Persoonlijk

Willen jullie ons helpen?

BibianManonProfiel
Hoi leuke lezers!

Vandaag even een extra blogje. Na een hectische, nieuwe, bijzondere periode willen we weer werken aan een heuse come-back!

De laatste tijd viel het bloggen een beetje in het water. Niet helemaal gek want het hele leven van Manon stond (staat) op z’n kop en tijd om te bloggen was moeilijk in te passen. Ook Bibian heeft het enorm druk met haar werk, een dreumes van 1,5 en wat persoonlijke zaken. We kwamen een beetje in een sleur terecht en dat willen we niet, want we vinden het bloggen veel te leuk! Ook lazen we op een veelbesproken forum wat goede feedback (thanks ladies ;)!) dat precies aansloot op onze eigen gedachtes!

Nu willen we onze blog weer wat meer aandacht geven en er weer serieus werk van te maken, maar wel op een realistische manier. Wij zijn geen “full-time bloggers” en dit zal ook nooit onze intentie worden, we willen het blijven doen voor de fun en geen verplichtingen/moetjes zodat er druk op komt te staan. Eerder had Manon vooral veel tijd om video’s te editten etc maar dat zit er voorlopig even niet in want die tijd wordt nu gebruikt voor andere zaken haha.

Onze vraag aan de bezoekers van LittleWonderWorld is dan ook: wat willen jullie zien, lezen? En welke artikelen vinden jullie niet leuk en welke juist wel? Wat zijn verbeterpunten?
Houd wel in gedachten dat uitgebreide sketchvideo’s (zoals deze) etc. (voorlopig) niet echt haalbaar voor ons zijn. (Zo’n video werkt alleen als de kinderen er niet zijn en KDV-uren heeft Bibian nodig voor haar werk en oppas is schaars.) De zwangerschapsartikelen werden altijd goed ontvangen maarja… No words needed 😉 en last but not least: artikelen over WeightWatchers zitten er ook niet meer in want dat doen we niet meer… Manon haar zwangerschapskilo’s zijn er bijna af en dit gaat voor een groot deel “vanzelf” en verder zijn we gewoon bezig om minder te snoepen, weinig frisdranken te drinken en gewoon “normaal” te eten ipv te vreten… Het is dus niet zo dat we weer lekker al onze afgevallen kilo’s erbij aan eten en dat het ons niet boeit maar ja, you get the point.

Tevens willen we iets meer structuur aanbrengen:
Maandag ons kiekje, die we iets uitgebreider willen maken.
Woensdag een (kids)fashion artikel/blogje met ootd van de jongens, leuke webshops, musthaves etc.
Vrijdags willen we een vlog doen. Dat kan er een zijn van ons samen of apart. Met dit winterse weer is het ook niet zo leuk om te vloggen want onze dates bestaan voornamelijk uit binnen kletsen en thee drinken. Als het straks mooier weer wordt gaan we er vanzelfsprekend vaker op uit want dat is ook fijner voor de kinders!

Dus, hebben jullie tips, verbeterpunten, aandachtspunten, wat wel en wat niet? Laat het zeker achter in de comments want we willen onze blog weer een boost geven!

Dankjewel alvast!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

42 reacties

 • Reageer Marion 11 februari 2015 om 07:20

  Ik vind jullie vlogs altijd zo ontzettend leuk, dus als dat voortaan op de vrijdag komt, super! Maar ik kan me voorstellen dat dat niet altijd even makkelijk is met werk/moeder zijn etc. Ik zou gewoon lekker kijken hoe het gaat met het bloggen. Ik weet zeker, jullie lezers zijn trouw. Die gaan niet zomaar weg of zo als er even wat minder artikelen online komen. Ik zie liever minder artikelen en dat ik weet dat jullie er fun in hebben en het met plezier doen, dan dat er snelle en gestreste artikelen online komen, want hoe je het ook went of keert, dat merk je toch aan een artikel. Dus go with the flow en zorg dat jullie er vooral heel veel plezier in hebben! X
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #20My Profile

 • Reageer Diana Carlton 11 februari 2015 om 07:38

  Ten eerste wil ik zeggen dat ik jullie leuke meiden vind om te volgen! Wat ik erg leuk vind om te lezen/zien zijn de vlogs (jullie humor en chemie samen) en de persoonlijke artikelen. Misschien kunnen jullie af en toe wat persoonlijke updates geven; hoe gaat het, waar loop je tegenaan, hoe ervaar je het moederschap, tips, reviews van bepaalde kinderproducten. Vooral het persoonlijke zie ik graag! Ik ben een trouwe volger!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Eerste hulp bij: wat als je kind slecht eetMy Profile

 • Reageer Laura 11 februari 2015 om 07:53

  Ik vind de kiekjes altijd erg leuk om te zien, dus voor mij is het totaal geeeen probleem als deze uitgebreider worden, haha. Jullie gaan gewoon hartstikke goed 😉
  Laura onlangs geplaatst…Donkerpaarse lippen! | MUR Make it RightMy Profile

 • Reageer angelique 11 februari 2015 om 08:46

  Eerlijk gezegd vind ik jullie artikelen sowieso leuk om te lezen. De persoonlijke vind ik altijd wel fijner om te lezen en jullie vlogs en plogs vind ik geweldig leuk. Ik heb eigenlijk helemaal geen op of aanmerkingen op jullie artikelen
  angelique onlangs geplaatst…Keano | Praatjes #1My Profile

 • Reageer Simone 11 februari 2015 om 09:04

  Goed dat jullie dit zo overleggen als het ware met jullie lezers! Ik vond jullie recepten vooral altijd heel erg leuk, ik weet niet of dit heel lastig is icm de kinderen maar ook in foto vorm vond ik ze super! Heb al menig lekker broodje gemaakt door jullie 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Essence – I love extreme & stageMy Profile

 • Reageer Nynke 11 februari 2015 om 09:55

  Ha, ik lees al een tijdje (stiekem) met jullie mee en ik ben altijd weer blij als er een nieuw berichtje op jullie site staat! Tot nu toe vind ik (als aanstaande moeder) vooral de ‘info’ blogs erg handig, zoals bijvoorbeeld het vorige blog over de flessen of jullie ervaring met draagdoeken etc. Maar ook de blogs over kleding vind ik fijn (vooral nu ik weet dat ik zelf ook een jongetje verwacht).
  Succes! (:

 • Reageer Lifesabout 11 februari 2015 om 10:02

  Vlogs en diarys vind ik altijd heerlijk om te zien, maar ook artikelen lezen over opvoeding, waar loop je tegenaan? Of hilarische typisch mama-kind verhalen. Maar blijf vooral jezelf en schrijven over wat jullie leuk vinden en waar jullie hart ligt!
  Lifesabout onlangs geplaatst…DIY: Maak van je verwaarloosde lipstick een verzorgende lippenbalsem.My Profile

 • Reageer Anouk 11 februari 2015 om 10:13

  Ik vind jullie ideetjes erg leuk. Kiekjes zijn altijd leuk om te neuzen, jullie vlogs zijn gezellig en al zitten jullie de hele tijd binnen dat is niet zo erg toch dat heb je gewoon met dit weer. Ik zou misschien alleen de kinderfashion overslaan maar verder bezoek ik jullie nog wel hoor 🙂
  Anouk onlangs geplaatst…Nailart: Hearts all over the placeMy Profile

 • Reageer Annet 11 februari 2015 om 10:17

  Hee Bibian en Manon,

  Wat goed dat jullie er eerlijk voor uitkomen en aangeven dat je er minder tijd in de blog hebt kunnen steken.
  Ik zal hierbij oprecht mijn eerlijke mening geven.

  Ik kwam op jullie site via google, het intypen van afvallen en blog en tadaa.. littlewonderworld kwam op mijn scherm.
  Ik vond het erg interessant, maar ook de andere blogjes lazen lekker weg en ik kreeg er altijd een happy gevoel bij.
  Later kwamen er steeds meer blogs over kinderen/(kinder)fashion.
  Zelf heb ik geen kinderen en ben ik minder bezig met mode, maar voor zo af en toe een blogje hierover.. niks mis mee.

  De laatste tijd merkte ik, dat wanneer ik de blogs die ik dagelijks lees, jullie blog steeds bijna vergat. ‘Ohja, ik kan wel ff kijken of er nog een interessant blogje vandaag geschreven is op lww’, terwijl ik voorheen juist jullie blog als eerste opzocht.

  De vraag van jullie aan ons is, wat wij interessant zouden vinden hier op deze blog;
  – het afvalverhaal vond ik interessant, maar goed dat is geweest en dat is ook logisch.. misschien is het wel leuk om iets over eten erop te zetten; wat zijn jullie favoriete/gezonde gerechten? weer zo’n eetdagboek etc. (de boodschappen filmpjes of wat de inhoud van je voorraadkast was, waren erg interessant)
  – Manon, jij houdt toch van bakken? Misschien dat je daar soms wat over wilt vertellen?
  – Tips en tricks vanuit jullie levenservaring;
  Manon, jij doet veel aan tekstverwerking toch? Misschien tips daarover, waar je op moet letten bij het verwerken van teksten. Handige truckjes op Word of Excel?
  Bibian, jij hebt aan entertainen/recreatie gedaan toch? Misschien tips/trucks over het wel en wee in een vakantiepark. Wat zijn dingen waar je als bezoeker niet aan denkt, maar die juist leuk zijn om te doen (en wat niet de standaard dingen zijn, zoals zwembad, midgetgolf of waterfietsen) of waar je als bezoeker niet aan denkt (zelf dingen mee moeten nemen die niet in een huisje zijn). Of misschien weet je nog andere activiteiten die je kunt doen naast het standaard kaarten/badmintonnen?
  – Een opruimvideo maken?

  Vooral de persoonlijke dingen, spreekt mij het meeste aan.

  Zo.. het berichtje is langer geworden dan gedacht haha sorry.
  Het is in ieder geval als positief bedoeld!
  Tenslotte kijk ik nog trouw iedere dag op jullie site.

  Good luck ladies!

 • Reageer amanda 11 februari 2015 om 10:34

  Ik vind jullie vlogs altijd erg gezellig en vrolijk..nu dat jullie daar minder tijd voor hebben kijk ik regelmatig oude terug…snap het hoor dat jullir het druk hebben mijn kleintje is nu ruim 2 maanden en de dagen vliegen voorbij..ook zijn de artikels gericht op de kids erg leuk…vind dat jullie al veel leuke artikels schrijven tot nu toe nog steeds elke post met veel plezier gelezen.

  Xx
  amanda onlangs geplaatst…Tips voor in de keukenMy Profile

 • Reageer Malou 11 februari 2015 om 10:59

  Het is logisch dat jullie minder tijd hebben om te bloggen (dat heb ik zelf ook) en dat het niet meer haalbaar is om uitgebreide video’s te maken. Ik vind de artikelen over het moederschap eigenlijk het leukst om te lezen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…NOMI’S DERDE MAAND; LACHEN, SPELEN EN ECHO VAN HAAR HEUPJESMy Profile

 • Reageer Lysha 11 februari 2015 om 11:21

  Hoi Bibian en Manon!

  Personal updates lijken mij ook super leuk. hoeft niet een keer in de 3 maanden mag best elke maand ! wat vind je leuk wat houd je bezig waar kijk je naar uit etc.

  Ik blijf een bezoeker hoor !

 • Reageer Marike 11 februari 2015 om 11:47

  Ik vind vooral jullie persoonlijke blogs over kleding, webshopvondsten etc erg leuk. Dus die graag en ik ben niet zo’n fan van video’s, dus dat scheelt voor jullie weer 😉
  Marike onlangs geplaatst…Nieuwe babyleggings van FlinqueMy Profile

 • Reageer Milou 11 februari 2015 om 11:54

  Ja leuk iedere week een vlog! Verder maakt het mij niet uit en houd ik juist niet echt van structuur op een blog want dan heb ik het idee dat ik iedere week hetzelfde lees, haha. Ik moet zeggen dat ik totaal niet had gemerkt dat het niet echt lekker ging met bloggen, lees nog iedere dag met plezier! (ondanks dat ik niet altijd reageer)
  Milou onlangs geplaatst…Friday snaps: 5My Profile

 • Reageer Desiree 11 februari 2015 om 12:11

  leuk dat jullie dit vragen. Het is natuurlijk jullie blog dus jullie plaatsen wat jullie leuk vinden maar wat mij betreft vind ik het de laatste tijd wat (te) vaak over baby en kinderspul gaan. En dan bedoel ik vooral de algemene artikelen over draagdoeken, flessen, kleding, must haves etc.

  Zelf vind ik de plogs en vlogs, kiekje, de kijkjes in de voorraadkast, welke boodschappen komen er uit de tas ed leuk om te zien en lezen. Tja, het zal wel nieuwsgierigheid zijn hoe iemand anders het doet haha.
  Ook recepten zijn leuk.

  Misschien is het anders ook een idee om tijdelijk minder frequent te bloggen? Bijv. 4 keer in de week op vaste dagen?

  Succes!

 • Reageer Marloes 11 februari 2015 om 12:37

  Persoonlijke artikelen vind ik altijd het leukste om te lezen, dan maakt het mij eigenlijk nog niet eens zoveel uit waar ze precies over gaan ;). Ook jullie vlogs vind ik altijd leuk om te kijken. De blogs over kinderkleding sla ik meestal over, daarvoor ben ik ook de doelgroep niet, maar er zijn zoveel mensen die dat wel leuk vinden, dus ga daar vooral mee door!
  De zwangerschapsartikelen vond ik ook altijd leuk om te lezen inderdaad, misschien in plaats daarvan bijvoorbeeld eens in de maand een update hoe het met de kindjes en met jullie gaat? Als jullie dat willen delen natuurlijk. Ik denk dat het belangrijkste is dat jullie zelf leuk vinden waar je over schrijft, dat het dicht bij jezelf blijft, want dat springt dan ook wel uit het artikel. Ga vooral zo door zoals jullie altijd al bezig zijn geweest, ik blijf het wel lezen :).

 • Reageer Esther 11 februari 2015 om 13:41

  Ik was destijds erg fan van jullie receptenweek! Ook zou ik het leuk vinden om bijvoorbeeld aanraders wat betreft shoppen, eten en drinken etc. van Arnhem en omgeving te lezen. Ik kom daar niet vandaan, dus tips van jullie zijn erg welkom.

 • Reageer Eline 11 februari 2015 om 13:47

  Wat ik leuk vind aan jullie blog is het persoonlijke, het idee hebben dat ikb ij jullie op de bank thee zit te drinken. Dat is dan ook meteen wat ik leuk vind, plogs, vlogs, kiekjes, boodschappen videos, bakvideos, alle gezellige dingen 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Suikervrije jamMy Profile

  • Reageer bibian 11 februari 2015 om 16:29

   Ahh wat leuk, dankjewel voor je reactie! Liefs
   bibian onlangs geplaatst…Willen jullie ons helpen?My Profile

  • Reageer Inge 12 februari 2015 om 21:14

   ik vind ook het stukje persoonlijke posts erg leuk.. verder vond ik jullie diys leuk! heb de flockfolie al liggen, het is er alleen nog nirt van gekomen! (maar snap dat dat ook wat veel tijd kost) verder het (net) mama zijn met ervaringen en tips enz erbij.. ik zou zeggen kijk ook wat dagelijks op jullie pad komt en wat niet teveel energie kost! het moet voor ons en voor jullie leuk blijven! succes ermee! ik blijf gewoon volgen 🙂
   Inge onlangs geplaatst…De verbouwing || bovenverdieping en de slaapkamer, voor…My Profile

 • Reageer Lindsey 11 februari 2015 om 13:47

  Allereerst wil ik zeggen dat ik jullie nog niet heel lang volg, maar ik vond de blog, ook de afgelopen maanden, leuk om te volgen. Ik ken jullie dankzij dat beruchte forum, haha, maar ik vind het juist top dat jullie ondanks drukte toch elke dag een leuk artikel(tje) online hebben gezet!
  Wat ik het leukst vind om te lezen zijn allerlei dingen over het moederschap, bijv. opvoeding, hoe pak je zus of zo aan (eten, slapen), met een mini als Nilo misschien nog niet allemaal aan de orde maar voor de toekomst 🙂 (artikelen als baby benodigdheden/nilo’s favorieten vond ik er leuk om te lezen!)
  Huishoudelijke onderwerpen vind ik ook leuk (lekker kneuterig), schoonmaken, eetschema’s, boodschappen, tips & tricks, interieur.
  En ik lees ook graag welke series, films, boeken anderen leuk vinden en aanraden.

  Succes en ga zo door samen! 🙂

 • Reageer Milou 11 februari 2015 om 14:07

  Ik hoop dat de meeste lezers realistisch zijn. Natuurlijk hebben jullie minder tijd om te bloggen/vloggen als je allebei mama bent! Dat begrijp ik heel goed en ik zal jullie er niet minder leuk om vinden of minder de blog bezoeken. Wel vind ik het heel erg lief en eerlijk van jullie dat jullie hier even een blogje over schrijven. Dat geeft toch even een beeld van de stand van zaken en zo komt er nu hopelijk bij iederéén begrip. 😉 Anyway, wees niet bang. De lezers blijven echt wel komen. Blijf vooral lekker jezelf en blijf asjeblieft plezier houden in het bloggen, dat is denk ik het allerbelangrijkste.
  Milou onlangs geplaatst…Hoe creëer ik een prettige werkplek in huis?My Profile

 • Reageer Anne 11 februari 2015 om 14:11

  Hey,

  Ik vind jullie twee hele leuke dames. Ik vind vooral tags of gewoon gekke top 10 artikelen erg leuk. De vele outfits van River en Nilo vind ik eigenlijk niet zo leuk, soms wel maar ik vind het veel te vaak voorbij komen op jullie blog. Artikelen over ervaringen in jullie leven vind ik leuk. Of artikelen waar jullie gewoon persoonlijke ergernissen of juist dingen die jullie heel leuk vinden delen met ons vind ik heel leuk!

  x Anne

  • Reageer bibian 11 februari 2015 om 16:28

   Dankjewel voor je reactie, echter kunnen we ons niet helemaal vinden in de vele outfits, in de afgelopen 2 maanden zullen dat er misschien 3 of 4 zijn geweest… outftis van Nilo zijn nog helemaal niet voorbij gekomen. We gaan zeker meer persoonlijke artikelen proberen te maken die vallen inderdaad in de smaak! Liefs
   bibian onlangs geplaatst…Willen jullie ons helpen?My Profile

   • Reageer Anne 12 februari 2015 om 14:24

    Haha ik bedoel niet alleen outfitposts maar ook gewoon dingen die te maken hebben met kleren, zoals merken en sites en. Inderdaad niet van Nilo, soryyy haha. Maar als jullie dat leuk vinden om te doen moeten jullie dat vooral blijven doen natuurlijk!
    Jullie kunnen allebei echt heel leuk schrijven trouwens! 🙂
    x Anne

 • Reageer Emma 11 februari 2015 om 15:11

  JUIST de kleding van River en Nilo vind ik erg leuk! Wat mij betreft elke dag een OOTD! Hoeft geen artikel bij gewoon een fototje is goed 🙂

 • Reageer Laura 11 februari 2015 om 15:11

  Met veel plezier kijk ik iedere dag op jullie site! Ik heb een dochter van twee, en wat mij erg leuk lijkt zijn speel tips. Waar kan je met de kinderen naar toe, en wat zijn leuke passende activiteiten voor thuis.. Goed dat jullie het weer op gaan pakken, en ik kijk uit naar de vernieuwing (of beter gezegd de come-back)

  Groetjes Laura

 • Reageer Silke 11 februari 2015 om 15:26

  Heel begrijpelijk dat jullie minder tijd hebben om te bloggen! Het moet inderdaad wel leuk blijven en niet voelen als een verplichting.
  Ik ben nu 20 weken zwanger en ben dus vooral bezig met het doorspitten van de ‘oude’ zwangerschapsupdates van Manon en tips over het inrichten van de baby kamer etc.
  Maar ook het artikel van vanmorgen, over de flessen, vind ik erg leuk en interessant (jeetje, al die termen. Kersvormspeen, slanke fles? Whut? Hahaha).

  Ik zou zeggen, doe gewoon waar jullie je goed bij voelen. Ik heb tot nu toe alles kunnen vinden wat ik als zwangere wilde weten (wat gaat er in de vluchttas, wat heb je écht nodig voor je baby, hoe hebben jullie je voorbereid etc).

  En juist de persoonlijke updates zoals de kiekjes en de vlogs enzo vind ik erg leuk om te lezen! Het enige waar ik nog erg benieuwd naar ben zijn jullie aanraders op baby gebied van de DM drogist in Duitsland. 🙂

  liefs
  Silke onlangs geplaatst…Look. Sleek iDivine Vintage RomanceMy Profile

 • Reageer Dita 11 februari 2015 om 16:16

  Ik vind jullie blog sowieso leuk! Eigenlijk alle artikelen wel 🙂 vooral de persoonlijke posts en vlogs zijn bij mij favoriet. Maar denk goed aan jullie zelf en gezinnetje. Dat is het belangrijkst!
  Dita onlangs geplaatst…Hello fresh flowers!My Profile

 • Reageer Lotte 11 februari 2015 om 18:04

  Hey, ik ben een trouwe lezeres van jullie blog! Jullie blog is mijn favoriet, dus ik vind alles wel leuk eigenlijk. Het leukste vind ik shoplogs, persoonlijke stukjes en jullie vlogs. Blijf zo doorgaan!

  Liefs

 • Reageer Jessica 11 februari 2015 om 18:51

  Meiden ,

  wat goed dat jullie dit zo voorleggen bij jullie lezers! Kan me voorstellen dat daar ook best wel wat moed voor nodig is!

  Ik volg jullie nu bijna een jaar, ontzettend leuk! Ik ben geen mama, maar vind de manier waarop jullie schrijven erg fijn!

  Misschien is het leuk om eens een andere mama aan het woord te laten hoe zij het moederschap ervaart en waar zij tegen aan loopt? Of misschien juist een mama in spe, of een vrouw die bezig is met kinderen maar in de medische molen zit.

  Ander Idee om jullie vriend iets te laten schrijven over hoe ze het vaderschap ervaren, zij hebben vaak toch een andere kijk.

  Recepten zijn ook erg leuk om te lezen !

  Heel veel succes met het brainstormen!

  Liefs jessica

 • Reageer Chemène 11 februari 2015 om 18:51

  Heeee,

  Littlewonderworld is echt mijn lievelingsblog <3 (ik ben 15, maar dat maakt niet uit.. haha) Ik vind vooral de persoonlijke stukjes heel leuk en ik vond alle zwangerschapsartikelen ook wel interessant. Zouden jullie nog wat meer aan 'food' willen doen? Eetdagboeken of lekkere recepten bijvoorbeeld? 😉
  Kusjes!

 • Reageer Janske 11 februari 2015 om 21:19

  Ik vind vooral de variaties aan blogs leuk. Jullie enthousiasme en humor in jullie vlogs en de persoonlijke items over hoe het met jullie gaat. Ik vind ze allemaal leuk. Vooral zo door gaan zou ik zeggen 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Melkfabriek geslotenMy Profile

 • Reageer Whitney ♡ WhtnysWorld 12 februari 2015 om 00:29

  Ik vind het leuk om persoonlijke artikelen te lezen. Jullie humor is zo leuk. Blijf gewoon lekker doorgaan. Het is ook logisch dat alles weer een plekje moet krijgen.
  Whitney ♡ WhtnysWorld onlangs geplaatst…What’s up with us #3My Profile

 • Reageer Martine 12 februari 2015 om 09:11

  Hai babes!
  Ik vind jullie kiekjes altijd erg gezellig en de column achtige artikelen. Ben heel benieuwd wat er allemaal voor leuks aan gaat komen bij jullie. Succes!x
  Martine onlangs geplaatst…Het grote Fantastic Mom huishoud ABCMy Profile

 • Reageer Kirya 12 februari 2015 om 18:25

  Had op Instagram al gereageerd! Verder heb ik niks aan te merken! Vind jullie blog al heel leuk om te lezen en heb al veel aan jullie tips gehad!

  xxx
  Kirya onlangs geplaatst…38 WekenMy Profile

 • Reageer Sam 12 februari 2015 om 21:01

  Wat een leuke meiden zijn jullie!
  Persoonlijk vind ik de artikelen het leukste.
  Jullie blog is lekker veelzijdig, van kinder/baby praat tot dingen in het huishouden en werk dingen. Hou dat vast en pin je niet op een onderwerp (bvb kinderen) vast!
  X Sam

 • Reageer lonneke 12 februari 2015 om 22:12

  kiekjes en andere persoonlijke artikelen 🙂
  ook vond ik de WW artikelen altijd interessant, dus mochten jullie ooit weer beginnen, zou ik het leuk vinden als jullie ons op de hoogte houden!

 • Reageer Nicky 13 februari 2015 om 17:00

  Manos zou je misschien een keertje een filmpje willen maken hoe je een draagdoek knoopt

  • Reageer Nicky 13 februari 2015 om 17:01

   Manon natuurlijk haha

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge