstand van jongensmode 😉 maar dit ziet er goed uit. Sommige dingen koop ik ook als must haves voor mijn meiden. De basic shirts en de berg schoenen hahaha. Ik koop regelmatig shawls onder het motto ‘leuk voor de meiden’ vervolgens weigeren ze pertinent ze te dragen en belanden ze in mijn kast. Win-win situatie 🙂 Verder vind ik een flinke stapel maillots en leggings een echte must have voor meisjes!
  Martine onlangs geplaatst…BoekenwurmMy Profile

 • Reageer Laura 10 februari 2015 om 08:15

  Schattig artikeltje! Het zijn inderdaad allemaal items waar je alle kanten mee op kunt, vooral die vestjes/blazertjes lijken me enorm handig om te hebben!
  Laura onlangs geplaatst…BATTLE #2 | NARS ALBATROSS VS MUR GOLDEN LIGHTSMy Profile

 • Reageer Inge 10 februari 2015 om 08:37

  handig artikel! mijn kleine moet nog geboren worden.. maar natuurljjk ben ik al aan het shoppen geweest.. en ik heb nog niks ‘effens’ haha combineren moet ik nog leren denk ik. Je zei dat je de effen shirtjes bij de zeeman kocht toch? is de kwaliteit een beetje goed te doen?
  Inge onlangs geplaatst…De verbouwing || bovenverdieping en de slaapkamer, voor…My Profile

  • Reageer Bibian 10 februari 2015 om 16:01

   Nee ze komen van de Ter Stal en ik vind de kwaliteit erg goed, verder zijn de basics van de Hema ook dikke prima!

 • Reageer Sunseeree 10 februari 2015 om 08:44

  Die geprinte truien zijn super! Helemaal gelijk hoor met die basics. Je kan er geen genoeg van hebben. Ze zitten altijd lekker en staan altijd goed haha. 🙂
  Sunseeree onlangs geplaatst…Wat ik eet om fit te wordenMy Profile

 • Reageer Diana Carlton 10 februari 2015 om 09:57

  Wat een toffe truien heb je! Baiscs koop ik altijd bij de hema, die blijven kwalitatief goed en rekken niet uit. Ik heb meestal broeken van name-it in allerlei varianten die ik combineer met een stoere trui. Schoenen heeft Levi niet zoveel. Meestal heb ik maar 2 paar.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Get to know me better TAGMy Profile

 • Reageer Betty 10 februari 2015 om 10:28

  Wat leuk om te zien! Ik heb niks met sjaals, maar de rest is helemaal mijn smaak! 🙂
  Betty onlangs geplaatst…BrilsmurfMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 10 februari 2015 om 10:30

  Leuk om te zien! Die sjaals hoeven van mij inderdaad niet. En lijken me ook niet zo fijn zitten voor een kind. En ook wel gevaarlijk, in de speeltuin bijvoorbeeld.

  Maar verder helemaal mee eens. Vooral met de vestjes.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Een schone badkamer is een opgeruimde badkamerMy Profile

  • Reageer Bibian 10 februari 2015 om 16:02

   Hij heeft de grote sjaals niet de hele dag om hoor, meestal alleen als we weg gaan. De kwijlslabbetjes heeft hij wel de hele dag om maar die zijn ook niet zo groot en zitten niet in de weg 😉

 • Reageer Janske 10 februari 2015 om 10:45

  leuke truien! 🙂

 • Reageer Jess 10 februari 2015 om 11:45

  Wat leuk om te zien! Die witte All Stars heb ik onlangs ook voor Sam gekocht <3 Basics zijn altijd fijn. Ik vind dat River er altijd zo fantastisch uitziet.
  Jess onlangs geplaatst…Beating prematurityMy Profile

 • Reageer Aanhetlijntje 10 februari 2015 om 12:22

  Ooh die geprinte truien zijn super, van waar komen die?
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Disneyland Parijs met kleine kinderen tips!My Profile

 • Reageer Eline 10 februari 2015 om 12:23

  Jij bent echt de enige die ik ”ken” die sjaals zo in een outfit stopt iedere keer!
  Eline onlangs geplaatst…Champignon oesterzwamsoepMy Profile

 • Reageer Lifesabout 10 februari 2015 om 13:21

  Hier ook veel basics, vestjes en truien met prints. Maar ook jurkjes en rokjes. Wat betreft schoenen heeft Sarah nog niet veel, maar dat komt wel als ze gaat lopen. Ik denk dat een musthave voor haar straks ook een haarband is of andere haaraccesoires, in verband met alle krullen.
  River heeft een stoere kledingcollectie in de kast! Vooral die sjaaltjes staan hem zo leuk.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Update bezoek UMC 9-2-2015My Profile

 • Reageer Lieke Pos 10 februari 2015 om 14:38

  Leuke post zeg!

  Ik zou heel graag willen weten waar je die voorste trui vandaan hebt? Dus die zwarte met die witte pijlen!! Super leuk!

  Liefs Lieke
  robust-posch.blogspot.com
  Lieke Pos onlangs geplaatst…Wishlist babykamer februari | ShoppingMy Profile

 • Reageer Frederique 10 februari 2015 om 15:54

  Ja ik zweer bij basic shirts! 🙂
  Frederique onlangs geplaatst…ValentijnsdagMy Profile

 • Reageer Malou 10 februari 2015 om 16:05

  Leuk artikel, en wat heeft River mooie kleertjes!
  Malou onlangs geplaatst…SHOPLOGJEMy Profile

 • Reageer Mama van Vesper 10 februari 2015 om 17:25

  helemaal mee eens! Maar wij kopen eigenlijk te veel kledij :p
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Vesper voor het eerst naar het zwembad!My Profile

 • Reageer angelique 10 februari 2015 om 20:00

  Wat een leuk artikel! Basic shirts absoluut!
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Opvang voor KeanoMy Profile

 • Reageer Odile 10 februari 2015 om 20:49

  Maxim zijn kledingkast ziet er soortgelijke uit. Ik kan alleen NOOIT leuke sjaals vinden voor hem. Heb je nog tips?
  Odile onlangs geplaatst…Ask me anything #2My Profile

 • Reageer Milou 10 februari 2015 om 21:05

  Thanks! Jij kleedt River altijd zo schattig, stoer en leuk… Dan is een blogje als dit erg handig. Die sjaaltjes zijn zo lief!
  Milou onlangs geplaatst…De verbouwing #12: dingen die we nog moeten doenMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 10 februari 2015 om 22:14

  Wat een super handig artikeltje dit! Ik kende de shop Terstal nog helemaal niet ,wat handig die basics. Ik koop ook graag basic shirts voor Lana, bij Hema of Zeeman. Die sjaaltjes staan River ook zo stoer!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Outfit of the day: CoffeeMy Profile

 • Reageer Milou 11 februari 2015 om 11:59

  Geprinte truien zijn erg leuk! Maar ik vind die geprinte broekies ook zo schattig!
  Milou onlangs geplaatst…Friday snaps: 5My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge