Fashion, Kids

FASHION – Het winkelmandje van mijn dromen

Och, wat hebben ze tegenwoordig toch leuke kinderkledingwebshops. Ik koop bijna geen kleren voor River in real life maar alles gaat bij mij het winkelmandje in op webshops. Helaas heb ik best een redelijk dure smaak en zit ik me te verlekkeren op geweldige merken. Meestal probeer ik deze te halen in de sale maar dan komt de nieuwe collectie weer en dan wauw. Laatst las ik op psnim dat ze gewoon wat minder flutjes ging kopen en gewoon de wat duurdere items waar ze echt blij van zou worden. Eigenlijk heeft ze ontiegelijk gelijk. Ik heb soms dingen in de kast liggen voor River die ik nauwelijks aan doe, maar de duurdere items vis ik voordat ze gevouwen kunnen worden alweer uit de wasmand. Dat is dus misschien ook wel een keer een goed idee voor mij. Maar goed, we dwalen af. Vandaag deel ik wat items die ik zo graag voor River zou kopen. Gewoon even een droomwinkelmandje. Kijken jullie mee?

winkelmand1
Allereerst de webshop orangemayonaise. Ze hebben het ene geweldige item na het andere. Allereerst dit toffe t-shirt. Hij kost een luttele €29,95 (oeps) maar oh wat is hij gaaf zeg. Ik houd sowieso wel van gekke printjes en deze is gewoon helemaal geweldig. River is dol op vogels dus eigenlijk moet hij dit shirtje gewoon hebben voor de zomer! Dan de trui, van hetzelfde merk, zelfde webshop. De trui kost maar liefst €49,95 maar wat een leukerd. Gewoon eigenlijk een grotemannen trui maar dan voor de kleintjes. Dan het merk Bobo Choses, ik had me helemaal verlekkerd op het mintgroene hemdje met watermeloenen. Helaas toen ik eindelijk mijn loon had, was deze overal uitverkocht, jammer de bammer. Wel zou ik deze gele met enge voeten (€28,00) ook wel graag willen hebben voor van het zomer, de kleur wauw!

winkelmand2
Om weer even terug te komen bij de hysterische broekjes zou ik deze ook heel graag willen toevoegen. Hij is van het merk Little Indians en kost €29,95. Zo’n broekje hoeft niet veel meer te hebben, leuke sneakers eronder, tshirt en klaar! In het midden een hemdje van Mini Rodini, deze kost €24,00 en heeft een gave print. Ik had graag een hemdje gezien met de krokodillenprint van die collectie maar helaas ben ik niet de ontwerper van het merk anders had ik het wel geweten. Als laatste graag voor de zomer zwarte lage All Stars. Die maken alle outfits af en ze zijn gewoon te gek! Mama is er gek van voor zichzelf dus uiteraard ook voor River!

Nou dit was mijn winkelmandje uit mijn dromen, wat een prijzen hè voor kinderkleding. Soms als ik iets echt graag wil, verkoop ik eerst een boel oudere stukken van River en daarna koop ik 1 mooi duur kledingstuk terug! Wat doen jullie als jullie een duur kledingstuk zien die je echt graag wilt hebben?

Oja: je kunt nog tot 12:00 u vandaag meedoen aan onze WINACTIE!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Inge 4 maart 2015 om 06:07

  ja al die printjes, super leuk! Ik vind vooral de trui heeeel gaaf! Tja.. het kost allemaal erg veel geld. zeker voor een leeftijd waaopr ze er weer snel uit groeien. maar soms is dat de moeite waard toch? Ik zou geld opzij leggen, idd niet teveel ander spul kopen ala hij dat toch moet draagt en dan voor 1 of 2 items per seizoen gaan! (met wat basics, want die jongen moet toch iets aan ;-))
  Inge onlangs geplaatst…it’s a tea- tag!My Profile

 • Reageer Laura 4 maart 2015 om 07:37

  Oh, dat t-shirtje met die vogeltjes en die trui met die papegaaien!! Echt helemaal geweldig! Ik ben zelf niet zo van het geel, maar geel wordt het helemaal komend seizoen schijnbaar. Haha. Je hebt wel prachtige items uitgezocht!
  Laura onlangs geplaatst…My Make-up Today #3 | Aubergine ChampagneMy Profile

 • Reageer Vanessa 4 maart 2015 om 07:49

  Ik vind het broekje heel leuk! Ik schrik er soms ook van hoeveel kinderkleding kost, om nog niets te zeggen over de schoenen. Soms zijn de schoenen even duur als voor een volwassene.
  Vanessa onlangs geplaatst…WIN 2 x een body crème van Kneipp!My Profile

 • Reageer PSnim 4 maart 2015 om 08:01

  Wat lief dat je een linkje naar mijn blog plaatst! Dankjewel 🙂
  En precies wat jij zegt (het duurdere item tussen de schone was vandaan vissen) was de reden dat ik toch voor wat duurdere items ben gegaan. Het blijft vaak ook vele malen mooier dus ook langer draagbaar.
  Je hebt mooie items uitgezocht als wensenlijstje! Hopelijk kun je er toch wat van aanschaffen na verkopen van oudere items.
  Xx
  PSnim onlangs geplaatst…Webshop Tip #7: GarabatisseMy Profile

 • Reageer Jess 4 maart 2015 om 08:38

  Wat een supertoffe kleertjes. ze zouden River waarschijnlijk fantastisch staan. Voor Sam heb ik het tijdelijk even opgegeven met duurdere kledingstukken omdat hij sloopt binnen een maand. Toch hangen er wel wat duurdere dingen voor hem in de kast die ik bewaar als we op visite gaan ofzo. Als ik iets echt graag wil hebben, denk ik er eerst een poosje over na en als ik het dan nog steeds geweldig vind, koop ik het vaak. Of ik wacht de uitverkoop af en hoop heel hard dat het er dan nog is.
  Jess onlangs geplaatst…Bloginspiratie tagMy Profile

 • Reageer Judith 4 maart 2015 om 09:01

  Wat betreft kleding voor m’n zoontje koop ik liever 10 mooie items (en dus duurder) dan 30 goedkopere ‘flutjes’. Gewoon omdat ik over de kwaliteit echt te spreken ben, en als Noah het niet meer past verkoop je het op Marktplaats weer voor een hele goede prijs! Dat heb je trouwens met Zara items ook al, maar op moment vind ik Zara een beetje tegenvallen. Dat is voor mij de perfecte match: duur X zara.

  Het hemdje van Mini Rodini is erg leuk, heel jammer dat ze die niet in de kroko-print hadden! Maar morgen komt er nog een 2e deel van Mini Rodini online, misschien zitten daar nog leuke tanktops tussen? Die hebben toch een fijnere prijs hé.

  Ik kan ook niet altijd alles kopen wat ik wil, maar des te leuker is het als ik één item ofzo uit een collectie heb. Ik hoop dat je toch nog een te gek item van je lijstje kan afstrepen! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion | Noah’s outfit #4: yellow for cool boys onlyMy Profile

 • Reageer Shirley 4 maart 2015 om 09:26

  Ik begin nu veel vaker te kijken naar wat duurdere dingen. Ik bestelde soms voor honderden euro’s bij Zara. Skyler een kast vol en flink wat te dragen, maar allemaal dingen die ‘wel leuk’ waren. Met de duurdere items heeft hij dan een stuk minder; ik ben er wel veel blijer mee. Inderdaad wat je zegt; uit de was en gelijk weer aan. Een reden voor mij om Zara en H&M wat minder te bezoeken en wat duurdere items te komen. Natuurlijk blijft Zara leuk (ik kocht laatst basic shirts en een nieuw jasje) maar qua originele broekjes en shirts wil ik toch verder kijken nu 🙂
  Shirley onlangs geplaatst…Wat ik Skyler wil meegevenMy Profile

 • Reageer marjon 4 maart 2015 om 10:02

  De printjes zijn leuk! Voor mijn dochter heb ik al iets gekocht! (Lijkt om de vogel trui)
  Voor de kleine man nog op zoek naar leuke items voor de lente en voor mezelf ook….

 • Reageer tineke 4 maart 2015 om 10:06

  Kinderkleding is soms zo duur.. Gelukkig word ik ook heel erg blij van de Hema! 🙂 Maar merken als little indians, ZO LEUK! Misschien in een verre toekomst als ik ook weer een inkomen heb 😉

 • Reageer Eline 4 maart 2015 om 10:54

  Dat zijn forse prijzen ja, kan me voorstellen dat je dat niet zomaar uitgeeft aan iets wat over een half jaar al niet meer past!
  Eline onlangs geplaatst…PreischotelMy Profile

 • Reageer Jennifer 4 maart 2015 om 11:01

  Ik vind het tegenwoordig ook een hele sport om dit soort items op marktplaats te scoren. Ik heb zelf geen probleem met tweedehands, vaak zien deze items er ook nog super goed uit, want goede kwaliteit en waarschijnlijk ook doordat ze zuinig erop zijn geweest. En tja, dan heb je idd niet de nieuwste collectie, maar ja … dat is de overweging die je zelf moet maken natuurlijk.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 40My Profile

 • Reageer Daantje 4 maart 2015 om 11:13

  Wow, wat een prijzen!! Voor de prijs van 1 trui heb ik soms een hele outfit of misschien zelfs wel 2. Misschien wel “flutjes”, maarja, hij groeit er te snel uit om zoveel geld erin te steken, vind ik.

  Wat ik me wel eens afvraag als ik jullie blogs lees: sparen jullie ook voor jullie kindjes? 🙂 Niet lullig bedoelt hoor, maar als ik zoveel geld uit zou geven aan kleding, dan zou er hier niks meer overblijven om van te sparen. Maar misschien heeft dat voor jullie (nog) geen prioriteit…. Ben wel erg benieuwd hoe jullie hierin staan 🙂
  Daantje onlangs geplaatst…Onverwachtse meevallerMy Profile

  • Reageer Bibian 4 maart 2015 om 18:35

   Dit is natuurlijk het winkelmandje van mijn dromen en dat betekent niet dat ik dit allemaal gekocht heb of ga kopen. Ik heb het niet super breed maar probeer tactisch te kopen en te verkopen waardoor River er altijd leuk uit ziet, en ja sparen doen we ook :)!
   Bibian onlangs geplaatst…FASHION – Het winkelmandje van mijn dromenMy Profile

 • Reageer Lifesabout 4 maart 2015 om 12:20

  Het zijn echte River-kleertjes! Ik koop ook veel online, heerlijk. Bijna net zo lekker als in het echt winkelen 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…New in: aankoopjes bij makeupmusthaves.nlMy Profile

 • Reageer Anneleen 4 maart 2015 om 15:46

  Wat een mooie kleertjes! Ik vind mini-allstars voor kleine kindjes zo schattig!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Reageer Milou 4 maart 2015 om 16:06

  Ja leuk… lijkt mij ook heel moeilijk om geen kleren te kopen voor een kindje! Hoewel ik de goedkopere merken ook erg schattig vind, dus ik denk niet dat het een grote aanslag op mijn portemonnee wordt dan. 😉
  Milou onlangs geplaatst…Moet ik deze aangeboden baan aannemen?My Profile

 • Reageer Malou 4 maart 2015 om 16:24

  Wat een leuke items! Ik koop eigenlijk nooit duurdere dingen, nu Nomi nog zo klein is, groeit ze er heel snel uit. Dan vind ik het zonde om er veel geld aan uit te geven.
  Malou onlangs geplaatst…WHAT’S ON MY MIND #2; EERSTE WERKDAG EN RS VIRUSMy Profile

 • Reageer Janske 4 maart 2015 om 22:05

  ik wacht tot de sale en koop het dan met een korting tot soms wel 70% korting…of ik koop het tweedehands…
  Janske onlangs geplaatst…10 jaar samen met jouMy Profile

 • Reageer Manouk 8 maart 2015 om 21:14

  Mijn zoontje is bijna 6 maanden en groeit overal gewoon erg rap uit. Ik shop dan ook meestal bij de H&M, Zara en de basis joggingbroekjes van de Hema. Ik koop wel meestal per maat een paar duurdere items. Laatst heb ik in de sale bijvoorbeeld een truitje van Armani gescoord. Als hij straks in maatjes komt waar hij wat langer in zit dan zal ik vaker voor wat duurdere items gaan. Ik ben echt gek op Name it. Maar ook Zara en de H&M blijven favoriet!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge