New In, Shoplog

New in

Afgelopen weekend ging ik met mijn zus een nachtje naar Rotterdam. Ik had dat gekregen voor mijn verjaardag en afgelopen weekend was het zo ver. We zouden zaterdags gewoon naar de stad gaan en zondag naar de Swanmarkt. De stad viel enorm tegen, ik wilde eigenlijk voor mezelf winkelen maar dat is niet zo heel goed gelukt. Ik denk dat veel ouders mij wel snappen haha. In de stad kocht ik een tussenjasje voor River, deze heb ik niet op de foto gezet want aankomende vrijdag show ik die in de vlog van afgelopen weekend.

De zondag gingen we naar de Swanmarkt, een onwijs leuk concept en ik heb daar wel zeker dingen gekocht en als ik een nog vollere portemonnee had, was ik zeker voor meer dingen geslaagd. Oke, genoeg gepraat, hier komen mijn aankoopjes.

DSCN1790Allereerst kocht ik deze A-4 Poster, alvast voor Rivers grote jongenskamer. Ik vond de tekst onwijs leuk, en ik wil wat leuke kaarten en posters op zijn kamer hangen. Ik geloof dat deze €4,- was.

DSCN1791Om even in de sferen van Rivers nieuwe kamer te blijven kocht ik nog een kleine kaart met en leuke tekst, deze was €1,25. Verder een heel leuke kaart van canvas, ik had zoiets nog nooit gezien dus hup die ging ik ook mee (€2,-), Ik wilde ook graag een letterbanner voor Rivers kamer, ik wilde eigenlijk degene met gewoon zwarte letters maar toen ik deze tegen kwam voor €5,95 nam ik hem mee. Er staat “Always kiss me goodnight” op.

DSCN1795Toen zag ik ineens een kraam staan met allemaal verschillende prentenboeken. Je kon het zo gek niet bedenken of ze hadden het. En als ik je vertel dat de aanbieding 3 boeken voor €15,00 was, snappen jullie wel dat ik deze heb meegenomen.

DSCN1794Dan de aankoop waar ik het meest blij mee ben, dit shirt. Dit meisje is een oud collegaatje van mijn zus en ze maakt de meest geweldige shirts voor mannen en jongens. Dus echt alleen voor de boys. Jandino draagt de shirts ook en toen ik dit exemplaar zag was ik verkocht. Korte spijkerbroek, All Stars en River is ready to go (en er staan “fofo’s” op!!!)!

DSCN1793Na de Swanmarkt doken we nog even gauw de Primark in, maar het was onwijs druk. Ik nam alleen wat sneakersokjes en Peppa Pig sokken mee voor River.

DSCN1792En als laatste kocht ik, jawel voor mezelf deze slippertjes van de Primark. Met het oog op de zomer kon ik ze niet laten liggen.

Ik hoop dat jullie mijn geshopte items leuk vinden, aankomende vrijdag komt de  vlog van het weekendje online.

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer Dita 18 maart 2015 om 06:42

  Wat een leuke items!
  Dita onlangs geplaatst…Lente foto’s 1e echte lentedag 2015My Profile

 • Reageer Pauline 18 maart 2015 om 07:06

  Leuk de aankoopjes van de Swanmarket. Ben erg benieuwd naar het kamertje van River als hij af is.
  Jammer dat je de stad tegen vond vallen, er is juist zoveel te vinden in Rotterdam!
  Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Dear Diary #11My Profile

 • Reageer Marion 18 maart 2015 om 07:12

  Ooooh Dikkie Dik! I love Dikkie Dik! Die poster is ook mooi met die tekst.
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Dinsdag 17/3My Profile

 • Reageer Tineke 18 maart 2015 om 07:15

  Wat een leuke slippertjes! Ik wil heel graag naar de primark om dan gewoon een heleboel schoenen te kopen! :p

 • Reageer Anouk 18 maart 2015 om 07:50

  Wat een geweldig shirtje voor River!! Echt een leuke print
  Anouk onlangs geplaatst…Mijn youtube abonnementen #Fitness editieMy Profile

 • Reageer Inge 18 maart 2015 om 08:14

  volgens mij heel leuk! die Swanmarket! aan joue spulletjes te zien.. ik vind het t shirt voor River heel erg cool.. zie het al wel voor me. zonnetje erbij.. de posters zijn ook erg leuk en het boek van dikkie dik! goede aankoop 😀
  Inge onlangs geplaatst…mijn capsule wardrobe < lente > *preview/ waarom een capsule wardrobe zo FIJN is*My Profile

 • Reageer Justkristel 18 maart 2015 om 08:50

  Afgelopen zondag was ik ook bij de swan Market in Rotterdam. Zelf vond ik het ook heel erg leuk, jammer dat ik je niet ben tegen gekomen!
  Justkristel onlangs geplaatst…Swan Market RotterdamMy Profile

 • Reageer Miranda 18 maart 2015 om 08:52

  Klinkt als een leuk weekend, ik ben benieuwd naar de vlog:)
  Wat een gaaf shirt voor River, heerlijk zomers!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Pasen; nailart met een tandenborstelMy Profile

 • Reageer Jess 18 maart 2015 om 08:52

  Herkenbaar, ik kom ook altijd thuis met spul voor Sam en Jim. Wel een superleuk shirt voor River trouwens.
  Jess onlangs geplaatst…Jim’s food diaryMy Profile

 • Reageer Annemijn. 18 maart 2015 om 08:57

  Wat heb je toch een ontzettend leuke stijl!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Start to run update #5 Even stoppen en weer doorgaan..My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 18 maart 2015 om 09:08

  Superleuk die kaartjes/poster en letterslinger! Ik ben al benieuwd naar de vlog!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn bestelling van de Anne Solveig Home Collection is aangekomen!My Profile

 • Reageer Simone 18 maart 2015 om 09:42

  Oeh die slippertjes! Ik wil heel graag een tripje naar de Primark maken!
  Simone onlangs geplaatst…Blog inspiratie tagMy Profile

 • Reageer Saskia 18 maart 2015 om 09:44

  Leuk zo’n letterbanner! Leuke aankoopjes.
  Saskia onlangs geplaatst…Mommymail! #4My Profile

 • Reageer Cindy 18 maart 2015 om 10:14

  De Swan Market!! Onlangs was het de eerste keer dat ie in Tilburg was, écht supersupersuperleuk! Ik ben fan!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – maart #3My Profile

 • Reageer Milou 18 maart 2015 om 12:09

  Leuk zeg! Ik ben erg benieuwd naar het kamertje van River.
  Milou onlangs geplaatst…Dank je wel zeggen…My Profile

 • Reageer Lifesabout 18 maart 2015 om 12:45

  Gaaf die slippers! Boer Boris is een heel geslaagd boek, mijn neefje heeft hem verslonden. En die poster…mooi!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Walk in my closet…My Profile

 • Reageer Eline 18 maart 2015 om 13:29

  Die slippertjes zijn leuk! Ben benieuwd naar de vlog 🙂
  Eline onlangs geplaatst…100% sapjesMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 18 maart 2015 om 14:59

  Aaah die poster!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Inspiratie voor een artikel en bloggen vanuit bedMy Profile

 • Reageer Daantje 18 maart 2015 om 16:11

  Ik woon al mijn hele leven in Rotterdam en ik had echt nog nooit van swan market gehoord 😛 Grappig 😀
  Daantje onlangs geplaatst…Punten sparen op het winkelcentrumMy Profile

 • Reageer amanda 18 maart 2015 om 21:28

  Leuke spullen etc. En volgens mij krijgt river een leuke kamer,ben benieuwd…
  amanda onlangs geplaatst…Kipkep pittenzak reviewMy Profile

 • Reageer angelique 19 maart 2015 om 22:19

  Leuke aankopen!
  angelique onlangs geplaatst…Blogs | Mijn favoriete mama blogs maart 2015My Profile

 • Reageer VLOG: Weekendje Rotterdam met m’n zus | Little Wonder World 20 maart 2015 om 06:00

  […] Ik had dit gekregen voor mijn verjaardag, super leuk! Jullie hebben al kunnen zien wat ik allemaal gekocht had! Het was een bijzonder hotel hahahaha, maar jullie moeten maar kijken naar de […]

 • Reageer Anneleen 20 maart 2015 om 14:30

  Oh die kaartjes en poster zijn zo leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 5My Profile

  • Reageer Bibian 21 maart 2015 om 11:48

   Dankjewel!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge