Babypraat, Fashion

FASHION: Pants!

(Bieb had eigenlijk een outfit post ingepland maar Riv was afgelopen week ontzettend ziek -buikgriep- en ze had zelf ook de griep, vandaar dat ik even de overhand heb deze week haha, sorry. Zieke kindjes zijn niet leuk en heel zielig 🙁 en krijgen natuurlijk voorrang!)

Dat Bibian en ik van drukke broekjes voor onze jongetjes houden dat is geen geheim. Het is echt beláchelijk maar ik keek laatst in de kast naar de kleertjes in maat 68… Ik dacht dat ik daar niet zoveel van had maar niets is minder waar. Net voordat ik de grote inspectie deed had ik dit kattenbroekje van Zara besteld. In maat 68. Ik heb van kraamvisite echt ontzettend veel kleertjes gekregen in maat 68 maar die kraamweek is in een roes voorbij gegaan. Mijn moeder en zusje hebben toen ergens alle cadeautjes opgeruimd dus ik wist van de helft niet eens dat ik het had haha #zwangerschapsdementie. Het leek me wel leuk om de broekjes te laten zien die ik allemaal heb in maat 68 (het verschil in grootte is echt zooo verschillend, sommige past hij nu al en sommige nog láng niet!). Let op: 80% heb ik gekregen…

broekje1Als eerste deze twee van de Zara. Het zijn volgens mij allemaal broekjes van oudere collecties dus ik heb geen idee of ze nog te koop zijn… Een basic grijs broekje en een leuk gestreept broekje in grijs/paarsig met van die applicaties op de knietjes.

broekje2Een broekje met tipi’s! Te leuk! En een heeeeel zacht spijkerbroekje. Ik vind echt spijker nog zo ‘hard’ en stug om nu aan te doen dus deze zachte is ideaal. Ook beiden van de Zara.

broekje3Poezen!!!! Natuurlijk moesten er ook poezenbroeken komen. Het eerste broekje kocht ik toen ik net zwanger was. Hij is van de meisjesafdeling (zie roze touwtjes) maar echte jongens dragen roze ;). De tweede broek is ook een poezenbroek, ofcourse en kreeg ik van Bibian. Zo leuk. Deze broekjes past hij al, ze zitten iets te baggy maar dat vind ik wel leuk. (Ook Zara, origineel…)

broekje4Het linker broekje kreeg ik van Milou en is ook al zo leuk, vooral die knoopjes vind ik tof (Zara). Het rechter broekje is van de Hema, wederom van de meisjescollectie maar ik vind hem unisex.

broekje5Het linkerbroekje kocht mijn vriend toen we wisten dat het een jongetje werd, zo leuk. Hij is van Lief! Lifestyle en is grijs met sterretjes (hoe kan het ook anders). Het gestreepte broekje kreeg ik ook van Milou en is heel zacht (Zara). Leuk met een rood shirtje voor de marinestijl haha.

broekje6Nog een wit/blauw gestreept broekje, deze kreeg ik volgens mij ook van Bieb. Zij was helemaal dol op dit broekje voor River dus ja dan moet ik hem ook hahaha (Zara). Het vossenbroekje zag ik bij Riv en wederom geldt dan: die wil ik! Ik had een cadeaukaart van de Hema en kocht hem daarvan (nog niet wetende dat ik al 100 broekjes in maat 68 had -_-, gelukkig valt Hema groot dus deze is echt een grote 68/kleine 74).

broekje7Dan de laatste: wederom van Zara en heb ik (volgens mij) ook gekregen. Snorretjes, hoedjes en strikjes, voor echte meneertjes.

Ik ben echt dol op geprinte broekjes. Ik heb ook wel een geprinte shirtjes en effen broekjes aan, maar op de een of andere manier vind ik printjes op een shirt niet zo leuk staan bij mijn zoon. Maakt het zo druk in het gezicht bij hem. Ach, z’n moeder houdt ook van geprinte broekjes, goede combi dus!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer Dita 11 maart 2015 om 06:17

  Leuk hoor die broekjes met print. Die poesenbroekjes zijn heel schattig
  Dita onlangs geplaatst…Een zusje uit het vliegtuigMy Profile

 • Reageer Olga 11 maart 2015 om 06:18

  Ik vind dit een leuke stijl, ik had het zelf uit kunnen kiezen 🙂
  Olga onlangs geplaatst…Pictures: Plog #24My Profile

 • Reageer Annemijn. 11 maart 2015 om 07:08

  Heel erg leuk en het staat stoer bij jullie mannetjes!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Personal updateMy Profile

 • Reageer Marion 11 maart 2015 om 07:20

  Oh ik vind dat linker poezenbroekje zoooooo ontzettend leuk! Hebben ze die ook in maat 44? 😀
  Marion onlangs geplaatst…Sporten: Wat houdt me tegen?My Profile

 • Reageer Laura 11 maart 2015 om 07:42

  Zo schattig al die kleine broekjes bij elkaar! Ik vind die donkere op he begin met die soort kniestukjes ook erg leuk!
  Laura onlangs geplaatst…OUTFIT OF THE DAY | Leather in the woodsMy Profile

 • Reageer Sabine 11 maart 2015 om 07:48

  Veel van de broekjes die jij gepost hebt, heeft mijn zoontje ook in zijn kledingkast. Ook liet jij laatst die jumpsuite zien van nOeser. Vond ik ook te leuk…daarom heb ik een paar weken geleden Jimmy the Jeep en Charly the cheertah besteld, hahaha. Staan hem heel gaaf!

 • Reageer Pauline 11 maart 2015 om 07:50

  Toffe broekjes verzameling hoor! Hier ook een enorme geprinte broekjes tik haha, blijft leuk met een basic top en met jas aan zie je het broekje nog( Ik denk daarom mijn favo kledingstuk, het word nooit verborgen).
  Hopelijk zijn River en Bibian weer beter, en anders beterschap!
  Pauline onlangs geplaatst…Me Time #1: From where I standMy Profile

 • Reageer Lifesabout 11 maart 2015 om 08:11

  Ik vind ze ook erg leuk en ik ben dol op de Zara! Ook bij h&m slaag ik altijd goed voor Sarah. De maten bij Zara zijn wel iets anders helaas, het valt vaak een maat kleiner.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Aloe aloe aloe. So that’s what’s going on here then. Handy hand + lip balm tubeMy Profile

 • Reageer Judith 11 maart 2015 om 08:46

  Yes, ik ben ook fan van leuke geprinte broekjes! Nilo heeft er aardig wat, maar ach, dat is alleen maar handig als er ongelukjes ofzo gebeuren ;-). Het poezenbroekje vind ik niet zo girly-ish hoor, staat hem erg goed haha! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mama’s life | moederliefde en mijn plan voor de toekomstMy Profile

 • Reageer Anneleen 11 maart 2015 om 08:51

  Wat een mooie, schattige broekjes allemaal! Vooral die met sterretjes, vosjes en papieren bootjes op vind ik geweldig!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 5My Profile

 • Reageer Jess 11 maart 2015 om 08:53

  Wat een toffe collectie! Die tipi’s ligt hier ook klaar voor Jim. Ik heb nog heel veel in 68 van Sam en dat ben ik nu aan het uitzoeken voordat ik weer mag shoppen.
  Jess onlangs geplaatst…What happened to me last monthMy Profile

 • Reageer Miranda 11 maart 2015 om 09:28

  Oh wat een leuke broekjes! Ik vind die met de papieren gevouwen bootjes echt geweldig. Ik zit nu héél erg mijn best te doen om niet op zoek te gaan naar de Zara webshop haha! Ik heb al zo veel babykleertjes en de baby is nog niet eens geboren….. 🙂
  Miranda onlangs geplaatst…Februari in foto’sMy Profile

 • Reageer marjon 11 maart 2015 om 09:58

  Erg leuke broekjes!
  Ik herken een aantal van Zara die ook bij ons in de kast liggen!
  Hopelijk is Bibian en River weer wat opgeknapt!

 • Reageer Vlijtig Liesje 11 maart 2015 om 10:58

  De broekjes zien er leuk uit, maar vooral comfortabel! De jongetjes boffen maar met zulke prettige kleding.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Foodiebag: de Nederlandse doggybagMy Profile

 • Reageer Inge 11 maart 2015 om 11:46

  wat heeft zara toch GEWELDIGE broekjes! Ik hou ervan.. onze baby heeft ook al heel wat broekjes klaarliggen van de zara 😀 onder andere die met de streepjes en knie- patches op de eerste foto’s.. ik vind die met de tipi’s en bootjes ook heel leuk 🙂 maar goed dat hier geen zara in de buurt zit. Ik zou BLUT zijn! en die baby moet nog geboren worden haha..
  Inge onlangs geplaatst…lente outfit inspiratie! a pop of colourMy Profile

 • Reageer Martina 11 maart 2015 om 13:10

  Mijn kleine man is nog niet eens geboren maar heeft nu al een idioot grote kledingcollectie haha

 • Reageer Eline 11 maart 2015 om 17:19

  Ik vind het nog meevallen hoor! Had echt 25 broekjes verwacht ofzo!
  Eline onlangs geplaatst…Groen is geweldig van Rebecca Leffler + winactie!My Profile

  • Reageer Manon 11 maart 2015 om 19:46

   Maat 62 en sommige 56 past hij ook nog hahaha. Maat 74 heb ik er ook al wat dus aaaalle broekjes in totaal zullen wel bij de 25 in de buurt komen 😉

 • Reageer Nynke 11 maart 2015 om 19:13

  Heel tof, zulke broekjes!

 • Reageer Lieke 11 maart 2015 om 19:50

  Wat een leuke broekjes!! Wij hebben ook al zoveel broekjes in die maat omdat vanaf die maat de broekjes leuk worden. Daarvoor is het nog zo “baby” haha.

  Liefs lieke

 • Reageer Milou 11 maart 2015 om 20:02

  Leuk Manon! Ik ben ook gek op de marinestijl, om het zo maar even te noemen inderdaad. 😉 Ik vind die blauw-witte kleertjes voor jongens én meisjes heel erg leuk. Zo te zien heb je al leuke kleertjes voor Nilo voor de komende tijd!
  Milou onlangs geplaatst…10 dingen die het lenteweer met je doet!My Profile

 • Reageer Jennifer 12 maart 2015 om 15:07

  Haha, wij hebben hier denk ik de helft van wat jij daar hebt. 😛 Maar ik moet mezelf nageven dat ik ze keurig in verschillende maten heb gekocht, ipv allemaal 68. (A)
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 41My Profile

 • Reageer Nicole 13 maart 2015 om 08:50

  Ik vind die broekjes voor jongens zoooo leuk, koop ze soms ook voor mijn dochtertje. Want de broekjes voor meisjes zijn vaak zo zoetsappig haha…
  Nicole onlangs geplaatst…Als ik een minuut gratis mocht winkelen…My Profile

 • Reageer Milou 15 maart 2015 om 12:46

  Oooh ik houd hier ook van! Het liefst had ik de broekjes die ik voor Nilo kocht ook alvast voor m’n ooit eigen kind besteld . Hahaha!
  Milou onlangs geplaatst…WeekendMy Profile

 • Reageer Nathalie 19 juni 2015 om 14:17

  Zara is altijd een toppe qua broekjes. Ik heb heel veel verschillende merken! Kom maar eens een kijkje nemen als je zin hebt…
  Nathalie onlangs geplaatst…De eerste schoentjesMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge