Fashion, New In, Shoplog

New In: Voor mezelf en voor m’n kind

Vorige week ging ik spontaan met mijn moeder “eventjes” in de stad een broodje eten. Kennen jullie dat? “Eventjes” ergens heen gaan en vervolgens veel langer blijven en toch dingen kopen waarvoor je eigenlijk helemaal niet ging. Ik kocht wat dingetjes voor mezelf, voor m’n kind (tuurlijk) en hij kreeg ook nog wat van oma!

fashion1Ik heb nog een beetje last van een zwangerschapsrestbuikje dus ik vind het niet heel fijn om strakke shirtjes te dragen. Er stond een rek in de Vero Moda met afgeprijsde artikelen. Kocht je twee stuks dan kreeg je 50% korting. Ik zag deze zwarte losvallende top, met korting eraf kostte deze 8 euro. Ook zag ik dit spijkerjasje hangen (niet in de SALE, nieuwe collectie) en vond ‘m gelijk leuk. Lekker fris voor de lente en ik vind de laatste tijd zacht/oudroze een leuke kleur. Deze kost 29,95 en ze hadden ‘m ook nog in zachtgroen en wit.

fashion2In het SALE rek hing ook dit shirt. Wederom losvallend (iets te losvallend want ze hadden alleen nog maar een L en ik heb M) en ik vond hem wel leuk. Gewoon lekker praktisch (omg, dat ik dat zeg hahaha) maar toch leuk door de achterkant! Deze was met korting eraf 12 euro.

fashion3In de Hema is het onmogelijk om met niks naar buiten te gaan. Ze hadden een aanbieding 2+1 op alle rompers en besloot van de aanbieding gebruik te maken. Ik kocht 3 rompertjes in maat 74/80, voor van de zomer alvast. Een gestreepte romper en twee effen, alle drie met korte mouwtjes.

fashion4Oma kocht dit leuke voorjaarsjasje voor haar kleinzoon. Groenig/blauw met -jawel- sterretjes erop. Hij was in de SALE voor maar 10! Dankjewel oma!

fashion5Bibian vertelde mij een keer dat de Tuunte best leuke dingen had voor jongens. We gingen hier ook naar binnen en ik kocht dit suuuuuperleuke zonnige t-shirtje voor de zomer. Hoe leuk!? Hij was maar 7,99 en ik zie het al helemaal voor me: kort spijkerbroekje, dit shirtje, petje, toffe schoentjes, jaaaaa kom maar door zon!

Foto 22-03-15 07 28 21Afgelopen weekend was Nilo bij opa en oma en gingen mijn vriend en ik er even op uit. Natuuuuurlijk kom je dan weer met spul thuis voor je kind haha. Dit leuke rompertje kochten we bij de Prenatal (3,99). Wel in een veel te grote maat maar ze hadden geen kleinere maten meer en we vonden hem gewoon te schattig… Hij groeit er heus wel in!

Foto 22-03-15 07 28 07We gingen ook nog even naar de Primark, en kochten deze heeeeele schattige pakjes voor de zomer. Korte mouwen en korte broekspijpen, waardoor je die lekkere spekbeentjes en spekarmpjes goed kunt zien en opvreten! Te schattig. Het kaartje heb ik al weggegooid maar ze waren dacht ik 10 (voor dit setje).

Dit waren mijn spontane aankoopjes, dat zijn de leukste ;)!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer Judith 26 maart 2015 om 06:27

  Altijd leuk die spontane uitstapjes en aankoopjes. Goed dat je jezelf niet bent vergeten om nieuwe kleding voor te kopen ;-). Tuunte (?) ken ik niet, maar het shirtje is echt geweldig! Inderdaad leuk op een spijkershort ofzo. Laat die zomer maar komen, ja! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion | awesome shoplog NoahMy Profile

 • Reageer Dita 26 maart 2015 om 06:32

  Wat een leuke aankopen! Spontane aankopen zijn idd het leukst.
  Dita onlangs geplaatst…Nieuw Indiaas dienblad van LoodZ88My Profile

 • Reageer Joyce 26 maart 2015 om 06:44

  gaaf jasje voor Nilo!
  Joyce onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 38My Profile

 • Reageer Sabine 26 maart 2015 om 07:29

  Die pakjes van de Primarkt zijn erg leuk! Dat zoek ik ook nog voor mijn zoontje voor de zomer. Lieve oma heeft Nilo dat hij een zomerjasje krijgt. Mijn kind heeft ook zo’n lieve opa en oma want toevallig hadden ze gister de oppas en hebben een hele stoere zomerjas voor hem gekocht!!! Onze kindjes boffen maar he?!

  • Reageer Manon 26 maart 2015 om 08:14

   Jaaaa, soms zijn ze veel te gek met hun kleinkind ^^!

 • Reageer Anneleen 26 maart 2015 om 07:33

  Die zwarte top is echt heel mooi! En wat een schattige rompertjes en pakjes voor Nilo! Dat jasje met sterretjes is ook echt heel leuk!

 • Reageer Inge 26 maart 2015 om 08:03

  ja heel leuk! die pakjes van de primark! cute! en de dingetjes voor jezelf ook! heel leuk spijkerjasje 🙂
  Inge onlangs geplaatst…dressing the bump winter/ zwanger [ recap ] # 1My Profile

 • Reageer Sunseeree 26 maart 2015 om 08:06

  Aah de rompertjes van Hema zijn zo fijn! Die gebruiken wij ook thuis. Snel kijken of de actie er nog is. 😀
  Sunseeree onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: Fuck you!My Profile

 • Reageer Olga 26 maart 2015 om 08:06

  Ik moet extra kasregisters gaan inruimen, omdat mijn kind zoveel spelen heeft. Te veel spontane aankopen gedaan dus :’)
  Olga onlangs geplaatst…Beauty: Smeren tegen strepenMy Profile

 • Reageer Saskia 26 maart 2015 om 08:18

  Zo leuk om te shoppen voor je kindje! Je bent goed geslaagd.
  Saskia onlangs geplaatst…Mama’s Noodgevallen MusthavesMy Profile

 • Reageer Jess 26 maart 2015 om 09:15

  Goed geslaagd! Ik vind die pakjes van de Primark zooooooo leuk! Hier nog geen zomerse kleding voor Jim geshopt omdat ik eerst Sam zijn oude meuk moet uitzoeken en ik denk dat mini daar best wat van gaat passen tegen de tijd dat het mooi weer is. Wel voor de grote meneer geshopt maar ja, maat 98 is echt minder schattig dan dit 😉
  Jess onlangs geplaatst…Kijkje in de koelkastMy Profile

 • Reageer Martina 26 maart 2015 om 09:31

  Wat heb je veel leuke dingen gekocht!
  Martina onlangs geplaatst…25 Maart 2015 – Babykamer deel 2My Profile

 • Reageer Eline 26 maart 2015 om 10:02

  Dat zomerpakje met die walvisjes <3 te schattig!
  Eline onlangs geplaatst…Banaan ei pannenkoekjesMy Profile

 • Reageer Malou 26 maart 2015 om 10:03

  Wat heb je leuke dingen gekocht!
  Malou onlangs geplaatst…WANNEER BEGIN JE MET BIJVOEDEN?My Profile

 • Reageer Lifesabout 26 maart 2015 om 10:25

  Leuk jasje zeg! Fris lente kleurtje en inderdaad fijn met een post zwangerschaps buikje. Dat jasje van oma is zo lief!
  Lifesabout onlangs geplaatst…De eerste verjaardag van je kindjeMy Profile

 • Reageer Marion 26 maart 2015 om 12:30

  Spontane koopjes zijn zeker de beste! Ik heb geen zwangerschapsbuikje, maar doe mij ook maar wat los vallende shirtjes hoor 😉
  Marion onlangs geplaatst…Hoe was de edelsteenmassage?My Profile

 • Reageer Seline 26 maart 2015 om 13:09

  Je bent leuk geslaagd! Dat rompertje met die schaapjes hebben wij hier ook gehad! Die is inderdaad heel erg leuk.
  Seline onlangs geplaatst…Huishoudelijke ergernissenMy Profile

 • Reageer Milou 26 maart 2015 om 13:55

  Ach ik vind dat rompertje met die schaapies zo schattig. Altijd als ik aan het eind van de (salaris)maand zit en ik ga toevallig langs winkels zie ik de leukste dingen, super spontane aankopen en een compleet lege bankrekening als resultaat! :’) Maar het zijn wel de leukste ja.
  Milou onlangs geplaatst…Tip: Free Printables Pasen van EverythingElze!My Profile

 • Reageer Cindy 26 maart 2015 om 18:01

  Die zwarte top is gaaf! Leuke aankoopjes. En ook al heb ik geen kind, ik vind het ook moeilijk om zonder lege handen een Hema uit te lopen, lukt me ook niet…
  Cindy onlangs geplaatst…Styling- / shopsessie Manon Meijers en HunkemöllerMy Profile

 • Reageer Annemijn. 26 maart 2015 om 18:01

  Leuke kleren heb je gekocht! In de sale is alles toch net wat leuker om te kopen 🙂
  Annemijn. onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #17My Profile

 • Reageer Milou 26 maart 2015 om 20:08

  Ach zo schattig! Die met die schaapjes is mijn favoriet, en die drie rompertjes van hema, en de pakjes van primark… Soort onesies eigenlijk! Oh zo schattig… Het is maar goed dat ik nog geen kind heb!
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek… Waar is die zon heen?My Profile

 • Reageer Lieke 28 maart 2015 om 22:13

  Leuke kleertjes zeg! Ik ken dat inderdaad, je komt altijd met meer thuis dan nodig en dan meestal voor de kleine, haha.

  Liefs lieke
  Lieke onlangs geplaatst…Daar is die dan!! | Zwanger & BabyMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge